Starity

David Tennant 5

100 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. január 25. 20:52 #1601
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2012.01.25. 20:50)
rofl.gif
Szóval David barátunk részt vesz majd a márciusi Sport Relief jótékonysági rendezvényen. Vajon csak prezentál vagy beáll a többiekhez biciklizni meg hegyet mászni? rohog.gif rohog.gif

Ez jó kérdés. think.gif Nem nézem ki belőle, hogy sportember lenne, szóval ha innen nézzük a dolgot, akkor nem... Viszont amilyen gyűrődésbíró a pasas és hogy egyfolytában pörög, még azt is el tudom képzelni, hogy valamit csinál is majd. unsure.gif Nem tudom. rolleyes.gif
2012. január 25. 20:54 #1602
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.25. 20:52)
Ez jó kérdés. think.gif Nem nézem ki belőle, hogy sportember lenne, szóval ha innen nézzük a dolgot, akkor nem... Viszont amilyen gyűrődésbíró a pasas és hogy egyfolytában pörög, még azt is el tudom képzelni, hogy valamit csinál is majd. unsure.gif Nem tudom. rolleyes.gif

DT nem sportember. 1000%, hogy prezentál majd a műsorban biggrin.gif A munkája sem engedné meg neki, hogy napokat legyen távol rohog.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. január 25. 21:02 #1603
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.01.25. 20:54)
DT nem sportember. 1000%, hogy prezentál majd a műsorban  biggrin.gif A munkája sem engedné meg neki, hogy napokat legyen távol rohog.gif rohog.gif

Yep. And in secret he gobbles some cookies... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 26. 08:42 #1604
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Na, még mindig sehol a tzikkem. Ej-ej... rolleyes.gif

OFF Sis, tudnál nekem segíteni? Hátha te jobban értesz az ilyesmihez. Ma a főnököm azt mondta, hogy bár a jelenlegi munkaviszonyom megszűnik, szeretnék - amennyiben nekem belefér - hogyha az iskola weboldalát továbbra is én vinném. Mert elégedettek az eddigi munkámmal. És hogy ha vállalom, akkor találjam ki, milyen módon, illetve, hogy mennyiért. Utóbbi kérdésben szeretném kikérni a te véleményedet. Mennyit szokás elkérni egy weboldal frissítéséért? Mert nem akarok túl keveset kérni, de pofátlanul sokat sem. unsure.gif Ilyet még - honorárium fejébe - sosem csináltam, úgyhogy örülnék, ha tudnál adni nekem valami fogódzót ezzel kapcsolatban. blush.gif
2012. január 26. 09:07 #1605
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.26. 08:42)
Na, még mindig sehol a tzikkem. Ej-ej... rolleyes.gif
OFF Sis, tudnál nekem segíteni? Hátha te jobban értesz az ilyesmihez. Ma a főnököm azt mondta, hogy bár a jelenlegi munkaviszonyom megszűnik, szeretnék - amennyiben nekem belefér - hogyha az iskola weboldalát továbbra is én vinném. Mert elégedettek az eddigi munkámmal. És hogy ha vállalom, akkor találjam ki, milyen módon, illetve, hogy mennyiért. Utóbbi kérdésben szeretném kikérni a te véleményedet. Mennyit szokás elkérni egy weboldal frissítéséért? Mert nem akarok túl keveset kérni, de pofátlanul sokat sem. unsure.gif Ilyet még - honorárium fejébe - sosem csináltam, úgyhogy örülnék, ha tudnál adni nekem valami fogódzót ezzel kapcsolatban. blush.gif

Sis, én még soha senkinek sem készítettem pénzért weboldalt de megkérdezem a pasimat meg néhány ismerőst. A nagyon tudatlan emberekből egész sokat ki lehet húzni bár így sem biztos a dolog, mert a neten biztosan utána lehetne járni egy holnapépítésnek, viszont egy frissítéshez nem tudok semmit sem mondó. A honlapépítő dolga az oldal frissítése. Függ attól is, hogy milyen gyakran frissítesz, milyen tartalmakkal, mennyibe kerül a domain, tárhely, mennyi idődet veszi igénybe, kell-e saját fényképezőgépet használnod stb. A frissítéseket nem tudtam, hogy külön melóként könyvelik el, nem is tudtam, hogy létezik ilyen munkakör. Sally drágám bocs, de nekem ez bűzlik, nem mondom, hogy kamu, mert nem tudhatom, te vagy ott nem én, de nekem akkoris furcsa. Feketén vinnéd ezt a honlapot vagy mi? Adatrögzítő lennél? Ilyen állás nincs, hogy weblapfrissítő. Sima informatikusként vagy weblapkészítő kategóriában, csak esetedben ugye adott a weblap. Nem akarnál még kicsit tapogatózni? Ilyen munkakör nincs, így nem tudom segíteni, persze megkérdem a többieket is, de ilyennel még nem volt szerencsém, hogy a weblap kész és csak frissíteni kell. Az egykori infó tanárom havi 40.000ért futtatta az egyik legnagyobb jászsági cég honlapját (no termékmegjelenítés), az pedig egy nagy valami, ha érted mire gondolok. A honlapot 70e-ért csinálta meg, tehát majdnem megszólalt, de a domain és tárhely is lejött abból a pénzből. Ez volt még 2008-ban. 110.gif Így elsőre azt tudnám mondani, hogy ugyan nem látom a weboldalt, de ha csak egyszerű és nem csillivilli, 10esnél többet nem kapsz érte, havonta és akkor szerintem még sokat is mondtam..
2012. január 26. 09:23 #1606
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.01.26. 09:07)
Sis, én még soha senkinek sem készítettem pénzért weboldalt de megkérdezem a pasimat meg néhány ismerőst. A nagyon tudatlan emberekből egész sokat ki lehet húzni bár így sem biztos a dolog, mert a neten biztosan utána lehetne járni egy holnapépítésnek, viszont egy frissítéshez nem tudok semmit sem mondó. A honlapépítő dolga az oldal frissítése. Függ attól is, hogy milyen gyakran frissítesz, milyen tartalmakkal, mennyibe kerül a domain, tárhely, mennyi idődet veszi igénybe, kell-e saját fényképezőgépet használnod stb. [...] Az egykori infó tanárom havi 40.000ért futtatta az egyik legnagyobb jászsági cég honlapját (no termékmegjelenítés), az pedig egy nagy valami, ha érted mire gondolok. A honlapot 70e-ért csinálta meg, tehát majdnem megszólalt, de a domain és tárhely is lejött abból a pénzből. Ez volt még 2008-ban. 110.gif Így elsőre azt tudnám mondani, hogy ugyan nem látom a weboldalt, de ha csak egyszerű és nem csillivilli, 10esnél többet nem kapsz érte, havonta és akkor szerintem még sokat is mondtam..

Az oldal teljesen kis egyszerű dolog, azt is én csináltam anno még teljesen egyedül. Nyilván kiegészítő cash lenne csak, kis honorárium, amivel megtoldanának a frissítésekért, mivel senki nem akar ezzel külön szöszölni. dry.gif Egyébként én is ilyen 5-10 körül gondolkoztam, de mivel fogalmam sincs, gondoltam rákérdezek. pardon.gif
2012. január 26. 10:09 #1607
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.26. 09:23)
Az oldal teljesen kis egyszerű dolog, azt is én csináltam anno még teljesen egyedül. Nyilván kiegészítő cash lenne csak, kis honorárium, amivel megtoldanának a frissítésekért, mivel senki nem akar ezzel külön szöszölni. dry.gif Egyébként én is ilyen 5-10 körül gondolkoztam, de mivel fogalmam sincs, gondoltam rákérdezek. pardon.gif

5-10-et mondok, de rákérdezik egy két embernél és visszajelzek ha tudok valami biztosat smileeee.gif

Kikerült a cikked biggrin.gif
2012. január 26. 10:23 #1608
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.01.26. 10:09)
5-10-et mondok, de rákérdezik egy két embernél és visszajelzek ha tudok valami biztosat  smileeee.gif 
Kikerült a cikked  biggrin.gif

Köszi. Szerintem az lesz, hogy megkérdem a főnököt, ő milyen összeget mond nekem. Ha kevesebbet, mint 10, akkor annyit próbálok kérni érte, viszont ha többet ajánl, nem fogom visszautasítani. rohog.gif Szerintem ő sem nagyon tudja, mi ennek az "árfolyama". smileeee.gif Tény, hogy havi +10 lepedő nem jönne rosszul. Sem a segély mellé, sem amúgy... rolleyes.gif
2012. január 26. 11:32 #1609
ophely88
ophely88
time lady

Hohó gyerekek, tegnap vettem észre, hogy van egy magyar DT oldal, ahol naponta frissítik a DT híreket. Gportálos fansite. rolleyes.gif

Tegnap néztem a NTA-t az ITV1-on. Csalódott vagyok. sad.gif
2012. január 26. 11:40 #1610
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.01.26. 11:32)
Hohó gyerekek, tegnap vettem észre, hogy van egy magyar DT oldal, ahol naponta frissítik a DT híreket. Gportálos fansite.  rolleyes.gif 
Tegnap néztem a NTA-t az ITV1-on. Csalódott vagyok.  sad.gif

Erre gondolsz? Nem rossz az oldal, bár sosem szívleltem a Gportált. Egyrészt egykaptafa mind, semmi egyedi nincs benne, semmi kreativitás, másrészről meg olyan betűket tudnak rátenni (+ a méretük), hogy elképesztő. Ezen sincs egyébként nagyon másképp... De legalább mellőzve van a sok csilivili giccs, ami nem utolsó szempont. biggrin.gif

Milyen volt az NTA, hogy csalódást okozott?
2012. január 26. 12:44 #1611
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.26. 11:40)
Erre gondolsz? Nem rossz az oldal, bár sosem szívleltem a Gportált. Egyrészt egykaptafa mind, semmi egyedi nincs benne, semmi kreativitás, másrészről meg olyan betűket tudnak rátenni (+ a méretük), hogy elképesztő. Ezen sincs egyébként nagyon másképp... De legalább mellőzve van a sok csilivili giccs, ami nem utolsó szempont. biggrin.gif

Azért nem elfelejteni, hogy a legtöbb és legfrissebb DT hír itt található rohog.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.26. 11:40)
Milyen volt az NTA, hogy csalódást okozott?

Olyan kiszámítható volt, mint az Oscar tavaly. Mivel az ITV1-on ment, sok díjat nyert az ITV. Legyűrte a reggeli műsoruk a Top Geart, és a Dowton Abbey a DW-t. Nyert Matt és Karen, Special Recognisiton díjat pedig Jonathan Ross kapott, aki a BBC-től pártolt át az ITV-re. Úgy voltak vele, hogy na most Jonathan fog nyerni, nesze neked BBC. X-Faktor, Coronation Street stb. Érdekes ez a dolog, hogy DT távozása óta DW nem nyert NTA-t .. Ez online szavazásos díjátadó és kicsit furállom, hogy sokan megszavazták Mattet és Karent, elismerik a tehetségüket, magyarul de a sorozatot meg nem szeretik? think.gif Valaki felhozott tegnap egy hihetetlennek tűnő ám de talán mégis igaz magyarázatot. A DT fanok voksoltak összevissza, hogy ne a DW nyerjen. Kicsit tényleg fura, hogy DT minden díjat megnyert, amit a DW-ért jelölték (Best Actor, Best Television Programme stb), Matt óta pedig nem díjazzák a DW-t. Hmmm .. Vagy a kedves DT fanok szavaztak a DW ellen, de csoportosan 110.gif vagy az eredmény manipulált. Kicsit olyan az egész, mint az Oscar. Mirandának kellett volna nyernie a legjobb sitcom kategóriában és naná, hogy azok nyertek, akikkel tele van a média. Megáll az ész, hogy a BBC QI műsora veszít az I'm a celebrity, get me out of here (Celeb vagyok, ments ki innen) műsorral szemben. Megáll az ész. 110.gif
2012. január 26. 14:31 #1612
Pocher
Pocher
visszatérő vendég

Státuszbaszus
Hozzászólás: 251
Csatolások: 3
Azonosító: 48829
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.25. 13:18)
Nálunk semmikor. pardon.gif

feb2 és meg lesz a családunk imádja az ilyen cukii kis vígjátékokat
2012. január 26. 14:44 #1613
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Pocher @ 2012.01.26. 14:31)
feb2 és meg lesz a családunk imádja az ilyen cukii kis vígjátékokat

omg.gif Én írtam a cikket is, nem baj... rolleyes.gif Amúgy meg Sunyié az érdem, ha ő nem szúrja ki a Filmkatalógusban... rolleyes.gif God bless Sunyi! meghajolo.gif

Sis, nincs olyan mádzsár ismerősöd, aki szokott vásárolni a His Master's Voice weboldaláról? Én regisztrálva vagyok, egyszer majdnem rendeltem is valamit, de mivel nem értettem teljesen a szállítási és fizetési feltételeket, inkább hagytam a manóba. mellow.gif Azt tudom, hogy UK-n belül free, de érdekelne, hogy csinálják külfölddel. smileeee.gif Csak mert szoktam nézegetni ott, aztán sok olyan van fent, amiket üzeletekben még sosem láttam. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. január 26. 19:01 #1614
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.26. 14:44)
omg.gif Én írtam a cikket is, nem baj... rolleyes.gif Amúgy meg Sunyié az érdem, ha ő nem szúrja ki a Filmkatalógusban... rolleyes.gif God bless Sunyi! meghajolo.gif 
Sis, nincs olyan mádzsár ismerősöd, aki szokott vásárolni a His Master's Voice weboldaláról? Én regisztrálva vagyok, egyszer majdnem rendeltem is valamit, de mivel nem értettem teljesen a szállítási és fizetési feltételeket, inkább hagytam a manóba. mellow.gif Azt tudom, hogy UK-n belül free, de érdekelne, hogy csinálják külfölddel. smileeee.gif Csak mert szoktam nézegetni ott, aztán sok olyan van fent, amiket üzeletekben még sosem láttam. blink.gif

Nem, nem ismerek. Mi kellene onnan?

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lycvj6Hdxa1qk3asjo2_250.gif
2012. január 27. 06:50 #1615
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.01.26. 19:01)
Nem, nem ismerek. Mi kellene onnan?
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lycvj6Hdxa1qk3asjo2_250.gif

Hát 1-2 film, esetleg CD. rohog.gif Néha ki lehet fogni az oldalon olyan árakat, hogy csak lesel. Ezért kérdeztem. Szoktam figyelni nagyon sok könyves meg filmes/zenés árusító site-ot, és ha találok valamit, ami nagyon megéri, akkor ha van rá keret, beszerzem. rohog.gif Illetve a hmv egy olyan dolog, hogy ahány üzlet, sokszor annyi ár. A weben nyilván egységes. De többször jártam úgy, hogy több üzletet is végignyaltam és amit kerestem, nem volt meg. Vagy ha volt is, nagyon drága volt - nekem. Pár éve, mikor Shakira lemezeket vadásztam, ugyanazon albumok között két üzletben 50% volt a kedvezmény. smileeee.gif
2012. január 27. 08:41 #1616
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.27. 06:50)
Hát 1-2 film, esetleg CD. rohog.gif Néha ki lehet fogni az oldalon olyan árakat, hogy csak lesel. Ezért kérdeztem. Szoktam figyelni nagyon sok könyves meg filmes/zenés árusító site-ot, és ha találok valamit, ami nagyon megéri, akkor ha van rá keret, beszerzem. rohog.gif Illetve a hmv egy olyan dolog, hogy ahány üzlet, sokszor annyi ár. A weben nyilván egységes. De többször jártam úgy, hogy több üzletet is végignyaltam és amit kerestem, nem volt meg. Vagy ha volt is, nagyon drága volt - nekem. Pár éve, mikor Shakira lemezeket vadásztam, ugyanazon albumok között két üzletben 50% volt a kedvezmény. smileeee.gif

Írd meg nekem, hogy milyen albumok kellenek és megszerzem neked ha megtudom. Ezen ne múljon kisanyám biggrin.gif
2012. január 27. 09:18 #1617
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.01.27. 08:41)
Írd meg nekem, hogy milyen albumok kellenek és megszerzem neked ha megtudom. Ezen ne múljon kisanyám  biggrin.gif

Köszi. laugh.gif Majd nemsokára megint összeírom a "beszerzendő dolgok" listáját és akkor majd küldöm. rohog.gif Néha írok ilyeneket, mert hajlamos vagyok a sok cím közül elfelejteni néhányat a nagy igyekezetben. biggrin.gif De egyébként nagyon köszi. biggrin.gif
2012. január 27. 09:41 #1618
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

OFF Ma éppen felvételi-megtekintés van a munkahelyemen és én olyan kis gonosz vagyok, hogy beleolvasok. rohog.gif A magyarban volt egy olyan feladat, hogy a gyerekeknek fogalmazást kellett írni a kedvenc regény/film hőséről. Micsoda dolgok vannak..! Van itt minden. Pál utcai fiúktól (Nemecsek) kezdve Bornemissza Gergelyen át Jacob vérfarkasig. rofl.gif De van hupikék törpike, Superman, Pókermber, Harry Potter, Nyulánka, Spongyabob omg.gif , Shrek, Nyilas Misi, Jake (Twilight), Rory Gilmore, Adele (?), Gru, Cornelia (Witch), Bruce Willis (Armageddon) _nevet.gif , Dr. Emmett Brown, Leonardo DiCaprio rohog.gif , Batman, Winnetou, Fülig Jimmy, Jasper Hale (Twilight), 'Dr. Rodni Mikey' (Csillagkapu), Herceg (Hófehérke), Lucy Pevensie (Narnia), Peter (Narnia), Toldi, Garfield, Belle (Szépség és a szörnyeteg), meg hasonlók. rohog.gif A kedvencem az, amikor valaki az anyukájáról ír. smileeee.gif Nagyon megható egyébként.

Mindenesetre elég vegyes a felhozatal. rohog.gif Nem tudom egyébként, hogy én anno 14 évesen mit írtam volna erre a feladatra. think.gif Ti? smileeee.gif
2012. január 27. 12:24 #1619
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.27. 09:18)
Köszi. laugh.gif Majd nemsokára megint összeírom a "beszerzendő dolgok" listáját és akkor majd küldöm. rohog.gif Néha írok ilyeneket, mert hajlamos vagyok a sok cím közül elfelejteni néhányat a nagy igyekezetben. biggrin.gif De egyébként nagyon köszi. biggrin.gif

Tudom babe laugh.gif Fear no more, itt maradok és figyelmeztetlek biggrin.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.27. 09:41)
OFF Ma éppen felvételi-megtekintés van a munkahelyemen és én olyan kis gonosz vagyok, hogy beleolvasok. rohog.gif A magyarban volt egy olyan feladat, hogy a gyerekeknek fogalmazást kellett írni a kedvenc regény/film hőséről. Micsoda dolgok vannak..! Van itt minden. Pál utcai fiúktól (Nemecsek) kezdve Bornemissza Gergelyen át Jacob vérfarkasig. rofl.gif De van hupikék törpike, Superman, Pókermber, Harry Potter, Nyulánka, Spongyabob omg.gif , Shrek, Nyilas Misi, Jake (Twilight), Rory Gilmore, Adele (?), Gru, Cornelia (Witch), Bruce Willis (Armageddon) _nevet.gif , Dr. Emmett Brown, Leonardo DiCaprio rohog.gif , Batman, Winnetou, Fülig Jimmy, Jasper Hale (Twilight), 'Dr. Rodni Mikey' (Csillagkapu), Herceg (Hófehérke), Lucy Pevensie (Narnia), Peter (Narnia), Toldi, Garfield, Belle (Szépség és a szörnyeteg), meg hasonlók. rohog.gif A kedvencem az, amikor valaki az anyukájáról ír. smileeee.gif Nagyon megható egyébként.
Mindenesetre elég vegyes a felhozatal. rohog.gif Nem tudom egyébként, hogy én anno 14 évesen mit írtam volna erre a feladatra. think.gif Ti? smileeee.gif

Az igen ohmy.gif A Spongyabob illetve Twilightos szereplők fogalmazásáihoz hozzáférsz? Szeretném tudni, hogy ki mit ír erre, mert nem tudom, hogy Spongyabob mióta hős rofl.gif
Ha 14 éves fejjel kellene ilyet írnom, Bornemissza Gergely mellett voksolnék, annak ellenére, hogy nem tetszett az Egri Csillagok. Lehet itt engem ezért paradicsommal vagy aranyrudakkal dobálni, de nem szerettem azt a művet. Nyilván elismerem, elolvastam de elég is volt belőle. A magyar költészet talán egyetlen remekműve, amit nem szeretek. Ezen kívül már csak Kafka illetve Ibsen az, akit nem tudok hová tenni. pardon.gif Ha filmes hősről is kellene írni, az Lassie lenne. Ezért is lehet újfent aranyrudakkal dobálni (szóljatok előtte, küldöm mailben a földrajzi kordinátákat rohog.gif ) de mindig is úgy gondoltam, hogy az állatok amúgyis védtelenebbek, nem emberek, nehezebb helyzetben vannak és nehezebb élve vagy hősként kimászni egy nagyobb slamasztikából.

Ha mostani fejjel kellene valakit mondani, elgondolkodnék rajta nagyon, hogy kit is írjak. Ha a klasszikus szépirodalmat és a 'kötelezőket' nézzük, szerintem ismét Gergelyt vagy netán Nemecseket írnám, de ha mondhatnék olyat is, akit a nép nem annyira ismer és nem lennék kiröhögve a véleményem miatt (értelmes felnőttek között), talán megpróbálnám Lisbeth Salandert vagy Ralphot, a Védett Férfiak című könyvből. Egyik sem tekintendő példaképnek de az én szememben mindkettő nagy hősnek számít. Lisbeth a Milennium triológiában egy egész országot ment meg, Ralph pedig a Föld népességét. Nem is amiatt mondanám őket, mert ilyen nagy volumenű dolgot vittek véghez, hanem egyiknek sem jutott ki az igazán jóból és nem is lesz, ha úgy nézzük. Hősnek hősök, de nem követendő példák, semmiféleképpen sem. Egy gyerektől nagyobb szó ha a társaiért feláldoznia magát, ezért biztosan maradna Nemecsek is smileeee.gif
2012. január 28. 13:49 #1620
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

A fogalmazásokból gépeltem fel részeket, majd privátban elküldöm, csak most nincs nálam... unsure.gif

Valakinek megvan már DVD-n a FN? Vagy más is arra vár, mint amire én, hogy árzuhanás legyen..? biggrin.gif

OFF Ma megrendeltem Christől a 28 days latert, jóhiszeműen, hogy biztos valami kis enyhe horror, mert láttam oldalakon, hogy valahol csak "thriller" jelzővel illetik. (arra még befogadóképes vagyok) Aztán miután örömömben megrendeltem, hogy dejó, egész jó áron megtaláltam, és még London is, láttam a filmből képeket, meg előzetes és omg.gif , én ettől be fogok k@kilni... unsure.gif _nevet.gif Látta már valaki egyébként..? Ha el is jutok addig, hogy megnézzem, utána majd az lesz, hogy így pszichésen rettegni fogok az angol fővárosban, hogy majd jönnek a zombik... mellow.gif laugh.gif
100 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok