Idézet (kericske @ 2011.10.24. 20:22)
basszus, most fejeztem be, itt ülök a gép előtt és folynak a könnyeim.
Hát ha ettől a levéltől nem dob egy hátast és a válaszborítékba nem dobja be rögtön a képeket (

), akkor semmitől.
ophely,
(Az egyik kedvencem a Chris-es mondat, hüp-hüp)
Fontosnak tartottam, hogy David lássa, nem miatta kezdtük nézni a DW-t, hanem vele (többnyire). Szeretném, és remélem, hogy a levélből lejön neki, hogy mi a rendes fangörlökhez tartozunk és tényleg minden LEGÁLIS lépést megteszünk (

) hogy megszerezzük amit kell és utól tudjuk magunkat érni a projektjeivel. Azt akarom, hogy számoljon azzal, hogy magyar fanjai is vannak. Ebben a kis nyomorult országban igenis élnek olyan emberek akik becsülik a munkáját, ami nem csak a nagyobb filmjeiből áll, ezért is beszéltem a SS-ről, SF-ről, MAAN, Hamlet és az audiók is.
Idézet (kericske @ 2011.10.24. 20:37)
Az ff-ken lehet nevetgélni, de én a levélen meghatódtam és pityeregtem, szégyen-nem szégyen.

Remélhetőleg David is meg fog hatódni. Örülök, ha a levél elérte a célját, őszinte levelet ígértem és közben rájöttem, hogy nekem sokkal könnyebb, pedig én írtam a levelet de nem szívesen lennék a helyében, főleg mikor a DW-s részt olvassa
Idestova 4 oldal, úgy, hogy kihagytam belőle dolgokat

A levél végén írtam neki, hogy bocs a hosszú levélért de végülis 7 embertől jött a levél, szóval mindjárt nem is olyan sok