Idézet (ophely88 @ 2011.10.03. 09:05)
Anno Ty-jal is csinálta. Ha 5 éves koráig nem dönti el, hogy mi akar lenni, akkor színészt csinált belőle. Hülye ez a nő. Én még 14 évesen sem tudtam, hogy mit akarok, 5 évesen nem sok ember tudja

És Davidnek ez nem tetszik, állítólag többször felemelte már a hangját ez ellen de GM hordja a nadrágot a családban.
Nem is értem egyesek viselkedését. Csaj David miatt nem dobták ki, pedig megérdemelte volna. Nem tudom mennyire vette a szívére a dolgot.

Akkor viszont nagyon durva.

Egy 5 évesnek gőze sincs semmiről, de ahogy te is mondod, egy 14 évesnek sem nagyon, maximum vannak dolgok, amik érdeklik, több, de ezek általában csak felületes dolgok, mert nincs belátásuk a dolgok mögé.

Én is például azért nem lettem újságíró - többek között - mert utálnék mások magánéletéről írogatni egyfolytában. Politikai újságíró meg nem lennék, mert ott meg sárdobálni kell, különben...
Én csak remélni merem, hogy David a sarkára áll majd és tesz ez ellen valamit. Bár sajnos ennek kicsi a valószínűsége.

Még ha több időt töltene otthon a gyerekkel, lenne rá befolyása, úgy értem, tudna hatni a gyerekre, hogy ne ugorjon bele ebbe, legalábbis ilyen korán ne.

Szerencsétlen ember, jól elszúrta, legalábbis sikeresen beleesett egy csapdába.