Idézet (ophely88 @ 2012.02.21. 16:09)
Nekem sem kellett ez az amúgy is nagyszerű napom mellé, nekem elhiheted, de legyün realisták. Nincs annál rosszabb, mint a várakozás. Én azt mondom, esténként nyugodtan aludhatunk és ne siessünk naponta 3szor a postaládához, nincs értelme. Ez és karácsony előtt a legvárósabb időszak. Igazából, így utólag visszagondolva jókor küldtük a levelet, mert még nem volt Karácsony, vissza is tért Londonba nemsokkal azután, hogy feladtuk a levelet, Amerikába sem ment ki, nászúton sem volt, az a legnagyobb baj, hogy barátunk nem tud pihenni és relaxálni. Szereti a rajongóit és szépen töredelmesen válaszolgat a levelekre de sokan vagyunk és sokat dolgozik. Most sem ül otthon hanem reklámokat vesz fel és audiokönyveket. Akkor lett volna nagyobb a baj, hogy Amerikába kimegy, mert arra az időre az asszisztense Sarah küldi ki a már előre aláírt, ám a az asszisztens által felcimkézett képeket. Szomorú vagy nem, de én már tudom, hogy mikor milyen képet ír alá David meg Sarah, ismerem a betűiket és azok külalakját. Mostanában senki nem írt, hogy kapott volna levelet, utoljára Januárban jelzett valaki és az DT dedikálása volt a képen. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ajándékunk és levelünk előbbre került de még ígyis sok aláírni való van.
Bár ez most nem látszik rajtam

de várok ameddig kell egy David aláírásért.