Idézet (ophely88 @ 2012.02.28. 18:22)
Béka? Én FÉLEK a békáktól, eküszöm látok egyet, sikítanom kell. Ha látok sikítok, mert jót tesz, akár az utca kellős közepén, hajnalban is. Egyszer elsikoltottam magam a ház előtt és a házban bekapcsolt zajszűrős riasztó is megszólalt. Senki nem volt otthon, a riasztó meg szólt de senki nem vette fel az értesítő telefont úgyhogy jöttek a rendőrök. Mikor kikérdeztek, baleseti naplót írtak és nem akarták elhinni amit mondtam, azt hitték, hogy részeg vagyok, az is került a papírra, hogy oktalan volt a rendőri kiszállás a házban lévő egyik tulajdonos részegsége miatt
Davidnek ez a titka: Felnőtt bőrben élő gyerek

Bezony, bezony, BÉKA, hiszen pislog mint miskolci kocsonyában a béka. Ez a kis városunk legendája, ilyenkor 3 napra tiszta béka a fesztivál területe. no nem igazi, csak plüss, kerámia, sapka, játék, fajáték, hűtőmágnes, meg minden amit el tudsz képzelni. néhány éve helikopterből dobáltak ki kis plüss békákat.
és természeten a kocsonyákba is kerül sok helyen a fesztiválon békacomb, meg díszítésnek békafigurák.
Anyáék kertjében nyáron megőrülnél, mert ott ahol laknak vagy két éve nyáron olyan békainvázió van, de szó szerint vándorolnak és csak azt látod, hogy pattog az egész kert. rengetek van, hogy hova mennek? fene se tudja. de néha tényleg ijesztő, pedig csak kicsi békák. no a nagy varangyosokat én sem szeretem.
Én mondjuk megmondtam volna a rendőrnek, hogy szondáztasson meg, aztán utána beszélgessünk részegségről meg hasonlók.
Én bármin tudok sikongatni, de tényleg ez csak sikongatás, két hete mentem haza, annyira sok hó nem esett, mondjuk 5-10 centi, de hatalmas szél volt és pont a bérházunk előtti lejtőn lévő lépcsőre hordta, de úgy, hogy a lépcső egyáltalán nem látszott, kb. fél méter hó fedte. egy lábnyom volt benne csak (azt tudni kell, hogy rozoga lépcső, néhol hiányoznak a fokok, egyszer ősszel majdnem kitörtem a bokám a magassarkúban, mert a falevéltől nem láttam, hogy hiányzik egy kő) szóval nehezen indultam neki, de úgy, hogy pont jött mögöttem vki, nem is ismertem, mondtam neki, hogy "magát fogom követni"

megcsúsztam, és sikkantottam egyet. jót röhögtem, de szépen néztem volna ki ha eltöröm valamim.