Starity

David Tennant 5

100 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. október 24. 14:34 #541
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ophely, a két külsős leányzó feladta már a dolgokat, mit tudsz erről?
Legkésőbb szerdán megcsinálom a füzetet, mert utána már nem érek rá. mellow.gif Addig, ha beesik, oké, utána meg... Nem sok esélyt látok már rá. unsure.gif

Amúgy ki vagyok akadva, direkt vártam még, erre ma 352 (!) forint a font. omg.gif ohmy.gif A héten mindenképpen veszek még, mert a végén még feljebb kúszik. blink.gif

Ezt pedig most találtam. Nemsokára magam is ezt fogom látni/hallani... rolleyes.gif De várom már. thumbsup.gif (Aki még egyáltalán nem utazott repcsin, annak érdekes lehet. biggrin.gif ) Nyilván az angol mellett nem csehül lesz a párhuzam, hanem magyarul. rohog.gif

Személyes kedvencem mindig, amikor a nénik/bácsik mutogatnak, a másik meg mondja először magyarul, aztán angolul, stb. biggrin.gif Párom már a fejét fogja, hogy mit figyelek oda rá minden egyes alkalommal, hiszen mindig ugyanazt mondják és mutatják, de nem érdekel, annyira jóóó! rohog.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. október 24. 14:44 #542
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.24. 14:34)
Ophely, a két külsős leányzó feladta már a dolgokat, mit tudsz erről?
Legkésőbb szerdán megcsinálom a füzetet, mert utána már nem érek rá. mellow.gif Addig, ha beesik, oké, utána meg... Nem sok esélyt látok már rá. unsure.gif

Azt mondták, hogy feladták Pénteken, azt írták elsőbbségivel adták fel tehát ma vagy holnap meg kell érkezniük hozzád. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. október 24. 14:49 #543
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.24. 14:44)
Azt mondták, hogy feladták Pénteken, azt írták elsőbbségivel adták fel tehát ma vagy holnap meg kell érkezniük hozzád.  smileeee.gif

meghajolo.gif Köszi! Akkor minden bizonnyal keddig itt lesz. smileeee.gif

Viszont. Eddig van nálam 2 + 1 (az enyém), illetve jön még Ophelytől. Az összesen 6. unsure.gif
2011. október 24. 14:56 #544
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
biztos jó lehet ez a mutogatás, otthon majd megnézem hanggal, itt bent nincs nekem sad.gif

(Csak úgy mellékesen, nem akar vki helyettem tanulni és vizsgázni?? annyira nem vágyom rá, ez lesz az utolsó, nagyon ajánlom magamnak!! biggrin.gif )
2011. október 24. 14:59 #545
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Aprócska off megint, amiért bocsánat. De találtam egy jó minőségű, magyar / angol felvételt is. rolleyes.gif A célállomás nyilván más, de a szöveg ugyanaz, kivéve, hogy itt nincsen mentőmellényes duma, mert a repülő nem halad át víz felett. laugh.gif MAGYAR / ANGOL VERZIÓ.

Épp nézegettem az oldalt (hivatalos) és kínos, nem lehetnék semmi esetre sem cabin crew, mert túl pici vagyok hozzá. laugh.gif

Ha már ennyire elkanyarodtam a repüléshez, akkor emlegessük fel barátunkat is. Ha jól emlékszem, David szeret repülni. biggrin.gif (Én nem, csak azt szeretem, amikor szövegelnek. _nevet.gif Meg mutogatnak. rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. október 24. 15:01 #546
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.24. 14:49)
meghajolo.gif Köszi! Akkor minden bizonnyal keddig itt lesz. smileeee.gif
Viszont. Eddig van nálam 2 + 1 (az enyém), illetve jön még Ophelytől. Az összesen 6. unsure.gif

Ki küldött neked anyagot? Erika és még ki? Kata? Szabina? Én úgy számoltam a 8-at, hogy a pasiddal együtt ... emilyt pedig 9 ember fog kapni, Grace is, mert ő is adott ötletet a ff sztoriba. Úgy lett volna, hogy Xmas Pete-tel iszogat és STOP táblákat rugdosnak rofl.gif de így nem illett bele Xmas a történetbe, de nem is baj, mert mindenki belevitte Xmast a történeteibe .. Majd elolvassátok, hogyan került bele Pete rohog.gif
2011. október 24. 15:04 #547
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.24. 15:01)
Ki küldött neked anyagot? Erika és még ki? Kata? Szabina? Én úgy számoltam a 8-at, hogy a pasiddal együtt ... emilyt pedig 9 ember fog kapni, Grace is, mert ő is adott ötletet a ff sztoriba. Úgy lett volna, hogy Xmas Pete-tel iszogat és STOP táblákat rugdosnak rofl.gif de így nem illett bele Xmas a történetbe, de nem is baj, mert mindenki belevitte Xmast a történeteibe .. Majd elolvassátok, hogyan került bele Pete  rohog.gif

Kericskétől és Sunyitól kaptam levelet. Mástól nem.
Ja, hogy beleszámoltad őt is? Értem. biggrin.gif
2011. október 24. 15:05 #548
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.24. 14:59)
Aprócska off megint, amiért bocsánat. De találtam egy jó minőségű, magyar / angol felvételt is. rolleyes.gif A célállomás nyilván más, de a szöveg ugyanaz, kivéve, hogy itt nincsen mentőmellényes duma, mert a repülő nem halad át víz felett. laugh.gif MAGYAR / ANGOL VERZIÓ.
Épp nézegettem az oldalt (hivatalos) és kínos, nem lehetnék semmi esetre sem cabin crew, mert túl pici vagyok hozzá. laugh.gif
Ha már ennyire elkanyarodtam a repüléshez, akkor emlegessük fel barátunkat is. Ha jól emlékszem, David szeret repülni. biggrin.gif (Én nem, csak azt szeretem, amikor szövegelnek. _nevet.gif Meg mutogatnak. rohog.gif )

Nem tudok sajna nyilatkozni, még nem repültem sad.gif átszállásos témánál félnék, hogy elveszlek a reptéren rohog.gif
De a mutogatás biztos tetszene biggrin.gif
2011. október 24. 15:07 #549
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.10.24. 15:01)
Ki küldött neked anyagot? Erika és még ki? Kata? Szabina? Én úgy számoltam a 8-at, hogy a pasiddal együtt ... emilyt pedig 9 ember fog kapni, Grace is, mert ő is adott ötletet a ff sztoriba. Úgy lett volna, hogy Xmas Pete-tel iszogat és STOP táblákat rugdosnak rofl.gif de így nem illett bele Xmas a történetbe, de nem is baj, mert mindenki belevitte Xmast a történeteibe .. Majd elolvassátok, hogyan került bele Pete  rohog.gif

Alkottam kérem szépen, mint egy ügyes iskolás! biggrin.gif
2011. október 24. 16:47 #550
kericske
kericske

Azért, mert ebbből a filmből nem szoktunk képeket berakni, de nekem nagyon bejött ez a filmje is

hát tessék

még egy
2011. október 24. 17:34 #551
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.10.24. 16:47)
Azért, mert ebbből a filmből nem szoktunk képeket berakni, de nekem nagyon bejött ez a filmje is
hát tessék
még egy

Egyszer volt egy hosszabb picspam erről a filmről, de Sally miatt abbahagytuk a spamelést rohog.gif Good old memories rohog.gif
2011. október 24. 18:48 #552
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.24. 17:34)
Egyszer volt egy hosszabb picspam erről a filmről, de Sally miatt abbahagytuk a spamelést  rohog.gif Good old memories  rohog.gif

Miattam? rohog.gif

Jelentem, a külsős hölgy levele is megérkezett a mai nap folyamán. smileeee.gif Akkor ennyi..? unsure.gif

Ja, vettem ma még némi fontot, hogy biztosan legyen annyi, hogy feladjunk mindent. 347 volt egy font. blink.gif Na mindegy, megvan, ez a lényeg. smileeee.gif
2011. október 24. 18:56 #553
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.24. 18:48)
Miattam? rohog.gif 
Jelentem, a külsős hölgy levele is megérkezett a mai nap folyamán. smileeee.gif Akkor ennyi..? unsure.gif
Ja, vettem ma még némi fontot, hogy biztosan legyen annyi, hogy feladjunk mindent. 347 volt egy font. blink.gif Na mindegy, megvan, ez a lényeg. smileeee.gif

Miért miattad? én akkor még nem voltam itt unsure.gif
2011. október 24. 19:05 #554
Ylorian
Ylorian
új tag

StátuszMindig legyen nálad egy törölköző!
Hozzászólás: 63
Azonosító: 148793
Sziasztok!

Huh... jól eltüntem.. nem győzők megint olvasni... Van valami érdekesség?
2011. október 24. 19:45 #555
ophely88
ophely88
time lady

Az enyém még nincs ott, a másik lányé is megérkezik.. biggrin.gif Szabináról nem tudok semmit...

Miattam? rohog.gif

Agen. Én emlékszem. Én mondtam, hogy barátunk meleget játszott ebben a filmben, és Sally azt felelte, hogy neki fel sem tűnt, annyira 'ide képzel egy csúnya szót' a karakterre. Aztán Sally barátnőnk bevallotta, hogy a bolond gomba hozta ki belőle a perverz fangörlt _nevet.gif Én emlékszem erre és még mindig a röhögés fog el, annyira vicces dolgot mondott Sally, nem mintha nem értettem volna vele egyet biggrin.gif Én nem bírom ki röhögés nélkül, ezért nem szúrok be képeket a filmből ... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. október 24. 19:51 #556
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.10.24. 19:45)
Az enyém még nincs ott, a másik lányé is megérkezik..  biggrin.gif Szabináról nem tudok semmit...
Agen. Én emlékszem. Én mondtam, hogy barátunk meleget játszott ebben a filmben, és Sally azt felelte, hogy neki fel sem tűnt, annyira 'ide képzel egy csúnya szót' a karakterre. Aztán Sally barátnőnk bevallotta, hogy a bolond gomba hozta ki belőle a perverz fangörlt  _nevet.gif Én emlékszem erre és még mindig a röhögés fog el, annyira vicces dolgot mondott Sally, nem mintha nem értettem volna vele egyet  biggrin.gif  Én nem bírom ki röhögés nélkül, ezért nem szúrok be képeket a filmből ...  rohog.gif

Akkor belenyúltam ezekkel a képekkel! biggrin.gif
Pedig már szinte az elején ordít róla, hogy meleg. de így is cuki, és szerethető a karaktere, mert monstanság írtátok, hogy nem akartok olyan filmet tőle, amiben meleg, bár az nem ilyen jellegű film lenne rolleyes.gif

emily megérkezett biggrin.gif
2011. október 24. 20:08 #557
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.10.24. 19:51)
Akkor belenyúltam ezekkel a képekkel! biggrin.gif 
Pedig már szinte az elején ordít róla, hogy meleg. de így is cuki, és szerethető a karaktere, mert monstanság írtátok, hogy nem akartok olyan filmet tőle, amiben meleg, bár az nem ilyen jellegű film lenne rolleyes.gif
emily megérkezett biggrin.gif

Nekem nem tűnt fel, hogy meleg unsure.gif
Agen, nos ... Én nem örülök neki, mert DT karrierjének szerintem nem tenne jót. Magam sem szeretném, ha a közeljövőben meleget játszana, hacsak nem valami nagyon komoly, sírós dráma, akkor igen, de burkoltan meleg karaktereket comedy filmekben és a Filth-ben pedig végképpen nem akarom. Sorry, de tudok élni anélkül is, hogy kócos hajjal jöjjenek ki J McAvoy-jal egy szobából, meg DT flörtöljön szegény emberrel. Nincs bajom a melegekkel, tényleg nincs, és a szerelmükkel sem, de ez egy olyan téma, amiből nem igazán lehet viccet csinálni. Ha a Filth nem comedy lenne, hanem dráma, akkor sem akarnám látni. Látom magamelőtt, ahogyan barátunk szemöldököt emel James-re, meg közel nyúl hozzá, csücsörít neki meg suttog a fülébe csúnya szavakat, áhhh .. nem, nekem erre nincs szükségem. Vagy egy jó sírós dráma legyen, vagy semmilyen, Filth féle pedig végképpen nem. mellow.gif
2011. október 24. 20:13 #558
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.10.24. 20:08)
Nekem nem tűnt fel, hogy meleg  unsure.gif 
Agen, nos ... Én nem örülök neki, mert DT karrierjének szerintem nem tenne jót. Magam sem szeretném, ha a közeljövőben meleget játszana, hacsak nem valami nagyon komoly, sírós dráma, akkor igen, de burkoltan meleg karaktereket comedy filmekben és a Filth-ben pedig végképpen nem akarom. Sorry, de tudok élni anélkül is, hogy kócos hajjal jöjjenek ki J McAvoy-jal egy szobából, meg DT flörtöljön szegény emberrel. Nincs bajom a melegekkel, tényleg nincs, és a szerelmükkel sem, de ez egy olyan téma, amiből nem igazán lehet viccet csinálni. Ha a Filth nem comedy lenne, hanem dráma, akkor sem akarnám látni. Látom magamelőtt, ahogyan barátunk szemöldököt emel James-re, meg közel nyúl hozzá, csücsörít neki meg suttog a fülébe csúnya szavakat, áhhh .. nem, nekem erre nincs szükségem. Vagy egy jó sírós dráma legyen, vagy semmilyen, Filth féle pedig végképpen nem.  mellow.gif

Tudom.

Most olvasom a levelet és melengeti szívemet blush.gif
2011. október 24. 20:15 #559
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.10.24. 20:13)

Most olvasom a levelet és melengeti szívemet blush.gif

Egyéb? Mosoly vagy könnyek esetleg? biggrin.gif
2011. október 24. 20:21 #560
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Köszi az emilyt, Ophely kedvesem! Holnap lesz mit olvasgatnom a melóhelyen, már alig várom, hogy mosolyogjak egy jót! Nagyon kíváncsi vagyok rá, mit hoztál/hoztatok össze. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske, Sally Sparrow
100 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok