Idézet (Running Fool @ 2012.02.16. 00:01)
Hadd találjam ki. Decoy Bride-dal kapcsolatos?

Sort of, kedves barátném. Sajnos a filmmel kapcsolatban igazat kellett hogy adjak neki, tényleg nem a leggjobb és James karaktere is elég rosszul van megírva, egyértelműen hiányzik valami a történetből, ami nélkül nem egész, egyszóval nem jó, hogy őszinte legyek. Az idegesített fel, hogy bepofázott olyan dolgokat, amikhez nem ért és az ilyet egy idő után már nem bírom elviselni. Nem szeretem Lédi Gagát mégsem írkálok a topikjába egyfolytában, hogy így meg úgy. Hozzászólok a hírhez meg beszélgetek de nem viszem túlzásba. Én egy vagyok azok közül, akiket nem igazán zavar, ha valaki pocskondírozza Davidet, tegye, mit bánom én, nem vagyunk egyformák és ne is szeressük ugyanazt de valahol mindennek van határa. Kezdetnek például leírja, hogy a film nem jó (igaz), legalább egy helyes pasi lehetett volna benne mert így nem ér semmit. Whatever, nekem meg Brad Pitt nem jön be, tessék, levegőt vettem és tovább olvastam, kishíján felment az agyvizem mikor azt olvastam, hogy az illető szerint a film szereplőire ráfért volna egy színésztanfolyam. Színésztanfolyam.
Alice Eve rossz színésznő, aláírom, de az, hogy Kellyt és Davidet egyszerűen lenullázza a Decoy Bride és a Harry Potteres alakítása miatt, nos, kiváltotta belőlem a Keresztes Ildikó féle vadállatot. Igazából, elsőre nem is akartam semmit sem beírni de annyira bökte a szemem, hogy van egy fórum, ahol emberek jót beszélgetnek Davidről meg a filmjeiről és minden második hozzászólása annyi, hogy David tehetségtelen nulla és csúnya, amit nem tudtam megállni. Én örülnék a legjobban, ha portos emberkék ide jönnének inkább, kis csoportunkhoz beszélgetni de ha nekik ott megfelel, megfelel. Melengeti a szívem, amiket olvasok és bólogatok magamban, mert igazi DT fanok vannak születőben és gondoltam beszólok barátunknak, hogy vegye lentebb a sütő lángját, mert igencsak kedv szegő tud lenni hogy végre találsz egy fórumot, ahol beszélhetsz a kedvencedről, erre valaki minden háttérinfó nélkül rontja a levegőt. Mi nem a Jude Law vagyunk, bírjuk a negatív kritikát, ha annak van alapja.
Másodszorra pedig, szerintem ő irogat be a DW topikba is, csak másnévvel, talán tévedek de ha valaki, aki megnézi a Classic DW-t (58 lemez) kinyögi hogy a kedvenc Dokija a 4-ik de az elsőt hülye idegesítő van f**znak hívja, az a DW lelkemnek fáj. Ezzel kapcsolatban inkább az húzott fel jobban, hogy Sally minden megnyilvánulására tudott valamit visszapofázni az illető. Nem féltem Sallyt, megtudja védeni magát, de bármikor kiállok az én perv sisteremért
Ilyet nem szoktam csinálni de most kiborult a pohár, elküldtem a búsba, mondtam neki, hogy nézzen jenki junkie termékeket és vegyen vissza.

Nos, ennyi.

Megvolt a mai napi jócselekedet, vasárnap 2 MiAtyánkkal nyitok a misén

(Egyet azért amit tettem, a másikat pedig azért, mert kapzsi módon megszereztem valamit, amire még várnom kellett volna. Bűnbe estem mivel DT hangjának nem tudok ellenállni. Felebarátomat nem szeretem, másik felebarátom hangjának pedig nem tudok ellenállni

).