Ophely, a két külsős leányzó feladta már a dolgokat, mit tudsz erről?
Legkésőbb szerdán megcsinálom a füzetet, mert utána már nem érek rá. Addig, ha beesik, oké, utána meg... Nem sok esélyt látok már rá.
Amúgy ki vagyok akadva, direkt vártam még, erre ma 352 (!) forint a font. A héten mindenképpen veszek még, mert a végén még feljebb kúszik.
Ezt pedig most találtam. Nemsokára magam is ezt fogom látni/hallani... De várom már. (Aki még egyáltalán nem utazott repcsin, annak érdekes lehet. ) Nyilván az angol mellett nem csehül lesz a párhuzam, hanem magyarul.
Személyes kedvencem mindig, amikor a nénik/bácsik mutogatnak, a másik meg mondja először magyarul, aztán angolul, stb. Párom már a fejét fogja, hogy mit figyelek oda rá minden egyes alkalommal, hiszen mindig ugyanazt mondják és mutatják, de nem érdekel, annyira jóóó!
Ophely, a két külsős leányzó feladta már a dolgokat, mit tudsz erről?
Legkésőbb szerdán megcsinálom a füzetet, mert utána már nem érek rá. Addig, ha beesik, oké, utána meg... Nem sok esélyt látok már rá.
Azt mondták, hogy feladták Pénteken, azt írták elsőbbségivel adták fel tehát ma vagy holnap meg kell érkezniük hozzád.
Aprócska off megint, amiért bocsánat. De találtam egy jó minőségű, magyar / angol felvételt is. A célállomás nyilván más, de a szöveg ugyanaz, kivéve, hogy itt nincsen mentőmellényes duma, mert a repülő nem halad át víz felett. MAGYAR / ANGOL VERZIÓ.
Épp nézegettem az oldalt (hivatalos) és kínos, nem lehetnék semmi esetre sem cabin crew, mert túl pici vagyok hozzá.
Ha már ennyire elkanyarodtam a repüléshez, akkor emlegessük fel barátunkat is. Ha jól emlékszem, David szeret repülni. (Én nem, csak azt szeretem, amikor szövegelnek. Meg mutogatnak. )
Köszi! Akkor minden bizonnyal keddig itt lesz. Viszont. Eddig van nálam 2 + 1 (az enyém), illetve jön még Ophelytől. Az összesen 6.
Ki küldött neked anyagot? Erika és még ki? Kata? Szabina? Én úgy számoltam a 8-at, hogy a pasiddal együtt ... emilyt pedig 9 ember fog kapni, Grace is, mert ő is adott ötletet a ff sztoriba. Úgy lett volna, hogy Xmas Pete-tel iszogat és STOP táblákat rugdosnak de így nem illett bele Xmas a történetbe, de nem is baj, mert mindenki belevitte Xmast a történeteibe .. Majd elolvassátok, hogyan került bele Pete
Ki küldött neked anyagot? Erika és még ki? Kata? Szabina? Én úgy számoltam a 8-at, hogy a pasiddal együtt ... emilyt pedig 9 ember fog kapni, Grace is, mert ő is adott ötletet a ff sztoriba. Úgy lett volna, hogy Xmas Pete-tel iszogat és STOP táblákat rugdosnak de így nem illett bele Xmas a történetbe, de nem is baj, mert mindenki belevitte Xmast a történeteibe .. Majd elolvassátok, hogyan került bele Pete
Kericskétől és Sunyitól kaptam levelet. Mástól nem.
Ja, hogy beleszámoltad őt is? Értem.
Aprócska off megint, amiért bocsánat. De találtam egy jó minőségű, magyar / angol felvételt is. A célállomás nyilván más, de a szöveg ugyanaz, kivéve, hogy itt nincsen mentőmellényes duma, mert a repülő nem halad át víz felett. MAGYAR / ANGOL VERZIÓ. Épp nézegettem az oldalt (hivatalos) és kínos, nem lehetnék semmi esetre sem cabin crew, mert túl pici vagyok hozzá. Ha már ennyire elkanyarodtam a repüléshez, akkor emlegessük fel barátunkat is. Ha jól emlékszem, David szeret repülni. (Én nem, csak azt szeretem, amikor szövegelnek. Meg mutogatnak. )
Nem tudok sajna nyilatkozni, még nem repültem átszállásos témánál félnék, hogy elveszlek a reptéren De a mutogatás biztos tetszene
Miattam? Jelentem, a külsős hölgy levele is megérkezett a mai nap folyamán. Akkor ennyi..? Ja, vettem ma még némi fontot, hogy biztosan legyen annyi, hogy feladjunk mindent. 347 volt egy font. Na mindegy, megvan, ez a lényeg.
Jelentem, a külsős hölgy levele is megérkezett a mai nap folyamán. Akkor ennyi..?
Az enyém még nincs ott, a másik lányé is megérkezik.. Szabináról nem tudok semmit...
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.24. 18:48)
Miattam?
Agen. Én emlékszem. Én mondtam, hogy barátunk meleget játszott ebben a filmben, és Sally azt felelte, hogy neki fel sem tűnt, annyira 'ide képzel egy csúnya szót' a karakterre. Aztán Sally barátnőnk bevallotta, hogy a bolond gomba hozta ki belőle a perverz fangörlt Én emlékszem erre és még mindig a röhögés fog el, annyira vicces dolgot mondott Sally, nem mintha nem értettem volna vele egyet Én nem bírom ki röhögés nélkül, ezért nem szúrok be képeket a filmből ...
Az enyém még nincs ott, a másik lányé is megérkezik.. Szabináról nem tudok semmit...
Agen. Én emlékszem. Én mondtam, hogy barátunk meleget játszott ebben a filmben, és Sally azt felelte, hogy neki fel sem tűnt, annyira 'ide képzel egy csúnya szót' a karakterre. Aztán Sally barátnőnk bevallotta, hogy a bolond gomba hozta ki belőle a perverz fangörlt Én emlékszem erre és még mindig a röhögés fog el, annyira vicces dolgot mondott Sally, nem mintha nem értettem volna vele egyet Én nem bírom ki röhögés nélkül, ezért nem szúrok be képeket a filmből ...
Akkor belenyúltam ezekkel a képekkel! Pedig már szinte az elején ordít róla, hogy meleg. de így is cuki, és szerethető a karaktere, mert monstanság írtátok, hogy nem akartok olyan filmet tőle, amiben meleg, bár az nem ilyen jellegű film lenne
Akkor belenyúltam ezekkel a képekkel! Pedig már szinte az elején ordít róla, hogy meleg. de így is cuki, és szerethető a karaktere, mert monstanság írtátok, hogy nem akartok olyan filmet tőle, amiben meleg, bár az nem ilyen jellegű film lenne emily megérkezett
Nekem nem tűnt fel, hogy meleg Agen, nos ... Én nem örülök neki, mert DT karrierjének szerintem nem tenne jót. Magam sem szeretném, ha a közeljövőben meleget játszana, hacsak nem valami nagyon komoly, sírós dráma, akkor igen, de burkoltan meleg karaktereket comedy filmekben és a Filth-ben pedig végképpen nem akarom. Sorry, de tudok élni anélkül is, hogy kócos hajjal jöjjenek ki J McAvoy-jal egy szobából, meg DT flörtöljön szegény emberrel. Nincs bajom a melegekkel, tényleg nincs, és a szerelmükkel sem, de ez egy olyan téma, amiből nem igazán lehet viccet csinálni. Ha a Filth nem comedy lenne, hanem dráma, akkor sem akarnám látni. Látom magamelőtt, ahogyan barátunk szemöldököt emel James-re, meg közel nyúl hozzá, csücsörít neki meg suttog a fülébe csúnya szavakat, áhhh .. nem, nekem erre nincs szükségem. Vagy egy jó sírós dráma legyen, vagy semmilyen, Filth féle pedig végképpen nem.
Nekem nem tűnt fel, hogy meleg Agen, nos ... Én nem örülök neki, mert DT karrierjének szerintem nem tenne jót. Magam sem szeretném, ha a közeljövőben meleget játszana, hacsak nem valami nagyon komoly, sírós dráma, akkor igen, de burkoltan meleg karaktereket comedy filmekben és a Filth-ben pedig végképpen nem akarom. Sorry, de tudok élni anélkül is, hogy kócos hajjal jöjjenek ki J McAvoy-jal egy szobából, meg DT flörtöljön szegény emberrel. Nincs bajom a melegekkel, tényleg nincs, és a szerelmükkel sem, de ez egy olyan téma, amiből nem igazán lehet viccet csinálni. Ha a Filth nem comedy lenne, hanem dráma, akkor sem akarnám látni. Látom magamelőtt, ahogyan barátunk szemöldököt emel James-re, meg közel nyúl hozzá, csücsörít neki meg suttog a fülébe csúnya szavakat, áhhh .. nem, nekem erre nincs szükségem. Vagy egy jó sírós dráma legyen, vagy semmilyen, Filth féle pedig végképpen nem.
Köszi az emilyt, Ophely kedvesem! Holnap lesz mit olvasgatnom a melóhelyen, már alig várom, hogy mosolyogjak egy jót! Nagyon kíváncsi vagyok rá, mit hoztál/hoztatok össze.