Starity

David Tennant 5

100 oldal 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. január 13. 11:25 #1521
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (kericske @ 2012.01.13. 11:12)
egy picikét, csöppecskét drága
ohmy.gif vagy nem?
De Ophely: KÉK az öltöny  biggrin.gif

A kéket nagy vonzónak találja a tudatalattim rohog.gif

Nos, time ladies and time lords. Olvasgatom, hogy a Single Father vetítési jogait kezdtél árulni. Nyíltan rákérdeztem az AXN twitterén, hogy vannak-e tervek megvenni a jogot biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2012. január 13. 11:35 #1522
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2012.01.13. 11:25)
A kéket nagy vonzónak találja a tudatalattim  rohog.gif 
Nos, time ladies and time lords. Olvasgatom, hogy a Single Father vetítési jogait kezdtél árulni. Nyíltan rákérdeztem az AXN twitterén, hogy vannak-e tervek megvenni a jogot  biggrin.gif

biggrin.gif
Csak azt nem értem, hogy a kék és barna öltönyt összevariálták, mert ugye a barna öltönye csíkos, a kék meg csak sima. ez meg kék csíkos. de egye fene rohog.gif

Reméljük, hogy vannak, bár akkor jön a szinkron, ami hát nem nagyon kéne.
2012. január 13. 11:57 #1523
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.01.13. 11:35)

Reméljük, hogy vannak, bár akkor jön a szinkron, ami hát nem nagyon kéne.

Engem érdekelne szinkronnal, ha jól lenne megcsinálva, megnézném, kíváncsiságból, de szerintem sok ember örülne neki. Tőlem kérnek emberek még most is Single Father feliratot, ami azt jelenti, hogy megnéznék magyarul is, szerintem.
Egyébként rátapintottam a lényegre biggrin.gif Az AXN azt írta, hogy vannak tervek de címeket még nem mondanának, tehát nincs kizárva biggrin.gif Most írtam valamit, amibe burkoltan elrejtettem egy infót. Ha bedőlnek, kiderül, amire kíváncsi vagyok és megosztom veletek rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. január 13. 12:50 #1524
ophely88
ophely88
time lady

Dammit. Nem dőlt be a trükkömnek. mad.gif rohog.gif Oh well, úgy látom kicsit elbeszéltünk egymás mellett. A pasas rosszul értelmezte az irónikus humoromat és kissé ugratós kedvében van. biggrin.gif Oh, well!! biggrin.gif Itt abbahagyom, sajnos most nem fogom tudni kiszedni belőle, hiába a burkolt, értelmetlen beszélgetés (cuppanós fanok, kielégített igények rohog.gif ). It worthed a try tho. rohog.gif Megpróbálom megint, máskor, később. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. január 14. 09:01 #1525
kericske
kericske

Sally: vizsgák? jól emlékszem, hogy tegnap volt az utolsó?
2012. január 14. 10:01 #1526
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kericske @ 2012.01.14. 09:01)
Sally: vizsgák? jól emlékszem, hogy tegnap volt az utolsó?

Sikerült mindkettő. smileeee.gif Még 2 beadandó van vissza. Az egyik már be van adva, de nem tudom, hányast adtak rá, a másikat pedig ma írom meg és küldöm el, mert holnap a határidő. smileeee.gif

Nativityt látta még valaki Ophelyn kívül? Az öbölben még mindig nincs... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2012. január 14. 11:28 #1527
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.14. 10:01)

Az öbölben még mindig nincs... unsure.gif

De! rohog.gif
Emily barátném arra repült feléd, az előbb, nyisd ki szépen az ablakot, hátha látod milyen üzenetet hozott neked biggrin.gif
2012. január 14. 18:31 #1528
ophely88
ophely88
time lady

Iszogatok egy kicsit, sexy gifspam ahead rohog.gif

http://i48.tinypic.com/mwa2co.gif

http://a.yfrog.com/img706/8821/dtss2.gif

http://i764.photobucket.com/albums/xx285/ancientforever/GIFS/DOCTOR%20WHO/anilickslips.gif

http://i941.photobucket.com/albums/ad258/xpaperunicorn/Gifs/tumblr_l2n6wwG3FE1qzgwnd.gif

http://i49.photobucket.com/albums/f283/jennislikewoah/Dot%20Gifs/tumblr_lfm7fcapXu1qzrbu0o1_400.gif

ETA: Túl szexy poszt lett, már látom , leszámítva az elsőt, az inkább vicces, mondjuk van valami a szemceruzás csókákban biggrin.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2012. január 15. 15:36 #1529
ophely88
ophely88
time lady

Oké, OFF topic, de nagyon nyomja a lelkem. Tud valaki kiadó bérletet a XX-ik kerületben, Pesten? Vagy van itt valaki, akinek valakije keres magamellé valakit, lakni, valahol Budapesten? (Istem bocsásson meg a sok valaki miatt.) Akár hónapvégi költözéssel. Egymagam mennék, pasim nélkül mellow.gif dry.gif
2012. január 17. 18:52 #1530
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hali!

Mizújs? biggrin.gif Barátunk mivel foglalatoskodik éppen, lehet tudni esetleg..? smileeee.gif

Sis, jutottál valamire albérlet-ügyben? unsure.gif

OFF Molyol itt valaki? rohog.gif
2012. január 17. 18:55 #1531
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.17. 18:52)
Hali!
Mizújs? biggrin.gif Barátunk mivel foglalatoskodik éppen, lehet tudni esetleg..? smileeee.gif
Sis, jutottál valamire albérlet-ügyben? unsure.gif
OFF Molyol itt valaki? rohog.gif

Barátunk csatlakozott az RSC-hez és ő dönti el, hogy ki legyen az RSC fejese blink.gif Valami zsűri elnöke, aki dönt ebben az ügyben.

Egyenlőre nem sokra haladtam, nehezebb a keresés mint gondoltam mert drágák a lakások a neten található hirdetések fele pedig 'szolgáltatás ellenében ingyenes' fear.gif
2012. január 19. 20:07 #1532
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.01.17. 18:55)
Barátunk csatlakozott az RSC-hez és ő dönti el, hogy ki legyen az RSC fejese  blink.gif Valami zsűri elnöke, aki dönt ebben az ügyben.

Van már hír, ki lett a fejes? Vagy még nem volt szavazás? biggrin.gif Egyébként lehet tudni, hogy kik (voltak) a lehetséges emberkék? Ott is hasonlóan "politikai kérdést" csinálnak belőle amúgy, mint itt nálunk..? Bár szerintem csak mi vagyunk ilyen hülyék dry.gif , nekik gondolom több eszük van...

OFF Játszom a gondolattal, hogy elkezdeném fordítani az Accused episode one-t. Mint remek angolt-gyakorlós lehetőség, hamár... rolleyes.gif Az lenne a kérdésem, hogy van-e már hozzá MAGYAR felirat (csak mert én nem találtam), illetve amennyiben nincs és belefognék, lenne valaki, aki segítene és átnézné? rolleyes.gif Arra gondoltam, hogy csak azokat fordítom le első körben, amiket 100%-ban tudok. Amit nem, azt hagynám csak úgy, inglisül. Ahogy néztem a filmet egyébként ma, az tűnt fel, hogy azért elég sok dolog világos, vagy ha nem is az, de homályos (= miszerint dereng). rohog.gif
2012. január 20. 08:08 #1533
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.19. 20:07)
Van már hír, ki lett a fejes? Vagy még nem volt szavazás? biggrin.gif Egyébként lehet tudni, hogy kik (voltak) a lehetséges emberkék? Ott is hasonlóan "politikai kérdést" csinálnak belőle amúgy, mint itt nálunk..? Bár szerintem csak mi vagyunk ilyen hülyék dry.gif , nekik gondolom több eszük van...
OFF Játszom a gondolattal, hogy elkezdeném fordítani az Accused episode one-t. Mint remek angolt-gyakorlós lehetőség, hamár... rolleyes.gif Az lenne a kérdésem, hogy van-e már hozzá MAGYAR felirat (csak mert én nem találtam), illetve amennyiben nincs és belefognék, lenne valaki, aki segítene és átnézné? rolleyes.gif Arra gondoltam, hogy csak azokat fordítom le első körben, amiket 100%-ban tudok. Amit nem, azt hagynám csak úgy, inglisül. Ahogy néztem a filmet egyébként ma, az tűnt fel, hogy azért elég sok dolog világos, vagy ha nem is az, de homályos (= miszerint dereng). rohog.gif

Sally drágám, a politikus mindenhol politikus rohog.gif csak nem mindegy mennyire haggya a nép, hogy az legyen. Semmit nem tudunk a szavazás esetleges lezárultáról, de nekem és a többieknek is úgy tűnik, hogy Davidet nagyon komolyan veszi az RSC és hogy talán backstage is kacsingat, amivel nekem igazából semmi bajom sincs. Nem tudom, hogy azért került-e oda, mert Gordon Brown (ex miniszter) barátja vagy mert az RSC ennyire komolyan veszi Davidet. Tudni vélem, hogy az RSC minden év végén tart ünnepélyes vacsit, amikor beszélnek a jónépnek arról, hogy idén mit hoztak össze stb, ezeket mindig David vezeti. Nem is értem, hogy ebből miért is nem lesz cikk, hiszen a média lecsaphatna a témára. Jöhetnének a David elbukta Hollyweirdet és hasonló című cikkek (ne jöjjenek). Nem nagyon gyanús, hogy barátunk mit keres ott ..

Filmes hírek. A Decoy Bride hivatalos facebook oldalán trailert ígérnek nemsokára, David pedig napok óta a British Library-ben forgat (talán a BBC 2012-es Shakespeare seasonjéhez?), illetve neve mostmár hivatalosan hozzá van adva az Emotional Rescue című filmhez, amiben ugye egy ír újságot alakít. Állítólag, bár az imdb számomra nem 100%-ban helyes forrás. A projekt úgy tűnik, hogy 2006 óta jegelve van és jövő hónapban kezdődik a forgatás (hiszem, ha látom). Nekem egyébként vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban, nem bánnám, de valahogyan nem így képzeltem, ha egyáltalán lesz belőle valami. Szerintem ilyen Retreat vagy Miracle kínlódás bár nekem gyanús, hogy az Emotional Rescue egyik zeneszerzője kiírta a facebookjára, hogy jövő hónapban forgatás Daviddel. Persze kieshet az utolsó pillanatban is, szóval semmi sem biztos rolleyes.gif

Aye, Sally, csináld csak, én szívesen átnézem a feliratodat smileeee.gif

PD-t megkörnyékezte a Daily Fail, szóval Davidnek nem tetsző cikket várok a jövőhétre, legkésőbb akkorra rolleyes.gif
2012. január 20. 11:35 #1534
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.01.20. 08:08)
David pedig napok óta a British Library-ben forgat (talán a BBC 2012-es Shakespeare seasonjéhez?) [...] Aye, Sally, csináld csak, én szívesen átnézem a feliratodat. smileeee.gif

ohmy.gif Ez most komoly?!?!?! Nanee! És én ilyenkor nem vagyok ott... cray.gif Kétszer voltam már a British Libraryben, nem is keveset és erre barátunk mikor tolja oda a popóját..? Hát persze, amikor én itt magyar földön "senyvedek". sad.gif mellow.gif rohog.gif A forgatási szünetekben biztosan ott lebzsel a büfé körül, ott ahol az a sok-sok bélyeg van... És ahol én is csomót nézelődtem... *nagysóhaj* mellow.gif

Ó, azt megköszönném. A rész felénél járok feliratban. Nagyjából lefordítottam a 30. percig mindent, amit tudtam, de vannak benne hibák. Ahol tegezés van, ott magázást írtam néhol, meg fordítva. laugh.gif De nagyon buli, látni a saját szövegemet a filmen... Már értem, miről beszéltél anno a SS kapcsán. biggrin.gif Egyébként minden csúnya szót pontosan lemagyarítottam. rohog.gif

PD : dry.gif Elülhetne már és hagyhatná békén Davidet meg GM-et, hogy éljék a saját kis életüket... 110.gif
2012. január 20. 12:48 #1535
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.20. 11:35)
ohmy.gif Ez most komoly?!?!?! Nanee! És én ilyenkor nem vagyok ott... cray.gif Kétszer voltam már a British Libraryben, nem is keveset és erre barátunk mikor tolja oda a popóját..? Hát persze, amikor én itt magyar földön "senyvedek". sad.gif mellow.gif rohog.gif A forgatási szünetekben biztosan ott lebzsel a büfé körül, ott ahol az a sok-sok bélyeg van... És ahol én is csomót nézelődtem... *nagysóhaj* mellow.gif
Ó, azt megköszönném. A rész felénél járok feliratban. Nagyjából lefordítottam a 30. percig mindent, amit tudtam, de vannak benne hibák. Ahol tegezés van, ott magázást írtam néhol, meg fordítva. laugh.gif De nagyon buli, látni a saját szövegemet a filmen... Már értem, miről beszéltél anno a SS kapcsán. biggrin.gif Egyébként minden csúnya szót pontosan lemagyarítottam. rohog.gif 
PD : dry.gif Elülhetne már és hagyhatná békén Davidet meg GM-et, hogy éljék a saját kis életüket... 110.gif

Érdekes mód, szünetben az iPadjával van elfoglalva .. rolleyes.gif Tehát akkor ezért mondta vissza a James McAvoy projektet, egy Shakespeare műsorért ... Nem mondom, hogy ennek örülök vagy nem, mert szerintem mindkettő jó választás lett volna smileeee.gif

Sally sis, ha valamit nem találsz vagy segítség kell, rám mindig számíthatsz de ezt te is tudod. Grratulálok az ötös vizsgádhoz itt is btw thumbsup.gif
2012. január 22. 19:25 #1536
kericske
kericske

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/48379000/jpg/_48379944_000935182-1.jpg
thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 23. 08:28 #1537
ophely88
ophely88
time lady

Nos, úgy tűnik, hogy barátunk következő projektje vagy egy TV film vagy egy film lesz, méghozzá az Egyesült Királyságon belül, tehát úgy gondolom, hogy az Emotional Rescue kilőve és mostmár az is biztos, hogyha valami igazság is volt a török brit komédiában, amiben koporsót, urnát vagy hamvakat szállított volna, már nem létezik, projekt lefújva.
2012. január 23. 08:58 #1538
kericske
kericske

Kíváncsian várom mi lesz az új film. biggrin.gif
Egy kicsit eltűntem, sorry, de mindig felnéztem, megnéztem mi újság. wink.gif remélem most már több időm lesz.

Ophely: mi újság a lakáskereséssel? munka van már?
2012. január 23. 10:12 #1539
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.01.20. 12:48)
Érdekes mód, szünetben az iPadjával van elfoglalva ..  rolleyes.gif [...] 
Sally sis, ha valamit nem találsz vagy segítség kell, rám mindig számíthatsz de ezt te is tudod.

Ezt én furcsállom. Mióta lett ilyen kis "műszaki zseni"? laugh.gif GM megtanította, hogy kell ezeket a kütyüket használni? rohog.gif Bárhogy is, kíváncsi lennék barátunkra ott a könyvtárban... Nincsenek fan-beszámolók egyébként, akik látták őt a könyvtárban? Vagy barátunk "fanatikus" rajongói ilyen helyekre nem járnak? rohog.gif

Hú, felirat. Nagyon jól haladok. Már csomót fordítottam, egyre több dolog esik le, mit is jelent(het). Sis, lenne egy kérdésem hozzád. Mégpedig a következő: az a kifejezés, miszerint "Beam me up" - tényleg azt jelenti, amire gondolok, vagy csak túl piszkos a fantáziám? _nevet.gif
2012. január 23. 11:26 #1540
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.01.23. 08:58)

Ophely: mi újság a lakáskereséssel? munka van már?

Ezen a héten megyek fel albérletet nézni.

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.23. 10:12)

Hú, felirat. Nagyon jól haladok. Már csomót fordítottam, egyre több dolog esik le, mit is jelent(het). Sis, lenne egy kérdésem hozzád. Mégpedig a következő: az a kifejezés, miszerint "Beam me up" - tényleg azt jelenti, amire gondolok, vagy csak túl piszkos a fantáziám? _nevet.gif

Igen, túl piszkos a fantázáid, kisjányom biggrin.gif A kifejezés egy Star Trek epizódban hangzott el és semmi köze semmi csúnyasághoz drágám biggrin.gif Akkor mondták ezt, hogy beam me up, mikor át akartak jutni egy másik 'hajóra', magyarul át kellett őket teleportálni. A 'teleportálj át' nyilván hülyén hangozna, keress rá más kifejezést, ami takarja a telepatikus úton jutass el oda kifejezést. biggrin.gif Nem kell mindent, főleg ilyen dolgokat szó szerint fordítani, nem értendő olyan értelemben sem, mint az alap mondat. Szerintem -persze ez függ a szövegkörnyezettől- használhatod a 'varázsolj oda' vagy 'tüntess el' kifejezést, de nyugodtan használhatsz jobbat is, ha jut eszedbe. biggrin.gif

A túl piszkos fantáziádnak pedig ezt üzenem: (feltétlenül add át neki rohog.gif )

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lj39ozfFkF1qfkaqso1_500.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lflq12rbBP1qerfv4.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
100 oldal 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok