Starity

David Tennant 5

100 oldal 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. február 06. 13:22 #1721
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Végeztem egy kis kutatgálást ISMÉT DT találatokra, magyar oldalakon. Örömmel veszem észre, hogy valaki megint másolja amit ide kiírunk dry.gif Kicsit sem furcsa ugyebár, hogy x hónap y napján, este, megnézem a MAAN-t online, véleményt írok itt róla és az illető a blogján majdnem ugyanazt írja le. Csak felismerem már, amit írtam. Köszönjük Emese. mellow.gif És akkor kérdezik, hogy honnan van a link és benyögi, hogy a neten találtam. Eszméletlen. Sally írásait nyúlja a DT-s gportál oldal. Láttam beírtál nekik, jól tetted. reklamalo.gif reklamalo.gif
Most amúgyis nagyon 'jó' kedvem van, bezártam a böngészőt nem is idegesítem magam ezen címszóval de azért még egy dolgot mondjatok meg nekem. Én tudom a leginkább, hogyha valami kikerül a netre, az ott marad vagy továbbra is elérhető. Nyúlják a gondossággal elkészített DT önéletrajzot, ám legyen, nem adnak meg forrást. Ám legyen. Akkor miért állítják be sajátként? wtf.gif Ennyi tisztelet sincs már az emberekben? Nem vagyok felháborodva mert tudtam, hogy ez lesz csak elgondolkodtató egy kicsit.
A United már letölthető magyar felirattal és valami fecskékkel foglalkozó weboldalán kiírták hírnek, hogy lesz majd az Earthflight nevű dokumentumsorozat a BBC-n, ahol a narrátor drága kedves barátunk rohog.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. február 07. 11:26 #1722
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nahát, minket másolnak? Mondjuk ez valahol érthető - tényleg mi, főleg Ophely a legfrissebb, legpontosabb hírforrás, de az enyhén szólva is pofátlanság, hogy nem képesek odaírni, honnan van az információ. mellow.gif
Egyébként igen, beszóltam a gportalos oldalon, csak hogy lássák, hogy figyelik őket, szóval büntetlenül nem tudnak másolgatni. Amúgy meg oda lett írva valóban, hogy 'starity', de az eredeti hír linkjét ilyenkor illene már ráhivatkozni legalább, ha már a szerző nevét nem írják oda. unsure.gif Tuti egyébként, hogy megvolt nekik a link, mert az utóbbi időben bármit másolsz ki az oldalról, mindig megjelenik a végén a hivatkozás.

Ma találtam az egyik újságban egy ilyen angolnyelv-bemutatócsomagról szóló ajánlatot 990-ért. Küldenek ajándékba egy szótárgépet is és bármikor lemondhatom a későbbiekben az anyagot. Kitöltöttem a megrendelőlapot, mert jó lenne az a szótárgép, mondjuk az anyag sem rossz, de sokallok érte 3-4 hetente 1990 forintot kiadni. Ráadásul 91 részből áll állítólag. blink.gif Esetleg valaki küldött már ilyet vissza és kapott szótárgépet? Milyen?

Egyébként elnézéseteket kérem, de nem vagyok túl jó passzban és az elkövetkezendő napokban valószínűleg nem is igazán leszek. Azért benézek hozzátok és igyekszem nem lemaradni.
2012. február 07. 14:05 #1723
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.07. 11:26)
Nahát, minket másolnak? Mondjuk ez valahol érthető - tényleg mi, főleg Ophely a legfrissebb, legpontosabb hírforrás, de az enyhén szólva is pofátlanság, hogy nem képesek odaírni, honnan van az információ. mellow.gif
Egyébként igen, beszóltam a gportalos oldalon, csak hogy lássák, hogy figyelik őket, szóval büntetlenül nem tudnak másolgatni. Amúgy meg oda lett írva valóban, hogy 'starity', de az eredeti hír linkjét ilyenkor illene már ráhivatkozni legalább, ha már a szerző nevét nem írják oda. unsure.gif Tuti egyébként, hogy megvolt nekik a link, mert az utóbbi időben bármit másolsz ki az oldalról, mindig megjelenik a végén a hivatkozás.
Ma találtam az egyik újságban egy ilyen angolnyelv-bemutatócsomagról szóló ajánlatot 990-ért. Küldenek ajándékba egy szótárgépet is és bármikor lemondhatom a későbbiekben az anyagot. Kitöltöttem a megrendelőlapot, mert jó lenne az a szótárgép, mondjuk az anyag sem rossz, de sokallok érte 3-4 hetente 1990 forintot kiadni. Ráadásul 91 részből áll állítólag. blink.gif Esetleg valaki küldött már ilyet vissza és kapott szótárgépet? Milyen?
Egyébként elnézéseteket kérem, de nem vagyok túl jó passzban és az elkövetkezendő napokban valószínűleg nem is igazán leszek. Azért benézek hozzátok és igyekszem nem lemaradni.

Sally, én a helyedben nem dőlnék be ennek az ajánlatnak. Gyanús nagyon. mellow.gif

Sajnálom ha rossz passzban vagy énis, engem minden idegesít az elmúlt pár napban, elfeledkezem a dolgaimról, feltornyosodik, neked is válaszolnom kellene. rolleyes.gif

Patrick Pidgeon rendzeő megvette a jogokat, hogy a 70es évek ITV sorozatából (Worzel Gummidge) nagy Hollyweird film lehessen. Rentaghost szerepére állítólag rávették Ben Stillert, Worzel szerepére pedig Davidet vagy Russel Brandet akarják. Az eredeti sorozatban Jon Pertwee (2-ik Doki) játszotta Worzelt. Róla van szó.

http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/About/General/2012/2/6/1328549123386/Worzel-Gummidge-as-played-007.jpg

http://static.guim.co.uk/sys-images/Media/Pix/pictures/2008/09/08/worzel460.jpg

wtf.gif

Már nem azért, de álljon meg a nászmenet. Csak azért mert David sokféle karaktert eljátszik, ne higyjük már hogy mindenre vevő. A szerep persze szerep de kérem szépen, egy olyan emberről beszélünk, aki Hamletben és Recoveryben szerepelt, nem is akárhogy. Emberek százai sírnak vele tévében vagy rádiójátékaiban, egy rendkívül sokoldalú és tehetséggel megáldott színész NEM SZÍNPADI BOHÓC. Nincs ellenemre a karakter de látván ezt a két nevet, szinte biztosra veszem, hogy azért őket szúrta ki, mert fura fejük van. Már elnézést kérek, DT nem a legszebb vagy a legszexibb pasas a világon de valahol mindennek van határa. reklamalo.gif Betenni megint egy remakebe és hülye karakterrel felruházni? wtf.gif A másik pedig. Mi az, hogy DT vagy Russel Brand? Hogy merészeli egy lapon említeni a kettőt? Mit gondol magáról ez a rendező is? Mit gondolnak ezek az amcsik, már tényleg? wtf.gif
Most tehetséget akarnak látni a képernyőn vagy bohócot? Hogy merészelik DT-t megkörnyékezni a szereppel és egy lapon emlegetni Russellel? Ja persze, amit DT eddig letett az asztaéra, az egyenlő azzal, amit Russel az elmúlt 10 évben csinált. Most már ez lesz mindig. Kell egy csúnya vagy ijesztő kinézetű pasas, vékony, fura fejjel, majd mindig Russel és DT? wtf.gif Persze, majd megint castingoltatják Russel ellen. Ész megáll. Russel ellen. grrr.gif
Ha DT-nek van egy kis esze, egy Péntek este, egy pohár bor mellett röhög rajta egy sort és az ablakon hajítja ki a forgatókönyvet. Nehogymár. reklamalo.gif És akkor rinyál mindenki, hogy a DW óta lefelé ível a karrierje. Mintha sok választása lenne alapból is mikor ilyen hülye ajánlatokkal keresik meg. Mostanában egyre többször emlegetik, hogy a DW óta nem választ jól filmeket (igaz), de mit kezdjen, könyörgöm ha csak ilyen hülye ajánlatokkal keresik meg? UK nem USA, hogy minden hónapban megjelenik 3 film, a britek sem engedhetnek meg maguknak évi 2-3 filmnél többet. Nem okolom az amcsikat sem amiért sok pénzük van. Csináljanak normális projekteket, több független filmet és kevesebb mainstream vackot mert ennek köszönhetően tartunk ott, ahol. Nem igaz, nem akarom elhinni, hogy Amerikának sem kell. Nem kell csak madárijesztőnek meg remakekbe? Vegyék le róla a piszkos, pénzes mancsukat és ne csesztessék, hogy nem boldogul a filmválasztással kapcsolatban. reklamalo.gif reklamalo.gif Igen, a Decoy Bride sem a legjobb választás de NINCS más, barátunk is csak abból tud válogatni, amit az orra alá tesznek. Szóval be lehet fogni, Russelt állítsák be madárijesztőnek meg rémnek és játszassanak el vele semmitmondó, felületes karaktereket, mint ahogyan elég sok filmjükben teszik, az igazi tehetségekről meg vegyék le a piszkos kezeiket.

Ezt most ki kellett írnom magamból. Sorry. Ha hosszú vagy nem vagy rá kíváncsi, ne olvasd el, nekem jó, csak ki akartam adni magamból.

Charles Dickens szülinapja van, ma kezdem olvasni a Szép remények című kötetét. Olvasta már valaki? A tavalyi karácsonyi BBC adaptációt láttam (3 részes) Gillian Anderson és Harry Lloyd szereplésével.

Talán még emlékszünk Harry fejére rolleyes.gif :
http://i46.photobucket.com/albums/f119/Lloydsgurl/Screencaps/gifs/baineskm5gf9.gif
(son of mine a DW-ban vagy ahogyan én hívom imaginary bf of mine rohog.gif _nevet.gif ) egész helyes 'darab' a való életben rohog.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lywhbaHrq11qmr5fb.gif

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lydjdj7WN71qfgo5mo3_250.png

Mekkora lehet már a baj ha Harryről áhítozom a DT topikban rohog.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2012. február 07. 14:38 #1724
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Ophely: ez kiszakadt rendesen smileeee.gif de sebaj, én elolvastam és megértelek.
Russel Brand??? rá kellett keresnem, de így se nagyon tudom ki fia, Katy Perry férje, exe?

tegnap még csak csalódott voltam, de ma már dühös vagyok, voltam bent a libriben, még sehol a dvd, még egyáltalán nem kapták meg reklamalo.gif
úgy látszik van vmi a levegőben.

a képek borzasztóak, (mármint a madárijesztős, vagy mifene biggrin.gif, Harry képei az utolsó kettő nagyon jó, a DW-s ijesztő, nem is szerettem azt a két részt) de be kell vallanom nem tudom mi ez a film, de reméljük Davidnek helyén lesz az esze. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 07. 16:59 #1725
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.02.07. 14:38)

tegnap még csak csalódott voltam, de ma már dühös vagyok, voltam bent a libriben, még sehol a dvd, még egyáltalán nem kapták meg reklamalo.gif 
úgy látszik van vmi a levegőben.

Felháborító!!! Nekem sem küldtek még. Talán bevárják az összrendeléseket belőle és utána küldözgetik szét? Talán azokkal együtt viszik ki, akik 2-a után rendeltek DVD-t. unsure.gif

Daniel Radcliffe nem akar a DW filmben szerepelni, mert 'I would never presume to jump into somebody else's franchise, not at all.'

Jaj Daniel, soha nem szerettelek még ennyire heart.gif
2012. február 07. 17:30 #1726
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2012.02.07. 16:59)
Felháborító!!! Nekem sem küldtek még. Talán bevárják az összrendeléseket belőle és utána küldözgetik szét? Talán azokkal együtt viszik ki, akik 2-a után rendeltek DVD-t.  unsure.gif 
Daniel Radcliffe nem akar a DW filmben szerepelni, mert 'I would never presume to jump into somebody else's franchise, not at all.'
Jaj Daniel, soha nem szerettelek még ennyire heart.gif

Nem is az, hogy a libri vár, hanem még ők sem kaptak egyáltalán, a forgalmazónál lehet vmi?

Charles Dickens: a google felirat is ma rá emlékezik, nagyon szép kis kép biggrin.gif

http://oi52.tinypic.com/nbb504.jpg

http://i47.tinypic.com/2dmgqxt.jpg ??
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. február 07. 17:37 #1727
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.02.07. 17:30)

http://i47.tinypic.com/2dmgqxt.jpg ??

Öcsém facsiga, mi ez a ruha David? Miért engedted magadra húzatni? fear.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lriaq9quef1qbdxog.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lr7zkhcWH91qacqyoo1_400.gif

rofl.gif rofl.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sunyi
2012. február 07. 17:40 #1728
kericske
kericske

http://farm3.static.flickr.com/2277/2493577054_362932b8a6.jpg
rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. február 07. 17:44 #1729
kericske
kericske

én is ezt kérdem biggrin.gif

ui: mi van most az oldallal? az előbb a te egyik képed nem jelent meg, most meg az én furiruhásom.

ui2: mire beírtam addigra megjelent újra! magic! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 07. 19:02 #1730
ophely88
ophely88
time lady

Huh? Egy igazán szomorú vagy boldog hírrel tudok nektek szolgálni (kinek mi rohog.gif), úgy tűnik, hogy barátunk megunta hogy 'nincs mit csinálnia', ezért komolyan belevág a rendezésbe. Most azt mondják, hogy csatlakozik a BBC Audio Company-hoz. Nem értem, nem értem ezt a csókát wtf.gif Mindegy. Ezentúl audiókat és színdarabokat is fog rendezni meg talán TV és mozifilmeket is. Én addig, amíg nem megy a színészi karrierje rovására, nem bánom, csak az okát firtatnám. Vajon a pénz vagy más lehet a dologban? Csak remélni tudom, hogy bejön az amire gondolok. Tippem a következő: A kedves kis régebben drogozós és ivós kis felesége és közös gyermeke miatt már nem tud úgy dolgozni, ahogyan akarna, ráadásul GM is színész és talán ezzel akarja kitölteni az űrt, ameddig úgymond 'nem csinál semmit' otthon, értitek, na. Lényegében ez még jól is elsülhet. A DW óta mindig csak akkor hallottunk róla, ha filmet forgatott valahol (a twitter és egyéb sightings nincs számolva), a többi időben hónapokat volt otthon és vagy audiózott vagy nem. Egy audiót megrendezni nem könnyű, de ha éppen projektek között van, ez pont belefér. Nem szép dolog ilyet mondani, de remélem, hogy a munkamániájának köszönhetően hozzáad az eddigi teljesítményhez és nem vesz el a színészkedési kedvéből, hanem afféle plusz. Ez a legrosszabb, amit egy munkamániás ember csinálhat és sajnálom a gyerekét is, de én úgy gondolom, hogy barátunk nem boldog. Akár -a pénzért akár azért hogy ne legyen otthon- teszi, nekem valamiért úgy tűnik, hogy barátunk menekül az csak egy dolog, hogy vevők rá a cégek és beveszik. Gondoljunk csak bele, egy sitcom a BBC Radio 4 műsorán és ő lenne a rendező. Halom interjút adhatna (ami újfent csak nekünk jó).

Nekem ez a szerény de őszinte véleményem. Kíváncsi vagyok hogy teljesítene rendezőként vagy producerként vagy tényleg most mi lesz ebből és meddig tart, mert amellett is lehet ám színészkedni. Stephen Frynak és Peter Capaldinak is megy, Davidnek is mehetne.

Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről, mert nekem úgy tűnik, hogy David nem igazán kér az amerikai életből és ha a karrierjét is tartjuk szem előtt, inkább egy audiót rendezzen hónapig semmint szerepeljen egy gagyi popcorn amerikai alkotásban. Kicsit rossz, mert szerintem rövidtávon búcsút mondhatunk a szélesvásznú DT élményének (kipp kopp), aztán lehet, hogy tévedek. Reménykedem ebben és talán rosszul hangzik, hogy marad a helyén. Nem kérem tőle, de ha élete végig nem szerepel csak a BBC-n lévő műsorokban, rádiókban (akár szereplőként, akár rendezőként) és néhány kisebb nagyobb, akár amerikai filmben, hullani fognak a könnyeim az örömtől. A rendezett művek bemutatását megelőző promókat (interjú rádióban vagy tévében) többre tartom, mint egy nyavalyás filmszerepet. De igazam legyen, mert ha a filmezést szeretné ezzel pótolni és mégkevesebbet látjuk emiatt a tévében, nagyon mérges leszek ám rá és ezt most komolyan mondom. Egy ilyen tehetségnek addig kell játszania, amíg tud, és még tud, nagyon is. Ne merészelje lecserélni a kamerát tollra. dry.gif

Abból is elegem van, hogy sehol egy interjú vagy valami. A twitteres és egyéb meg nem nevezett infók nélkül már azt hihetnénk, hogy halott. Valaki nyomorultul rákérdezhetne már, mert bennem egy világ dől össze, hogy elhagyja a kamerát, hogy rendezhessen. mellow.gif dry.gif
2012. február 08. 12:27 #1731
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kericske @ 2012.02.07. 17:30)
Nem is az, hogy a libri vár, hanem még ők sem kaptak egyáltalán, a  forgalmazónál lehet vmi?

Nem hinném. Szerintem már bizonyos helyeken megvásárolható. A Libri 3-5 munkanapot ír, s bárhogy is, ez még nem telt le. Én legkorábban holnap reménykednék üzenetben tőlük. De előbb-utóbb úgyis megjön. Vigasztaljon minket az, hogy kevesebbért jutunk hozzá, mintha boltban vennénk meg. (Bár nyilván x idő múlva már elérhető lesz 990-ért, vagy még olcsóbban is, de hát van olyan, ami nem várhat. smileeee.gif )

OFF Nem elég az eddigi, már beteg is vagyok (megfázás/nátha/torokfájás), szóval nem vagyok túl vidám. cray.gif
2012. február 08. 13:05 #1732
kericske
kericske

Rendezzen ha szeretne, de azért FILMEKET akarok!!! rohog.gif Szeretném azt hinni, hogy nem azért kezd bele egy sokadik munkába mert menekül otthonról.

Nagyon várom már, hogy mikor lesz meg a dvd, addig pedig beérem
Dave-el is blush.gif
http://28.media.tumblr.com/tumblr_la1vyzksCV1qacqyoo1_500.jpg

http://images4.fanpop.com/image/photos/15400/Benedict-Cumberbatch-and-David-Tennant-benedict-cumberbatch-15495347-349-600.jpg
fura ez a kép

ui: persze, hogy nem adja be, brrr

de erre és a teljes alakos változatra gondoltam

Sally: jobbulást!
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. február 09. 10:05 #1733
kericske
kericske

Jó reggelt!

http://s2.favim.com/orig/33/david-tennant-doctor-who-tenth-doctor-the-doctor-Favim.com-268076.jpg

http://media-cdn.pinterest.com/upload/168110998560162413_XB7XyOtb_b.jpg
az egyik örök kedvenc biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, ophely88
2012. február 09. 12:49 #1734
ophely88
ophely88
time lady

Emlékszünk még Adriskára? rolleyes.gif Tegnap küldött nekem egy emilyt biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. február 09. 12:51 #1735
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kericske @ 2012.02.09. 10:05)
Jó reggelt!
http://s2.favim.com/orig/33/david-tennant-doctor-who-tenth-doctor-the-doctor-Favim.com-268076.jpg
az egyik örök kedvenc  biggrin.gif

Nekem is ez az egyik orok kedvencem. Mobilon nezem a forumot es pont az a kep toltott be eloszor.. Heves szivdobogas jott ram. Elso reakciom: "Oh hello sweetie!" biggrin.gif
Valkinel valami ujsag a libritol?
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2012. február 09. 13:18 #1736
kericske
kericske

libri: nuku, nyista, ohne mad.gif

Sunyi: nálam a kabátos az egyik, a te kedvencedet most fedeztem fel biggrin.gif

Ophely: Adriska??? lassan egy éve vagyok itt, de ez régebbi történet. vmi tájékoztatás róla? esetleg pü-ben?
2012. február 09. 13:33 #1737
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.02.09. 13:18)

Ophely: Adriska??? lassan egy éve vagyok itt, de ez régebbi történet. vmi tájékoztatás róla? esetleg pü-ben?

Andriska egy DW fan aki annak idején küldött nekem emailt, állítasa szerint sírás nélkül nem bírta a 10 regenerációja előtti jeleneteket sem. Magát a regenerációt sem merte megnézni, nem bírta egyszerűen, a szülei pedig nem foglalkoztak vele, azt sem tudták, hogy a gyerek miről beszél, leültették a gyereket és megmondták neki, hogy egyszer mindenki meghal, a jók a mennybe, a rosszak a pokolba mennek, földönkívüliek meg nincsenek, amit csak látott az csak sorozat és foglalkozni sem érdekes a témával. Ha jól emlékszem 8 vagy 10 éves lehetett akkoriban. Nem tudom mióta vagy DW fan (te írtad, hogy megbetegedtél Karácsonykor, kb 2 éve és akkor szerettél bele a sorozatba? think.gif Valamelyikőtök, akinek én javítottam a Davidnek szánt sorait ezt írta nekem, lehet hogy nem te voltál az) de DT regenerációjakor mind olyanok voltunk, mint a mosott rongy, már elnézést. Akkor még az index fórumra jártunk és szó szerint piteyeregtünk meg vigasztaltuk egymást, hogy valahogyan túléljük. Nekem viszonylag hamar simerült túltenni magam a történteken és létrehoztam egy, 10 emlékére készített weboldalt egy másik lánnyal, akkoriban mindenkinek nagy szája volt ezzel kapcsolatban, az oldal elkészült de szinte senki sem írt, viszont elkezdtem embereket vigasztalni via email, mert nekem írtak ha csalódottnak érezték magukat vagy nem merték megnézni a regenerációt. Ő is írt nekem, hogy 10 volt a példaképe és iskolában ferde szemmel néznek rá, mert senki sem tudja, hogy kiről beszél és kérdezte, hogy mi lesz most 10-zel, hová kerül a regeneráció után. Nem akartam jobban összetörni a szívét, ezért azt mondtam, hogy a lelke tovább él és a Music of the Spheres videó linkjét beszúrtam neki, akkor még nem volt hozzá magyar felirat. Akkor megnézte és örült nagyon, azt mondta soha nem fogja elfelejteni 10-et és utána is tovább nézi majd a sorozatot és lám lám tegnap írt mailt, hogy a nővérével együtt nézik a sorozatot, akit azóta sikeresen megfertőzött és 11 az egyik kedvenc Dokijuk. biggrin.gif
2012. február 09. 13:43 #1738
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2012.02.09. 13:33)
Andriska egy DW fan aki annak idején küldött nekem emailt, állítasa szerint sírás nélkül nem bírta a 10 regenerációja előtti jeleneteket sem. Magát a regenerációt sem merte megnézni, nem bírta egyszerűen, a szülei pedig nem foglalkoztak vele, azt sem tudták, hogy a gyerek miről beszél, leültették a gyereket és megmondták neki, hogy egyszer mindenki meghal, a jók a mennybe, a rosszak a pokolba mennek, földönkívüliek meg nincsenek, amit csak látott az csak sorozat és foglalkozni sem érdekes a témával. Ha jól emlékszem 8 vagy 10 éves lehetett akkoriban. Nem tudom mióta vagy DW fan (te írtad, hogy megbetegedtél Karácsonykor, kb 2 éve és akkor szerettél bele a sorozatba? think.gif Valamelyikőtök, akinek én javítottam a Davidnek szánt sorait ezt írta nekem, lehet hogy nem te voltál az) de DT regenerációjakor mind olyanok voltunk, mint a mosott rongy, már elnézést. Akkor még az index fórumra jártunk és szó szerint piteyeregtünk meg vigasztaltuk egymást, hogy valahogyan túléljük. Nekem viszonylag hamar simerült túltenni magam a történteken és létrehoztam egy, 10 emlékére készített weboldalt egy másik lánnyal, akkoriban mindenkinek nagy szája volt ezzel kapcsolatban, az oldal elkészült de szinte senki sem írt, viszont elkezdtem embereket vigasztalni via email, mert nekem írtak ha csalódottnak érezték magukat vagy nem merték megnézni a regenerációt. Ő is írt nekem, hogy 10 volt a példaképe és iskolában ferde szemmel néznek rá, mert senki sem tudja, hogy kiről beszél és kérdezte, hogy mi lesz most 10-zel, hová kerül a regeneráció után. Nem akartam jobban összetörni a szívét, ezért azt mondtam, hogy a lelke tovább él és a Music of the Spheres videó linkjét beszúrtam neki, akkor még nem volt hozzá magyar felirat. Akkor megnézte és örült nagyon, azt mondta soha nem fogja elfelejteni 10-et és utána is tovább nézi majd a sorozatot és lám lám tegnap írt mailt, hogy a nővérével együtt nézik a sorozatot, akit azóta sikeresen megfertőzött és 11 az egyik kedvenc Dokijuk.  biggrin.gif

emlékszem, írtad pár hónapja. akkor jó, hogy sikerült kilábalni belőle. smileeee.gif mondjuk nekem is gáz, hogy rajtatok kívül nem nagyon tudok kivel a filmjeiről dumálni, de azért túlélem rohog.gif
szerintem minden DW fannak sokk volt a regeneráció.
nem én voltam, én tavaly januárban kezdtem nézni biggrin.gif
( no megyek vissza dolgozni biggrin.gif )
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. február 10. 11:53 #1739
kericske
kericske

hullam.gif

a kezemben a dvd!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. február 10. 13:42 #1740
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kericske @ 2012.02.10. 11:53)
hullam.gif
a kezemben a dvd!! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mazlista thumbsup.gif
Boltban vetted vagy librinel rendelted?
100 oldal 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok