Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.07. 11:26)
Nahát, minket másolnak? Mondjuk ez valahol érthető - tényleg mi, főleg Ophely a legfrissebb, legpontosabb hírforrás, de az enyhén szólva is pofátlanság, hogy nem képesek odaírni, honnan van az információ.
Egyébként igen, beszóltam a gportalos oldalon, csak hogy lássák, hogy figyelik őket, szóval büntetlenül nem tudnak másolgatni. Amúgy meg oda lett írva valóban, hogy 'starity', de az eredeti hír linkjét ilyenkor illene már ráhivatkozni legalább, ha már a szerző nevét nem írják oda.

Tuti egyébként, hogy megvolt nekik a link, mert az utóbbi időben bármit másolsz ki az oldalról, mindig megjelenik a végén a hivatkozás.
Ma találtam az egyik újságban egy ilyen angolnyelv-bemutatócsomagról szóló ajánlatot 990-ért. Küldenek ajándékba egy szótárgépet is és bármikor lemondhatom a későbbiekben az anyagot. Kitöltöttem a megrendelőlapot, mert jó lenne az a szótárgép, mondjuk az anyag sem rossz, de sokallok érte 3-4 hetente 1990 forintot kiadni. Ráadásul 91 részből áll állítólag.

Esetleg valaki küldött már ilyet vissza és kapott szótárgépet? Milyen?
Egyébként elnézéseteket kérem, de nem vagyok túl jó passzban és az elkövetkezendő napokban valószínűleg nem is igazán leszek. Azért benézek hozzátok és igyekszem nem lemaradni.
Sally, én a helyedben nem dőlnék be ennek az ajánlatnak. Gyanús nagyon.
Sajnálom ha rossz passzban vagy énis, engem minden idegesít az elmúlt pár napban, elfeledkezem a dolgaimról, feltornyosodik, neked is válaszolnom kellene.
Patrick Pidgeon rendzeő megvette a jogokat, hogy a 70es évek ITV sorozatából (Worzel Gummidge) nagy Hollyweird film lehessen. Rentaghost szerepére állítólag rávették Ben Stillert, Worzel szerepére pedig Davidet vagy Russel Brandet akarják. Az eredeti sorozatban Jon Pertwee (2-ik Doki) játszotta Worzelt. Róla van szó.
Már nem azért, de álljon meg a nászmenet. Csak azért mert David sokféle karaktert eljátszik, ne higyjük már hogy mindenre vevő. A szerep persze szerep de kérem szépen, egy olyan emberről beszélünk, aki Hamletben és Recoveryben szerepelt, nem is akárhogy. Emberek százai sírnak vele tévében vagy rádiójátékaiban, egy rendkívül sokoldalú és tehetséggel megáldott színész NEM SZÍNPADI BOHÓC. Nincs ellenemre a karakter de látván ezt a két nevet, szinte biztosra veszem, hogy azért őket szúrta ki, mert fura fejük van. Már elnézést kérek, DT nem a legszebb vagy a legszexibb pasas a világon de valahol mindennek van határa.

Betenni megint egy remakebe és hülye karakterrel felruházni?

A másik pedig. Mi az, hogy DT vagy Russel Brand? Hogy merészeli egy lapon említeni a kettőt? Mit gondol magáról ez a rendező is? Mit gondolnak ezek az amcsik, már tényleg?
Most tehetséget akarnak látni a képernyőn vagy bohócot? Hogy merészelik DT-t megkörnyékezni a szereppel és egy lapon emlegetni Russellel? Ja persze, amit DT eddig letett az asztaéra, az egyenlő azzal, amit Russel az elmúlt 10 évben csinált. Most már ez lesz mindig. Kell egy csúnya vagy ijesztő kinézetű pasas, vékony, fura fejjel, majd mindig Russel és DT?

Persze, majd megint castingoltatják Russel ellen. Ész megáll. Russel ellen.
Ha DT-nek van egy kis esze, egy Péntek este, egy pohár bor mellett röhög rajta egy sort és az ablakon hajítja ki a forgatókönyvet. Nehogymár.

És akkor rinyál mindenki, hogy a DW óta lefelé ível a karrierje. Mintha sok választása lenne alapból is mikor ilyen hülye ajánlatokkal keresik meg. Mostanában egyre többször emlegetik, hogy a DW óta nem választ jól filmeket (igaz), de mit kezdjen, könyörgöm ha csak ilyen hülye ajánlatokkal keresik meg? UK nem USA, hogy minden hónapban megjelenik 3 film, a britek sem engedhetnek meg maguknak évi 2-3 filmnél többet. Nem okolom az amcsikat sem amiért sok pénzük van. Csináljanak normális projekteket, több független filmet és kevesebb mainstream vackot mert ennek köszönhetően tartunk ott, ahol. Nem igaz, nem akarom elhinni, hogy Amerikának sem kell. Nem kell csak madárijesztőnek meg remakekbe? Vegyék le róla a piszkos, pénzes mancsukat és ne csesztessék, hogy nem boldogul a filmválasztással kapcsolatban.

Igen, a Decoy Bride sem a legjobb választás de NINCS más, barátunk is csak abból tud válogatni, amit az orra alá tesznek. Szóval be lehet fogni, Russelt állítsák be madárijesztőnek meg rémnek és játszassanak el vele semmitmondó, felületes karaktereket, mint ahogyan elég sok filmjükben teszik, az igazi tehetségekről meg vegyék le a piszkos kezeiket.
Ezt most ki kellett írnom magamból. Sorry. Ha hosszú vagy nem vagy rá kíváncsi, ne olvasd el, nekem jó, csak ki akartam adni magamból.
Charles Dickens szülinapja van, ma kezdem olvasni a Szép remények című kötetét. Olvasta már valaki? A tavalyi karácsonyi BBC adaptációt láttam (3 részes) Gillian Anderson és Harry Lloyd szereplésével.
Talán még emlékszünk Harry fejére

:
(son of mine a DW-ban vagy ahogyan én hívom imaginary bf of mine

) egész helyes 'darab' a való életben
Mekkora lehet már a baj ha Harryről áhítozom a DT topikban