Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.19. 20:07)
Van már hír, ki lett a fejes? Vagy még nem volt szavazás?

Egyébként lehet tudni, hogy kik (voltak) a lehetséges emberkék? Ott is hasonlóan "politikai kérdést" csinálnak belőle amúgy, mint itt nálunk..? Bár szerintem csak mi vagyunk ilyen hülyék

, nekik gondolom több eszük van...
OFF Játszom a gondolattal, hogy elkezdeném fordítani az Accused episode one-t. Mint remek angolt-gyakorlós lehetőség, hamár...
Az lenne a kérdésem, hogy van-e már hozzá MAGYAR felirat (csak mert én nem találtam), illetve amennyiben nincs és belefognék, lenne valaki, aki segítene és átnézné?
Arra gondoltam, hogy csak azokat fordítom le első körben, amiket 100%-ban tudok. Amit nem, azt hagynám csak úgy, inglisül. Ahogy néztem a filmet egyébként ma, az tűnt fel, hogy azért elég sok dolog világos, vagy ha nem is az, de homályos (= miszerint dereng).
Sally drágám, a politikus mindenhol politikus

csak nem mindegy mennyire haggya a nép, hogy az legyen. Semmit nem tudunk a szavazás esetleges lezárultáról, de nekem és a többieknek is úgy tűnik, hogy Davidet nagyon komolyan veszi az RSC és hogy talán backstage is kacsingat, amivel nekem igazából semmi bajom sincs. Nem tudom, hogy azért került-e oda, mert Gordon Brown (ex miniszter) barátja vagy mert az RSC ennyire komolyan veszi Davidet. Tudni vélem, hogy az RSC minden év végén tart ünnepélyes vacsit, amikor beszélnek a jónépnek arról, hogy idén mit hoztak össze stb, ezeket mindig David vezeti. Nem is értem, hogy ebből miért is nem lesz cikk, hiszen a média lecsaphatna a témára. Jöhetnének a David elbukta Hollyweirdet és hasonló című cikkek (ne jöjjenek). Nem nagyon gyanús, hogy barátunk mit keres ott ..
Filmes hírek. A Decoy Bride hivatalos facebook oldalán trailert ígérnek nemsokára, David pedig napok óta a British Library-ben forgat (talán a BBC 2012-es Shakespeare seasonjéhez?), illetve neve mostmár hivatalosan hozzá van adva az Emotional Rescue című filmhez, amiben ugye egy ír újságot alakít. Állítólag, bár az imdb számomra nem 100%-ban helyes forrás. A projekt úgy tűnik, hogy 2006 óta jegelve van és jövő hónapban kezdődik a forgatás (hiszem, ha látom). Nekem egyébként vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban, nem bánnám, de valahogyan nem így képzeltem, ha egyáltalán lesz belőle valami. Szerintem ilyen Retreat vagy Miracle kínlódás bár nekem gyanús, hogy az Emotional Rescue egyik zeneszerzője kiírta a facebookjára, hogy jövő hónapban forgatás Daviddel. Persze kieshet az utolsó pillanatban is, szóval semmi sem biztos
Aye, Sally, csináld csak, én szívesen átnézem a feliratodat
PD-t megkörnyékezte a Daily Fail, szóval Davidnek nem tetsző cikket várok a jövőhétre, legkésőbb akkorra