Starity

David Tennant 5

100 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. november 18. 20:34 #1001
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Új profilkép pfew, erről az emberről olyan nehéz egy jó képet találni mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. november 18. 21:49 #1002
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.11.18. 19:50)
Erre inkább nem mondok semmit. Nem mintha a kinézet lenne a lényeg .. Kellene új profilkép már róla, de mit tegyek ki? think.gif Azóta sincs róla jó kép .. mellow.gif

Jó az új kép, de annyit javasolnék, hogy kicsit vagdosd meg, nem szép ott a jobb szélen az a nem oda való dolog. rohog.gif
2011. november 18. 21:50 #1003
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.18. 21:49)
Jó az új kép, de annyit javasolnék, hogy kicsit vagdosd meg, nem szép ott a jobb szélen az a nem oda való dolog. rohog.gif

Akkor túl kicsi a kép, ez nagyobban nincsen mellow.gif
2011. november 18. 21:55 #1004
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.11.18. 21:50)
Akkor túl kicsi a kép, ez nagyobban nincsen  mellow.gif

Értem. mellow.gif

Akkor esetleg EZ?

Vagy EZ?
2011. november 18. 22:01 #1005
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.18. 21:55)
Értem. mellow.gif 
Akkor esetleg EZ?
Vagy EZ?

A második kilőve, az elsőt felajánlottam a múltkor is, de leszavaztátok, mert nincs ruffleable haja a képen. biggrin.gif
2011. november 19. 09:30 #1006
ophely88
ophely88
time lady

Új DT videó a tegnapi CIN adásból. Szerintem semmi smink nincs rajta, nagyon szexi de kissé fáradtnak tűnik. Nála viszont soha nem tudom eldönteni, hogy a helyzet miatt ilyen komoly vagy alapjáraton nem volt jó kedve, mikor készítették a videót 110.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_luvqohsQIQ1qdghnpo1_500.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_luvwy5j8Rl1qdghnpo1_500.jpg

http://26.media.tumblr.com/tumblr_luvxh9JsWM1qdghnpo1_500.jpg

http://30.media.tumblr.com/tumblr_luvxh9JsWM1qdghnpo2_500.jpg
2011. november 19. 15:17 #1007
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2011.11.18. 20:34)
Új profilkép pfew, erről az emberről olyan nehéz egy jó képet találni  mellow.gif

a kabátos képei közül valamelyik??
2011. november 19. 15:48 #1008
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.19. 15:17)
a kabátos képei közül valamelyik??

Nem, egy másik, de le kellett vennem, el volt csúszva, pedog örültem neki.
2011. november 19. 17:25 #1009
ophely88
ophely88
time lady

Meghallgattam a Stevenson In Love drámát, mamma mia. blink.gif Nagyon OMG Mivel kezdjem? A jó vagy a rossz hírrel? Legyünk optimisták, kezdem a rosszal. David nem unja még, hogy sok BBC audióban mindig hősszerelmest alakít és mindig betegségben szenvedő művészlelkeket, politikusokat alakít? ohmy.gif Ez nyilván nem David hibája, de a BBC nem tudná már valami más projektre felkérni? Engem már az akcentus sem érdekel, de miért nem csinál már valaki audiobookot a My Fair Lady-ből vagy a Breakfast at Tiffany's filmből, Ollókezű Edwardból vagy mit bánom én már, hallani akarom Davidet másként is, nem érdekel, ha utcaseprőt játszik, tanárt, kéményseprőt, masinisztát, riportert, újságírót, cégvezetőt, séfet, pincért, celebet, tudósítót, zöldségárust, piacos árust, festőt, kőművest, fodrászt de részemről el tudnék viselni egy hasonlóan magas színvonalú drámát amiben nem mindig ugyanolyan, vagy hasonló a karaktere a többihez. Robert Luis Stevenson élete sajnos olyan volt, mint Kafkáé, beteg volt ő is, művészlélek, szerencsétlen a szerelemben. Lehet, hogy David egy olyan figura, akinek jól áll az állandó lúzer hős szerelmes illetve a művészlélek szerepe de .. eddig is bizonyított. Miért nem lehet új utat nyitni számára? Írok nekik egy történetet, amiben egy kis ABC hentesosztályán fog dolgozni és gyilkolássza a vásárlókat ész nélkül. Nincs bajom azzal sem amit kitesznek elé de azért mégis kérem szépen, valahol mindennek van egy határa reklamalo.gif Hálás vagyok ezért de .. újra vágyom. Legyen DT karaktere a megcsalt apa és ne legyen kezdő színész, író hanem kőműves vagy lakberendező már tényleg mellow.gif
Egyszer belekezdtem és azt mondtam unalmas, igen, az eleje az is, most újra meghallgatva másképpen hangzik, bár így sem a kedvencem pedig ho ho mennyi ponton sajnáltam szegény embert. Még mindig nem tudom elhinni, hogy mit művel ez az ember a hangjával de valami eszméletlen. Most megnéztem, volt benne egy jelenete, amiben haldoklott a tüdő betegsége és a láz miatt, érezte a közelgő halált, ivott és zöldségeket beszélt, teljesen más hangnemben szólította meg szerelmét, HŐN ÁHÍTOTT szerelmét, mint csak simán lázasan. Nem értem, egyszerűen nem világos előttem, honnan tudja milyen halálközelben, lázasan, fáradtan, részegen és szerelmesen hozzászólni szíve hölgyéhez. Talán dícséretnek tűnik, amit írok de valaki KOMOLYAN mondja már meg nekem, hogy ez az ember hogy képes ilyenekre? Honnan? Hol tanulta? És ha ő képes rá, más miért nem? Bevallom őszintén, ez a dráma jobban megérintett, mint gondoltam blink.gif Sorry for teh rant. David egy szemöldökemeléssel többet nyújt számunkra, mint Russel Brand az előre megírt monológjával. Miért? Hogy? Honnan tudja hogyan is hangzik egy haldokló szerelmes művészlélek vagy egy korrupt politikus, aki céltudatos ám a magánéletét nem tudja kezelni? Azt mondják beleéléssel kell ezt is csinálni, néha kételkedem ebben és felmerül bennem, hogy Davidnek van valami titka, történt vele valami vagy tényleg nagyon utána jár minden dolognak. Ne mondjátok, hogy színésziskola teszi, Freema Agyeman is járt színész iskolába de úgy olvassa fel a szöveget az aduiobookokban, mintha újságot olvasna 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2011. november 19. 20:56 #1010
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ma én is belenéztem pár CIN videóba. Barátunk nagyon aranyos. smileeee.gif
Hugh-n pedig először látom, hogy fogott rajta a kor. ohmy.gif Vagy csak a frizura teszi? Nem tudom... mellow.gif Ma egyébként utazás közben őt hallgattam - többek között. Nagyon jó a lemeze, nekem tetszik. rolleyes.gif

És persze MAAN is szólt a fülembe. rohog.gif Tényleg, van valami dívídí informésön?

OFF Szerintetek megér egy cikket itt a Starityn az a téma, hogy a világ "elgiccsesedett", illetve, hogy fogyasztói társadalom? Ma erről volt szó a konzultáción, hihetetlenül felcsigázta az érdeklődésem és olyan okos dolgok hangzottak el, hogy lenne kedvem egy ilyen írásműhöz. rolleyes.gif Amúgy szerintetek is egyre több a "tinimagazinos" cikk itt fent? unsure.gif Lett ez az új kategória, de a színvonal nem emelkedett annyira, mint vártam - tisztelet a kivételnek. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2011. november 19. 21:42 #1011
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.19. 20:56)
Ma én is belenéztem pár CIN videóba. Barátunk nagyon aranyos. smileeee.gif 
Hugh-n pedig először látom, hogy fogott rajta a kor. ohmy.gif Vagy csak a frizura teszi? Nem tudom... mellow.gif Ma egyébként utazás közben őt hallgattam - többek között. Nagyon jó a lemeze, nekem tetszik. rolleyes.gif
És persze MAAN is szólt a fülembe. rohog.gif Tényleg, van valami dívídí informésön?
OFF Szerintetek megér egy cikket itt a Starityn az a téma, hogy a világ "elgiccsesedett", illetve, hogy fogyasztói társadalom? Ma erről volt szó a konzultáción, hihetetlenül felcsigázta az érdeklődésem és olyan okos dolgok hangzottak el, hogy lenne kedvem egy ilyen írásműhöz. rolleyes.gif Amúgy szerintetek is egyre több a "tinimagazinos" cikk itt fent? unsure.gif Lett ez az új kategória, de a színvonal nem emelkedett annyira, mint vártam - tisztelet a kivételnek. unsure.gif

Nincs MAAN DVD hír. mellow.gif

Elfér az a cikk. Látod hiába a cikkek sokasága, amiben értelmes dolgokról is van szó, a színvonal nem növekedett és nem is fog, mert minden a hozzászólókon múlik, nem a cikkek témáján. Én biztosan elolvasnám és úgy érzem tudnám sok karakterben leírni róla a véleményemet. Írd meg szépen hajrá hajrá thumbsup.gif
2011. november 20. 08:17 #1012
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.11.19. 15:48)
Nem, egy másik, de le kellett vennem, el volt csúszva, pedog örültem neki.

biggrin.gif Én arra gondoltam, hogy valamelyik kabátos képet lehetne kirakni??? rolleyes.gif
2011. november 20. 08:37 #1013
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.20. 08:17)
biggrin.gif Én arra gondoltam, hogy valamelyik kabátos képet lehetne kirakni??? rolleyes.gif

Szeretnétek valamelyik kabátos képet? rohog.gif

Micsoda bg infó kérem szépen a CIN-ről. DT és Chris Moyles kézenfogva szöcskendeztek a Coldplay előadása alatt, oh yeah rohog.gif _nevet.gif A szökcsendezést úgy kell elképzelni, hogy szaladsz, és közben egyik térded felemeled, ezáltal úm magasra ugrasz, majd a másik térded jön. Jaj David, little P.E. backstage? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. november 21. 06:28 #1014
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.11.19. 21:42)
Nincs MAAN DVD hír.  mellow.gif 
Elfér az a cikk. Látod hiába a cikkek sokasága, amiben értelmes dolgokról is van szó, a színvonal nem növekedett és nem is fog, mert minden a hozzászólókon múlik, nem a cikkek témáján. Én biztosan elolvasnám és úgy érzem tudnám sok karakterben leírni róla a véleményemet. Írd meg szépen hajrá hajrá  thumbsup.gif

Sajnálom. Pedig nemrég hoztatok megint belőle 1-2 részletet, és egyre jobban vérzik a szívem, hogy látni kellene... mellow.gif

Oké, akkor meg fogom írni. rohog.gif A héten mindenképpen. Majd meglátjuk, ma mennyire lesz rá lehetőségem... Tényleg bezsongtam az egyetemen. rohog.gif Elképesztő, mennyire imádom ezt a szakot... Szeretem magamat, amiért jelentkeztem rá. rolleyes.gif A vizsgáktól mondjuk tartok, rengeteg az anyag, plusz nem egy olyan oktató van (aki rendes pasik ugyan), aki bevallottam szeret hosszan csacsogni... unsure.gif Sosem rajongtam a szóbeli vizsgákért. Oké, könnyebb jó jegyet szerezni vele, de én meg világéletemben lámpalázas voltam. Ráadásul minél jobban szeretek valamit, annál nagyobb bennem a megfelelési vágy, amitől még nagyobb az izgalom, és még nagyobb a belesülésem esélye. mellow.gif

De hogy visszakanyarodjak a témához. Írtátok, hogy barátunk sírt a CIN"en". Lehet tudni, miért? unsure.gif Otthoni dolgok miatt, vagy csak nagyon meghatódott?
2 felhasználónak tetszik: kericske, ophely88
2011. november 21. 06:53 #1015
kericske
kericske

Ophely: yes.gif

Sally: a szóbeli vizsgák, hát igen..ilyen is - olyan is.
Írj cikket, mindig izgalmasak. wink.gif
MAAN-ról tényleg jó lenne vmi biztató infó, de az FN-ről is jó lenne már vmi. (hüp-hüp)
2011. november 21. 08:16 #1016
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.21. 06:28)
Sajnálom. Pedig nemrég hoztatok megint belőle 1-2 részletet, és egyre jobban vérzik a szívem, hogy látni kellene... mellow.gif
Oké, akkor meg fogom írni. rohog.gif A héten mindenképpen. Majd meglátjuk, ma mennyire lesz rá lehetőségem... Tényleg bezsongtam az egyetemen. rohog.gif Elképesztő, mennyire imádom ezt a szakot... Szeretem magamat, amiért jelentkeztem rá. rolleyes.gif A vizsgáktól mondjuk tartok, rengeteg az anyag, plusz nem egy olyan oktató van (aki rendes pasik ugyan), aki bevallottam szeret hosszan csacsogni... unsure.gif Sosem rajongtam a szóbeli vizsgákért. Oké, könnyebb jó jegyet szerezni vele, de én meg világéletemben lámpalázas voltam. Ráadásul minél jobban szeretek valamit, annál nagyobb bennem a megfelelési vágy, amitől még nagyobb az izgalom, és még nagyobb a belesülésem esélye. mellow.gif 
De hogy visszakanyarodjak a témához. Írtátok, hogy barátunk sírt a CIN"en". Lehet tudni, miért? unsure.gif Otthoni dolgok miatt, vagy csak nagyon meghatódott?

Én mindig lámpalázas voltam, borzasztó, tudom milyen érzés. Orvosnál is voltam vele de az bogyókat akart felírni. mellow.gif

Én nem tudom miért sírt. Elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg a film miatt. Ha emlékszünk, DT barátunk egyszer majdnem, és egyszer ÁLLÍTÓLAG tényleg meghalt már, úgy hozták vissza az életbe .. ÁLLÍTÓLAG. Tehát nem meglepő ha elsírta magát látván a beteg gyerekeket mellow.gif
2011. november 21. 08:29 #1017
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kericske @ 2011.11.18. 19:47)
de valahogy akkor is  nagyon jól áll neki ez a szerkó, így egyben biggrin.gif szerintem rolleyes.gif

Nekem is tetszik ez a szerkó, valahogy imádom a garbós pasikat... biggrin.gif rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow, kericske
2011. november 21. 08:38 #1018
ophely88
ophely88
time lady

Filmet terveznek a Unitedból. (Nem, ez nem az amerikai sorozat lesz amiről beszéltem nektek, ez az a film lesz, amit az Carlisle tervez). British movie leszen.
2011. november 21. 10:57 #1019
ophely88
ophely88
time lady

DT a hétvégén Londonban járt és a szomszédok látták egy nagy fekete kukászsákkal a vállán bemenni a házába thumbsup.gif
Amennyiben nem valaki holtteste volt a zacskóban, a levelünk átjutott az első rostán, time ladies. Legalábbis szerintem. Coolio. cool.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, kericske
2011. november 21. 11:00 #1020
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.11.21. 10:57)
DT a hétvégén Londonban járt és a szomszédok látták egy nagy fekete kukászsákkal a vállán bemenni a házába  thumbsup.gif 
Amennyiben nem valaki holtteste volt a zacskóban, a levelünk átjutott az első rostán, time ladies. Legalábbis szerintem. Coolio.  cool.gif

yahoo.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
100 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok