Starity

David Tennant 5

100 oldal 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. február 22. 13:24 #1861
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ria21 @ 2012.02.22. 13:17)
akkor megnyugodtam,már azt hittem,hogy ilyen béna vagyok,hogy nem bírok berakni két képet XD

Sajnos a linket nem tudja rendesen átemelni a Starity. Ha felteszed másik tárhelyre, akkor betehető, de speciel én anélkül is tudom, miről van szó. biggrin.gif
2012. február 22. 19:57 #1862
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Davidet be akarják fűzni egy 5 hétig tartó, skót színészeket felvonultató színdarab előadásába, Ribbie Coltrane, Ken Stott és Sean Biggerstaff mellé. ohmy.gif Skótok, skót akcentusok, egy comedyben. Me wants, me wants bár ebből úgy sem készülne felvétel, túl alacsony költségvetésű lenne a projekt ...
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. február 23. 13:34 #1863
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.02.22. 19:57)
Davidet be akarják fűzni egy 5 hétig tartó, skót színészeket felvonultató színdarab előadásába, Ribbie Coltrane, Ken Stott és Sean Biggerstaff mellé.  ohmy.gif Skótok, skót akcentusok, egy comedyben. Me wants, me wants bár ebből úgy sem készülne felvétel, túl alacsony költségvetésű lenne a projekt ...

ohmy.gif Mikor lenne a prömier és hol? NAGYON JÓL HANGZIK! w00t.gif
2012. február 23. 15:35 #1864
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.23. 13:34)
ohmy.gif Mikor lenne a prömier és hol? NAGYON JÓL HANGZIK! w00t.gif

Állítólag múlt héten kezdték a műsort és 5 hétig járják vele Skóciát, Sean Bigerstaff szerepel benne, ő már régen aláírt de Robert Coltrane, DT meg Ken Stott nevéről ezidáig nem tudtam. OMG. Nos, nem bánom ha ebből semmi nem lenne igaz, mert úgysem láthatnánk. Az ilyenekről nem készül felvétel, ha pedig nem tudunk ott lenni, akkor inkább ne is legyen dry.gif Muhahahahaha. Robbie nem tudom, hogy hol tartózkodik, Ken Stott viszont még Új Zélandon volt Hobbitot forgatni, szóval .. nem tudom .. 110.gif Esetleg szabadsága van és arra az időre bevállalta volna .. Eh. Gyanús. 110.gif
2012. február 26. 10:48 #1865
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.02.23. 15:35)
Állítólag múlt héten kezdték a műsort és 5 hétig járják vele Skóciát, Sean Bigerstaff szerepel benne, ő már régen aláírt de Robert Coltrane, DT meg Ken Stott nevéről ezidáig nem tudtam. OMG. Nos, nem bánom ha ebből semmi nem lenne igaz, mert úgysem láthatnánk. Az ilyenekről nem készül felvétel, ha pedig nem tudunk ott lenni, akkor inkább ne is legyen  dry.gif Muhahahahaha. Robbie nem tudom, hogy hol tartózkodik, Ken Stott viszont még Új Zélandon volt Hobbitot forgatni, szóval .. nem tudom ..  110.gif Esetleg szabadsága van és arra az időre bevállalta volna .. Eh. Gyanús.  110.gif

Engem nem zavarna, ha lenne. Igen, nekünk esélytelen látni, de ha értelmes projekt (és ez annak tűnik, gondolom), akkor csinálja.

Tegnap a Media Marktban láttam DB-t, 2000 párszázforintért árulták. ohmy.gif Volt egy kupaccal belőle. rolleyes.gif
2012. február 26. 11:45 #1866
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.26. 10:48)
Engem nem zavarna, ha lenne. Igen, nekünk esélytelen látni, de ha értelmes projekt (és ez annak tűnik, gondolom), akkor csinálja.
Tegnap a Media Marktban láttam DB-t, 2000 párszázforintért árulták. ohmy.gif  Volt egy kupaccal belőle. rolleyes.gif

Talán csak ezért lenne értelme,mert nem is akármilyen projekt, nekem igazából eddigis kérdőjeles volt de szerintem semmi nem igaz belőle. Egy hete turnéznak, nem hiszem el, hogy Skóciában egyetlen embernek nem tűnik fel David színpadon. Nincs róla kép, tweet vagy valami. mellow.gif

Igen, nekem nagyon böki a csőröm, hogy az ilyenekről nem készül felvétel. Talán nem jó az elgondolás, értelmesnek ugyan értelmes projekt de nagyon idegesítő, hogy olyan fanok jutnak el oda akik beszólogatnak Davidnek műsor közben, besikoltoznak és mivel alacsonyabb költségvetésű a projekt, sokszor testőr sem jár a színészek mellé, pedig egy nagyobb darabnál minden színészre jut 2. David egyszer már csinált ilyet kb 2 éve, felolvasó esteket tartott és az egészből annyit hozott le a média, hogy DT miatt ment mindenki és hogy a kedves fanok elrontották az előadást, szégyent hoztak DT és a darab nevére. Nem csak az irigység beszél belőlem, hanem DT-nek sem tesz jót, tudom, hogy lelke legmélyén zavarja a dolog. David újabb projektjének egy ennél sokkal jobbat választott, mondtam én, hogy ha mi nem láthatjuk, inkább ne is legyen vele rohog.gif és tessék. A Hamlet óta ekkora megtiszteltetés nem érte még Davidet. A Sky Arts csatornán fog szerepelni egy drámában, amit egy veterán, filmes díjakkal teletömött zsebű stáb alkot meg (Submarine, King's Speech, My Week With Marilyn stb), főszerepben DT és Emma Thompson, a rendező-producer pedig állítólag Oscar, BAFTA, Sundance, Cannes, Critics Choice illetve Screen Guild Actors Awards nyertes pasas. Hova kell ennél jobb? smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2012. február 27. 09:04 #1867
ophely88
ophely88
time lady

http://i39.tinypic.com/1zp4ob5.jpg
1 felhasználónak tetszik: kericske
2012. február 27. 18:43 #1868
victoria 1999
victoria 1999
új tag
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 39
Azonosító: 163158
♥♥♥ Én imádom őt! wub.gif ♥♥♥
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 28. 08:44 #1869
ophely88
ophely88
time lady

David szinkronizál ...

http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Odds%20and%20Sods/TFT_mostly10_tumblr.gif

http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Odds%20and%20Sods/TFT_mostly10_tumblr2.gif
4 felhasználónak tetszik: ria21, kericske, Sally Sparrow, Sunyi
2012. február 28. 13:48 #1870
ophely88
ophely88
time lady

Mit szólunk ahhoz, hogy a CBS a BBC féle Sherlock Holmes remakejébe Lucy Liut válogatta be, mint Watson? blink.gif

Nekem van egy gondolatom ezzel kapcsolatban, röviden és tömören ennyi: wtf.gif
2012. február 28. 15:05 #1871
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Idézet (ophely88 @ 2012.02.28. 08:44)
David szinkronizál ...
http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Odds%20and%20Sods/TFT_mostly10_tumblr.gif
http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Odds%20and%20Sods/TFT_mostly10_tumblr2.gif

nagyon jók ezek az animációk biggrin.gif
2012. február 28. 15:10 #1872
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2012.02.28. 13:48)
Mit szólunk ahhoz, hogy a CBS a BBC féle Sherlock Holmes remakejébe Lucy Liut válogatta be, mint Watson?  blink.gif 
Nekem van egy gondolatom ezzel kapcsolatban, röviden és tömören ennyi: wtf.gif

Hali!

Pont most olvastam, hát.., de jók a hozzászólások is, sokaknak tetszik az új Sherlock.

Rég nem voltam, csak nagyon zsúfolt volt a hétvége, meg sok munka is van, este pedig holt fáradtan érek haza, egész nap a gépet bámulom, este már nincs erőm hozzá.

Sally: jó volt a fesztivál, rengeteg ember, napsütés, finom kaják, nem csak kocsonya wink.gif jó koncertek. (mondjuk az árak néhol elszabadultak rendesen. Fincsi sajtokat kóstoltam, nyami)
2012. február 28. 15:19 #1873
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.02.28. 15:10)

Sally: jó volt a fesztivál, rengeteg ember, napsütés, finom kaják, nem csak kocsonya wink.gif jó koncertek.  (mondjuk az árak néhol elszabadultak rendesen. Fincsi sajtokat kóstoltam, nyami)

Én imádom a kocsonyát és szerintem Húsvétkor ettem utoljára blink.gif
2012. február 28. 16:09 #1874
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2012.02.28. 15:19)
Én imádom a kocsonyát és szerintem Húsvétkor ettem utoljára  blink.gif

Pedig írtam, hogy gyertek biggrin.gif aludni is lett volna hol. na sebaj, majd jövőre! volt sertés, szárnyas, hal, kacsa, béka, csemege, mindenféle kocsonya.
Nekem eddig ez tetszett a legjobban.

no de egye fene, nemsokára újból húsvét. wink.gif
2012. február 28. 18:22 #1875
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.02.28. 16:09)
Pedig írtam, hogy gyertek  biggrin.gif aludni is lett volna hol. na sebaj, majd jövőre! volt sertés, szárnyas, hal, kacsa, béka, csemege, mindenféle kocsonya.

Béka? Én FÉLEK a békáktól, eküszöm látok egyet, sikítanom kell. Ha látok sikítok, mert jót tesz, akár az utca kellős közepén, hajnalban is. Egyszer elsikoltottam magam a ház előtt és a házban bekapcsolt zajszűrős riasztó is megszólalt. Senki nem volt otthon, a riasztó meg szólt de senki nem vette fel az értesítő telefont úgyhogy jöttek a rendőrök. Mikor kikérdeztek, baleseti naplót írtak és nem akarták elhinni amit mondtam, azt hitték, hogy részeg vagyok, az is került a papírra, hogy oktalan volt a rendőri kiszállás a házban lévő egyik tulajdonos részegsége miatt rofl.gif nevet2.gif

Idézet (ria21 @ 2012.02.28. 15:05)
nagyon jók ezek az animációk biggrin.gif

Davidnek ez a titka: Felnőtt bőrben élő gyerek biggrin.gif
2012. február 28. 19:14 #1876
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2012.02.28. 18:22)
Béka? Én FÉLEK a békáktól, eküszöm látok egyet, sikítanom kell. Ha látok sikítok, mert jót tesz, akár az utca kellős közepén, hajnalban is. Egyszer elsikoltottam magam a ház előtt és a házban bekapcsolt zajszűrős riasztó is megszólalt. Senki nem volt otthon, a riasztó meg szólt de senki nem vette fel az értesítő telefont úgyhogy jöttek a rendőrök. Mikor kikérdeztek, baleseti naplót írtak és nem akarták elhinni amit mondtam, azt hitték, hogy részeg vagyok, az is került a papírra, hogy oktalan volt a rendőri kiszállás a házban lévő egyik tulajdonos részegsége miatt rofl.gif nevet2.gif
Davidnek ez a titka: Felnőtt bőrben élő gyerek  biggrin.gif

Bezony, bezony, BÉKA, hiszen pislog mint miskolci kocsonyában a béka. Ez a kis városunk legendája, ilyenkor 3 napra tiszta béka a fesztivál területe. no nem igazi, csak plüss, kerámia, sapka, játék, fajáték, hűtőmágnes, meg minden amit el tudsz képzelni. néhány éve helikopterből dobáltak ki kis plüss békákat.
és természeten a kocsonyákba is kerül sok helyen a fesztiválon békacomb, meg díszítésnek békafigurák.

Anyáék kertjében nyáron megőrülnél, mert ott ahol laknak vagy két éve nyáron olyan békainvázió van, de szó szerint vándorolnak és csak azt látod, hogy pattog az egész kert. rengetek van, hogy hova mennek? fene se tudja. de néha tényleg ijesztő, pedig csak kicsi békák. no a nagy varangyosokat én sem szeretem.

Én mondjuk megmondtam volna a rendőrnek, hogy szondáztasson meg, aztán utána beszélgessünk részegségről meg hasonlók.

Én bármin tudok sikongatni, de tényleg ez csak sikongatás, két hete mentem haza, annyira sok hó nem esett, mondjuk 5-10 centi, de hatalmas szél volt és pont a bérházunk előtti lejtőn lévő lépcsőre hordta, de úgy, hogy a lépcső egyáltalán nem látszott, kb. fél méter hó fedte. egy lábnyom volt benne csak (azt tudni kell, hogy rozoga lépcső, néhol hiányoznak a fokok, egyszer ősszel majdnem kitörtem a bokám a magassarkúban, mert a falevéltől nem láttam, hogy hiányzik egy kő) szóval nehezen indultam neki, de úgy, hogy pont jött mögöttem vki, nem is ismertem, mondtam neki, hogy "magát fogom követni" biggrin.gif megcsúsztam, és sikkantottam egyet. jót röhögtem, de szépen néztem volna ki ha eltöröm valamim.
2012. február 28. 22:20 #1877
ophely88
ophely88
time lady

http://26.media.tumblr.com/tumblr_m049x2HQjl1r7hikqo1_500.png

http://28.media.tumblr.com/tumblr_m04c9n8IPp1r7hikqo1_500.png

True Love forgatási képek...
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2012. február 29. 10:21 #1878
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2012.02.28. 15:10)
Sally: jó volt a fesztivál, rengeteg ember, napsütés, finom kaják, nem csak kocsonya wink.gif jó koncertek.  (mondjuk az árak néhol elszabadultak rendesen. Fincsi sajtokat kóstoltam, nyami)

És mi volt például, ami nem kocsonya volt és ehető? biggrin.gif

Nekem nincs bajom a békákkal, vagyis hogy soha nem ennék békát, de amúgy szeretem őket. A varangyokat is. Én már fogtam varangyosbékát is. Nagyon kis cuki. rohog.gif Persze nem csókoltam meg, de nem undorodom tőlük. Egyedül a rovaroktól és a bogaraktól kapok sikítófrászt. rohog.gif

Tegnap megjött a FN, de kiakadtam, mert aszonták a postán, hogy február egytől csak másnaptól adják ki a küldeményeket, tehát aznap késő délután nem veheted át. reklamalo.gif Feleslegesen tettem egy kerülőt a postára... mad.gif

Barátunk nagyon aranyos a szinkronizálós képeken, lehet tudni, mibe élte magát bele ennyire? Csak nem ebbe az animációs sztoriba, amiről nemrég jelentek meg promóciós felvételek? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2012. február 29. 10:54 #1879
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.29. 10:21)

Barátunk nagyon aranyos a szinkronizálós képeken, lehet tudni, mibe élte magát bele ennyire? Csak nem ebbe az animációs sztoriba, amiről nemrég jelentek meg promóciós felvételek? rohog.gif

Igen, arról van szó. Íme ez a titka a jó szinkronizálásnak, nem csak állunk a mikrofon előtt, hanem rendesen beleéljük magunkat és David tesz rá, hogy ki mennyire nézi emiatt gyereknek rohog.gif

Nos, van számotokra pár jó hírem. Először is, Március 9-én elmegy a One Showba a BBC1-ra (nagyon uncsi műsor) és van egy két mellékinfóm a Decoy Bride illetve Emotional Rescue forgatásával kapcsolatban. A DB szöveg hosszú lesz szóval csak délután vagy este tudom leírni, nyomjatok egy lájkot ha akkoris szeretnétek olvasni róla, ha nem 1-2 sor a szöveg (természetesen röviddé teszem amennyire csak lehet) rohog.gif Ha nem lájkoltok, az sem baj, tudunk másról is beszélni rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, ria21, Sunyi
2012. február 29. 12:26 #1880
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.29. 10:21)
És mi volt például, ami nem kocsonya volt és ehető? biggrin.gif
Nekem nincs bajom a békákkal, vagyis hogy soha nem ennék békát, de amúgy szeretem őket. A varangyokat is. Én már fogtam varangyosbékát is. Nagyon kis cuki. rohog.gif Persze nem csókoltam meg, de nem undorodom tőlük. Egyedül a rovaroktól és a bogaraktól kapok sikítófrászt. rohog.gif 
Tegnap megjött a FN, de kiakadtam, mert aszonták a postán, hogy február egytől csak másnaptól adják ki a küldeményeket, tehát aznap késő délután nem veheted át. reklamalo.gif Feleslegesen tettem egy kerülőt a postára... mad.gif

Volt kürtőskalács (óriási), rétes, perecek, sült húsok, kolbászok, hambik, gyrosok, különböző pörköltök (marha, kakashere), levesek, egytálételek. hmmm azok az illatok, isteni volt.

Ophely: kíváncsi vagyok biggrin.gif ki vagyok éhezve hírekre rohog.gif
100 oldal 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok