Hello everybody!
Jelentem, itt vagyok, megvagyok. Hazaértem.
Levél/csomag feladva, elvileg szombaton, de legkésőbb ma odaér(t). Sosem voltam még angol postán, érdekes élmény volt.
Viszont az összegeken meglepődtem.

Több volt, mint gondoltam.

A kis sima levelem alig került kevesebbe, mint a nagy csomag. Plusz a válaszborítékok.

Kiszámolom majd pennyre pontosan az összeget, eltettem a blokkot. És majd osztjuk...
Képeket meg majd hozom, eskü. Annyi nem stimmel a képekkel, hogy az utolsó pillanatban a kezembe akadt pár karácsonyi matrica, és minden oldalra ragasztottam valami kis apróságot. Télapó, angyalka, csillag, harang, fenyő, ilyesmik. Jobban feldobta az oldalakat. De erről már nem volt időm külön újra képeket csinálni.
Szóval sok ajándékot kap? Azért remélem jön válasz. Meg Christophertől is

Írtam neki, hogy küldjön két képet, remélem fog is.

Júj, már alig várom.
Egyébként nagyon jó volt Londonban - már megint. Bár utolsó nap párom szerint "idegrohamom" volt, ezt mondjuk aláírom. És betudom annak, hogy akkor már legalább 24 órája nem aludtam egy szemhunyásnyit sem. És kiborultam, amikor visszafelé a reptéren az egyik shopban nem voltak hajlandóak kiszolgálni, mert nem volt a zsebemben a személyim. Eddig ugyanis SOHA nem kérték, csak megkérdezték, hogy hová repülök. Most nem. Ezen annyira kiakadtam (egy kis nyamvadt szelet csokiról volt szó), hogy elviharzottam a helyszínről, aztán csináltam mást is, de azt nem árulom el...

Szegény párom alig győzött vigasztalni, jaj... Komolyan sokszor nem értem, hogy bír engem elviselni... Mondjuk ő sem egyszerű eset, talán ezért...
Képzeljétek, lehet, hogy láttam Hugh Laurie-t.

Nem ám, nem ő volt, de kiköpött mása volt...

Ott ült velem szemben a metrón, én meg alig bírtam megállni, hogy ne bámuljam...

Kiköpött ő volt, csak az feje volt kicsit kerekebb. De a szemek, borosta, arc... Plusz q*va magas volt a pali

és volt egy tökjó szemüvege (vastagabb, fekete, szögletes keret, kb. mint barátunknak a Blinkben)...
Dúltam most is HMV-ban, láttam St. Trinian's 2-t is, de nem vettem meg... Viszont a Lennon Nakedet igen.

Most csak egy filmet vettem, párom viszont vett egy TB-s DW DVD-t.

Dupla lemezes.
Vettem 2 for 10 pound akció keretein belül egy Hugh Laurie albumot, egy Il Divo CD+DVD albumot, illetve egy Enrique Iglesiast meg páromnak egy dupla lemezes rock CD-t.
Használt lemez üzletben is dúltam, ott is 2 Il Divo, 2 Emma Bunton, 1 Joss Stone... Meg egy barátnőmnek hoztam egy CD-t.
Fratellist kerestem, használtban nem volt, egy HMV-ben pedig volt 1 db, de 9 fontot kértek érte, annyit pedig nem voltam hajlandó adni érte, gondolván, majd legközelebb hátha lesz olcsóbb. Tudom, smucig vagyok.
Ja, és a legjobb. Páromat nyúztam, hogy vegyünk pipacsot. Sok "árus" mellett elmentünk, aztán amikor én kimentem a Churchill múzeumban a mosdóba, beszerzett gyorsan kettőt.

Úgyhogy nekem is van poppym!