Starity

David Tennant 5

100 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. november 01. 11:39 #761
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Ash19 @ 2011.10.31. 21:59)
ha nem baj leírom,hogy lettem David fan:)
Először a Harry Potter és a Tűz serlegében láttam,akkor még nem figyeltem fel rá,úgy voltam vele,hogy oké egy szereplő.Nemrég viszont,egy unalmas napon az ANX-re kapcsoltam,és éppen ment a Doctor Who.Elkezdtem nézni,és ahogy megláttam a Doctor olyan ismerős volt,azután beugrott hogy a HP-ban játszott.Vége lett az aznapi Doctor Who epizódnak.Nagyon tetszett ezért rákerestem google-n.Másnap,is néztem a sorozatok.. Ahogy,David  megformálta a Doctor karakterét az egyszerűen elvarázsolt.Elkezdtem keresgélni a neten David után,megnéztem az összes eddigi filmjeit,és egyszerűen a rabjává tett.Nem gondoltam,volna,hogy egy színész pár nap alatt a legnagyobb kedvencemmé válhat smileeee.gif wub.gif

Mindet? biggrin.gif
2011. november 01. 12:26 #762
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Sziasztok!

Gyors beköszönés erejéig jöttem, mert lassan indulnom kell Budapestre.
A laptopom "bemondta az unalmast", az asztali gépem pedig nagyon kínkeserves az internet. Ha megjöttem, első dolgom lesz mindent áttelepíteni.
Elkészült minden, képek is, de a már említett probléma miatt most nem vállalkozom a feltöltésükre, majd ha visszajöttem.
Végre az én rajzom is megvan, bár nem az lett, amit terveztem, csak egy egyszerű David portré.

Most megyek is, csak mindenképpen akartam üzenni pár sort, nehogy csúnyát gondoljatok rólam. biggrin.gif Legyetek rosszak és majd hétvégén vagy hétfőn jelentkezem. smileeee.gif

Szép hetet mindenkinek!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 01. 16:16 #763
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
ó a picsuba, most tudtam feljönni és reméltem, hogy tudok még írni neked Sally.
no mindegy hátha még vmi véletlen folytán olvasod.
Érezd jól magad, fotózz sokat, és ha pont arra sétálsz, amerre David útja visz ( biggrin.gif ) ne légy rest és köszönj rá biggrin.gif

jó utat!
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. november 01. 16:55 #764
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.01. 12:26)
Sziasztok!
Gyors beköszönés erejéig jöttem, mert lassan indulnom kell Budapestre.
A laptopom "bemondta az unalmast", az asztali gépem pedig nagyon kínkeserves az internet. Ha megjöttem, első dolgom lesz mindent áttelepíteni.
Elkészült minden, képek is, de a már említett probléma miatt most nem vállalkozom a feltöltésükre, majd ha visszajöttem.
Végre az én rajzom is megvan, bár nem az lett, amit terveztem, csak egy egyszerű David portré.
Most megyek is, csak mindenképpen akartam üzenni pár sort, nehogy csúnyát gondoljatok rólam. biggrin.gif Legyetek rosszak és majd hétvégén vagy hétfőn jelentkezem. smileeee.gif 
Szép hetet mindenkinek!

Jó utat biggrin.gif

Olvastunk az új DW projektről? w00t.gif
2011. november 01. 19:37 #765
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.11.01. 16:55)
Jó utat  biggrin.gif 
Olvastunk az új DW projektről?  w00t.gif

milyen új projekt?

amiket tegnap beraktál, hát ...hát az vmi eszméletlen volt _nevet.gif
2011. november 02. 20:25 #766
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.01. 19:37)
milyen új projekt?
amiket tegnap beraktál, hát ...hát az vmi eszméletlen volt _nevet.gif

A videós .. amiben DW fanokat várnak a 500 miles-ra táncikálva biggrin.gif

Igen, tudom, csak John Barrowman morgolódott twitteren emiatt ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. november 02. 21:05 #767
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.11.02. 20:25)
A videós .. amiben DW fanokat várnak a 500 miles-ra táncikálva  biggrin.gif 
Igen, tudom, csak John Barrowman morgolódott twitteren emiatt  ohmy.gif

a mostani stáb? én szívesen táncikálnék biggrin.gif DT-vel, természetesen blush.gif
néha kicsit lassú vagyok, tehát John most azért a két videóért morgolódott, amit felraktál?miért belső használatra készültek?
Nem tudom mikor ment Sally, de már biztos megérkeztek, júj de jó nekik, irigykedem egy kicsit. beer.gif reméljük ők is ezt teszik biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. november 02. 21:08 #768
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.02. 21:05)
a mostani stáb? én szívesen táncikálnék biggrin.gif DT-vel, természetesen blush.gif 
néha kicsit lassú vagyok, tehát John most azért a két videóért morgolódott, amit felraktál?miért belső használatra készültek?
Nem tudom mikor ment Sally, de már biztos megérkeztek, júj de jó nekik, irigykedem egy kicsit. beer.gif reméljük ők is ezt teszik biggrin.gif

Nem, embereket keresnek különböző országokból, akik rögzítik videó formátumban magukat, amint táncolnak a zenére, feltöltik youtube-ra elküldik nekik a linket, ők pedig összevágják. Országod zászlaját a kezedben kell tartanod tánci közben hogy mindenki lássa honnan jöttél. biggrin.gif

Barrowman azt mondta, hogy ez egy private videó volt és a wrap party-ra készült ezért nem lehetett volna feltölteni. Van egy harmadik videó is, de azt vagy a youtube vagy a BBC blokkolta és senki nem nézheti meg mellow.gif reklamalo.gif
2011. november 02. 21:12 #769
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.11.02. 21:08)
Nem, embereket keresnek különböző országokból, akik rögzítik videó formátumban magukat, amint táncolnak a zenére, feltöltik youtube-ra elküldik nekik a linket, ők pedig összevágják. Országod zászlaját a kezedben kell tartanod tánci közben hogy mindenki lássa honnan jöttél.  biggrin.gif 
Barrowman azt mondta, hogy ez egy private videó volt és a wrap party-ra készült ezért nem lehetett volna feltölteni. Van egy harmadik videó is, de azt vagy a youtube vagy a BBC blokkolta és senki nem nézheti meg  mellow.gif  reklamalo.gif

gondoltam, hogy vmi privát lehet a videó, de a mostani világban már nem lehet abban bízni, hogy nem kerül ki, sajna.
de akkor is nagyon jó a videó.
(tegnap láttam a Benjanim Button különös életét. hát anyám, nagyon odab**.pedig nem vagyok egy BP fan.)
2011. november 02. 21:14 #770
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.02. 21:12)
gondoltam, hogy vmi privát lehet a videó, de a mostani világban már nem lehet abban bízni, hogy nem kerül ki, sajna.
de akkor is nagyon jó a videó.
(tegnap láttam a Benjanim Button különös életét. hát anyám, nagyon odab**.pedig nem vagyok egy BP fan.)

Nem értem, hogy ez miért nem került a DVD-re think.gif
David remek színész, de cigizni nem tud. Úgy fogja a cigit a kezében, mintha kígyót tartana az újjai között rofl.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. november 03. 17:31 #771
ophely88
ophely88
time lady

2011. november 03. 19:46 #772
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.11.03. 17:31)

Csak nekem tűnik úgy, hogy teljesen másképp beszél és nyilatkozik?(ez az amcsi követelmény???) ohmy.gif
2011. november 03. 19:49 #773
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.03. 19:46)
Csak nekem tűnik úgy, hogy teljesen másképp beszél és nyilatkozik?(ez az amcsi követelmény???) ohmy.gif

Ha ez amcsi akcentus akart lenni, akkor nem sikerült valami jól mellow.gif Nem, szerintem ez csak sima... Davides, erős brit, esetleg némi amcsival ...
2011. november 03. 19:56 #774
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.11.03. 19:49)
Ha ez amcsi akcentus akart lenni, akkor nem sikerült valami jól  mellow.gif Nem, szerintem ez csak sima... Davides, erős brit, esetleg némi amcsival ...

Nekem az a furcsa, hogy szerintem nem így szokott beszélni, olyan mintha erőltetné, hogy megfeleljen.
2011. november 03. 19:58 #775
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.03. 19:56)
Nekem az a furcsa, hogy szerintem nem így szokott beszélni, olyan mintha erőltetné, hogy megfeleljen.

A megfelelési kényszer Davidnél mindennapos. Az akcentus csak egy dolog. Ha nem tudod eldönteni, figyelj az r-ekre. A britek elnyelik, a skótok pörgetik, az amcsik rendesen kimondják. Ez, amit David művelt ebben a videóban, amcsik számára is érthető brit akcentus egy kis amcsival. Szerintem borzasztó bár ezt már eddig is mondtam, nem kell erőltetni azt, ami nem megy. mellow.gif
2011. november 03. 20:00 #776
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.11.03. 19:58)
A megfelelési kényszer Davidnél mindennapos. Az akcentus csak egy dolog. Ha nem tudod eldönteni, figyelj az r-ekre. A britek elnyelik, a skótok pörgetik, az amcsik rendesen kimondják. Ez, amit David művelt ebben a videóban, amcsik számára is érthető brit akcentus egy kis amcsival. Szerintem borzasztó bár ezt már eddig is mondtam, nem kell erőltetni azt, ami nem megy.  mellow.gif

no, pont erről beszéltem!sokkal jobban tetszik a "saját" beszéde rolleyes.gif

CSak mert tetszik a szakadt pulóvere rohog.gif
http://i1.cdnds.net/08/27/550w_david_tennant_2.jpg
2011. november 03. 20:04 #777
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.03. 20:00)
no, pont erről beszéltem!sokkal jobban tetszik a "saját" beszéde rolleyes.gif

Nekem sem tetszik. Szerintem nagyon érződik rajta az erőltetettség. Davidnek írtam levélben, hogy az akcentusa egy kincs, vigyázzon rá biggrin.gif

Ápropó, levél... Akartok olvasni egy kis 'backstage' dolgot ezzel kapcsolatban? rohog.gif
2011. november 03. 20:06 #778
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.11.03. 20:04)
Nekem sem tetszik. Szerintem nagyon érződik rajta az erőltetettség. Davidnek írtam levélben, hogy az akcentusa egy kincs, vigyázzon rá  biggrin.gif 
Ápropó, levél... Akartok olvasni egy kis 'backstage' dolgot ezzel kapcsolatban?  rohog.gif

igen, olvastam:)

yes.gif
2011. november 03. 20:29 #779
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.11.03. 20:06)
igen, olvastam:)
yes.gif

Kihúztam néhány sort és mikor írtam a levelet kézzel, eszembejutottak jó mondatok. A SS résznél gondolkodtam, hogy megkérdezem ő van-e a képen, amit Susannál lát Miranda. Esküszöm, hogy ez az egyetlen kérdésem lenne hozzá, semmi más kérdést nem tudnék neki feltenni, ami érdekelne és szívesen??? válaszolna rá. Aztán rájöttem, hogy ez talán nem jó ötlet, mert túl személyes lenne a kérdés. Visszaolvastam a végleges levelemet és nekem az jött le, hogy kicsit olyan, mintha bizonygatnám neki, hogy tényleg láttuk a filmjeit és hallgattuk az audióit, ezért úgy döntöttem, hogy 1-2 mondatban elmagyarázom neki, hogy a távolság nem akadály és a karakterek közel állnak a lelkünkhöz. Levél írás előtt pár nappal a Mátrában túráztam és egy kisebb szikla/kavics véletlenül rágurult a kezemre, iszonyatosan fájt és 2 órámba tellett leírni a levelet. Bementem a boltba sorvezetőt venni éls kiröhögtek a boltban, hogy hol van már a sorvezető, olyat már senki sem használ. Fél órát vártam a postán, mire el tudtam küldeni Sallynek a levelet, 1 hibajavítót kellett használnom, nem mindet nyilván és édesanyám hülyének nézett. rohog.gif
A könyv kellően vastag a levélhez képest, a két ff sztori végülis ki lett nyomtatva, Sally beleragasztotta a könyvbe betűkből, hogy 'Do not eat me. Kiwi'. Beszéltem a csajjal, akivel múltkor is fanmail ügyben, azt írta, hogy David rettenetesen sok levelet kap, már most küldözgetnek neki karácsonyi ajándékokat, David leül és elolvasgatja mindet, úgy bontogatja az ajándékokat, mint gyerek a karácsonyi ajándékot, ami be van csomagolva és a karácsonyfa alá van betéve rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. november 03. 21:06 #780
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.11.03. 20:29)
Kihúztam néhány sort és mikor írtam a levelet kézzel, eszembejutottak jó mondatok. A SS résznél gondolkodtam, hogy megkérdezem ő van-e a képen, amit Susannál lát Miranda. Esküszöm, hogy ez az egyetlen kérdésem lenne hozzá, semmi más kérdést nem tudnék neki feltenni, ami érdekelne és szívesen??? válaszolna rá. Aztán rájöttem, hogy ez talán nem jó ötlet, mert túl személyes lenne a kérdés. Visszaolvastam a végleges levelemet és nekem az jött le, hogy kicsit olyan, mintha bizonygatnám neki, hogy tényleg láttuk a filmjeit és hallgattuk az audióit, ezért úgy döntöttem, hogy 1-2 mondatban elmagyarázom neki, hogy a távolság nem akadály és a karakterek közel állnak a lelkünkhöz. Levél írás előtt pár nappal a Mátrában túráztam és egy kisebb szikla/kavics véletlenül rágurult a kezemre, iszonyatosan fájt és 2 órámba tellett leírni a levelet. Bementem a boltba sorvezetőt venni éls kiröhögtek a boltban, hogy hol van már a sorvezető, olyat már senki sem használ. Fél órát vártam a postán, mire el tudtam küldeni Sallynek a levelet, 1 hibajavítót kellett használnom, nem mindet nyilván és édesanyám hülyének nézett.  rohog.gif 
A könyv kellően vastag a levélhez képest, a két ff sztori végülis ki lett nyomtatva, Sally beleragasztotta a könyvbe betűkből, hogy 'Do not eat me. Kiwi'. Beszéltem a csajjal, akivel múltkor is fanmail ügyben, azt írta, hogy David rettenetesen sok levelet kap, már most küldözgetnek neki karácsonyi ajándékokat, David leül és elolvasgatja mindet, úgy bontogatja az ajándékokat, mint gyerek a karácsonyi ajándékot, ami be van csomagolva és a karácsonyfa alá van betéve  rohog.gif

Elképzelem ahogy ott ül és bontogat, meg olvasgat. Nagyon cuki lehet.
Hát, nagyon kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá biggrin.gif (bár sejtem, hogy ne fogjuk megtudni mellow.gif )
1 felhasználónak tetszik: Ash19
100 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok