Szabcsiga: United! Hát az vmi elképesztő!a szívem szakad meg érte!
David Tennant 5
2011. október 10. 20:51
|
|
szabcsigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 151438 offline
|
Idézet (kericske @ 2011.10.10. 20:49)
úúúú, nagyon király!!
egyszerűen gyönyörű!!
1 felhasználónak tetszik:
kericske
2011. október 10. 20:59
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én is túlestem a kérdőíven. Én inkább nem válaszoltam a bizonyos kérdésekre.
David tényleg olyan, mint egy bagoly.
Most éppen az a kép egyébként a hátterem, aminek az a címe, hogy "Doctor Hoo".
A kis megtépázott "drágám" a legédesebb rajta.
OFF: Hát, ha eddig nem tették ki a cikkem, gyanús, hogy már nem is fogják.
És tényleg olyan jó érzékkel tudják elvenni itt az ember kedvét a cikkírástól, hogy húúúú. (én is bagoly leszek
)
ophely88
2011. október 10. 21:01
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.10. 20:59)
Én is túlestem a kérdőíven. Én inkább nem válaszoltam a bizonyos kérdésekre.
Most éppen az a kép egyébként a hátterem, aminek az a címe, hogy "Doctor Hoo".
A kis megtépázott "drágám" a legédesebb rajta.
És tényleg olyan jó érzékkel tudják elvenni itt az ember kedvét a cikkírástól, hogy húúúú. (én bagoly leszek
) 
sajnálom
mindjárt megnézem azt a képet:)
...
melyik az?
Sally Sparrow
2011. október 10. 21:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 151438 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.10. 20:59)
Írjunk petíciót! uhúúú...
2011. október 10. 21:40
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kericske @ 2011.10.10. 21:01)
sajnálom
...
melyik az?
...
melyik az?
Írd be gugliba.
2011. október 10. 21:55
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.10. 21:40)
Írd be gugliba. 
Azért akartam linkben, mert akkora a kép, mint a ház. Garantáltan egész estét betöltő élmény!
2011. október 10. 21:57
|
|
|
Idézet (szabcsiga @ 2011.10.10. 21:55)
Azért akartam linkben, mert akkora a kép, mint a ház. Garantáltan egész estét betöltő élmény! 
Szerintem két külön képről beszélünk.
szabcsiga
2011. október 10. 22:01
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.10. 21:57)
Szerintem két külön képről beszélünk. 
ááá..mindig lemaradok valamiről!
"We are blondies and we are proud!"
2011. október 11. 07:14
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (szabcsiga @ 2011.10.10. 20:31)
"i love you" gáz...nem szeretek vásári majmot csinálni se magamból se a kedvencemből...
Egy kedvencnek ezt mondani az gáz .. Volt pár olyan személy (nem csak nők), akik a szemébe mondták, hogy neked milyen nagy a *khm* és bár nem mutatta, nem vette jónéven. Davidnek mázlija van, hogy nem nőnek született és nem ide. Nem tudja, hogy a mai fiatalság mit csinál részegen egy pénteken este a kocsma eldugott sarkában vagy amögött. Ha nőnek született volna és a fejéhez vágják, hogy 'indítsuk be a motort kisanyám', szerintem sikongatva rohanna hazafelé. Persze én megértem, akár férfi, akár nő az illető, nem szép dolog ilyesmit mondani, de én mindig úgy gondoltam, hogy David túl érzékenyen reagálja le a dolgot. Nem mondom, hogy helyes vagy nem, mert a FNP-ben egy csaj ugye azt mondta, hogy 'not ten-inch, it was more like twelve' és akkor lereagálta valahogy a helyzetet, de amúgy vörös feje van, ha valaki ezt felhozza neki, amivel semmi gond sincsen, de többször, a saját szülei előtt is játszott a színpadon, meleget, transzvesztitát, egyszer teljesen meztelenül és mindenki láthatta azt *khm*, tehát nem tudom, hogyha színpadon merte megmutatni, akkor miért zavarjaennyi, hogy valaki azt mondja, hogy 'a tiéd egész nagy'.
Azt hittem, hogy a pasik örülni szoktak az ilyennek.
Én egyébként úgy gondolom, hogy túl sok figyelmet szentelnek még mindig a '10 inch-nek'.
El sem hiszem, hogy arról beszélünk, hogy a kedvencüknek nem illik I love you-t mondani és a valamijéről beszélgetni vele.
2011. október 11. 08:50
|
|
|
Párommal tegnap többek között beszélgettünk a projektről.
Próbáltuk kitalálni (visszaemlékezni), hogy hol van posta a környéken. Ő egyetlen postát tud biztosan, Greenwichben, szóval mivel oda úgyis megyünk, ha máshol nem jön szembe RM, akkor ott fogjuk feladni.
Ophelynek ezt küldöm, szerintem ő tudja, hogy miért.
Ophelynek ezt küldöm, szerintem ő tudja, hogy miért.
ophely88
2011. október 11. 09:11
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.11. 07:14)
Egy kedvencnek ezt mondani az gáz .. Volt pár olyan személy (nem csak nők), akik a szemébe mondták, hogy neked milyen nagy a *khm* és bár nem mutatta, nem vette jónéven. Davidnek mázlija van, hogy nem nőnek született és nem ide. Nem tudja, hogy a mai fiatalság mit csinál részegen egy pénteken este a kocsma eldugott sarkában vagy amögött. Ha nőnek született volna és a fejéhez vágják, hogy 'indítsuk be a motort kisanyám', szerintem sikongatva rohanna hazafelé. Persze én megértem, akár férfi, akár nő az illető, nem szép dolog ilyesmit mondani, de én mindig úgy gondoltam, hogy David túl érzékenyen reagálja le a dolgot. Nem mondom, hogy helyes vagy nem, mert a FNP-ben egy csaj ugye azt mondta, hogy 'not ten-inch, it was more like twelve' és akkor lereagálta valahogy a helyzetet, de amúgy vörös feje van, ha valaki ezt felhozza neki, amivel semmi gond sincsen, de többször, a saját szülei előtt is játszott a színpadon, meleget, transzvesztitát, egyszer teljesen meztelenül és mindenki láthatta azt *khm*, tehát nem tudom, hogyha színpadon merte megmutatni, akkor miért zavarjaennyi, hogy valaki azt mondja, hogy 'a tiéd egész nagy'.
Én egyébként úgy gondolom, hogy túl sok figyelmet szentelnek még mindig a '10 inch-nek'.
El sem hiszem, hogy arról beszélünk, hogy a kedvencüknek nem illik I love you-t mondani és a valamijéről beszélgetni vele.

Szerintem teljesen más az ha a szerep megköveteli azt, hogy meztelenül játszon, meg az ha mint magánember utalnak rá mije van. az ő személyisége nem olyan, csak a szerep kedvéért csinálta, akkor meg nyilván zavarja, hogy említik.
2011. október 11. 09:40
|
|
|
Ó, és mégis megjelent a cikkem.
Kíváncsi vagyok, hogy a kis brokkolik miket fognak írni hozzá.
Írtam tegnap este egy másik cikket is, az mondjuk sztáros, nem tudom, kiteszik-e. Én szeretném.
Szerk.: És megjelent!
Ami pedig a pucérkodást illeti, egyetértek azzal, hogy egy szerep az egy szerep. Vannak olyan szerepek, amik tényleg megkövetelik a meztelenkedést. És ezzel semmi bajom nincsen. Ilyenkor nem arra gondolok, hogy jujujujj, mekkora, meg de jó, láthatom a legbecsesebb testrészét, hanem szerintem az egészséges ember ilyenkor tojik arra, hogy XY micsodáját látja, hanem az adott karakterre koncentrál, amit megformál. Ilyenkor el kell vonatkoztatni a színésztől.
És az, hogy aztán később a magánéletben előjönnek a fanok a dologgal és nem a művészi tekintetében, hanem csak a "szimpla hús" miatt, hát az szerintem is gusztustalan, botrányos és illetlen. Úgyhogy David jogosan pirul és akad ki. Szerintem.
Írtam tegnap este egy másik cikket is, az mondjuk sztáros, nem tudom, kiteszik-e. Én szeretném.
Ami pedig a pucérkodást illeti, egyetértek azzal, hogy egy szerep az egy szerep. Vannak olyan szerepek, amik tényleg megkövetelik a meztelenkedést. És ezzel semmi bajom nincsen. Ilyenkor nem arra gondolok, hogy jujujujj, mekkora, meg de jó, láthatom a legbecsesebb testrészét, hanem szerintem az egészséges ember ilyenkor tojik arra, hogy XY micsodáját látja, hanem az adott karakterre koncentrál, amit megformál. Ilyenkor el kell vonatkoztatni a színésztől.
És az, hogy aztán később a magánéletben előjönnek a fanok a dologgal és nem a művészi tekintetében, hanem csak a "szimpla hús" miatt, hát az szerintem is gusztustalan, botrányos és illetlen. Úgyhogy David jogosan pirul és akad ki. Szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.