Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.29. 19:32)
Agyam eldobom, de most tényleg... McDonaldéknél családi vonás a naivság?

Úgy tűnik

Erre mást én sem tudok mondani.
Idézet (kericske @ 2011.11.29. 19:33)
én ezt nem értem, az ilyen családi kép kéregetős dolgokat, nem így kellene intézni, főleg nem ismert embereknél, ha meg igen, tudhatná, hogy milyen profilja van.
meg, hogy tud belőle infót kiszedni? ha GM-nek adta ki magát, mit kérdezett a hugtól: te figyu szakítottunk már DT-vel?? vagy mi van?
de ezen akkor is jót rötyögtem: "vagy John Barrowmannel egymás arcát nyalogatják?" bocsánat.
Csak tippelek, de szerintem egy megszállott emberről van szó (ez biztos), aki tudja valahonnan, hogy mi történt és a mondandóját csak beleszőtte a szövegbe, pl mikor írta, hogy 'már ideges vagyok az esküvőm miatt. Mikor tavaly összevesztünk Júliusban (csak mondtam valamit) nem gondoltam volna' stb (Kitalált szöveg). Ha csak kérdéseket tett volna fel sajátmagáról, nyilván Karennek is feltűnik. Ez de durva.
Idézet (kericske @ 2011.11.29. 19:33)
de ezen akkor is jót rötyögtem: "vagy John Barrowmannel egymás arcát nyalogatják?" bocsánat.
Nos, én el tudom képzelni. Bejönnek egymásnak. John köztudottan meleg, DT-ben pedig van egy kis ferdehajlam ... Én aszondom, ez a legkevesebb. Ha tényleg szokták mutogatni egymásnak a 'screwdriverjeiket'

akkor ez kismiska ... Tudnád hány olyan sztár van, el sem tudnád képzelni, heterók és nőjeik vannak, részegen vagy poénból férfi arcokat nyaldosnak

A Harry Potterből ismert ikrek például igazi magyar módjára tudnak bulizni, főleg James, aki Fredet alakítja, nos, ő nem csak a haverjai pofiját nyaldossa, de mindent ami keze ügyébe akad, legyen az akár sörös üveg, egy haverjának a nyelve, füle vagy Rupert Grint
DT szerintem enyhén szólva is melegesnek tűnik néha, nekem meggyőződésem, hogy nemcsak a kamerák előtt ilyen, bár azt nem nézném ki belőle, hogy biszexuális. Az sem hinném, hogy kiderülne, ha így is lenne, de ahogyan viselkedik néha a pasikkal és amiket mond, hogy mennyire bejön neki Hugh Grant, smárolni akar vele meg John 'tickles my fancy', ez durva.

Odakint persze nem számít ez nagy dolognak és sokan azt hiszik, csak a kamera miatt csinálja, de szerintem ez az ember .. lehet heteró de kis 'melegséggel'.