Starity

David Tennant 5

100 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. február 16. 08:08 #1781
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2012.02.16. 00:34)
Sort of, kedves barátném. Sajnos a filmmel kapcsolatban igazat kellett hogy adjak neki, tényleg nem a leggjobb és James karaktere is elég rosszul van megírva, egyértelműen hiányzik valami a történetből, ami nélkül nem egész, egyszóval nem jó, hogy őszinte legyek. Az idegesített fel, hogy bepofázott olyan dolgokat, amikhez nem ért és az ilyet egy idő után már nem bírom elviselni. Nem szeretem Lédi Gagát mégsem írkálok a topikjába egyfolytában, hogy így meg úgy. Hozzászólok a hírhez meg beszélgetek de nem viszem túlzásba. Én egy vagyok azok közül, akiket nem igazán zavar, ha valaki pocskondírozza Davidet, tegye, mit bánom én, nem vagyunk egyformák és ne is szeressük ugyanazt de valahol mindennek van határa. Kezdetnek például leírja, hogy a film nem jó (igaz), legalább egy helyes pasi lehetett volna benne mert így nem ér semmit. Whatever, nekem meg Brad Pitt nem jön be, tessék, levegőt vettem és tovább olvastam, kishíján felment az agyvizem mikor azt olvastam, hogy az illető szerint a film szereplőire ráfért volna egy színésztanfolyam. Színésztanfolyam. fear.gif 
Alice Eve rossz színésznő, aláírom, de az, hogy Kellyt és Davidet egyszerűen lenullázza a Decoy Bride és a Harry Potteres alakítása miatt, nos, kiváltotta belőlem a Keresztes Ildikó féle vadállatot. Igazából, elsőre nem is akartam semmit sem beírni de annyira bökte a szemem, hogy van egy fórum, ahol emberek jót beszélgetnek Davidről meg a filmjeiről és minden második hozzászólása annyi, hogy David tehetségtelen nulla és csúnya, amit nem tudtam megállni. Én örülnék a legjobban, ha portos emberkék ide jönnének inkább, kis csoportunkhoz beszélgetni de ha nekik ott megfelel, megfelel. Melengeti a szívem, amiket olvasok és bólogatok magamban, mert igazi DT fanok vannak születőben és gondoltam beszólok barátunknak, hogy vegye lentebb a sütő lángját, mert igencsak kedv szegő tud lenni hogy végre találsz egy fórumot, ahol beszélhetsz a kedvencedről, erre valaki minden háttérinfó nélkül rontja a levegőt. Mi nem a Jude Law vagyunk, bírjuk a negatív kritikát, ha annak van alapja. 
Másodszorra pedig, szerintem ő irogat be a DW topikba is, csak másnévvel, talán tévedek de ha valaki, aki megnézi a Classic DW-t (58 lemez) kinyögi hogy a kedvenc Dokija a 4-ik de az elsőt hülye idegesítő van f**znak hívja, az a DW lelkemnek fáj. Ezzel kapcsolatban inkább az húzott fel jobban, hogy Sally minden megnyilvánulására tudott valamit visszapofázni az illető. Nem féltem Sallyt, megtudja védeni magát, de bármikor kiállok az én perv sisteremért  rohog.gif 
Ilyet nem szoktam csinálni de most kiborult a pohár, elküldtem a búsba, mondtam neki, hogy nézzen jenki junkie termékeket és vegyen vissza.  110.gif Nos, ennyi.  biggrin.gif Megvolt a mai napi jócselekedet, vasárnap 2 MiAtyánkkal nyitok a misén  rohog.gif (Egyet azért amit tettem, a másikat pedig azért, mert kapzsi módon megszereztem valamit, amire még várnom kellett volna. Bűnbe estem mivel DT hangjának nem tudok ellenállni. Felebarátomat nem szeretem, másik felebarátom hangjának pedig nem tudok ellenállni  rohog.gif ).

Ezek szerint te is odatévedtél sis. Hát igen. Nekem is ott lett elegem, ahol a színészi teljesítményeket kezdte fikázni. (mondjuk nekem az sem szimpatikus, ha egy színészt valaki elkönyvel csak a külseje miatt) Bakker, látta tőle ezt, meg mondjuk a HP-t, gőze nincs a munkásságáról, de letehetségtelenezi és nevenincssenkinek titulálja.?! wtf.gif Az ilyet nem csippantom. Az rendben lenne, hogyha ott megállna a dolog, hogy itt nem tetszett neki, oké, lelke rajta, van ilyen. A jó színészekkel is megesik, hogy nem egy igazán kiemelkedő szerep találja meg őket és nem nagyon tudnak a sz*rból aranyat varázsolni ők sem, de hát na... Ilyenkor azt kell mondani, hogy oké, majd megnézem a fószert, a csajét egy másik filmben és majd akkor megint elgondolkozom, hogy érdemes-e rá odafigyelni.
Egyébként olvastam a beszélgetéseteket és eléggé kiakasztó a stílusa, pláne, amit utoljára "benyögött" neked. Szegénységi bizonyítvány a részéről. Mi az, hogy nem tagolsz?! Lát ez, vagy csak néz? Attól, hogy nem teszel a kommentbe bekezdéseket, attól még teljesen rendben van. Ráadásul te legalább épkézláb módon, szépen, normális stílusban, érdemben megnyilatkoztál, volt rendes véleményed, amit kifejtettél, ez meg csak pár sorokat "böffent oda", mi ez, kérem szépen? Vagy fogalmazzunk meg értelmes kritikát, vagy maradjunk csendben. Nem?
Azt megértem egyébként, hogy nem tetszik neki a film, azt is, hogy nem elégedett a színészek külsejével (sokan kifejezetten rondának mondják az "összes" britet), de ezen a tehetség-dolgon nagyon fennakadtam. Attól, hogy egy filmben - relatíve - nem szépek szerepelnek, attól még lehet jó. És miért lenne jobb, ha mindig csupa szép ember lenne a tévében, moziban? Na, ha valami, akkor az a teljesen életszerűtlen. Személy szerint utálom, amikor mindenkinek az utolsó hajszála is tökéletes. Bakker, emberek vagyunk, szeretem azt látni a vásznon is. Én sokkal inkább tudok azonosulni a "rút britekkel", mint a csilivili, világszépe hollywoodi "szupersztárokkal". Nekem fontos egy filmben, hogy amit lássak, az azért legyen már átültethető a való életbe is, persze legalábbis egy bizonyos szintig. De most nem..?
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a bizonyos illető mit szólna a SS-hoz. rolleyes.gif

Ja, és amit a 'DT-magról' írtam, az about us, of course... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. február 16. 08:38 #1782
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Running Fool @ 2012.02.16. 05:05)
Áhá, szóval a  illető a Bunkóképző Főiskola eminens tanulója, aki mindenből ötös, főleg trollkodásból. Az ilyentől mentsen meg a Jóisten minden jószándékú fórumozót.
Sablonos brómos rizsa az, amit mondani fogok, de hagyni kell az ilyeneket a fenébe. Mondhatsz nekik akármit, úgyis csak a saját mondókájukat fogják hajtogatni, megspékelve sz*rral és egyéb végtermékkel, és közben meg élvezik, hogy te a fejeden pörögsz a méregtől. Tudom, hogy nehéz (főleg, hogy a te esetedben a kedvenc színészedről van szó), de az ilyenek ellen (talán) ez az egy módszer van – ha élvezik a trutyikavarást, hát akkor élvezzék, ez legyen a legboldogabb momentum az életükben.
(Atomot az ilyeneknek, nem klaviatúrát és internet-hozzáférést. Pardon my language, de ennek ki kellett jönnie, ha az illetőnek korlátai vannak, már ami a kultúrált véleménykifejtést illeti...)

rofl.gif rofl.gif
Igazából, maga a fórum az, amiért beírtam, azért cselekedtem, hogy hátha befogja és megunja, a userek pedig tovább folytathatják a beszélgetést. Volt egy kis sértegetés a részéről de ezen felül kerekedtem. Mostmár olyat írt, aminek semmi köze a témához, szerintem abbahagyja főleg ha valaki elkezdene valami másról beszélni. smileeee.gif Nagyon allergiás vagyok arra, ha valaki jól érzi magát egy helyen, más pedig bepofátlankodik, mert az ember máshová nem mehet. Ez nem Robert Pattinson, hogy beírod a böngészőbe és mindenhol róla beszélnek. Igazából jól esett kicsit az orra alá törni a borsot, mert legyünk őszinték, megérdemelte és örömmel tölt el, hogy én kiálltam a kedvencem mellett, megvédem, ha az jogosan van rászorulva a segítségre.

Én megbocsátom amit mondtál, barátném. Apology accepted. laugh.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.16. 08:08)
Ezek szerint te is odatévedtél sis. Hát igen. Nekem is ott lett elegem, ahol a színészi teljesítményeket kezdte fikázni. (mondjuk nekem az sem szimpatikus, ha egy színészt valaki elkönyvel csak a külseje miatt) Bakker, látta tőle ezt, meg mondjuk a HP-t, gőze nincs a munkásságáról, de letehetségtelenezi és nevenincssenkinek titulálja.?! wtf.gif Az ilyet nem csippantom. Az rendben lenne, hogyha ott megállna a dolog, hogy itt nem tetszett neki, oké, lelke rajta, van ilyen. A jó színészekkel is megesik, hogy nem egy igazán kiemelkedő szerep találja meg őket és nem nagyon tudnak a sz*rból aranyat varázsolni ők sem, de hát na... Ilyenkor azt kell mondani, hogy oké, majd megnézem a fószert, a csajét egy másik filmben és majd akkor megint elgondolkozom, hogy érdemes-e rá odafigyelni.
Egyébként olvastam a beszélgetéseteket és eléggé kiakasztó a stílusa, pláne, amit utoljára "benyögött" neked. Szegénységi bizonyítvány a részéről. Mi az, hogy nem tagolsz?! Lát ez, vagy csak néz? Attól, hogy nem teszel a kommentbe bekezdéseket, attól még teljesen rendben van. Ráadásul te legalább épkézláb módon, szépen, normális stílusban, érdemben megnyilatkoztál, volt rendes véleményed, amit kifejtettél, ez meg csak pár sorokat "böffent oda", mi ez, kérem szépen? Vagy fogalmazzunk meg értelmes kritikát, vagy maradjunk csendben. Nem?
Azt megértem egyébként, hogy nem tetszik neki a film, azt is, hogy nem elégedett a színészek külsejével (sokan kifejezetten rondának mondják az "összes" britet), de ezen a tehetség-dolgon nagyon fennakadtam. Attól, hogy egy filmben - relatíve - nem szépek szerepelnek, attól még lehet jó. És miért lenne jobb, ha mindig csupa szép ember lenne a tévében, moziban? Na, ha valami, akkor az a teljesen életszerűtlen. Személy szerint utálom, amikor mindenkinek az utolsó hajszála is tökéletes. Bakker, emberek vagyunk, szeretem azt látni a vásznon is. Én sokkal inkább tudok azonosulni a "rút britekkel", mint a csilivili, világszépe hollywoodi "szupersztárokkal". Nekem fontos egy filmben, hogy amit lássak, az azért legyen már átültethető a való életbe is, persze legalábbis egy bizonyos szintig. De most nem..?
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a bizonyos illető mit szólna a SS-hoz. rolleyes.gif
Ja, és amit a 'DT-magról' írtam, az about us, of course... rohog.gif

Igen, értelmes visszaszólásai voltak most is biggrin.gif Az egyén rendelkezik némi humorral azt beismerem rohog.gif de bőven átlépte a határt. Kíváncsi voltam, hogy ki mit gondol a DVD-ről, ezért mentem fel megnézni a kommenteket. Egyértelműen nincs jobb dolga, de egy fórumon nagyon kedvszegő tud lenni egy ilyen vita, egyfolytában a kinézeten lovagol meghogy az ő szülője ezzel meg azzal járt egyiskolába de attól még nem híres, neve senki DT pedig rossz, mindenféle szempontból. Szerintem belátta, hogy nem igazán tud miről beszélni, mikor leírtam neki, hogy az amatőr munkájét már kellően kivesézte. rohog.gif
Igen, olvastam, hogy hosszú szöveget nem akar olvasni, mint egy elkényesztetett tini. Nos, nyilván nem tudja, hogy mikor kell tagolni, nekem úgy tanították iskolában, hogy felveszel egy gondolatot és idősíkot, ha másról kezdesz el beszélni, akkor tagolsz vagy új bekezdés, kivétel az eleje és esetleg a szöveg vége. Ha nem tetszik, sajnálom. Velem így taníttatták és mindig jó volt ezen módszerrel, szerintem csak lusta elolvasni az ő egy mondatos XD-s kommentjei mellett soknak tűnik amit írtam de úgy látom a cél szentesíti az eszközt rohog.gif Ha pedig tovább folytatja, valakivel kitöröltetem a hozzászólásait rolleyes.gif

Re Ssecret Smile. Szerintem megnézné és azt mondaná, hogy David csúnya, tehetségtelen, amatőr és a filmben mindenki hülye, főleg a csaj, aki hagyta magát megerőszakoltatni. A szőke hajú csaj bolond, DT pedig magának kellő szerepet választott, creepy, idióta, stalker szerepet. Akkor kezdenek csak el beszélni, hidd csak el, nagyobb böszmeségeket, mint most. Biztosan hozzátenné azt is, hogy perverzek vagyunk mert nekünk ez tetszik. rolleyes.gif Igaz, hogy minket nem az fogott meg, hogy megerőszakolt benne egy nőt, hanem a film más pontjai és értékei, de mindegy, szerintem neki csak ennyi jönne le belőle. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. február 16. 09:08 #1783
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.02.16. 08:38)
Igen, értelmes visszaszólásai voltak most is  biggrin.gif Az egyén rendelkezik némi humorral azt beismerem rohog.gif de bőven átlépte a határt. Kíváncsi voltam, hogy ki mit gondol a DVD-ről, ezért mentem fel megnézni a kommenteket. Egyértelműen nincs jobb dolga, de egy fórumon nagyon kedvszegő tud lenni egy ilyen vita, egyfolytában a kinézeten lovagol meghogy az ő szülője ezzel meg azzal járt egyiskolába de attól még nem híres, neve senki DT pedig rossz, mindenféle szempontból. Szerintem belátta, hogy nem igazán tud miről beszélni, mikor leírtam neki, hogy az amatőr munkájét már kellően kivesézte.  rohog.gif 
Igen, olvastam, hogy hosszú szöveget nem akar olvasni, mint egy elkényesztetett tini. Nos, nyilván nem tudja, hogy mikor kell tagolni, nekem úgy tanították iskolában, hogy felveszel egy gondolatot és idősíkot, ha másról kezdesz el beszélni, akkor tagolsz vagy új bekezdés, kivétel az eleje és esetleg a szöveg vége. Ha nem tetszik, sajnálom. Velem így taníttatták és mindig jó volt ezen módszerrel, szerintem csak lusta elolvasni az ő egy mondatos XD-s kommentjei mellett soknak tűnik amit írtam de úgy látom a cél szentesíti az eszközt  rohog.gif Ha pedig tovább folytatja, valakivel kitöröltetem a hozzászólásait  rolleyes.gif
Re Ssecret Smile. Szerintem megnézné és azt mondaná, hogy David csúnya, tehetségtelen, amatőr és a filmben mindenki hülye, főleg a csaj, aki hagyta magát megerőszakoltatni. A szőke hajú csaj bolond, DT pedig magának kellő szerepet választott, creepy, idióta, stalker szerepet. Akkor kezdenek csak el beszélni, hidd csak el, nagyobb böszmeségeket, mint most. Biztosan hozzátenné azt is, hogy perverzek vagyunk mert nekünk ez tetszik.  rolleyes.gif Igaz, hogy minket nem az fogott meg, hogy megerőszakolt benne egy nőt, hanem a film más pontjai és értékei, de mindegy, szerintem neki csak ennyi jönne le belőle. rolleyes.gif

Nálad a labda, sis. biggrin.gif
Teljesen egyetértek veled. thumbsup.gif Jól megaszontad neki, neked legalább volt merszed. Én első blikkre úgy fennakadtam, hogy inkább hagytam a fenébe. Ilyenekkel nem érdemes leállni vitázni, mert úgysem fogadja el az érveidet. pardon.gif De legalább megkapta a "ráolvasást" a fejére. Az értelmesebbje úgyis érti a lényeget és csak ez számít. A többi meg menjen a manóba. rohog.gif

OFF Nézi / látta már valaki "A Tudorok"-at? Én most húzogatom le, mert érdekel. Az RTL brutálisan későn adja és így sajnos nem tudok bekapcsolódni. Aztán úgy döntöttem, teszek ellene. rohog.gif Plusz a Braveheart is beszerzés alatt van, mert ezer éve láttam már, de még kicsi voltam és nem voltam tisztában a történelmi jelentőségével. rohog.gif És mivel most reklámozza a tévé, eszembe jutott, hogy jé, tényleg, van ez a film, meg kéne szerezni. biggrin.gif Amúgy vicces, hogy Wallace szobrát is MG-ról mintázták a helyszínen. Egyszer látnom kell. _nevet.gif
2012. február 16. 09:16 #1784
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Oh my timelord milyen reg irtam a port.hu forumba.. Mar tobb ev is eltelt szerintem azota... 110.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 16. 09:17 #1785
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2012.02.16. 09:16)
Oh my timelord milyen reg irtam a port.hu forumba.. Mar tobb ev is eltelt szerintem azota... 110.gif  biggrin.gif

Az utóbbi időben én is ritka vendég vagyok fent. mellow.gif
2012. február 16. 09:18 #1786
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
hűha Ophely, mozgalmas estéd volt!

Jó az új avatar, de hirtelen nem tudtam ki az, nézni kellett a nevet biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. február 16. 12:31 #1787
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.16. 09:08)

OFF Nézi / látta már valaki "A Tudorok"-at? Én most húzogatom le, mert érdekel. Az RTL brutálisan későn adja és így sajnos nem tudok bekapcsolódni. Aztán úgy döntöttem, teszek ellene. rohog.gif

Én nézni akartam annak idején és azt mondták, hogy ne tegyem. Szépnek szép és csilli villi de a bemutatott műsornak nem sok igazságalapja van. Ha jól tudom négy vagy öt évad lett de a Showtime elkaszálta, ugyanis felháborodtak a történészek. Sok nézője volt a sorozatnak, ám lényegében csak szex volt az egész, sok vérrel és elferdített képet adott a Tudor családról, sőt, családtagokat is hagytak ki a sorozatból. Ezekután jött a Borgiák, azt sem nézem. Ez azért van, mert a sok néző a Tudors után megmaradt és mivel mással lehet a jó amerikai embert a tévé előtt tartani? Szexszel és vérrel bár állítólag ebben a sorozatban legalább utána jártak a dolgoknak. Hogy mennyire élethű azt nem tudom. Itt lehet olvasni a történészek felháborodásáról és a kasza okáról. A cast szinte majdnem minden tagja ír, értsd szó szerint, de hatásvadász sorozat lett, sok szex és vér, ahogyan az egy jenki junkie termékbe kell.

Idézet (kericske @ 2012.02.16. 09:18)

Jó az új avatar, de hirtelen nem tudtam ki az, nézni kellett a nevet biggrin.gif

Köszönöm, örülök ha tetszik, nem az enyém, csak nagyon megtetszett. rohog.gif

Jó ?? hír. Azt csiripelik a madarak, hogy barátunk tegnap elment anyósa színházi előadásának debütáló estjére és Dabid nem forgat semmit a közeljövőben, ez biztos. Ez nekünk most jó, mert nem akarjuk, hogy színészként vagy rendezőként az Emotional Rescue filmhez adja nevét. Tudtomra adták, hogy DT kinöveszti a 'cave man' look-ot, avagy újból használ fésűt, kevesebb zselét a hajára de végre ismét használ és igencsak borostás lett már, ami DT-nél azt jelenti, hogy egy ideig nem forgat semmit, így valószínűleg kimarad a Március közepei forgatásról. Hallelujah. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. február 16. 13:22 #1788
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.02.16. 12:31)
Én nézni akartam annak idején és azt mondták, hogy ne tegyem. Szépnek szép és csilli villi de a bemutatott műsornak nem sok igazságalapja van. Ha jól tudom négy vagy öt évad lett de a Showtime elkaszálta, ugyanis felháborodtak a történészek. Sok nézője volt a sorozatnak, ám lényegében csak szex volt az egész, sok vérrel és elferdített képet adott a Tudor családról, sőt, családtagokat is hagytak ki a sorozatból. Ezekután jött a Borgiák, azt sem nézem. Ez azért van, mert a sok néző a Tudors után megmaradt és mivel mással lehet a jó amerikai embert a tévé előtt tartani? Szexszel és vérrel bár állítólag ebben a sorozatban legalább utána jártak a dolgoknak. Hogy mennyire élethű azt nem tudom. Itt lehet olvasni a történészek felháborodásáról és a kasza okáról. A cast szinte majdnem minden tagja ír, értsd szó szerint, de hatásvadász sorozat lett, sok szex és vér, ahogyan az egy jenki junkie termékbe kell.

Ó, értem. mellow.gif Hát ennek nem örülök. Na mindegy, azért majd belenézek. Egyébként néztem én is a szereplőket és nekem is feltűnt az írségük. biggrin.gif Annyira nem szeretem, amikor ezt művelik a történelmi sztorikkal. reklamalo.gif VIII. Henrik mondjuk tényleg elég véreskezű volt, de azt a sok szexet mindenképpen feleslegesnek tartom még így látatlanban is. blink.gif

Idézet (ophely88 @ 2012.02.16. 12:31)
Jó ?? hír. Azt csiripelik a madarak, hogy barátunk tegnap elment anyósa színházi előadásának debütáló estjére és Dabid nem forgat semmit a közeljövőben, ez biztos. Ez nekünk most jó, mert nem akarjuk, hogy színészként vagy rendezőként az Emotional Rescue filmhez adja nevét. Tudtomra adták, hogy DT kinöveszti a 'cave man' look-ot, avagy újból használ fésűt, kevesebb zselét a hajára de végre ismét használ és igencsak borostás lett már, ami DT-nél azt jelenti, hogy egy ideig nem forgat semmit, így valószínűleg kimarad a Március közepei forgatásról. Hallelujah. thumbsup.gif

Cave man look? w00t.gif Helyes, nagyon helyes... rohog.gif Kívánnék sok-sok pikcsört róla, de ha nem csinál semmit, akkor mégsem kéne, ergo hagyják csak békén a paparazzók. Jaj, nehéz ügy. think.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, ophely88
2012. február 16. 13:28 #1789
kericske
kericske

Vajon hol tart már a mi jól megérdemelt rohog.gif csomagunk? Még jó, hogy azt kértük Sallytől ne szóljon ha megérkezik. Azért már eltelt egy kis idő. Bár a türelem DT aláírást terem. biggrin.gif Nagyon remélem biggrin.gif
Ja, és egy papírdarabkát 1-2 kedves mondattal. biggrin.gif júj a bilibe ér a kezem.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. február 16. 13:40 #1790
kericske
kericske

OFF:

Sally ezeket a teákat ismered?
néztem a Twinings magyar oldalát de ott nincsenek fent:
fresh & fruity:
- raspberry, strawberry & loganberry
-blackcurrant, ginseng & vanilla
- strawberry & mango
- pomegranate & raspberry
a moment of calm:
- camomille & spiced apple
organic:
- ginger & mandarin
revive & revitalise lemon & ginger
Selection:
-green tea
-fruit & herbal
- a moment of calm

este ha szerencsém van és nem ismered őket át tudom küldeni a képüket is wink.gif
2012. február 16. 13:43 #1791
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2012.02.16. 13:40)
OFF:
Sally ezeket a teákat ismered? 
néztem a Twinings magyar oldalát de ott nincsenek fent:
fresh & fruity:
- raspberry, strawberry & loganberry
-blackcurrant, ginseng & vanilla
- strawberry & mango
- pomegranate & raspberry
a moment of calm:
- camomille & spiced apple
organic:
- ginger & mandarin
revive & revitalise lemon & ginger
Selection:
-green tea
-fruit & herbal
- a moment of calm

este ha szerencsém van és nem ismered őket át tudom küldeni a képüket is  wink.gif

Hát nem igazán, ezek főleg gyümiteák. laugh.gif Apumnak hoztam még ősszel kintről jázminos, gyömbéres zöldteát, de még nem bontotta fel, azt hiszem... think.gif
2012. február 16. 13:57 #1792
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.16. 13:43)
Hát nem igazán, ezek főleg gyümiteák. laugh.gif Apumnak hoztam még ősszel kintről jázminos, gyömbéres zöldteát, de még nem bontotta fel, azt hiszem... think.gif

smileeee.gif Most visszaolvastam, és az az egy mondat tegnap elkerülte a figyelmemet, hogy a gyümölcsteák nem jönnek be neked biggrin.gif
2012. február 16. 14:24 #1793
ophely88
ophely88
time lady

Tényleg igaz, hogy barátunk tegnap az anyósával ment színházba. Én ugyan nem szúrom be ide a privát képek linkjét, kettőt találtam csak alapból, amin jól látható itt és itt. Nem a legjobban készült képek, lássuk be. Borzasztóan néz ki ez a szemüveg David, ha ennél jobbat nem tudsz felvenni, inkább használj kontaklencsét, ember. Nektek is úgy tűnik, mintha David 'Dokisan' nézne ki? Az utána maradt űr beszél belőlem vagy a ruhája tényleg arra hajaz? Ez a csíkos öltöny, fehér ing, nyakkendő és ez a barna kabát .. nekem nagyon Dokis blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2012. február 16. 14:39 #1794
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.02.16. 14:24)
Tényleg igaz, hogy barátunk tegnap az anyósával ment színházba. Én ugyan nem szúrom be ide a privát képek linkjét, kettőt találtam csak alapból, amin jól látható itt és itt. Nem a legjobban készült képek, lássuk be. Borzasztóan néz ki ez a szemüveg David, ha ennél jobbat nem tudsz felvenni, inkább használj kontaklencsét, ember. Nektek is úgy tűnik, mintha David 'Dokisan' nézne ki? Az utána maradt űr beszél belőlem vagy a ruhája tényleg arra hajaz? Ez a csíkos öltöny, fehér ing, nyakkendő és ez a barna kabát .. nekem nagyon Dokis  blink.gif

Szerintem is nagyon Dokis! ohmy.gif
Anyóspajtás meg nagyon ijesztő... rofl.gif _nevet.gif
2012. február 16. 15:09 #1795
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2012.02.16. 14:24)
Tényleg igaz, hogy barátunk tegnap az anyósával ment színházba. Én ugyan nem szúrom be ide a privát képek linkjét, kettőt találtam csak alapból, amin jól látható itt és itt. Nem a legjobban készült képek, lássuk be. Borzasztóan néz ki ez a szemüveg David, ha ennél jobbat nem tudsz felvenni, inkább használj kontaklencsét, ember. Nektek is úgy tűnik, mintha David 'Dokisan' nézne ki? Az utána maradt űr beszél belőlem vagy a ruhája tényleg arra hajaz? Ez a csíkos öltöny, fehér ing, nyakkendő és ez a barna kabát .. nekem nagyon Dokis  blink.gif

ohmy.gif blink.gif Ezek a képek! Nemcsak az anyós ijesztő de David is, már bocsánat. Az a szemüveg nagyon gáz, és szegényen a tényleg Dokis cucc úgy áll, mint tehénen a gatya!
Tudom nagy kérés, de David aludj egy jót és pár napig ne csinálj semmit!!Léci!
2012. február 16. 15:40 #1796
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.16. 14:39)
Szerintem is nagyon Dokis! ohmy.gif 
Anyóspajtás meg nagyon ijesztő... rofl.gif _nevet.gif

David hírek híján a fórumon most arról beszélget a nagyérdemű, hogy hol maradt DT nagy fanbázisa, ugyanis állítólag 2000 vokssal kapott többet BC, mint DT ezen a valentinos szavazáson, ami ugye nem jelent semmit de igen elgondokodtató, hogy BC mekkora személy lett és mennyire fogyatkoznak David fanjai. Sokan ugye félreértelmezték a kérdést és alapból a kedvencükre szavaztak meg arra aki jól néz ki, pedig a kérdés az az volt, hogy kivel szeretnének eltölteni egy Valentin napot. A kedves Radio Times rendesen benyal, már elnézést kérek olyan címmel, hogy 'BC veri az összes DW sztárt'. Nem értem, nem értem egyszerűen hogy ennek mi értelme. A Sherlock Holmes egy nagyon jó sorozat és sokan haragszanak a DW-ra de mindennek van határa, a SH már atya úr Isten lett, garantálom nektek, hogy több pénzt ölnek bele, mint a DW-ba meg a TG-be együtt. No mindegy, a média az ilyen, elfogadom. A kommentek érdekesek. Sokan írják, hogy DT fanok voltak de a DW-s távozása óta még mindig csak a Dokit látják benne, ezért nem is erőltetik meg magukat filmnézés és audióhallgatás terén. Szép. DT fannak vallják magukat de szívesebben szavaznak BC-re vagy Mattre. A britek megbolondultak jó dolgukban? wtf.gif

Én egyébként látom az érem jó oldalát is. Sokak szerint David még mindig Dokis, a ruhái és alakításai is, de a SH és BC sokkal jobb. Nos, magyar vagyok, nem brit, de NEHEZEN tudom elképzelni, hogy BC jobban nézne ki mint DT vagy Bradley James
http://starity.hu/images/celebs/200x300/bradley-james-1120.jpg.
Én megértem, hogy nem vagyunk egyformák és kultúrája válogatja meg minden de szerintem nekünk abból csak hasznunk származik, ha a BBC túlsztárolja BC-t. BC egy nagyon tehetséges és geek ember, szerethető személyiség de szerintem bárki, aki a listán fent volt, jobban nézett ki nála. Ebből most kiújult egy veszekedés és megint helyben vannak, azon veszekednek, hogy most ki a jobb színész meg ki néz ki jobban és ebből jön le igazán, hogy ki marad a szűrőn. Csalódott DT-s kommenteket olvastam és most az egyszer örülök, hogy a DWM nem tart Best Doctor Ever szavazást, mert erős a gyanúm, hogy vesztene és még csak nem is Tom Baker után helyezkedne el a listán, hanem Tom és Matt Smith mögött. Nem is értem azokat a DT fanokat, első sorból ugrálnak, hogy jegyet vesznek a színházba hogy láthassák meg tolakodnak autogrammért de közben olyanokat írkálnak róla, hogy olyat még Isten sem látott, pedig ő sok helyre ellát. Állítólag.

Hogy lássuk, a magyarok közt is akadnak csudabogarak rofl.gif, kattintsatok erre a linkre. Egy nagyon értelmes kérdés még értelmesebb válaszokkal. rolleyes.gif A 3 színészpasi közül kivel feküdnél le című topik, jah és milyen érdekes, hogy a pasik írnak be elsőként rofl.gif Férfiú összetartás nincs bennük, homárnak nevezik Davidet is, Gormant is meg Ian Someholdert is és beírkálnak még egyéb baromságokat, a lányok pedig megegyeznek, hogy Ian a legtökösebb, David jó Doktor meg szexi ám csak egy éjszakára kellene. Na erre tessék gombot varrni. Most akkor szexi vagy cuki és ha szexi akkor egy éjszakát szívesen eltölt vele az illető, még akkoris, ha azt hajtogatja, hogy Matt a jobb Doktor és örült DT távozásának? Most akkor azért töltenék el vele egy éccakát mert jól néz ki és jó volt Dokinak ám semmit sem tudunk róla? rolleyes.gif Nos, ez csak Magyarország, képzeljétek el mi lehet a helyzet odakint, brit földön. Ez miféle fan magatartás kérem szépen? Most szeretjük mindenben, semmiben, valamiben, a DW-ban, szexinek találjuk de a végén kisül, hogy csak aranyos és ezért egy közös éccaka sem kell vele. Nos, valaki próbálja meg kigobozni mert ez már gordiuszi csomó és nem bírok vele egyedül. biggrin.gif
2012. február 16. 18:48 #1797
kericske
kericske

hűha, érdekes a link. ohmy.gif

A srác a képen a Merlinből Arthur?
2012. február 16. 19:00 #1798
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.02.16. 18:48)
hűha, érdekes a link. ohmy.gif 
A srác a képen a Merlinből Arthur?

Én mondtam, hogy érdekes. Néha felmerül bennem, hogy vagy én vagyok lemaradva mert nekem nincsenek ilyen érzéseim vagy ez egy újfajta fanatizmus irány ( rohog.gif ) amit én még nem kaptam el.

Igen, Arthur, bár én nem nézem azt a sorozatot. A szőkék nem igazán az eseteim (vannak kivételek ugyebár rohog.gif pl Ryan Gosling rohog.gif ) de Bradley .. zabálnivalóan szexi rohog.gif Jáj. És rá érkezett a Radio Times szavazásán 127 szavazat BC 12750-jéhez képest. ohmy.gif blink.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2012. február 16. 19:07 #1799
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2012.02.16. 19:00)
Én mondtam, hogy érdekes. Néha felmerül bennem, hogy vagy én vagyok lemaradva mert nekem nincsenek ilyen érzéseim vagy ez egy újfajta fanatizmus irány ( rohog.gif ) amit én még nem kaptam el. 
Igen, Arthur, bár én nem nézem azt a sorozatot. A szőkék nem igazán az eseteim (vannak kivételek ugyebár  rohog.gif pl Ryan Gosling  rohog.gif ) de Bradley .. zabálnivalóan szexi  rohog.gif Jáj. És rá érkezett a Radio Times szavazásán 127 szavazat BC 12750-jéhez képest.  ohmy.gif  blink.gif

Drága Ophely, egyre jobban észreveszem , hogy öregszem, úgy látszik te is beálltál a sorba rohog.gif

Reggel szoktam kapcsolgatás közben látni pár percet a sorozatból. de cuki naon biggrin.gif
2012. február 16. 19:18 #1800
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.02.16. 19:07)
Drága Ophely, egyre jobban veszem észre, hogy öregszem, úgy látszik te is beálltál a sorba rohog.gif 
Reggel szoktam kapcsolgatás közben látni pár percet a sorozatból. de cuki naon biggrin.gif

What? Who? Where? biggrin.gif
Én nem öregszem, I'm a time lady ha még nem vetted volna észre rohog.gif Nem, tudomásom van róla, hogy a linken hozzászólók egy része a harmincat is meghaladja, sőt, gyerekes anyukák mondanak ilyen böszmeségeket, nem is mindig gyerekek 110.gif Nem mi öregszünk kedves, ők 'fiatalodnak' le a mostani fiatal generációhoz (tisztelet a kivételnek).
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
100 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok