Starity

David Tennant 5

100 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. február 18. 17:01 #1821
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (ria21 @ 2012.02.18. 16:57)
Először a HP-ban láttam,igaz akkor még nem nagyon figyeltem fel rá.Viszont kb  olyan 2- 3 hónapja az Animaxon elkezdtem nézni a Doctor Who című sorozat ismétlését,nagyon megtetszett a sorozat majd az első évad végén,az új regeneráció nagyon ismerős volt.Tudtam,hogy láttam már valahol,aztán beugrott,hogy a HP 4.részében Ő alakította ifj Barty Kuport.Bár CE is szerettem a DW-t,azért mégis a kedvenc Doctorom David wub.gif nagyon rövid idő alatt a kedvencemmé vált,nagyon tehetségesnek tartom.
Mikor megnéztem a DB előzetesét,kíváncsi voltam,hogy milyen lesz a film.Mikor megnéztem nem csalódtam.Egy-kér embertől hallottam,hogy nem tetszett nekik sem a film,sem pedig a színészek játéka.Én megvagyok elégedve vele:)sokat nevettem rajta.

Remek. Úgy látom valaki itt immunis a tennantifisre rohog.gif Mi itt vagyunk már egy ideje. Kb 2 éve, ha nem több de senkivel nem beszéltem még, aki nem a DW-ban kedvelte volna meg. Ez jelent valamit. Én kivételnek számítok, mert a DW-t CE-vel kezdtem nézni, akkor zúgtam bele a sorozatba és DT-t imádtam a DW-ban de csak a Secret Smile cím filmje után kapott el a tennantifis. Meg ne nézd még egy darabig, csak ha úgy gondolod, hogy eljött az idő és elmúltál 18. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. február 18. 17:13 #1822
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Idézet (ophely88 @ 2012.02.18. 17:01)
Remek. Úgy látom valaki itt immunis a tennantifisre  rohog.gif Mi itt vagyunk már egy ideje. Kb 2 éve, ha nem több de senkivel nem beszéltem még, aki nem a DW-ban kedvelte volna meg. Ez jelent valamit. Én kivételnek számítok, mert a DW-t CE-vel kezdtem nézni, akkor zúgtam bele a sorozatba és DT-t imádtam a DW-ban de csak a Secret Smile cím filmje után kapott el a tennantifis. Meg ne nézd még egy darabig, csak ha úgy gondolod, hogy eljött az idő és elmúltál 18.  laugh.gif

smileeee.gif beszéltem mát több emberkével akik DT fanok és Ők is kivétel nélkül a DW-ban szerették meg:)Oké akkor egy darabig nem nézem még meg,mondjuk 18 már elmúltam nyáron leszek 20 éves:)
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 18. 17:28 #1823
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (ria21 @ 2012.02.18. 17:13)
smileeee.gif beszéltem mát több emberkével akik DT fanok és Ők is kivétel nélkül a DW-ban szerették meg:)Oké akkor egy darabig nem nézem még meg,mondjuk 18 már elmúltam nyáron leszek 20 éves:)

David nem véletlenül a legjobb Doki ever (részemről a negyedik Doki is). smileeee.gif Megkérdezhetem, hogy mióta nézed a topikot vagy most találtál ránk először?
2012. február 18. 17:40 #1824
ria21
ria21
visszatérő vendég

Idézet (ophely88 @ 2012.02.18. 17:28)
David nem véletlenül a legjobb Doki ever (részemről a negyedik Doki is).  smileeee.gif Megkérdezhetem, hogy mióta nézed a topikot vagy most találtál ránk először?

Most találtam rá:)ma úgy döntöttem,hogy újra aktív leszek starityn és a fórumon keresgéltem és megtaláltam a topicot nagy örömömre smileeee.gif
2012. február 18. 19:32 #1825
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (ria21 @ 2012.02.18. 17:40)
Most találtam rá:)ma úgy döntöttem,hogy újra aktív leszek starityn és a fórumon keresgéltem és megtaláltam a topicot nagy örömömre smileeee.gif

Akkor jó döntést hoztál. biggrin.gif Mint látod ez a fórum legzsúfoltabb topikja pedig alig vagyunk csak páran laugh.gif és nemsokára nyit valaki egy újat, mert betelik az 100 oldal. rohog.gif

Van kedvenc DT képed vagy animációd?
2012. február 18. 20:10 #1826
ria21
ria21
visszatérő vendég

Idézet (ophely88 @ 2012.02.18. 19:32)
Akkor jó döntést hoztál.  biggrin.gif Mint látod ez a fórum legzsúfoltabb topikja pedig alig vagyunk csak páran  laugh.gif és nemsokára nyit valaki egy újat, mert betelik az 100 oldal.  rohog.gif 
Van kedvenc DT képed vagy animációd?

igen azt láttam,hogy ez a legzsúfoltabb topic,de ezen nem is csodálkozom biggrin.gif jelenleg ez a kedvenc képem ez pedig a kedvenc animációm. ezeken kivül még nagyon sok kedvenc van:)
1 felhasználónak tetszik: kericske
2012. február 19. 08:34 #1827
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ria21 @ 2012.02.18. 20:10)

blush.gif
Me too!

Üdv köztünk!

Ma fedeztem fel, hogy a zone reality-n adják a "who do you thing you are"-t, és ráadásul az angol verziót, mert most fogják majd adni J.K. Rowlingot. Hátha sikerül elkapni a Davides részt is. biggrin.gif

Sally: Kíváncsi vagyok, film? Bár tudom, hogy úgyis írnád ha már láttad volna wink.gif
2012. február 19. 09:48 #1828
ophely88
ophely88
time lady

Jó reggelt kívánok, time ladies and time boys. biggrin.gif Tree Fu Tom press pack. Így kell egy oldalnyit rizsázni a semmiről biggrin.gif David annyi igazságot mond ebben az interjúban, hogy az már nekem fáj. Sokan alábecsülik a szinkronizálás fontosságát.

Why did you decide to take the role?

Animation is a fascinating area from an acting point of view because it’s not really like anything else because you are only providing a portion of the performance. That’s very inspiring and it forces you to do things in a different way – to tell stories through your voice. As an acting challenge it was very appealing.

I think you always want to tell good stories and when you are doing something for children you are always so aware of how formative those stories will be. I was hugely formed by stories I was told as a child whether that was in a book, the cinema, theatre or television and probably television more than any medium is what influenced me as a child and formed my response to literature, story-telling and, therefore, the world around me.

Tree Fu Tom encourages movements designed to help all children particularly including those with Dyspraxia – can you tell us more about that?

I would never have imagined that a programme like this could be used in this way to help combat Dyspraxia. It will be fascinating to see if it does have a positive effect. The children will certainly have a good time trying!

How did you arrive at Twigs’ voice?

It’s sort of my voice but up an octave really. He’s smaller and lighter so the voice had to be higher. Also there’s a thought that for pre-school audiences you want to use higher registers in your voices. I believe that the young audience hears higher voices better.

How do you gauge your performance for the audience?

I feel very un-practiced in performing to an audience this young so I am very happy to be led by other people working on the show. Like getting the level of jeopardy right, what is enough to be exciting but not too much to be alarming. When you’re older you want to be scared because you understand more where the boundaries between fantasy and reality are and I suppose they are more blurred the younger you are. It’s fascinating to work with people who completely understand that audience. I’ve really enjoyed trying to understand that world.

I don’t think I have ever done anything for this age of children before, a pre-school audience. Generally speaking we don’t have vivid memories of that age and what influenced us yet clearly they are hugely formative years and it’s really important that we can create television of a high quality for that audience. I think the shows you remember are from when you were a bit older. But I think the programmes you watch when you are that young, when you are still learning about how the world works are really important. It’s very exciting to be involved in something that speaks to that audience.

Nos, szerintem David azért vállalta be a projektet, mert volt 1 - 2 szabad napja de mindegy, maradjunk a hivatalos rizsánál. biggrin.gif
Akinek valami nem világos, szívesen segítek lefordítani. smileeee.gif
Meglepődtem a Dyspraxia kérdésen bár nem tudom, hogy ez most hogyan is segít a betegséggel szenvedő gyerekeknek a megértésben, de majd meglátjuk. Tisztában vagyok a fogalommal csak magát a segítő folyamatot itt nem tudom elképzelni. unsure.gif
2012. február 20. 08:00 #1829
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kericske @ 2012.02.19. 08:34)
Sally: Kíváncsi vagyok, film? Bár tudom, hogy úgyis írnád ha már láttad volna wink.gif

Hélló!

Jó reggelt mindenkinek. Most gyors leszek, mert berendeltek helyettesítésre a "kedvenc" osztályomhoz ( dry.gif ) 1-2 angol órára, szóval most "I'm glad." -> tessék érezni az iróniát.

Igen, hétvégén láttam a filmet én is végre. Bár kicsit elszomorodtam, mert a párom és anyukám is már az elején közölte, hogy ezt nem kívánja nézni, mert nem érti/nem érdekli/unja. mellow.gif Úgyhogy kénytelen voltam egyedül megtekinteni.

Nos, egyet kell értsek azokkal, akik szerint a film nem jó. mellow.gif Ezt nagyon elcseszerintették, pedig annyi mindent ki lehetett volna hozni belőle! Lapos nagyon és úgy össze van csapva, hogy ihajj. Erre a sztorira nem elég a 90 perc, vagy máshogy kellett volna a történetvezetést megoldani. Az alapsztori aranyos, jópofa, sokat sejtető, de ha az ember megnézi a filmet, akkor csalódni fog - szerintem. Bevallom őszintén a film közepétől kezdtem élvezni a történetet, de akkor is ezer meg egy hiányérzetem volt. David és barna partnernője szerintem teljesen jó volt, ők kihozták a maximumot ebből. smileeee.gif És külön tetszett, hogy "bele tudtam élni magam" a helyzetébe. Esendő, hétköznapi, nem világszépe emberkék és ettől volt még külön jó. De. Szerintem túl gyorsak benne az események és a váltások.

SPOILER Például a válásnál és a 2. esküvőnél nem tudtam elképzelni, hogy James mégsem veszi el Larát, hiszen végig totálisan látszott, mennyire rajongott érte. Ott, ilyen rövid idő alatt pl. képtelenség, hogy meggondolja magát. Szerintem. SPOILER VÉGE

Szóval összességében nem tudok pozitívan nyilatkozni a moziról, viszont ezektől eltekintve nem volt rossz, aranyos kis film, csak lehetett volna még bontogatni közben és kicsit nyújtani, mert így összecsapottság-érzetem volt. unsure.gif

Amúgy másnap meg SS-t néztem, azzal sokadjára is tökéletesen meg voltam elégedve. rohog.gif Viszont most először néztem úgy a filmet, hogy Mirrie felé húztam. think.gif
2012. február 20. 10:40 #1830
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.20. 08:00)
Hélló!
Jó reggelt mindenkinek. Most gyors leszek, mert berendeltek helyettesítésre a "kedvenc" osztályomhoz ( dry.gif ) 1-2 angol órára, szóval most "I'm glad." -> tessék érezni az iróniát.
Igen, hétvégén láttam a filmet én is végre. Bár kicsit elszomorodtam, mert a párom és anyukám is már az elején közölte, hogy ezt nem kívánja nézni, mert nem érti/nem érdekli/unja. mellow.gif Úgyhogy kénytelen voltam egyedül megtekinteni.
Nos, egyet kell értsek azokkal, akik szerint a film nem jó. mellow.gif Ezt nagyon elcseszerintették, pedig annyi mindent ki lehetett volna hozni belőle! Lapos nagyon és úgy össze van csapva, hogy ihajj. Erre a sztorira nem elég a 90 perc, vagy máshogy kellett volna a történetvezetést megoldani. Az alapsztori aranyos, jópofa, sokat sejtető, de ha az ember megnézi a filmet, akkor csalódni fog - szerintem. Bevallom őszintén a film közepétől kezdtem élvezni a történetet, de akkor is ezer meg egy hiányérzetem volt. David és barna partnernője szerintem teljesen jó volt, ők kihozták a maximumot ebből. smileeee.gif És külön tetszett, hogy "bele tudtam élni magam" a helyzetébe. Esendő, hétköznapi, nem világszépe emberkék és ettől volt még külön jó. De. Szerintem túl gyorsak benne az események és a váltások.
SPOILER Például a válásnál és a 2. esküvőnél nem tudtam elképzelni, hogy James mégsem veszi el Larát, hiszen végig totálisan látszott, mennyire rajongott érte. Ott, ilyen rövid idő alatt pl. képtelenség, hogy meggondolja magát. Szerintem. SPOILER VÉGE
Szóval összességében nem tudok pozitívan nyilatkozni a moziról, viszont ezektől eltekintve nem volt rossz, aranyos kis film, csak lehetett volna még bontogatni közben és kicsit nyújtani, mert így összecsapottság-érzetem volt. unsure.gif 
Amúgy másnap meg SS-t néztem, azzal sokadjára is tökéletesen meg voltam elégedve. rohog.gif Viszont most először néztem úgy a filmet, hogy Mirrie felé húztam. think.gif

Én is azt írtam Ophelynek, hogy jó, hogy szerelem meg minden, de 1 nap, max 2 alatt? Hiába tudom, hogy összecsapott, akkor is tetszik, nem egy SF vagy SS, de nem is az a célja, nem?
De David jó smileeee.gif tetszik, hogy hozza a saját kis gesztusait, (ebből az egyik kedvencem, amikor írni próbál még az elején, de nem sikerül neki, elalszik és mikor kopog Lara felriad. az a fej rolleyes.gif elképzelem, ahogy otthon is így riad fel, már amikor alszik egy kicsit)
Szinkron???
kedvenc részed, ha van?
2012. február 20. 10:50 #1831
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2012.02.20. 10:40)
Szinkron???
kedvenc részed, ha van?

A szinkron nem olyan vészes, rosszabbra számítottam. Még barátunk hangja sem zavart annyira. Már amennyire el tudtam vonatkoztatni az eredetitől, nyilván. Engem a leginkább az zavart benne, hogy alig lehetett érteni a beszédet. A zenék nagyon hangosak, a beszéd meg iszonyatosan halk és fülelnem kellett, hogy értsem a szöveget. mellow.gif
Kedvenc rész? Tulajdonképpen az összes D+K jelenet. smileeee.gif
Alice Eve meg alig van az egész filmben, de nem is baj. rohog.gif
2012. február 20. 11:08 #1832
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.20. 10:50)
A szinkron nem olyan vészes, rosszabbra számítottam. Még barátunk hangja sem zavart annyira. Már amennyire el tudtam vonatkoztatni az eredetitől, nyilván. Engem a leginkább az zavart benne, hogy alig lehetett érteni a beszédet. A zenék nagyon hangosak, a beszéd meg iszonyatosan halk és fülelnem kellett, hogy értsem a szöveget. mellow.gif
Kedvenc rész? Tulajdonképpen az összes D+K jelenet. smileeee.gif
Alice Eve meg alig van az egész filmben, de nem is baj. rohog.gif

-a süket házaspár
-vetkőzős rész
-"az alapvetően birkát lopni jöttem" rész
2012. február 20. 12:59 #1833
ophely88
ophely88
time lady

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lznkd4AKl01qc5woao1_500.jpg

Tegnap este lezajlott a Whats On Stage Awards 2012, akit érdekelnek az eredmények itt tekintheti meg a nyertesek listáját. A MAAN nyert, de a legjobb férsi színész nem DT és még nem is BC lett, nem Judy Law vagy Kevin Spacey hanem James Corden wtf.gif
2012. február 20. 13:00 #1834
ria21
ria21
visszatérő vendég

Idézet (kericske @ 2012.02.20. 11:08)
-a süket házaspár
-vetkőzős rész
-"az alapvetően birkát lopni jöttem" rész

nagyjából nekem is ezek a kedvenc részeim+ akkoer ez hivatalos?mert én is aláírtam rész biggrin.gif
2012. február 20. 13:27 #1835
ophely88
ophely88
time lady

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lznesbRuek1qdghnpo1_500.jpg
2012. február 20. 14:25 #1836
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ria21 @ 2012.02.20. 13:00)
nagyjából nekem is ezek a kedvenc részeim+ akkoer ez hivatalos?mert én is aláírtam rész biggrin.gif

Az IS jó rész. Vigyorogtam, mint a tejbetök. És persze elképzeltem magamat a szituációba... _nevet.gif Teccett. rohog.gif
Az is aranyos volt, amikor folyton 'vécéztek'. rofl.gif

Tulajdonképpen tényleg David és Kelly összes közös jelenete nagyon helyes, aranyos és bűbájos, mindegyiket nagyon lehet szeretni. smileeee.gif

A minap eltűnt a TESCO-ból az egyetlen darab Frászkarika, nem tudom, ennek most örüljek-e. Győzködni próbáltam magam, hogy meg kellene venni, így viszont könnyebb volt ellenállni a csábításnak. Találtam egy helyet, ahol viszonylag olcsón hozzá lehetne jutni elvileg. rolleyes.gif

OFF "Kidulthood"ot látta már valaki? Mi a vélemény róla? ON
2012. február 20. 17:18 #1837
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2012.02.20. 12:59)
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lznkd4AKl01qc5woao1_500.jpg

Esti mesét akarok!!!
2012. február 20. 17:24 #1838
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.20. 14:25)
Az IS jó rész. Vigyorogtam, mint a tejbetök. És persze elképzeltem magamat a szituációba... _nevet.gif Teccett. rohog.gif
Az is aranyos volt, amikor folyton 'vécéztek'. rofl.gif
Tulajdonképpen tényleg David és Kelly összes közös jelenete nagyon helyes, aranyos és bűbájos, mindegyiket nagyon lehet szeretni. smileeee.gif
A minap eltűnt a TESCO-ból az egyetlen darab Frászkarika, nem tudom, ennek most örüljek-e. Győzködni próbáltam magam, hogy meg kellene venni, így viszont könnyebb volt ellenállni a csábításnak. Találtam egy helyet, ahol viszonylag olcsón hozzá lehetne jutni elvileg. rolleyes.gif

Nekem még az is tetszett, amikor Mr. April (nem emlékszem a rendes nevére) lehúzta a falról, és elkezdte verni, majd James közölte, hogy már férjnél van Katie, és felmutatta a gyűrűt, az is nagyon jó rész volt. biggrin.gif

maga az egész szinkron el volt rontva, a beszéd néhol halk volt, néha meg olyan volt mintha vmi fazék alul beszéltek volna.

Kidulthood??? amegmi?
2012. február 20. 17:51 #1839
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.20. 14:25)

Még nem láttam de tudom, hogy Noel Clark (Mickey) rendezte és az első rész címe Kidulthood, a folytatásé Adulthood. Engem nem vonz különösebben mert már a trailer elvette a kedvem. Egy csapat fiatalról szól mindkét film, akiket utálnak és kitaszítanak, amolyan verekedős film mindkettő. A filmek őbb szereplője Adam Deacon aki most aa BAFTA-n elhalászta a díjat Eddie Redmayne és Chris O'Dowd elől mad.gif reklamalo.gif
2012. február 20. 18:42 #1840
kericske
kericske

ON:
lehet későn szólok biggrin.gif
gyertek hozzánk most hétvégén kocsonyát enni! biggrin.gif
OFF
100 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok