Starity

David Tennant 5

100 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. február 14. 13:14 #1761
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.14. 11:59)
Nos, ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni és megértelek. biggrin.gif Magam is hasonlóképpen állok hozzá a dologhoz. smileeee.gif

Nektek érkezett amúgy értesítés vagy csak bementetek megérdeklődni és kinyögték hogy 'ejh, jah, tényleg'? rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. február 14. 13:17 #1762
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2012.02.14. 13:14)
Nektek érkezett amúgy értesítés vagy csak bementetek megérdeklődni és kinyögték hogy 'ejh, jah, tényleg'?  rolleyes.gif

Kivételesen kaptam ohmy.gif , de még csütörtökön. Ma reggel jutottam el a boltig, aki tudja, tudja, miért... mellow.gif
Meglepődtem az értesítőn, benne volt a pakliban, hogy nem jön üzenet. unsure.gif
2012. február 14. 13:20 #1763
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.14. 13:17)
Kivételesen kaptam ohmy.gif , de még csütörtökön. Ma reggel jutottam el a boltig, aki tudja, tudja, miért... mellow.gif
Meglepődtem az értesítőn, benne volt a pakliban, hogy nem jön üzenet. unsure.gif

Akkor legjobb lesz ha benézek ma délután a boltba. biggrin.gif
2012. február 14. 13:30 #1764
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.02.14. 13:20)
Akkor legjobb lesz ha benézek ma délután a boltba. biggrin.gif

Hajrá. Remélem már ott csücsül a lemezed a pultban. smileeee.gif

OFF Tud valaki valamilyen jó - magyar nyelvű - teás blogot? Elsősorban olyanra gondolok, ahol a különböző márkákát, különböző ízesítésűeket veszik górcső alá. smileeee.gif
2012. február 14. 14:15 #1765
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Nekem még telefonáltak is pénteken. Kaptam üzenetet is, de a bolt itt van tőlem 30 méterre és annyiszor voltam bent, hogy már telefonáltak nekem, hogy végre itt a dvd. rohog.gif

iszonyat fiatal Molnár Levente David magyarhangjának, de ha már többedszerre nézed megszokod egy kicsit. biggrin.gif

Kíváncsi vagyok mit fogtok hozzá szólni, mert már Ophelyvel megbeszéltük püben a dolgokat.( de ahogy visszaemlékszem Sally neked kb. ugyanolyan volt a hozzáállásod a filmhez mint nekem, úgyhogy kíváncsi leszek a véleményedre. wink.gif )

teához: oldalt nem tudok, de van itt a közelemben egy édességbolt, ahol rengeteg féle teát lehet kapni, fekete, vörös, zöld, fehértea, gyümölcstea. próbálkoztam velük, de rá kellett jönnöm, hogy én csak a pickwick epres teát szeretem, esetleg a lipton yellow labelt rohog.gif
2012. február 15. 07:07 #1766
kericske
kericske

Nem tudom belinkelni mióta megváltoztatták az oldalát, de a hivatalos oldalon van egy jó kis lista valentin nap alkalmából biggrin.gif
2012. február 15. 07:29 #1767
ophely88
ophely88
time lady

OMG! A Love Life tavaszról Májusra húzódik át és tegnap készített a Radio Times egy kérdőívet Who's your Valentine? címmel és találjátok ki, hogy ki vezet rolleyes.gif
Az első helyezett nem más, mint:

Benedict Cumberbath

a második pedig

David Tennant

wtf.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2012. február 15. 08:13 #1768
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2012.02.14. 14:15)
Nekem még telefonáltak is pénteken. Kaptam üzenetet is, de a bolt itt van tőlem 30 méterre és annyiszor voltam bent, hogy már telefonáltak nekem, hogy végre itt a dvd. rohog.gif 
iszonyat fiatal Molnár Levente David magyarhangjának, de ha már többedszerre nézed megszokod egy kicsit. biggrin.gif 
Kíváncsi vagyok mit fogtok hozzá szólni, mert már Ophelyvel megbeszéltük püben a dolgokat.( de ahogy visszaemlékszem Sally neked kb. ugyanolyan volt a hozzáállásod a filmhez mint nekem, úgyhogy kíváncsi leszek a véleményedre. wink.gif )
teához: oldalt nem tudok, de van itt a közelemben egy édességbolt, ahol rengeteg féle teát lehet kapni, fekete, vörös, zöld, fehértea, gyümölcstea. próbálkoztam velük, de rá kellett jönnöm, hogy én csak a pickwick epres teát szeretem, esetleg a lipton  yellow labelt rohog.gif

Molnár Levente? Hmm... Hirtelen nem ugrik be a hangja, de ismerős a neve. Mindenesetre kíváncsi vagyok. Mondjuk tőlem bárki lehetne a hangja, nagyjából senkivel nem lennék megelégedve. Az a "baj", hogy túl sok Davidet láttam/hallottam már eredetiben és képtelen vagyok elvonatkoztatni attól a remek hangi adottságtól, amivel rendelkezik, és amivel tisztában vagyok, hogy van neki. rohog.gif

Tea. Jó neked. Itt a városban is van egy kis bolt, ahol tea és csokikülönlegességeket árulnak, de még sosem mentem be. Valahogy idegenkedek tőle, annyira "életidegen" üzlet ebben a városban, ráadásul nem is éppen olcsó. mellow.gif Én nem igazán szeretem a gyümölcsteákat. Megiszom, de ha nem muszáj, nem azt választom. Én a különlegesebb ízű teákat szeretem, illetve a gyógynövényes főzeteket. Kedvenc teamárkám a Twinings és a Whittard of Chelsea, a kedvenc teáim pedig per pillanat az alábbiak: Rose Garden, Jasmine Earl Grey, Lady Grey, Royal Wedding Commemorative Blend. smileeee.gif Mindegyik a Twinings márka alatt fut. rohog.gif A Whittard of Chelsea English Rose teája is finom, bár a WOC teáknak van egy olyan érdekessége, hogy szerintem kicsit "büdik". rohog.gif Vagyis hogy az illatuk más, mint az ízük. Túl émelyítős, édeskés illatúak a teák, érdekes módon az ízük viszont nagyon finom. Legutóbb mikor kint jártam, kíváncsiságból bementem egy Whittard Shopba és nagyon sok érdekes dolog volt benne. w00t.gif Sőt, ingyen teát is kaptunk. thumbsup.gif

Idézet (ophely88 @ 2012.02.15. 07:29)
OMG! A Love Life tavaszról Májusra húzódik át és tegnap készített a Radio Times egy kérdőívet Who's your Valentine? címmel és találjátok ki, hogy ki vezet rolleyes.gif 
Az első helyezett nem más, mint:
Benedict Cumberbath
a második pedig
David Tennant
wtf.gif

Az elsővel nem tudok azonosulni, a másikkal már inkább. rolleyes.gif Apropó, Chris nincs a listán..? blush.gif És mekkora a különbség az 1. és a 2. helyezett között, azt lehet tudni? (Vagyis hogy mennyivel vezet BC DT előtt..?)
2012. február 15. 08:23 #1769
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.15. 08:13)

Az elsővel nem tudok azonosulni, a másikkal már inkább. rolleyes.gif Apropó, Chris nincs a listán..? blush.gif És mekkora a különbség az 1. és a 2. helyezett között, azt lehet tudni? (Vagyis hogy mennyivel vezet BC DT előtt..?)

Chris nincs a listán. A mostanság agyonig nyomatott sztárok vannak a listán, a szokásos 'mindenes' lista, Matt, Benedict, Colin a Merlinből, DT, Martin Freeman stb ... BC 15 szavazattal volt előrébb mint DT, mikor én láttam utoljára. Ez a lista nyilván nem jelent semmit de elgondolkodtató, hogy BC-nek mennyire felvitte a JóIsten a sorsát ... rolleyes.gif
2012. február 15. 08:39 #1770
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.02.15. 08:23)
Chris nincs a listán. A mostanság agyonig nyomatott sztárok vannak a listán, a szokásos 'mindenes' lista, Matt, Benedict, Colin a Merlinből, DT, Martin Freeman stb ... BC 15 szavazattal volt előrébb mint DT, mikor én láttam utoljára. Ez a lista nyilván nem jelent semmit de elgondolkodtató, hogy BC-nek mennyire felvitte a JóIsten a sorsát ...  rolleyes.gif

15 voks az nem is olyan sok. Tudunk erre mi is szavazni? Én fordítanék az arányokon... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sunyi
2012. február 15. 09:49 #1771
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.15. 08:39)
15 voks az nem is olyan sok. Tudunk erre mi is szavazni? Én fordítanék az arányokon... rohog.gif

én is rohog.gif

hűha, érdekes teák, a teaboltról a kép az meg nagyon ott van.
úristen, ha én Angliában beszabadulnék egy édesség vagy konyhafelszerelés boltba, és mondjuk lenne nálam elég píz is, hűha w00t.gif
a teák itt se olcsók, tegnap vettem a páromnak egy csokitorta honeybush teát. smileeee.gif
2012. február 15. 11:50 #1772
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.15. 08:39)

Vote
bár szerintem nem sok esély van a helyzet megfordítására. BC sokkal híresebb, kedveltebb és 'szexibb' ( blink.gif ), már most énis ezt látom, veszem észre. DT fanok is inkább BC-ra szavaznak unsure.gif

Megvettem a DVD-t thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. február 15. 12:58 #1773
ophely88
ophely88
time lady

DVD lejátszón nem tudom megnézni a filmemet. Most jöttem rá, hogy a hugom elvitte magával a távirányítót, még Augusztusban, fel Pestre, a másik távirányítómban meg lemerült az elem, amit pedig pótolni sem tudok, mert nincs itthon. Minden héten portalanítok egyszer de fel nem tűnt volna hogy mivel kapcsolom be a tévét (ha néznék tévét) rohog.gif Igen, Ophely ennyit ül a tévé előtt _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Érdekes, ez a DW-s bevágott kép a borítón. Vagy egy DW fannal van dolgunk vagy az illető a David nevére kibökött 3-ik találatot egy az egyben beillesztette a borítóba. unsure.gif
2012. február 15. 13:33 #1774
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2012.02.15. 09:49)
a teák itt se olcsók, tegnap vettem a páromnak egy csokitorta honeybush teát.  smileeee.gif

Csokitorta honeybush? ohmy.gif Hát az meg milyen lehet? rohog.gif Bár láttam már cheesecake ízűt is, szóval... biggrin.gif
Tegnap találkoztam egy barátnőmmel. Volt Marokkóban, de egy éjszakát aludt Londonban is és elhozta nekem a teát a szállodából, mert azt mondta, hogy folyton rám gondolt Londonban. rohog.gif Ilyen teát kaptam egyébként. Ilyet még nem is láttam/kóstoltam. Valakinek van már vele tapasztalata? smileeee.gif

Idézet (ophely88 @ 2012.02.15. 11:50)
Vote
bár szerintem nem sok esély van a helyzet megfordítására. BC sokkal híresebb, kedveltebb és 'szexibb' ( blink.gif ), már most énis ezt látom, veszem észre. DT fanok is inkább BC-ra szavaznak  unsure.gif 
Megvettem a DVD-t  thumbsup.gif

Hát én nem tudtam szavazni. mellow.gif De már jelentősen nagyobb a különbség barátunk és BC között. Esélytelennek tűnik megfordítani a szavazatok állását. Pedig a 15 még tényleg nem is volt sok. laugh.gif Nem tudom, nekem nem jön be annyira ez a BC gyerek, inkább DT. biggrin.gif
Na, neked is megvan végre a lemez? De jó! thumbsup.gif
DVD-lejátszó: rofl.gif Jól van, sis, alkotsz, látom. rohog.gif Magán a lejátszón nincsenek gombok? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. február 15. 15:05 #1775
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.15. 13:33)
Csokitorta honeybush? ohmy.gif Hát az meg milyen lehet? rohog.gif Bár láttam már cheesecake ízűt is, szóval... biggrin.gif
Tegnap találkoztam egy barátnőmmel. Volt Marokkóban, de egy éjszakát aludt Londonban is és elhozta nekem a teát a szállodából, mert azt mondta, hogy folyton rám gondolt Londonban. rohog.gif Ilyen teát kaptam egyébként. Ilyet még nem is láttam/kóstoltam. Valakinek van már vele tapasztalata? smileeee.gif
Hát én nem tudtam szavazni. mellow.gif De már jelentősen nagyobb a különbség barátunk és BC között. Esélytelennek tűnik megfordítani a szavazatok állását. Pedig a 15 még tényleg nem is volt sok. laugh.gif Nem tudom, nekem nem jön be annyira ez a BC gyerek, inkább DT. biggrin.gif
Na, neked is megvan végre a lemez? De jó! thumbsup.gif
DVD-lejátszó: rofl.gif Jól van, sis, alkotsz, látom. rohog.gif Magán a lejátszón nincsenek gombok? unsure.gif

De, vannak rajta gombok de én bele akartam tekerni. Fear no more, megnéztem gépen a szinkront, nos, valóban nem a legjobb. Nem tudom melyik a viccesebb, a borító vagy a szinkron rohog.gif Gondolkoztam azon, hogy írok a forgalmazónak de nem tudnék úgy aludni este, jól, hogy tudom, valakit miattam csesztek le a munkahelyen vagy ne adj Isten küldtek el, Bár többen azt írják nekem, hogy nyugodtan megírhatom. unsure.gif
2012. február 15. 21:21 #1776
ophely88
ophely88
time lady

BC nyerte a Valentine pollt elég sok szavazattal DT előtt blink.gif
2012. február 15. 22:42 #1777
ophely88
ophely88
time lady

Valakinek most nagyon beszóltam port.hu-n reklamalo.gif reklamalo.gif
2012. február 16. 00:01 #1778
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.15. 22:42)
Valakinek most nagyon beszóltam port.hu-n  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Hadd találjam ki. Decoy Bride-dal kapcsolatos? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 16. 00:34 #1779
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.02.16. 00:01)
Hadd találjam ki. Decoy Bride-dal kapcsolatos?  unsure.gif

Sort of, kedves barátném. Sajnos a filmmel kapcsolatban igazat kellett hogy adjak neki, tényleg nem a leggjobb és James karaktere is elég rosszul van megírva, egyértelműen hiányzik valami a történetből, ami nélkül nem egész, egyszóval nem jó, hogy őszinte legyek. Az idegesített fel, hogy bepofázott olyan dolgokat, amikhez nem ért és az ilyet egy idő után már nem bírom elviselni. Nem szeretem Lédi Gagát mégsem írkálok a topikjába egyfolytában, hogy így meg úgy. Hozzászólok a hírhez meg beszélgetek de nem viszem túlzásba. Én egy vagyok azok közül, akiket nem igazán zavar, ha valaki pocskondírozza Davidet, tegye, mit bánom én, nem vagyunk egyformák és ne is szeressük ugyanazt de valahol mindennek van határa. Kezdetnek például leírja, hogy a film nem jó (igaz), legalább egy helyes pasi lehetett volna benne mert így nem ér semmit. Whatever, nekem meg Brad Pitt nem jön be, tessék, levegőt vettem és tovább olvastam, kishíján felment az agyvizem mikor azt olvastam, hogy az illető szerint a film szereplőire ráfért volna egy színésztanfolyam. Színésztanfolyam. fear.gif

Alice Eve rossz színésznő, aláírom, de az, hogy Kellyt és Davidet egyszerűen lenullázza a Decoy Bride és a Harry Potteres alakítása miatt, nos, kiváltotta belőlem a Keresztes Ildikó féle vadállatot. Igazából, elsőre nem is akartam semmit sem beírni de annyira bökte a szemem, hogy van egy fórum, ahol emberek jót beszélgetnek Davidről meg a filmjeiről és minden második hozzászólása annyi, hogy David tehetségtelen nulla és csúnya, amit nem tudtam megállni. Én örülnék a legjobban, ha portos emberkék ide jönnének inkább, kis csoportunkhoz beszélgetni de ha nekik ott megfelel, megfelel. Melengeti a szívem, amiket olvasok és bólogatok magamban, mert igazi DT fanok vannak születőben és gondoltam beszólok barátunknak, hogy vegye lentebb a sütő lángját, mert igencsak kedv szegő tud lenni hogy végre találsz egy fórumot, ahol beszélhetsz a kedvencedről, erre valaki minden háttérinfó nélkül rontja a levegőt. Mi nem a Jude Law vagyunk, bírjuk a negatív kritikát, ha annak van alapja.

Másodszorra pedig, szerintem ő irogat be a DW topikba is, csak másnévvel, talán tévedek de ha valaki, aki megnézi a Classic DW-t (58 lemez) kinyögi hogy a kedvenc Dokija a 4-ik de az elsőt hülye idegesítő van f**znak hívja, az a DW lelkemnek fáj. Ezzel kapcsolatban inkább az húzott fel jobban, hogy Sally minden megnyilvánulására tudott valamit visszapofázni az illető. Nem féltem Sallyt, megtudja védeni magát, de bármikor kiállok az én perv sisteremért rohog.gif

Ilyet nem szoktam csinálni de most kiborult a pohár, elküldtem a búsba, mondtam neki, hogy nézzen jenki junkie termékeket és vegyen vissza. 110.gif Nos, ennyi. biggrin.gif Megvolt a mai napi jócselekedet, vasárnap 2 MiAtyánkkal nyitok a misén rohog.gif (Egyet azért amit tettem, a másikat pedig azért, mert kapzsi módon megszereztem valamit, amire még várnom kellett volna. Bűnbe estem mivel DT hangjának nem tudok ellenállni. Felebarátomat nem szeretem, másik felebarátom hangjának pedig nem tudok ellenállni rohog.gif ).
2012. február 16. 05:05 #1780
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.16. 00:34)
Sort of, kedves barátném. Sajnos a filmmel kapcsolatban igazat kellett hogy adjak neki, tényleg nem a leggjobb és James karaktere is elég rosszul van megírva, egyértelműen hiányzik valami a történetből, ami nélkül nem egész, egyszóval nem jó, hogy őszinte legyek. Az idegesített fel, hogy bepofázott olyan dolgokat, amikhez nem ért és az ilyet egy idő után már nem bírom elviselni. Nem szeretem Lédi Gagát mégsem írkálok a topikjába egyfolytában, hogy így meg úgy. Hozzászólok a hírhez meg beszélgetek de nem viszem túlzásba. Én egy vagyok azok közül, akiket nem igazán zavar, ha valaki pocskondírozza Davidet, tegye, mit bánom én, nem vagyunk egyformák és ne is szeressük ugyanazt de valahol mindennek van határa. Kezdetnek például leírja, hogy a film nem jó (igaz), legalább egy helyes pasi lehetett volna benne mert így nem ér semmit. Whatever, nekem meg Brad Pitt nem jön be, tessék, levegőt vettem és tovább olvastam, kishíján felment az agyvizem mikor azt olvastam, hogy az illető szerint a film szereplőire ráfért volna egy színésztanfolyam. Színésztanfolyam. fear.gif 
Alice Eve rossz színésznő, aláírom, de az, hogy Kellyt és Davidet egyszerűen lenullázza a Decoy Bride és a Harry Potteres alakítása miatt, nos, kiváltotta belőlem a Keresztes Ildikó féle vadállatot. Igazából, elsőre nem is akartam semmit sem beírni de annyira bökte a szemem, hogy van egy fórum, ahol emberek jót beszélgetnek Davidről meg a filmjeiről és minden második hozzászólása annyi, hogy David tehetségtelen nulla és csúnya, amit nem tudtam megállni. Én örülnék a legjobban, ha portos emberkék ide jönnének inkább, kis csoportunkhoz beszélgetni de ha nekik ott megfelel, megfelel. Melengeti a szívem, amiket olvasok és bólogatok magamban, mert igazi DT fanok vannak születőben és gondoltam beszólok barátunknak, hogy vegye lentebb a sütő lángját, mert igencsak kedv szegő tud lenni hogy végre találsz egy fórumot, ahol beszélhetsz a kedvencedről, erre valaki minden háttérinfó nélkül rontja a levegőt. Mi nem a Jude Law vagyunk, bírjuk a negatív kritikát, ha annak van alapja. 
Másodszorra pedig, szerintem ő irogat be a DW topikba is, csak másnévvel, talán tévedek de ha valaki, aki megnézi a Classic DW-t (58 lemez) kinyögi hogy a kedvenc Dokija a 4-ik de az elsőt hülye idegesítő van f**znak hívja, az a DW lelkemnek fáj. Ezzel kapcsolatban inkább az húzott fel jobban, hogy Sally minden megnyilvánulására tudott valamit visszapofázni az illető. Nem féltem Sallyt, megtudja védeni magát, de bármikor kiállok az én perv sisteremért  rohog.gif 
Ilyet nem szoktam csinálni de most kiborult a pohár, elküldtem a búsba, mondtam neki, hogy nézzen jenki junkie termékeket és vegyen vissza.  110.gif Nos, ennyi.  biggrin.gif Megvolt a mai napi jócselekedet, vasárnap 2 MiAtyánkkal nyitok a misén  rohog.gif (Egyet azért amit tettem, a másikat pedig azért, mert kapzsi módon megszereztem valamit, amire még várnom kellett volna. Bűnbe estem mivel DT hangjának nem tudok ellenállni. Felebarátomat nem szeretem, másik felebarátom hangjának pedig nem tudok ellenállni  rohog.gif ).

Áhá, szóval a illető a Bunkóképző Főiskola eminens tanulója, aki mindenből ötös, főleg trollkodásból. Az ilyentől mentsen meg a Jóisten minden jószándékú fórumozót.

Sablonos brómos rizsa az, amit mondani fogok, de hagyni kell az ilyeneket a fenébe. Mondhatsz nekik akármit, úgyis csak a saját mondókájukat fogják hajtogatni, megspékelve sz*rral és egyéb végtermékkel, és közben meg élvezik, hogy te a fejeden pörögsz a méregtől. Tudom, hogy nehéz (főleg, hogy a te esetedben a kedvenc színészedről van szó), de az ilyenek ellen (talán) ez az egy módszer van – ha élvezik a trutyikavarást, hát akkor élvezzék, ez legyen a legboldogabb momentum az életükben.

(Atomot az ilyeneknek, nem klaviatúrát és internet-hozzáférést. Pardon my language, de ennek ki kellett jönnie, ha az illetőnek korlátai vannak, már ami a kultúrált véleménykifejtést illeti...)
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
100 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok