Starity

David Tennant 5

100 oldal 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. november 03. 21:13 #781
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (kericske @ 2011.11.03. 21:06)
Elképzelem ahogy ott ül és bontogat, meg olvasgat. Nagyon cuki lehet. 
Hát, nagyon kíváncsi vagyok  mit fog szólni hozzá biggrin.gif (bár sejtem, hogy ne fogjuk megtudni mellow.gif )

Őszinte leszek hozzád. David nem szeret ff-öket olvasgatni, bár megköszöni. DE! A levelem mindenféleképpen arra hajazott, hogy lássa, nem akárkik vagyunk és nyakamat teszem rá, hogy már csak AZÉRT IS időt szakít rá, mert nyarvogtam neki pár sort arról, hogy a projektjeit nehéz elérni és mert leírtam kevésbé ismert és kevésbé közkedvelt filmes karakterekről is a véleményt, mintpl Brendan. Nem akarok beképzeltnek tűnni, de szerintem nagyot szóltak a sztorik és ha más nem, legalább azért reagál rá valamit (ha csak egy thank you-t is) mert az nagyon ritka, hogy valaki így beszéljen neki a filmről. Nem fangörl nyarvogás, lejön a cikkből, ezért is írtam óvatosan azt a részt, aggályaim voltak azt illetően, hogy David mit fog gondolni rólunk és arról amit írtam, ha olvassa a SS részt de azt hiszem, sikerül megoldani a problémát. Tuti, hogy elolvassa. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. november 04. 20:29 #782
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Annak aki erre jár biggrin.gif

és ez is
2011. november 05. 07:57 #783
ophely88
ophely88
time lady

Oké gyerekek, Davidnek valami baja van. Nem tudom, hogy ez a fafej min megy keresztül, de hagyja abba. Nézem a forgatási fotókat és meg kell, hogy állapítsam, úgy néz ki rajtuk, mintha drogos lenne, aki 3ad napos és nem sikerült aludni az utolsó pár napban. Tudom, hogy a magánéletben egyetlen sztár sem úgy néz ki, mint a való életben, de akkor is. Ez így nincs rendjén. 110.gif Tudjuk, hogy sokat dolgozik és alvás problémái is plusz ott a gyerek is, de akkor sincs ez jól. Ez az ember borzasztóan néz ki, ha nem ismerném ennyire, azt mondanám, hogy drogozik vagy piál bánatában 110.gif
2011. november 05. 08:47 #784
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 07:57)
Oké gyerekek, Davidnek valami baja van. Nem tudom, hogy ez a fafej min megy keresztül, de hagyja abba. Nézem a forgatási fotókat és meg kell, hogy állapítsam, úgy néz ki rajtuk, mintha drogos lenne, aki 3ad napos és nem sikerült aludni az utolsó pár napban. Tudom, hogy a magánéletben egyetlen sztár sem úgy néz ki, mint a való életben, de akkor is. Ez így nincs rendjén.  110.gif Tudjuk, hogy sokat dolgozik és alvás problémái is plusz ott a gyerek is, de akkor sincs ez jól. Ez az ember borzasztóan néz ki, ha nem ismerném ennyire, azt mondanám, hogy drogozik vagy piál bánatában  110.gif

Nem lehet, hogy csak szimplán nagyon fáradt? És majd ha kipiheni magát, olyan lesz, mint ezelőtt? Én próbálok reménykedni. Átéltem a saját kedvencemmel egy elég durva időszakot, amikor nem csak úgy nézett ki, de valóban piált és hasonlók. Kívánom, hogy nektek ezt ne kelljen megélni... sad.gif
2011. november 05. 10:44 #785
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.11.05. 08:47)
Nem lehet, hogy csak szimplán nagyon fáradt? És majd ha kipiheni magát, olyan lesz, mint ezelőtt? Én próbálok reménykedni. Átéltem a saját kedvencemmel egy elég durva időszakot, amikor nem csak úgy nézett ki, de valóban piált és hasonlók. Kívánom, hogy nektek ezt ne kelljen megélni...  sad.gif

Csak van egy rossz sejtésem ezt illetően. David sokat dolgozik és tényleg alvásszavarokkkal küzd, mosolyog a képeken, de ilyenkor szokott valami látszódni a szemében, a tűz, vagy a vágy, hogy forgassunk végre, engedjetek dolgozni. Ezt most nem tudom másképpen elmondani, a képeken olyan feje van, mint aki a pokolba kíván mindent és mindenkit aki körülötte van ... mellow.gif Ez az ember szerintem nem boldog valamiért, ha figyelembe veszem a tegnap esti beszámolót is a forgatásról. mellow.gif
2011. november 05. 12:06 #786
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 10:44)
Csak van egy rossz sejtésem ezt illetően. David sokat dolgozik és tényleg alvásszavarokkkal küzd, mosolyog a képeken, de ilyenkor szokott valami látszódni a szemében, a tűz, vagy a vágy, hogy forgassunk végre, engedjetek dolgozni. Ezt most nem tudom másképpen elmondani, a képeken olyan feje van, mint aki a pokolba kíván mindent és mindenkit aki körülötte van ... mellow.gif Ez az ember szerintem nem boldog valamiért, ha figyelembe veszem a tegnap esti beszámolót is a forgatásról. mellow.gif

Lehet, hogy csak rossz passzban van. Mi sem élvezünk mindig mindent, nekünk is vannak rossz pillanataink, időszakaink. Amíg ez a dolog nem állandósul, addig nem kell rémeket látni. Majd ha pár hónap múlva is ezt látni rajta, akkor majd lehet igazán aggódni.
2011. november 05. 12:45 #787
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.11.05. 12:06)
Lehet, hogy csak rossz passzban van. Mi sem élvezünk mindig mindent, nekünk is vannak rossz pillanataink, időszakaink. Amíg ez a dolog nem állandósul, addig nem kell rémeket látni. Majd ha pár hónap múlva is ezt látni rajta, akkor majd lehet igazán aggódni.

Én továbbra sem vagyok meggyőzve. Nem látok rémeket és nem festem az ödögöt a falra, csak nem értem. Állítólag a kis családja Londonban van, ő meg Walesben és most ment csak haza, Halloweenkor. (Kb 3 hete forgat vagy egy hónapja). A fanok elmondása szerint már az első napon látszott rajta, hogy erőlteti a mosolyát. Forgatási szünetekben szokott a stábtagokkal beszélgetni, mindig mindenbe beleüti az orrát, mi hogy működik, melyik kamera mit vesz stb, most meg a fanokkal való találkozás után egyből bemegy a trailerjébe. Semmit nem kért a szervezőktől, pedig a sztárok legalább internet hozzáférhetőséget kérnek oda, ahová alszanak, neki tényleg semmi extra sincs, azt kap, ami alapból jár neki és nem használja ki a lehetőségeket. Viszik neki a kedvenc skót whiskey-jét és nem kell neki, nem beszél szinte senkivel, csak amit muszáj plusz a fanok. Nem tetszik ez nekem. 110.gif
2011. november 05. 14:20 #788
kericske
kericske

Tudnál vmi linket berakni, amin a képek vannak?

Nagyon nem jó ez így unsure.gif sad.gif
2011. november 05. 18:47 #789
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.05. 14:20)
Tudnál vmi linket berakni, amin a képek vannak?
Nagyon nem jó ez így unsure.gif  sad.gif

Sajnos a képeket az illető már törölte, mert nem örült, hogy a fanok kitették különböző közösségi portálokra, már nem látszik, de nekem elhiheted, nincs valami jó színben. Felnézek tubmlr oldalra, hátha oda még fel tudott kerülni de nem biztos, hogy megtalálom sad.gif
2011. november 05. 18:59 #790
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 18:47)
Sajnos a képeket az illető már törölte, mert nem örült, hogy  a fanok kitették különböző közösségi portálokra, már nem látszik, de nekem elhiheted, nincs valami jó színben. Felnézek tubmlr oldalra, hátha oda még fel tudott kerülni de nem biztos, hogy megtalálom  sad.gif

Amit én beszúrtam képet, ott is fáradtnak tűnik, vagy olyan fura a tekintete. plusz világosabb a haja?
Ilyenkor mindig attól félek, hogy vmi nagy baja lesz a sok munkától, de mindig elhesegetem magamtól ezt a gondolatot unsure.gif

http://farm3.static.flickr.com/2696/4253799211_af61d61d23.jpg

Hé John nem szép dolog a cigizés wink.gif
http://26.media.tumblr.com/tumblr_l4l7xaetGc1qcqy2lo1_500.jpg
2011. november 05. 19:06 #791
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.05. 18:59)
Amit én beszúrtam képet, ott is fáradtnak tűnik, vagy olyan fura a tekintete. plusz világosabb a haja?
Ilyenkor mindig attól félek, hogy vmi nagy baja lesz a sok munkától, de mindig elhesegetem magamtól ezt a gondolatot unsure.gif
http://farm3.static.flickr.com/2696/4253799211_af61d61d23.jpg

Igen, azokon is csak fáradtnak tűnik, de a forgatási beszámolók aggasztanak igazán, bár már több embernél rákérdeztem ...
2011. november 05. 19:15 #792
ophely88
ophely88
time lady

És igen, néha bennem is felmerül, de aztán eszembe jut, hogy ez David. Sebezhetőbb, mint valaha, viszont nem tudom elhinni, hogy italba folytaná bánatát. Skót ember, tudja mennyit kell vedelni a sküt whiskey-ből és hogyan de soha nem fog négykézláb hazamenni, ahogyan Lindsay Lohan tenné. Drog kilőve nála, cigizni nem cigizik, szóval szerintem ha igaz is, valami nagy problémája lehet vagy tényleg ennyire megviseli a gyereknevelés, bár már nem tudom mit higyjek, mert a 'törzshelyemen' az emberkék szerint nincs semmi baj, talán kicsit depis vagy manapság nincs jó formában. Nem tudom. Ma van DT apjának szülinapja, nem tudom lement-e hozzá megünnepelni ..
2011. november 05. 19:24 #793
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 19:15)
És igen, néha bennem is felmerül, de aztán eszembe jut, hogy ez David. Sebezhetőbb, mint valaha, viszont nem tudom elhinni, hogy italba folytaná bánatát. Skót ember, tudja mennyit kell vedelni a sküt whiskey-ből és hogyan de soha nem fog négykézláb hazamenni, ahogyan Lindsay Lohan tenné. Drog kilőve nála, cigizni nem cigizik, szóval szerintem ha igaz is, valami nagy problémája lehet vagy tényleg ennyire megviseli a gyereknevelés, bár már nem tudom mit higyjek, mert a 'törzshelyemen' az emberkék szerint nincs semmi baj, talán kicsit depis vagy manapság nincs jó formában. Nem tudom. Ma van DT apjának szülinapja, nem tudom lement-e hozzá megünnepelni ..

nem tetszik, nem.. (nagyon ajánlom neki, hogy csak rosszabb napjai legyenek most, és kifárasztotta a munkája, mert most ezekkel a hírekkel teljesen lelomboztál és nem szeretném, hogy vmi az előzőektől is komolyabb baja legyen.) miért nem tud pihenni?? és, hogy oldjam a saját rosszkedvemet: ha nem pihen és így folytatja, istenbizony kimegyek hozzá, és bezárom egy szobába, amiben nincs semmi amivel dolgozni tudna, és ott maradok vele egy kicsit és beszélgetünk egy cseppet wink.gif
2011. november 05. 21:10 #794
kericske
kericske

No néztem egy kis DW-t, hogy jobb kedvem legyen, de így utólag, talán nem a Planet of the death-be és az EOT1-be kellett volna belenéznem, de azért jó volt!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 06. 07:16 #795
ophely88
ophely88
time lady

Azt pletykálják, hogy DT következő projektjében megint ikreket fog játszani. Musical énekeseket alakítani és a film Skóciában játszódik majd. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. november 06. 14:35 #796
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (ophely88 @ 2011.11.06. 07:16)
Azt pletykálják, hogy DT következő projektjében megint ikreket fog játszani. Musical énekeseket alakítani és a film Skóciában játszódik majd.  110.gif

Ez nekem tetszene w00t.gif thumbsup.gif Csak pihenjen előtte..
2011. november 06. 17:17 #797
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2011.11.06. 14:35)
Ez nekem tetszene w00t.gif  thumbsup.gif Csak pihenjen előtte..

Szerintem viszont valaki csak összekeveri az infókat a mostani filmmel rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. november 06. 19:20 #798
kericske
kericske

Én csak annyit tudok hozzáfűzni: Hé, David tarts egy kis pihenőt!!Léci!
2011. november 06. 21:34 #799
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.06. 19:20)
Én csak annyit tudok hozzáfűzni: Hé, David tarts egy kis pihenőt!!Léci!

David 2007 óta nem volt pihenőn. Kényszerpihenőn volt a Rex miatt fél évig illetve GM miatt pár hónapig 2010-ben. Nem fog pihenni. Én azt is el tudom képzelni, hogy az amerikai nászútjuk alatt is castingolni megy valahová wtf.gif
2011. november 07. 08:40 #800
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Hello everybody!

Jelentem, itt vagyok, megvagyok. Hazaértem. biggrin.gif
Levél/csomag feladva, elvileg szombaton, de legkésőbb ma odaér(t). Sosem voltam még angol postán, érdekes élmény volt. laugh.gif
Viszont az összegeken meglepődtem. ohmy.gif Több volt, mint gondoltam. unsure.gif A kis sima levelem alig került kevesebbe, mint a nagy csomag. Plusz a válaszborítékok. mellow.gif Kiszámolom majd pennyre pontosan az összeget, eltettem a blokkot. És majd osztjuk...
Képeket meg majd hozom, eskü. Annyi nem stimmel a képekkel, hogy az utolsó pillanatban a kezembe akadt pár karácsonyi matrica, és minden oldalra ragasztottam valami kis apróságot. Télapó, angyalka, csillag, harang, fenyő, ilyesmik. Jobban feldobta az oldalakat. De erről már nem volt időm külön újra képeket csinálni.

Szóval sok ajándékot kap? Azért remélem jön válasz. Meg Christophertől is heart.gif Írtam neki, hogy küldjön két képet, remélem fog is. biggrin.gif Júj, már alig várom. thumbsup.gif

Egyébként nagyon jó volt Londonban - már megint. Bár utolsó nap párom szerint "idegrohamom" volt, ezt mondjuk aláírom. És betudom annak, hogy akkor már legalább 24 órája nem aludtam egy szemhunyásnyit sem. És kiborultam, amikor visszafelé a reptéren az egyik shopban nem voltak hajlandóak kiszolgálni, mert nem volt a zsebemben a személyim. Eddig ugyanis SOHA nem kérték, csak megkérdezték, hogy hová repülök. Most nem. Ezen annyira kiakadtam (egy kis nyamvadt szelet csokiról volt szó), hogy elviharzottam a helyszínről, aztán csináltam mást is, de azt nem árulom el... rohog.gif Szegény párom alig győzött vigasztalni, jaj... Komolyan sokszor nem értem, hogy bír engem elviselni... Mondjuk ő sem egyszerű eset, talán ezért... rohog.gif

Képzeljétek, lehet, hogy láttam Hugh Laurie-t. rohog.gif Nem ám, nem ő volt, de kiköpött mása volt... rolleyes.gif Ott ült velem szemben a metrón, én meg alig bírtam megállni, hogy ne bámuljam... rohog.gif Kiköpött ő volt, csak az feje volt kicsit kerekebb. De a szemek, borosta, arc... Plusz q*va magas volt a pali w00t.gif és volt egy tökjó szemüvege (vastagabb, fekete, szögletes keret, kb. mint barátunknak a Blinkben)... smileeee.gif

Dúltam most is HMV-ban, láttam St. Trinian's 2-t is, de nem vettem meg... Viszont a Lennon Nakedet igen. smileeee.gif Most csak egy filmet vettem, párom viszont vett egy TB-s DW DVD-t. smileeee.gif Dupla lemezes. smileeee.gif

Vettem 2 for 10 pound akció keretein belül egy Hugh Laurie albumot, egy Il Divo CD+DVD albumot, illetve egy Enrique Iglesiast meg páromnak egy dupla lemezes rock CD-t.

Használt lemez üzletben is dúltam, ott is 2 Il Divo, 2 Emma Bunton, 1 Joss Stone... Meg egy barátnőmnek hoztam egy CD-t.

Fratellist kerestem, használtban nem volt, egy HMV-ben pedig volt 1 db, de 9 fontot kértek érte, annyit pedig nem voltam hajlandó adni érte, gondolván, majd legközelebb hátha lesz olcsóbb. Tudom, smucig vagyok. rolleyes.gif

Ja, és a legjobb. Páromat nyúztam, hogy vegyünk pipacsot. Sok "árus" mellett elmentünk, aztán amikor én kimentem a Churchill múzeumban a mosdóba, beszerzett gyorsan kettőt. thumbsup.gif Úgyhogy nekem is van poppym! biggrin.gif thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske, Sunyi
100 oldal 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok