Starity

David Tennant 5

100 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. november 07. 08:51 #801
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.07. 08:40)
Hello everybody!
Jelentem, itt vagyok, megvagyok. Hazaértem. biggrin.gif
Levél/csomag feladva, elvileg szombaton, de legkésőbb ma odaér(t). Sosem voltam még angol postán, érdekes élmény volt. laugh.gif
Viszont az összegeken meglepődtem. ohmy.gif Több volt, mint gondoltam. unsure.gif A kis sima levelem alig került kevesebbe, mint a nagy csomag. Plusz a válaszborítékok. mellow.gif Kiszámolom majd pennyre pontosan az összeget, eltettem a blokkot. És majd osztjuk...
Képeket meg majd hozom, eskü. Annyi nem stimmel a képekkel, hogy az utolsó pillanatban a kezembe akadt pár karácsonyi matrica, és minden oldalra ragasztottam valami kis apróságot. Télapó, angyalka, csillag, harang, fenyő, ilyesmik. Jobban feldobta az oldalakat. De erről már nem volt időm külön újra képeket csinálni.
Szóval sok ajándékot kap? Azért remélem jön válasz. Meg Christophertől is heart.gif Írtam neki, hogy küldjön két képet, remélem fog is. biggrin.gif Júj, már alig várom. thumbsup.gif
Egyébként nagyon jó volt Londonban - már megint. Bár utolsó nap párom szerint "idegrohamom" volt, ezt mondjuk aláírom. És betudom annak, hogy akkor már legalább 24 órája nem aludtam egy szemhunyásnyit sem. És kiborultam, amikor visszafelé a reptéren az egyik shopban nem voltak hajlandóak kiszolgálni, mert nem volt a zsebemben a személyim. Eddig ugyanis SOHA nem kérték, csak megkérdezték, hogy hová repülök. Most nem. Ezen annyira kiakadtam (egy kis nyamvadt szelet csokiról volt szó), hogy elviharzottam a helyszínről, aztán csináltam mást is, de azt nem árulom el... rohog.gif Szegény párom alig győzött vigasztalni, jaj... Komolyan sokszor nem értem, hogy bír engem elviselni... Mondjuk ő sem egyszerű eset, talán ezért... rohog.gif
Képzeljétek, lehet, hogy láttam Hugh Laurie-t. rohog.gif Nem ám, nem ő volt, de kiköpött mása volt... rolleyes.gif Ott ült velem szemben a metrón, én meg alig bírtam megállni, hogy ne bámuljam... rohog.gif Kiköpött ő volt, csak az feje volt kicsit kerekebb. De a szemek, borosta, arc... Plusz q*va magas volt a pali w00t.gif és volt egy tökjó szemüvege (vastagabb, fekete, szögletes keret, kb. mint barátunknak a Blinkben)... smileeee.gif 
Dúltam most is HMV-ban, láttam St. Trinian's 2-t is, de nem vettem meg... Viszont a Lennon Nakedet igen. smileeee.gif Most csak egy filmet vettem, párom viszont vett egy TB-s DW DVD-t. smileeee.gif Dupla lemezes. smileeee.gif 
Vettem 2 for 10 pound akció keretein belül egy Hugh Laurie albumot, egy Il Divo CD+DVD albumot, illetve egy Enrique Iglesiast meg páromnak egy dupla lemezes rock CD-t.
Használt lemez üzletben is dúltam, ott is 2 Il Divo, 2 Emma Bunton, 1 Joss Stone... Meg egy barátnőmnek hoztam egy CD-t.
Fratellist kerestem, használtban nem volt, egy HMV-ben pedig volt 1 db, de 9 fontot kértek érte, annyit pedig nem voltam hajlandó adni érte, gondolván, majd legközelebb hátha lesz olcsóbb. Tudom, smucig vagyok. rolleyes.gif
Ja, és a legjobb. Páromat nyúztam, hogy vegyünk pipacsot. Sok "árus" mellett elmentünk, aztán amikor én kimentem a Churchill múzeumban a mosdóba, beszerzett gyorsan kettőt. thumbsup.gif Úgyhogy nekem is van poppym! biggrin.gif thumbsup.gif

Szióka. Gratula a tárgyak és beszerzéséhez és Isten hozott megint magyar Földön. thumbsup.gif Reméljük CE-től is kapsz képeket, reméljük a legjobbakat. biggrin.gif Pasidnak is kértél CE aláírást, ugye?
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. november 07. 09:03 #802
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Szia! Hurrá! hullam.gif

Biztos jó lehetett! biggrin.gif
A pipacs az, amit pl. a mai DW részben (a Vércsalád) a film végén tűznek ki a veterán megemlékezésen? És ennek mi a jelentése? blush.gif
Sally:(technikai kérdés: Amikor jön válasz, MERT JÖN rolleyes.gif , mindenkinek külön a címére jön? vagy én értettem félre amit írtál?, a blogodaon majd lehet látni képeket és beszámolót?)
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. november 07. 09:07 #803
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.07. 09:03)
Szia! Hurrá! hullam.gif
A pipacs az, amit pl. a mai DW részben (a Vércsalád) a film végén tűznek ki a veterán megemlékezésen? És ennek mi a jelentése? blush.gif 
Sally:(technikai kérdés: Amikor jön válasz, MERT JÖN  rolleyes.gif , mindenkinek külön a címére jön? vagy én értettem félre amit írtál?, a blogodaon majd lehet látni képeket és beszámolót?)

Ez attól függ, hogy a válaszborítékra milyen címet írt. Ha az övét, akkor neki kell elküldened a lakcímedet, mint mindenki másnak is, tehát ő fogja borítékolgatni mindenkinek a remélhetőleg névreszóló képeket. Ha az én címemet adta meg, akkor pedig pedig én borítékolom szét, de a levelek mindenkinek elsőbbségivel mennek, mert az gyorsabban ott van és sokkal jobban vigyáznak rá, mintha csak simán feladnád.
2011. november 07. 09:16 #804
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Szia! Hurrá! hullam.gif

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/49529000/jpg/_49529439_jex_839365_de27-1.jpg

Jelentése.

Sally:(technikai kérdés: Amikor jön válasz, MERT JÖN  rolleyes.gif , mindenkinek külön a címére jön? vagy én értettem félre amit írtál?, a blogodaon majd lehet látni képeket és beszámolót?)

Nem, nekem jön minden és majd én leszek, aki mindenkinek továbbítja név szerint. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. november 07. 09:23 #805
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.11.07. 08:51)
Szióka. Gratula a tárgyak és beszerzéséhez és Isten hozott megint magyar Földön.  thumbsup.gif Reméljük CE-től is kapsz képeket, reméljük a legjobbakat.  biggrin.gif Pasidnak is kértél CE aláírást, ugye?

biggrin.gif Köszi. smileeee.gif
Igen, neki is kértem képet és aláírást. smileeee.gif Remélem kapunk. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 07. 09:24 #806
kericske
kericske

meghajolo.gif

Akkor megzavart az írásodban az a mondat, hogy: Plusz a válaszborítékok. Akkor ez a két levélre (DT, CE) vonatkozó 1-1 válaszboríték biggrin.gif
2011. november 07. 09:26 #807
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Már nem tudom hanyadszorra nézem a River Cottage sorozatokat, most volt benne, hogy egy srác (fiatalabb mint mi) méheket tart a tetőn és az anyját csak az zavarja az egészben mikor a méhek leárnyékolják az antennát amikor a DW megy a tv-ben biggrin.gif biggrin.gif

Time Lord hozott itthon kedves idegen meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: kericske, ophely88, Sally Sparrow
2011. november 07. 09:27 #808
ophely88
ophely88
time lady

David rögzítette Elisabeth Sladen autobiográfiájának audióváltozatát. Kész. Ez az ember haza sem jár, ha engem kérdeztek. 110.gif
2011. november 07. 09:29 #809
kericske
kericske

Tegnap megint belefutottam a Sarah Jane kalandjaiba, és most meg is jelent benne a Doktor, csak a szinkronja ne lett volna olyan borzalmas rohog.gif
2011. november 07. 10:49 #810
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.11.03. 20:29)
A könyv kellően vastag a levélhez képest, a két ff sztori végülis ki lett nyomtatva, Sally beleragasztotta a könyvbe betűkből, hogy 'Do not eat me. Kiwi'. Beszéltem a csajjal, akivel múltkor is fanmail ügyben, azt írta, hogy David rettenetesen sok levelet kap, már most küldözgetnek neki karácsonyi ajándékokat, David leül és elolvasgatja mindet, úgy bontogatja az ajándékokat, mint gyerek a karácsonyi ajándékot, ami be van csomagolva és a karácsonyfa alá van betéve. rohog.gif

_nevet.gif Elképesztő a pasas. Azért megnézném a fejét, amikor előveszi a mi ajándékainkat a bubis borítékból... laugh.gif Remélem más már nem lőtte le korábban ezt a poént (könyv), próbáltam egyedi ötlettel előállni... unsure.gif
Egyébként honnan tudja ez a csaj, hogy David hogyan bontja és olvassa a leveleket? Ott ül mellette? Egyáltalán hogy kapja meg ezt a sok üzenetet? Egy zsákban? Bedobja hátra a kocsiba és otthon kiborítja és olvassa? Vagy valami ügynökségen ül órákig minden nap és szorgalmasan olvasgat? Ez hogy működik? rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. november 07. 10:54 #811
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2011.11.07. 09:26)
Már nem tudom hanyadszorra nézem a River Cottage sorozatokat, most volt benne, hogy egy srác (fiatalabb mint mi) méheket tart a tetőn és az anyját csak az zavarja az egészben mikor a méhek leárnyékolják az antennát amikor a DW megy a tv-ben biggrin.gif  biggrin.gif 
Time Lord hozott itthon kedves idegen meghajolo.gif

Sally time lady, ha eddig nem tudtam volna, ne hívd idegennek, ő time lady, my perv sis rohog.gif

Tegnap kutakodtam kicsit Cate Blanchett projektjei között. Két leendő projektje van, mintkettő dráma és én BEHALOK ha az elsőben kap szerepet mert az nagyon WOW lenne. Lawless, amiben a kedvencem Ryan Gosling is szerepel, Christian Bale és a rendező Terence Malik. Cate másik projektje is dráma, szintén US-es, újfent Terence-től. Ha mindenáron amerikai karrier kell, inkább ezzel folytassa, semmint FN2-vel. fear.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2011. november 07. 11:11 #812
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.11.07. 10:54)
Sally time lady, ha eddig nem tudtam volna, ne hívd idegennek, ő time lady, my perv sis. rohog.gif

Love you, you know. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, ophely88
2011. november 07. 11:14 #813
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (ophely88 @ 2011.11.07. 10:54)
Sally time lady, ha eddig nem tudtam volna, ne hívd idegennek, ő time lady, my perv sis  rohog.gif 

1000 bocsánat kissé agyamra mehetett valami biggrin.gif biggrin.gif Ezt én is tudtam azért mellow.gif

Múltkor valaki kérdezte, hogy a Fry könyveket lehet-e kapni az Alexandrában, csak nem válaszoltam rá, mert telefonon elég hosszadalmas. Bocsánat. Szóval igen lehet kapni, anyukám azt mondta (mivel ő vette nekem), hogy ott van szépen egymás mellett a három kötet a boltban. Jó kis karácsonyi ajándék lenne mindenkinek aki szereti cool.gif
2011. november 07. 11:32 #814
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.07. 10:49)
_nevet.gif Elképesztő a pasas. Azért megnézném a fejét, amikor előveszi a mi ajándékainkat a bubis borítékból... laugh.gif Remélem más már nem lőtte le korábban ezt a poént (könyv), próbáltam egyedi ötlettel előállni... unsure.gif
Egyébként honnan tudja ez a csaj, hogy David hogyan bontja és olvassa a leveleket? Ott ül mellette? Egyáltalán hogy kapja meg ezt a sok üzenetet? Egy zsákban? Bedobja hátra a kocsiba és otthon kiborítja és olvassa? Vagy valami ügynökségen ül órákig minden nap és szorgalmasan olvasgat? Ez hogy működik? rolleyes.gif

Reméljük még senki nem lőtte le a poént. Azt tudom, hogy Audrey Hepburn könyveket szoktak neki küldeni, DW-sat (aki ismeri kicsit is DT-t, az szerintem tudja, hogy neki biztosan mind megvan rohog.gif ). Idegen nyelvű könyveket nem hinném, hogy küldözgetnek neki, de ha egyszer hűtőmágneseket meg kitűzőket is kap, amin a saját feje van, nem lepődöm meg semmilyen ajándékon sem _nevet.gif
Azt nem tudom, hogy most hol olvasgatja, otthon vagy ügynökségen, szerintem ügynökségen és akkor sincs otthon mellow.gif Néha Ty is besegít, rokonok stb, ezért nem hinném, hogy otthon írja. A fanlevelek minden sztárnak az ügynökségére mennek, szerintem David esetében már beszélhetünk fekete kukászsákokról, bár ő azt már kiválogatva kapja. Külön válogatják különböző szempontok alapján (olyat hallottam, hogy ami külföldről érkezik, dobozban, nagyborítékban stb az külön kategória), de magát a levelet ő nem bonthatja fel, csak DT. A nő (akiről beszélek) a legjobb barátnője annak, aki DT fanleveleivel foglalkozik és nem látom, miért hazudna, nem lenne értelme, tehát én teljesen elhiszem, amit ír. Különleges eset akkor van, ha DT Amerikában van hosszú ideig, olyankor a leveleket elolvassa idővel, de a névreszóló címzést a titkárnője csinálja meg (és ezért nagyon haragszom rá reklamalo.gif mad.gif , mert inkább várok fél évet a képre, de az legyen ő általa aláírva és dedikálva). Előre aládedikálja a képeket de a titkárnő dolga elintézni a borítékokat, bélyegeket stb. Amiben ajándék is van, azt külön teszik, a leveleket mindig felbontják, de nem olvasnak bele.
Szerintem otthonra nem viszi a melóját, különben sem tudjuk, hogy jár-e egyáltalán haza és ha már itt tartunk, szerintem azt sem tudjuk, hogy neki hol van a haza think.gif Nem lenne értelme hazavinnie a leveleket, alig van otthon. Ha valahová elmegy forgatni (városokkal odébb vagy más országokba megy ilyen vagy olyan okokból) lelassul a folyamat és többet kell várni, a titkárnő által megcímzett képekre is. Ezért is mondtam, hogy küldjünk neki valamit, mert azt általában meg szokta köszönni, sajátkezűleg, én olyat még nem hallottam, hogy ne köszönte volna meg így vagy úgy. Van, hogy a kép hátuljára, van, hogy ír egy kis lapot, kis puskapapírra (nem sárga, fehér és a neve van felülre nyomtatva) vagy a boríték hátuljára de a rajzokat, hűtőmágneseket, de elég gyakran a jókívánságokat is megköszöni. biggrin.gif

Szerintem a miénkre várnunk kell. Kb 1 hónap azoknak, akik kint laknak az UK-ban, karácsony körül már több idő, tehát ha addig visszaküldi, akár karácsonyi ajándék is lehet a fa alatt, de ha nem, akkor ajánlom neki, hogy azután essen neki, miután hazaért Amerikából. Ajándékot küldtünk neki és a boríték is vastagabb, előrébb vagyunk, mint a többi levél. rohog.gif Így kikerültünk az egy milla levélből és ki tudja, talán pont az 5423-ik a mi levelünk a sorban rohog.gif
Én legjobb esetben is azt mondom, hogy December közepe/vége (esetleg), ha nem, akkor pedig Február de ha nagyon pechesek vagyunk, fél vagy 1 év múlva de mégegyszer nem akarok egy évet várni, nem és nem blink.gif
2011. november 07. 11:33 #815
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2011.11.07. 11:14)
1000 bocsánat kissé agyamra mehetett valami biggrin.gif  biggrin.gif  Ezt én is tudtam azért mellow.gif
Múltkor valaki kérdezte, hogy a Fry könyveket lehet-e kapni az Alexandrában, csak nem válaszoltam rá, mert telefonon elég hosszadalmas. Bocsánat. Szóval igen lehet kapni, anyukám azt mondta (mivel ő vette nekem), hogy ott van szépen egymás mellett a három kötet a boltban. Jó kis karácsonyi ajándék lenne mindenkinek aki szereti cool.gif

Sőt, eredeti nyelven is árulják. Csak persze nem olcsó. dry.gif
Londonban most fél áron dobálták a könyveket. Volt Fry is, meg Jeremy Clarkson is pl. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2011. november 07. 11:48 #816
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.07. 11:11)
Love you, you know. biggrin.gif

I do rohog.gif

A DT oldal bezárt fórumának újranyitott helyén újraindult a Christmas Messages topik és még 3 oldal van tele, pedig már kb 1 hónapja lehet neki üzenetet hagyni. Ehhez képest a mi 8 üzenetünk nagyon is faintos blink.gif WOWZERS! blink.gif

There. Have some DT p*rn rohog.gif

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu1rpdARBy1r5zttgo1_400.jpg

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lua0wpJrxO1qi7az8o1_250.gif

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lu8t3bffZs1qi4dd8o1_400.jpg
(az ominózus JB-DT FNP jelenet, aki nem tudná rohog.gif )

Oh, Ophely
http://media.tumblr.com/tumblr_lua1vlhT4B1qafrh6.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, kericske
2011. november 07. 11:54 #817
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Jók a képek! thumbsup.gif
2011. november 07. 11:59 #818
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.07. 11:54)
Jók a képek! thumbsup.gif

Tetszik, ugye? Főleg a második? rohog.gif
A harmadik képet nem tudom hová rakni, ez a felső David, ez a felső, oh my time lord. Azt hinné az ember, hogy 'nídd má' a Doki'. Erre megszólal, hogy: 'John! Ba**od, csókolod vagy megölöd egy sziklával?'. Totally not what you expect from a man, dressed like that. Pervy geek fella rohog.gif
2011. november 07. 11:59 #819
ophely88
ophely88
time lady

Kétszer ment, bocs
2011. november 07. 12:08 #820
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Az előbb nézegettem fanmaileket. Barátunknál és Chrisnél is van legalább havi 1 és ez megnyugtató. rohog.gif

GM-nél viszont csak 2 van össz-vissz, az átfutási idő pedig alig több, mint egy hét. rohog.gif

Szerintetek milyen képeket fogunk kapni? Én könyvtárosat szeretnék. rohog.gif
100 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok