David Tennant 5
2011. október 27. 10:02
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Most nézem azokat a Macgyver-eket amiket akkor adtak mikor a kórházban voltam. Az egyik részben dalekek vannak. Komoly, kisebbek és biztonsági robotok amik hőérzékelővel vannak ellátva. Egy szemük van de az olyan mint a dalekoknak csak piros.
Ebben lehet néha látni, sajna képet nem, és ez a legjobb video amit találtam róla
Ebben lehet néha látni, sajna képet nem, és ez a legjobb video amit találtam róla
2011. október 27. 10:27
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Igen, nem is olyan rég adták azt a részt, pont annyit láttam a végén belőle, utána meg a neten volt róla vmi cikk és ott is felhozták, hogy mennyire hasonlított a dalekokra
RDA
(múltkor láttam az egyik csatornán egy új filmjéből ,vagy sorozatából egy pici részt, de úgy el van hízva, hogy rossz ránézni, hol van már a mi jó Jack O'Neil-ünk?)
RDA
2011. október 27. 11:00
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (kericske @ 2011.10.27. 10:27)
Igen, nem is olyan rég adták azt a részt, pont annyit láttam a végén belőle, utána meg a neten volt róla vmi cikk és ott is felhozták, hogy mennyire hasonlított a dalekokra
RDA
(múltkor láttam az egyik csatornán egy új filmjéből ,vagy sorozatából egy pici részt, de úgy el van hízva, hogy rossz ránézni, hol van már a mi jó Jack O'Neil-ünk?)
RDA
Igen azt én is láttam, sajna ő is öregszik...neki már nem kell úgy kinézni mint egy hivatásos katonának, eleresztette magát
2011. október 27. 11:20
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.26. 20:53)
Én találtam néhány forgatási képet és van a kenőcsös sztori
Én azt hiszem erről lemaradtam, milyen gyógyszertáros kenőcsös sztori??
2011. október 27. 12:36
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Nekem is Ophely mesélte, amikor itt forgatott bement egy gyógyszertárba vmi kenőcsért, de pontosan majd ő elmondja neked, mert én nem akarok hülyeséget írni. de ha jól emlékszem nem volt semmi extra, nem ismerték meg (annyira nem felkapott itt nálunk) de javíts ki Ophely!
Ophely: és mi van az állással? mikor lehet majd tudni vmit?
2011. október 27. 12:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (kericske @ 2011.10.27. 12:36)
Nekem is Ophely mesélte, amikor itt forgatott bement egy gyógyszertárba vmi kenőcsért, de pontosan majd ő elmondja neked, mert én nem akarok hülyeséget írni. de ha jól emlékszem nem volt semmi extra, nem ismerték meg (annyira nem felkapott itt nálunk) de javíts ki Ophely!
Igen. Horvátországban (a film elején látható sziklás jeleneteknél) meghúzta a térdét és nálunk forgatott 1 (!) hónapig, elbattyogott a gyógyszertárba kenőcsért, de az ottani ember nem ismerte fel. Tudtommal szótár sem volt nála, úgyhogy elmutogatta, amit akart, mert az emberke nem tudott angolul. Látom magam előtt, ahogyan a gyógyszertár kellős közepén, több ember előtt mutogat a térdére meg mindenfelé.
Most jövök a könyvtárból, olyan ideges voltam, hogy az hihetetlen.
2011. október 27. 13:08
|
|
kericske |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.27. 12:50)
Igen. Horvátországban (a film elején látható sziklás jeleneteknél) meghúzta a térdét és nálunk forgatott 1 (!) hónapig, elbattyogott a gyógyszertárba kenőcsért, de az ottani ember nem ismerte fel. Tudtommal szótár sem volt nála, úgyhogy elmutogatta, amit akart, mert az emberke nem tudott angolul. Látom magam előtt, ahogyan a gyógyszertár kellős közepén, több ember előtt mutogat a térdére meg mindenfelé.
1 hónap!
Elképzelem, ahogy a grimaszaival elmagyarázza, sőt én még azt is kinézem belőle, hogy ugrálva előadta a nagy eseményt
Mi történt?
2011. október 27. 13:21
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (kericske @ 2011.10.27. 13:08)
1 hónap!
Elképzelem, ahogy a grimaszaival elmagyarázza, sőt én még azt is kinézem belőle, hogy ugrálva előadta a nagy eseményt
Mi történt?
Mi történt?
Mentem a könyvtárba. Egyetlen Shakespeare sem volt eredeti nyelven.
Aztán kitettek elém egy Robert Pattinson önéletrajzi angol nyelvű könyvet. Na mondom, ebből elég volt.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. október 27. 13:25
|
|
kericske |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.27. 13:21)
Mentem a könyvtárba. Egyetlen Shakespeare sem volt eredeti nyelven.
Elszakadt a cérna. Fizetem az éves tagságot és nincs Shakespeare? Shakespeare? Egy könyvtárban?
Aztán kitettek elém egy Robert Pattinson önéletrajzi angol nyelvű könyvet. Na mondom, ebből elég volt.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 27. 13:41
|
|
kericske |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.27. 13:37)
Aye. 
Erről jutott eszembe, hogy mikor füzetet kerestünk, bementem itt az egyik boltba, ahol mindenféle csilivili írószert árulnak, gondoltam lesz Audrey-s is. Mikor kérdem az eladócsajt, mered rám, majd szó szerint kiröhög, hogy hát olyan nincs, mert akkor mindeféle sztárról lehetne csinálni. Mnodom neki, hogy de igenis van ilyen füzet mert én már találkoztam vele, de csak le lettem sajnálva.
2011. október 27. 14:14
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (kericske @ 2011.10.27. 13:41)
Erről jutott eszembe, hogy mikor füzetet kerestünk, bementem itt az egyik boltba, ahol mindenféle csilivili írószert árulnak, gondoltam lesz Audrey-s is. Mikor kérdem az eladócsajt, mered rám, majd szó szerint kiröhög, hogy hát olyan nincs, mert akkor mindeféle sztárról lehetne csinálni. Mnodom neki, hogy de igenis van ilyen füzet mert én már találkoztam vele, de csak le lettem sajnálva.
lesheti mikor megyek oda mégegyszer!
Én láttam Audrey-s laptop védő izét, gondolom matrica volt. A metrón sokszor lehet Holly Golightly-s táskákat meg mappákat látni, bár szerintem a fele akinek ilyen van nem tudja melyik filmből van csak azt, hogy trendi az a nő.
2011. október 27. 14:14
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (kericske @ 2011.10.27. 13:41)
lesheti mikor megyek oda mégegyszer!
Jellemző
A kék könyv a szülinapi projekt rész lesz.
Hajózzunk vidámabb vizekre
David Magyarországon!
Eredetben
HSM-ben
2011. október 27. 14:24
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (kericske @ 2011.10.27. 13:08)
1 hónap!
Mi történt?
Mi történt?
1 hónapig itt volt..jaja igazán jöhetne még.
Minden reggel finom kiadós reggelivel várnánk, teával, kis győri édessel. Este meg kapna egy kis whiskey-t..Mindannyiunktól kapna jó éjt puszit, és betakargatnánk, vigyázva arra, hogy ne hajtsa túl magát. Meg elvinnénk kis ország járásra.
Kéne az a biztonsági felvétel
Mi egyszer Horvátországban próbáltunk tengeribetegség elleni gyógyszert szerezni a patikában, azért az sem volt semmi mikor az anyám elkezdett öklendezést szimulálni a patikusnak
2011. október 27. 17:34
|
|
kericske |
|
Idézet (Sunyi @ 2011.10.27. 14:24)
1 hónapig itt volt..jaja igazán jöhetne még.
Minden reggel finom kiadós reggelivel várnánk, teával, kis győri édessel. Este meg kapna egy kis whiskey-t..Mindannyiunktól kapna jó éjt puszit, és betakargatnánk, vigyázva arra, hogy ne hajtsa túl magát. Meg elvinnénk kis ország járásra.

Az biztos, lesnénk minden kívánságát, ott dekkolnánk a forgatási helyszín mellett
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.