Starity

David Tennant 5

100 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. október 11. 20:15 #341
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Oké, lesz levélpapírunk biggrin.gif

Lezárult a projekt, nem tudom Marlasinger ad-e még hozzá valamit, de van egy harmadik sztorim, végszükség esetére.

Büszke vagyok rátok, még Grace is részt vett a projektben az ötletével, hogy Pete és Xmas iszogasson és STOP táblákat rugdossanak (közös ötlet rohog.gif ). David örülhet, hogy ilyen rendes és kreatív fanjai vannak. Mind túl aranyosak és formálisak vagytok, egytől egyig úgy kezdtetek minden levelet/üzenetet, hogy Dear Mr. Tennant/David Tennant, ami aranyos, de nem az áramszolgáltatónak írsz, hanem egy színésznek. Ez így túl formális. rohog.gif

A ff morzsák és sztorik remekre sikerültek, vannak crossoverek, rendesen. rohog.gif Ötleteket nem sutba dobni, mert jól jönnek majd a szülinapi projekthez rohog.gif

A levelek, üzenetek és ff sztorik, morzsák alapján megállapítom, hogy nálunk a TOP3 DT karakter a következő:

3. Xmas
2. Hamlet
1. The Doctor

Geek nép vagyunk, hasonló eredményre számítottam bár lelkem legmélyén reménykedtem, hogy nem csak a felkapottabb karakterek szerepelnek majd a TOP3-as listán, de sebaj. Lesz ez majd még így se. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2011. október 11. 21:25 #342
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
David Tennant on Fry's Planet Word (airs October 23 on BBC 2, 9pm) ez nem tudom milyen dolog lesz...De jól néz ki és ez a lényeg... és milyen furi a haja biggrin.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lsvcprqplE1qib0d2.png

http://media.tumblr.com/tumblr_lsvcqfn6411qib0d2.png

http://media.tumblr.com/tumblr_lsvcqxaSWp1qib0d2.png
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. október 11. 21:31 #343
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2011.10.11. 21:25)
David Tennant on Fry's Planet Word (airs October 23 on BBC 2, 9pm) ez nem tudom milyen dolog lesz...De jól néz ki és ez a lényeg... és milyen furi a haja biggrin.gif 
http://media.tumblr.com/tumblr_lsvcprqplE1qib0d2.png
http://media.tumblr.com/tumblr_lsvcqfn6411qib0d2.png
http://media.tumblr.com/tumblr_lsvcqxaSWp1qib0d2.png

Stephen Fry geek műsora, ami a nyelvről szól. biggrin.gif A 23-i epizódban a Shakespeari nyelvezetről beszél Daviddel és más híres emberekkel, akik híres Shakespeare darabokat játszottak színházakban. Ez tavaly Márciusban (!) készült, azért olyan furcsa a haja. biggrin.gif
Davidnél ez a 'kimásztam a gödörből' look _nevet.gif Mikor hónapokra eltűnik, akkor 'caveman' look, ez a 'nearly out' look. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2011. október 11. 21:38 #344
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (ophely88 @ 2011.10.11. 21:31)
Stephen Fry geek műsora, ami a nyelvről szól.  biggrin.gif A 23-i epizódban a Shakespeari  nyelvezetről beszél Daviddel és más híres emberekkel, akik híres Shakespeare darabokat játszottak színházakban. Ez tavaly Márciusban (!) készült, azért olyan furcsa a haja.  biggrin.gif 
Davidnél ez a 'kimásztam a gödörből' look  _nevet.gif Mikor hónapokra eltűnik, akkor 'caveman' look, ez a 'nearly out' look.  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Óóóó az egész műsort meg akarom nézni!! Imádom Stephen Fry-t! (A kórházba is velem jön az egyik könyve) biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. október 11. 22:05 #345
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sunyi @ 2011.10.11. 21:38)
Óóóó az egész műsort meg akarom nézni!! Imádom Stephen Fry-t! (A kórházba is velem jön az egyik könyve) biggrin.gif

Őőőőő ... most néztem az első részt az iPlayeren és kisebb geekgasm érzése öntött el rohog.gif

Egy újabb történet még régebbről. Valaki találkozott DT-vel (Még mikor DT Doki volt), egy apa, aki azt mondta neki, hogy a leukémiás fia kedvenc Doktora 10, engedje meg, hogy készítsen róla egy képet a telefonjával. Egy pár perces videó lett a végeredmény a telefonon, amiben elmondta, hogy a Dokinak erős katonákra van szüksége és soha ne adja fel, gyógyuljon meg és nézze a DW-t mert ezután lesz csak igazán érdekes.
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2011. október 12. 08:10 #346
ophely88
ophely88
time lady

Oké, fentebb leírt sztori némileg változott, valaki nem tud olvasni vagy nem értette meg rendesen, ami le volt írva. Néhány hete történt a dolog, és nem egy gyereknek készített videófelvételt, ha nem mindnek, aki ott volt plusz az apukának, konkrétan erre szánta rá a kávészünetét. Levette a szemüvegét és doktoros hangot öltött, megint 'dokisodott' és 'in character' hagyott mindenkinek üzenetet meg írt nekik alá. There. Whole story.

Több cikk is megjelent a Backbeat musicalről és úgy tűnik, hogy barátunk nem volt hajlandó GM-mel egy képen szerepelni. A fotósoknak is megmondta, hogy ezerszer inkább beszél a stábtagokkal és Dominic Cooperrel, minthogysem lefényképezkedjen együtt vele. Olyan nincs és nem is lesz blink.gif Otthagyta a kisasszonyt és a stábbal dumált inkább, 11kor pedig hazamentek.
2011. október 12. 08:14 #347
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.10.12. 08:10)
Több cikk is megjelent a Backbeat musicalről és úgy tűnik, hogy barátunk nem volt hajlandó GM-mel egy képen szerepelni. A fotósoknak is megmondta, hogy ezerszer inkább beszél a stábtagokkal és Dominic Cooperrel, minthogysem lefényképezkedjen együtt vele. Olyan nincs és nem is lesz  blink.gif Otthagyta a kisasszonyt és a stábbal dumált inkább, 11kor pedig hazamentek.

ohmy.gif Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem akkor itt nem hogy esküvő nem lesz, de már párkapcsolat sincs. blink.gif
2011. október 12. 08:24 #348
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.12. 08:14)
ohmy.gif Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem akkor itt nem hogy esküvő nem lesz, de már párkapcsolat sincs. blink.gif

Én mostmár nem tudom, hogy mit higyjek. Vagy nincs semmi köztük vagy van, de nem ér semmit. Azt is mondhatta volna, hogy párkapcsolati indokokra hagyatkozva nem hajlandó vele lefényképezkedni, de az, hogy egész estére magára hagyta (nem tudom melyik félnél voltak a gyerekek) és még PD-vel sem foglalkozott engem teljesen meglepett. Le vagyok döbbenve. ohmy.gif blink.gif
2011. október 12. 08:36 #349
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.12. 08:24)
Én mostmár nem tudom, hogy mit higyjek. Vagy nincs semmi köztük vagy van, de nem ér semmit. Azt is mondhatta volna, hogy párkapcsolati indokokra hagyatkozva nem hajlandó vele lefényképezkedni, de az, hogy egész estére magára hagyta (nem tudom melyik félnél voltak a gyerekek) és még PD-vel sem foglalkozott engem teljesen meglepett. Le vagyok döbbenve. ohmy.gif  blink.gif

Igen. Az még érthető ok, hogy nem akarja, hogy mások a magánéletén csámcsogjanak és ezért nem akar közös képet. De hogy azontúl rájuk sem szagol egész este, az nem stimmel. unsure.gif Azon pedig, hogy PD-vel nem foglalkozik, bevallom őszintén, engem nem lepett meg. Az a csóka egy "szörnyeteg", nem csodálom, ha barátunk nem szereti a társaságát. blink.gif
2011. október 12. 09:04 #350
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.12. 08:36)
Igen. Az még érthető ok, hogy nem akarja, hogy mások a magánéletén csámcsogjanak és ezért nem akar közös képet. De hogy azontúl rájuk sem szagol egész este, az nem stimmel. unsure.gif Azon pedig, hogy PD-vel nem foglalkozik, bevallom őszintén, engem nem lepett meg. Az a csóka egy "szörnyeteg", nem csodálom, ha barátunk nem szereti a társaságát. blink.gif

Én úgy gondoltam, hogy valami tiszteletet még érez iránta, ha más nem azért, mert ő volt az ötödik Doki. unsure.gif Barátunk talán észhez tért? blink.gif

Egye fene David, hozzád megyek feleségül. Legyen már egy rendes feleséged. Nászútra Skóciába akarok menni, a nászéjszakát pedig megbeszéljük később rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, szabcsiga
2011. október 12. 09:09 #351
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.12. 09:04)
Én úgy gondoltam, hogy valami tiszteletet még érez iránta, ha más nem azért, mert ő volt az ötödik Doki.  unsure.gif Barátunk talán észhez tért?  blink.gif 
Egye fene David, hozzád megyek feleségül. Legyen már egy rendes feleséged. Nászútra Skóciába akarok menni, a nászéjszakát pedig megbeszéljük később  rohog.gif

Lehetek én a koszorúslányod? rohog.gif
2011. október 12. 09:13 #352
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.12. 09:09)
Lehetek én a koszorúslányod? rohog.gif

Oh yes, lehetsz az egyik. rohog.gif
Magánceremónia lesz, nem leszünk sokan. rohog.gif
2011. október 12. 09:20 #353
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.12. 09:13)
Oh yes, lehetsz az egyik.  rohog.gif 
Magánceremónia lesz, nem leszünk sokan.  rohog.gif

Ó, köszönöm. Megtisztelsz. biggrin.gif
2011. október 12. 09:29 #354
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.12. 09:20)
Ó, köszönöm. Megtisztelsz. biggrin.gif

Ó, igazán nincs mit. laugh.gif No, ki akar még jönni a timey wimey esküvőnkre? biggrin.gif

Nem. Mielőtt bárki komolyan venné. mellow.gif Fene sem akar hozzámenni ehhez a fafejhez. 110.gif

Térjünk vissza a gyerekekre és videókra. Szóval DT Doctorként beszélt hozzájuk. There you go. Attól még beszélhetett volna Davidként is. Úgy látom David érzi a súlyát annak, amiben részt vett. Lehet, hogy úgy gondolja, ő nem a legjobb Doki ever, de részese volt és megérti a gyerekeket, elvégre neki is van egy kedvenc Dokija.
2011. október 12. 09:52 #355
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.12. 09:29)
Térjünk vissza a gyerekekre és videókra. Szóval DT Doctorként beszélt hozzájuk. There you go. Attól még beszélhetett volna Davidként is. Úgy látom David érzi a súlyát annak, amiben részt vett. Lehet, hogy úgy gondolja, ő nem a legjobb Doki ever, de részese volt és megérti a gyerekeket, elvégre neki is van egy kedvenc Dokija.

Nyilván azért volt Dokis, mert ő is volt gyerek és tudja, milyen sokat jelent az a piciknek, ha a kedvenc hősükkel találkozhatnak, beszélhetnek vele, esetleg csak üzenetet kapnak tőle. Akárhogy is, nagyon kedves dolog volt Davidtől. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. október 12. 10:17 #356
ophely88
ophely88
time lady

OFF Ezt muszáj elmesélnem. Nyitom ki a postaládát és kihullik belőle egy levél, édesanyám kibontja (nem figyeltem kinek volt megcímezve), utána mondja olvassam el én is. Úgy tűnik, hogy van még egy hasonló nevű emberke a mi utcánkban és a neki szánt papírt nekem küldték. A férjem nem fizet gyerektartást, ezért fellebezésemet elfogadták a Városházán.

http://media.tumblr.com/tumblr_lsxwkqpkqJ1qcn3fs.gif

Mi az, hogy a nemlétező férjem nem fizet nemlétező gyerektartást a nemlétező gyerekem után? ON
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. október 12. 10:19 #357
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.12. 10:17)
OFF Ezt muszáj elmesélnem. Nyitom ki a postaládát és kihullik belőle egy levél, édesanyám kibontja (nem figyeltem kinek volt megcímezve), utána mondja olvassam el én is. Úgy tűnik, hogy van még egy hasonló nevű emberke a mi utcánkban és a neki szánt papírt nekem küldték. A férjem nem fizet gyerektartást, ezért fellebezésemet elfogadták a Városházán. 
http://media.tumblr.com/tumblr_lsxwkqpkqJ1qcn3fs.gif
Mi az, hogy a nemlétező férjem nem fizet nemlétező gyerektartást a nemlétező gyerekem után? ON

rofl.gif
Nem lehet, hogy az történt, hogy találkoztál egy Silence-szel és azért nem emlékszel semmire? Vagy hogy a Doki kitörölte a memóriádat, hogy megkíméljen? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. október 12. 10:26 #358
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.12. 10:19)
rofl.gif
Nem lehet, hogy az történt, hogy találkoztál egy Silence-szel és azért nem emlékszel semmire? Vagy hogy a Doki kitörölte a memóriádat, hogy megkíméljen? rohog.gif

Én a Time Lady vagyok és nem Amelia Pond. Time Lady létemre nem kezdek humanoidokkal, Time Lordokat pedig utálom, nem válltunk el barátságban, nem engednének magukhoz közel és valahogyan annak a gyereknek is meg kellett történnie rohog.gif , szóval nem, az nem az én gyerekem. Nem mellesleg én a rossz oldalon állok, a Silence nekem csak egy alkalmi munkavállaló, a Doki pedig alkalmi besegítő, akit szeretek hátba támadni. rohog.gif
2011. október 12. 10:54 #359
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.12. 09:52)
Nyilván azért volt Dokis, mert ő is volt gyerek és tudja, milyen sokat jelent az a piciknek, ha a kedvenc hősükkel találkozhatnak, beszélhetnek vele, esetleg csak üzenetet kapnak tőle. Akárhogy is, nagyon kedves dolog volt Davidtől. smileeee.gif

Ez szép és jó, de papíron ő már nem Doki és publikusan nem is lehet az. Tudtommal a BBC engedélye kell ahhoz, hogy a karakert bárki felhasználhassa, ami nem tartozik ugyan ide, szorosan, de amint felkerül a youtube-ra, abból még lehetnek bajok. 110.gif
2011. október 12. 10:56 #360
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.12. 10:54)
Ez szép és jó, de papíron ő már nem Doki és publikusan nem is lehet az. Tudtommal a BBC engedélye kell ahhoz, hogy a karakert bárki felhasználhassa, ami nem tartozik ugyan ide, szorosan, de amint felkerül a youtube-ra, abból még lehetnek bajok.  110.gif

Nem azt írtad az előbb, hogy "Valaki találkozott DT-vel (Még mikor DT Doki volt)"? unsure.gif
100 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok