Starity

David Tennant 5

100 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. október 03. 09:09 #21
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.03. 09:00)
omg.gif Nem semmi. 110.gif Én sem értek egyet azzal, hogy rá kell erőltetni a gyerekre a színészkedést. unsure.gif Bár egy 5 éves még nagyon játéknak fogja fel az egészet és abban viszont igaza van, hogy meg kell neki mutatni ezt a lehetséges opciót is. Az már más kérdés, hogy a későbbiekben, ha Olive-nak nem lesz ehhez kedve, engedi-e, hogy mást csináljon. Ha jó szülő, a gyerekre hagyja a végső döntést. Neki az a dolga, hogy minél több dolgot bemutasson neki, hogy legyen fogalma a lurkónak, mégis mi mivel jár(hat). És ne mindennek csak a szép oldalát, hanem az árnyékosat is meg kell ismertetni.
Ami meg az Eleven fanokat illeti... No comment. dry.gif Sosem értettem, mire jó ez. Csak magáról ad ki mindenki szegénységi bizonyítványt. Okos az, aki csendben tud maradni és belátja, hogy nem csak az ő kedvence van a világon. Hányszor voltam én is olyan helyzetben, hogy olyan volt a közelemben, akit ki nem állhattam, de nem szóltam egy szót sem, mert nincs jogom. Maximum négyszemközt mondanám el a negatív kritikámat, de azt is úgy, ahogy illik, nem pedig tele indulattal. mellow.gif

Valószínűnek tartom, hogy Olive nem akar majd színész lenni, mert ő csak azt fogja majd fel 5 évesen az egészből, hogy az egy olyan valami ami miatt alig látja az apukáját, és az rossz dolog. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. október 03. 09:11 #22
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.10.03. 09:05)
Anno Ty-jal is csinálta. Ha 5 éves koráig nem dönti el, hogy mi akar lenni, akkor színészt csinált belőle. Hülye ez a nő. Én még 14 évesen sem tudtam, hogy mit akarok, 5 évesen nem sok ember tudja omg.gif És Davidnek ez nem tetszik, állítólag többször felemelte már a hangját ez ellen de GM hordja a nadrágot a családban.  mellow.gif 
Nem is értem egyesek viselkedését. Csaj David miatt nem dobták ki, pedig megérdemelte volna. Nem tudom mennyire vette a szívére a dolgot.  mellow.gif

ohmy.gif Akkor viszont nagyon durva. ohmy.gif Egy 5 évesnek gőze sincs semmiről, de ahogy te is mondod, egy 14 évesnek sem nagyon, maximum vannak dolgok, amik érdeklik, több, de ezek általában csak felületes dolgok, mert nincs belátásuk a dolgok mögé. unsure.gif Én is például azért nem lettem újságíró - többek között - mert utálnék mások magánéletéről írogatni egyfolytában. Politikai újságíró meg nem lennék, mert ott meg sárdobálni kell, különben... blink.gif
Én csak remélni merem, hogy David a sarkára áll majd és tesz ez ellen valamit. Bár sajnos ennek kicsi a valószínűsége. unsure.gif Még ha több időt töltene otthon a gyerekkel, lenne rá befolyása, úgy értem, tudna hatni a gyerekre, hogy ne ugorjon bele ebbe, legalábbis ilyen korán ne. unsure.gif Szerencsétlen ember, jól elszúrta, legalábbis sikeresen beleesett egy csapdába. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. október 03. 09:14 #23
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Sunyi @ 2011.10.03. 09:09)
Valószínűnek tartom, hogy Olive nem akar majd színész lenni, mert ő csak azt fogja majd fel 5 évesen az egészből, hogy az egy olyan valami ami miatt alig látja az apukáját, és az rossz dolog. biggrin.gif

Színész család, szerintem itt nem így működnek a dolgok. Nekem tényleg nincs bajom a kisasszonnyal, de ha a gyerek az anyja színészi tehetségét örökölte, akkor nem kellene nagy távlatokban gondolkodni mellow.gif Nem bántásból mondom, de GM DT lába nyomába sem érhet a színészkedésével. mellow.gif

Egyébként pedig múltkor egy újság lekapta a gyereket és akik látták a képet (kb 3 óriág volt fent a kép a neten) azt állítják, hogy a gyerek vörös http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif vagy nagyon halvány barna lehet.
2011. október 03. 09:15 #24
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (ophely88 @ 2011.10.03. 09:05)
Anno Ty-jal is csinálta. Ha 5 éves koráig nem dönti el, hogy mi akar lenni, akkor színészt csinált belőle. Hülye ez a nő. Én még 14 évesen sem tudtam, hogy mit akarok, 5 évesen nem sok ember tudja omg.gif És Davidnek ez nem tetszik, állítólag többször felemelte már a hangját ez ellen de GM hordja a nadrágot a családban.  mellow.gif

Én még most sem tudom mit akarok csinálni. Egy dolog az, hogy egyetemre járok, de ezzel a szakkal nem lehet elhelyezkedni.
Én csak egy jó hangulatú munkahelyet szeretnék, ahol nem kell kidolgozni a belem és nincs nagy stressz..
Az álom melóm a könyvesbolti eladó, a legjobb lenne egy antikváriumban, imádom a régi könyvek illatát wink.gif
2011. október 03. 11:01 #25
ophely88
ophely88
time lady

Tegnap Ian McNiece (Churchill a DW-ból) megerősítette, hogy DT-vel forgatja majd a Naitivity 2-t biggrin.gif

Forgatás Október közepétől 6-7 hét, debütálás 2012 karácsony. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, szabcsiga
2011. október 03. 11:58 #26
ophely88
ophely88
time lady

És BBC film lesz biggrin.gif Ami UK cinema megjelenést takar biggrin.gif Huh, still better than nothing. biggrin.gif Valószínűleg ő lesz Martin Freeman helyett a tanár biggrin.gif Az első részben két tanár versengett, hogy ki csinál jobb 'nativity' színdarabot az iskola gyerekeivel. Alacsony költségvetésű film lesz de mint tudjuk -az is lehet jó-.

DT mint tanár wub2.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, szabcsiga
2011. október 03. 12:09 #27
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.03. 11:58)
DT mint tanár wub2.gif

wub.gif Abból már rossz nem sülhet ki... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: szabcsiga
2011. október 03. 13:30 #28
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Sziasztok!

Eddig sajna nem jártam sikerrel a füzet ügyben sad.gif mad.gif
az a baj, hogy már nem is tudom hol kellene megnéznem.

tegnapi képek:
Hát, GM azzal a sárga hajjal! Alig ismertem meg, de mondom a másik csaj nem lehet( bocs de őt nem ismerem)úgyhogy marad a sárga haj. smileeee.gif
2011. október 03. 13:34 #29
Sunyi
Sunyi
Time Lady

MEGNÉZTEM!!! http://24.media.tumblr.com/tumblr_laibfbn6811qcer4ho1_500.gif a DW évadzárót
Hát ez a Moff gyerek..nem tudom hogy megpofozzam-e vagy inkább adjak neki cookiest biggrin.gif
Bár a kérdésnél megütöttem volna. biggrin.gif
2011. október 03. 13:36 #30
kericske
kericske

Idézet (Sunyi @ 2011.10.03. 13:34)
MEGNÉZTEM!!! http://24.media.tumblr.com/tumblr_laibfbn6811qcer4ho1_500.gif a DW évadzárót 
Hát ez a Moff gyerek..nem tudom hogy megpofozzam-e vagy inkább adjak neki cookiest biggrin.gif 
Bár a kérdésnél megütöttem volna. biggrin.gif

Most milyen részről beszéltek, mert már mindenki ír róla és meg nem tudom, hogy melyik DW részről van szó sad.gif blink.gif

most látom, hogy évadzáró. a 6-ik? de nem úgy van, hogy most szeptemberben folytatták azt ami nyár elején félbeszakadt? WHAT??? valaki világosítson fel, please!
2011. október 03. 13:47 #31
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.10.03. 13:30)
Sziasztok!
Eddig sajna nem jártam sikerrel a füzet ügyben sad.gif  mad.gif 
az a baj, hogy már nem is tudom hol kellene megnéznem.
tegnapi képek:
Hát, GM azzal a sárga hajjal! Alig ismertem meg, de mondom a másik csaj nem lehet( bocs de őt nem ismerem)úgyhogy marad a sárga haj. smileeee.gif

Nem baj, hagyd, majd Sally néz biggrin.gif
2011. október 03. 13:50 #32
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kericske @ 2011.10.03. 13:36)
Most milyen részről beszéltek, mert már mindenki ír róla és meg nem tudom, hogy melyik DW részről van szó sad.gif  blink.gif
most látom, hogy évadzáró. a 6-ik? de nem úgy van, hogy most szeptemberben folytatták azt ami nyár elején félbeszakadt? WHAT??? valaki világosítson fel, please!

6.-ik évad záró, ami szeptemberben folytattak és mivel 13 részes ezért vége az évadnak. Legközelebb a karácsonyi rész lesz 83 nap múlva
2011. október 03. 13:51 #33
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.10.03. 13:47)
Nem baj, hagyd, majd Sally néz  biggrin.gif

oké!
de nyugtasson mindenkit a tudat ( biggrin.gif ), hogy találtam nagyon szép Audrey Hepburnös női oldaltáskát. milyen jól állna Dave fiúnak rohog.gif plusz egéralátétet.

Sunyi:
szóval az utolsó rész dupla volt, és egy nyarat hagyták szenvedni a rajongókat és most leadtak 1, azaz egy darab részt?
no belenézek majd én is.
köszönöm
2011. október 03. 14:00 #34
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kericske @ 2011.10.03. 13:51)
oké!
de nyugtasson mindenkit a tudat (  biggrin.gif ), hogy  találtam nagyon szép Audrey Hepburnös női oldaltáskát. milyen jól állna Dave fiúnak  rohog.gif plusz egéralátétet.
Sunyi:
szóval az utolsó rész dupla volt, és egy nyarat hagyták szenvedni a rajongókat és most leadtak 1, azaz egy darab részt?
no belenézek majd én is.
köszönöm

Nem dehogy is. nyáron leadtak 7 részt aztán most a maradékot ősszel
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. október 03. 14:09 #35
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Jaj, de lefárasztottak egy másik topikban. De egy szép hosszú kommenttel befejeztem az írogatást. biggrin.gif

Tudtátok, hogy állítólag Ophely és én egy és ugyanazon személyek vagyunk? rohog.gif

Ophely énemnek gyakrabban elő kéne törnie, akkor kisujjból kiráznám az angol középfokú nyelvvizsgát. rohog.gif

Füzet: a héten eskü, nézek. Hétvégén akartam, csak párom annyi mindent adott, hogy nem akartam velük bebattyogni a Tecsóba. Még azt hiszik, hogy loptam. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi, szabcsiga
2011. október 03. 14:16 #36
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.03. 14:09)
Jaj, de lefárasztottak egy másik topikban. De egy szép hosszú kommenttel befejeztem az írogatást. biggrin.gif 
Tudtátok, hogy állítólag Ophely és én egy és ugyanazon személyek vagyunk? rohog.gif
Ophely énemnek gyakrabban elő kéne törnie, akkor kisujjból kiráznám az angol középfokú nyelvvizsgát. rohog.gif 

Énis olvastam biggrin.gif _nevet.gif
Te vagy Ophely 1.2 _nevet.gif Én regeneráltalak téged, az életemet adtam érted biggrin.gif Vigyázz a kezedre, nehogy elvesszen a tiéd is _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, szabcsiga
2011. október 03. 14:19 #37
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.03. 14:16)
Énis olvastam  biggrin.gif  _nevet.gif 
Te vagy Ophely 1.2  _nevet.gif Én regeneráltalak téged, az életemet adtam érted  biggrin.gif Vigyázz a kezedre, nehogy elvesszen a tiéd is  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Ígérem, vigyázni fogok rá! meghajolo.gif
Nem könnyű a Time Ladyk élete... rohog.gif
2011. október 03. 14:30 #38
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.03. 14:19)
Ígérem, vigyázni fogok rá! meghajolo.gif
Nem könnyű a Time Ladyk élete... rohog.gif

Nos, majd hozzászoksz kislányom, nem tejfel az élet. Ha végeztél a munkával, gyere 'haza' és kergetünk neked egy helyes time lordot, akivel haverkodsz, utána pedig ha elmondja neked a nevét, hozzámégy. Túl sok választásod nincs gyermekem, tudtommal a Master él valahol, a time lordok eltűntek, tehát válaszhatsz. Doki 11-ik generáció vagy a Master rohog.gif Ha egyik sem kell, egye fene, hozzámehetsz az egyik emberhez, de soha ne feledd, hogy honnan jöttél és hogy az emberek az univerzumban csak a létra legalján állnak és .. humans ... you know what they like rohog.gif

Kapsz enni banánt, fogunk neked egy csókát, utána time lord live chess vagy játszhatsz a dalekes monopoly-val. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, szabcsiga
2011. október 03. 14:35 #39
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.03. 14:30)
Nos, majd hozzászoksz kislányom, nem tejfel az élet. Ha végeztél a munkával, gyere 'haza' és kergetünk neked egy helyes time lordot, akivel haverkodsz, utána pedig ha elmondja neked a nevét, hozzámégy. Túl sok választásod nincs gyermekem, tudtommal a Master él valahol, a time lordok eltűntek, tehát válaszhatsz. Doki 11-ik generáció vagy a Master  rohog.gif Ha egyik sem kell, egye fene, hozzámehetsz az egyik emberhez, de soha ne feledd, hogy honnan jöttél és hogy az emberek az univerzumban csak a létra legalján állnak és .. humans ... you know what they like  rohog.gif 
Kapsz enni banánt, fogunk neked egy csókát, utána time lord live chess vagy játszhatsz a dalekes monopoly-val.  biggrin.gif

Humans? Arghh, no! I need the Master. rohog.gif
2011. október 03. 15:15 #40
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.03. 14:35)
Humans? Arghh, no! I need the Master. rohog.gif

Akkor tudod, hogy mi a dolgod rohog.gif Knock 4 times biggrin.gif

Kíváncsi vagyok mit reagálnak a topikban, vagy kapok-e néhány 'kedves' üzenetet a Szent-től, Tillatillától vagy EviymA-tól rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
100 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok