Idézet (Grace Benning @ 2011.10.06. 10:37)
Beragasztod az üzenetem? Ezt hogy érted? Akkor hogy küldjem el?
Az ff-et értem. Mennyit kellene írnom? Eddig arról volt szó, hogy pár mondat. Azóta változott a dolog?
Nos, Sallyvel úgy egyeztünk meg, hogy az ő címére kell majd elküldeni amit akarsz, hogy szerepeljen a könyvben. Nem küldjük el mindenkinek, mert a postában nem lehet megbízni. Ha elsőbbségivel adod fel, az nem csak drága, de ugyanúgy elveszhet. Jártam már így

Ezért mindent Sallynek kell elküldeni, ő pedig beleragasztja a könyvbe. Mindenki kap képet arról, hogy néz ki a füzet és mindenki láthatja a sajátmagának szánt lapokat, hogy azok hogy néznek ki. Csak Sally fogja látni és te. Meg akinek megmutatod.
Az a helyzet, hogy űber nagy a káosz, mert van aki tud mit írni, Sally első nap előállt, másfél órán belül egy ff-nel, van, akinek nincs ötlete, van akinek csak gondolatai vannak. Kata kérése az volt, hogy legyen Peter (Blackpool), Sam Tyler. Van benne Brendan, Miranda, Susan és Romeó (traffic warden). Kerettörténet, Kata kérte a 2 nyomozót meg a rendőrt, a kerettörténetet arra az esetre írtam, ha nem tudtok mit írni. Mert nekem sok ötletem van ám. Még 2 kerettörténet maradt. Begyűjtjük ki mit akar és elhelyezem őket valamelyik sztoriban.
Gondolom nem akarsz írni egy egész ff-et. Írhatsz, nem bánom, nekem megfelel, de azt is át kell olvasnom

Akérmiről írhatsz. Ha csak annyi, hogy Peter Dave-vel focizik (lehet mini ff is az kb fél oldal), az is megfelel