Starity

David Tennant 5

100 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. október 06. 20:32 #201
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.10.06. 20:13)
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lsnng4zqmW1qh376eo1_500.png

rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie
2011. október 06. 20:39 #202
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Ha már Tumblr ... Valaki Davidnek adja ki magát tumblr oldalon és a Proclaimers-szel kapcsolatban írogat. Ravasz, ravasz. Csak a keresztnevét írja ki és utána böki oda a képek alá, hogy 'me with a proclaimers cd' fear.gif Erről szól az egész blog (nem hosszú)
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. október 06. 23:05 #203
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske, Sally Sparrow, szabcsiga
2011. október 07. 00:25 #204
ophely88
ophely88
time lady

Elkészült a második kerettörténet, kericske sztorijának ajánlásával. Azt hiszem, hogy a mindenkinek befizetendő 200Ft mellé dobjunk egy plusz 100-ast egy barackos illatú 100-as papírzsepire is. _nevet.gif Vagy pedig valakit feladunk a levélben, aki vállalja, hogy letörölgeti DT könnyeit ha röhögőgörcsében könnyeit hullajtaná, olvasván ezt a szép katyvaszt. biggrin.gif

Beatrice ráveszi Benedictet, hogy tanuljon meg vezetni és menjenek le Edinburgh városába. Mindketten színészek és ott adnák elő a MAAN-t az egész társulattal. Benedick szeretne a többiekkel menni de Beatrice megkéri, hogy vezessen autót. Egyik nap majdnem elüti 10.2, aki Chrisnél (Learners) tanul vezetni (hence the DW references:
Yes, Chris, I know. I forgot that I must not leave the break on. I'm sorry. It's not a big blue box with a brake that I might have left on recently …
-Whatever you say, John, please. Be careful, this is not a thing you should forget. You might cause an accident or die yourself in your own accident. -said Chris.
-Yeah, thanks for telling me. I nearly forgot that I have only one heart now. Humans, one heart, lots of danger. It's discussing. ),
nála tanul meg vezetni. Beatrice előre lefoglal egy lakást Colinnál (Colin a Quick change nevű audióban egy diák, aki egy kisebb színészgárdának adja ki a nagy lakását), megérkeznek és kiderül, hogy a gyerek lelécelt volna a hétre, de nem megy el és ott lakik Terri McIntyre is (Terri McIntyre filmből, a nőnek öltözött férfi) akinek barnító szalonja van és ez nagyon tetszik a szerelmeseknek. Terri folytán találkozik a főnöke, Greig Miller (DT a Terri McIntyre sorozatban) és Beatrice, akinek tetszik a pasas. rohog.gif _nevet.gif _nevet.gif Benedick féltékeny és megpróbálja visszaszerezni szíve hölgyét, a végén pedig kiderül, hogy Beatrice nem akar semmit Greigtől, csak egy fellángolás semmi több. biggrin.gif rohog.gif

A jó történet alapja a jó gondolat, szerintem mind küldhetnénk egy önéletrajzot is neki, hátha beajánlana a BBC Comedy department osztályon. rohog.gif _nevet.gif _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, kericske, Sally Sparrow
2011. október 07. 06:33 #205
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 00:25)
Elkészült a második kerettörténet, kericske sztorijának ajánlásával. Azt hiszem, hogy a mindenkinek befizetendő 200Ft mellé dobjunk egy plusz 100-ast egy barackos illatú 100-as papírzsepire is.  _nevet.gif Vagy pedig valakit feladunk a levélben, aki vállalja, hogy letörölgeti DT könnyeit ha röhögőgörcsében könnyeit hullajtaná, olvasván ezt a szép katyvaszt.  biggrin.gif 
Beatrice ráveszi Benedictet, hogy tanuljon meg vezetni és menjenek le Edinburgh városába. Mindketten színészek és ott adnák elő a MAAN-t az egész társulattal. Benedick szeretne a többiekkel menni de Beatrice megkéri, hogy vezessen autót. Egyik nap majdnem elüti 10.2, aki Chrisnél (Learners) tanul vezetni (hence the DW references: 
Yes, Chris, I know. I forgot that I must not leave the break on. I'm sorry. It's not a big blue box with a brake that I might have left on recently …
-Whatever you say, John, please. Be careful, this is not a thing you should forget. You might cause an accident or die yourself in your own accident. -said Chris.
-Yeah, thanks for telling me. I nearly forgot that I have only one heart now. Humans, one heart, lots of danger. It's discussing. ),
nála tanul meg vezetni. Beatrice előre lefoglal egy lakást Colinnál (Colin a Quick change nevű audióban egy diák, aki egy kisebb színészgárdának adja ki a nagy lakását), megérkeznek és kiderül, hogy a gyerek lelécelt volna a hétre, de nem megy el és ott lakik Terri McIntyre is (Terri McIntyre filmből, a nőnek öltözött férfi) akinek barnító szalonja van és ez nagyon tetszik a szerelmeseknek. Terri folytán találkozik a főnöke, Greig Miller (DT a Terri McIntyre sorozatban) és Beatrice, akinek tetszik a pasas. rohog.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Benedick féltékeny és megpróbálja visszaszerezni szíve hölgyét, a végén pedig kiderül, hogy Beatrice nem akar semmit Greigtől, csak egy fellángolás semmi több.  biggrin.gif  rohog.gif 
A jó történet alapja a jó gondolat, szerintem mind küldhetnénk egy önéletrajzot is neki, hátha beajánlana a BBC Comedy department osztályon.  rohog.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

w00t.gif

ÉN, én én! igérem nagyon összehúzom magam, észre se fognak venni a postán, becsszó!!! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2011. október 07. 07:16 #206
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 00:25)
A jó történet alapja a jó gondolat, szerintem mind küldhetnénk egy önéletrajzot is neki, hátha beajánlana a BBC Comedy department osztályon.  rohog.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Ezt már én is épp javasolni akartam. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. október 07. 07:42 #207
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.10.07. 06:33)
w00t.gif 
ÉN, én én! igérem nagyon összehúzom magam, észre se fognak venni a postán, becsszó!!! biggrin.gif

De levélként adunk fel, mert csomagként drágább rohog.gif Szólj, ha készen állsz, és feladunk. Javaslom az Alice féle kicsinyítési módszert, de te tudod rohog.gif

Sally kipipálva, Sunyi, kericske kívánságai teljesülve. Sally pasija ír valamit?
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. október 07. 08:06 #208
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 07:42)
De levélként adunk fel, mert csomagként  drágább  rohog.gif Szólj, ha készen állsz, és feladunk. Javaslom az Alice féle kicsinyítési módszert, de te tudod  rohog.gif 
Sally kipipálva, Sunyi, kericske kívánságai teljesülve. Sally pasija ír valamit?

Mi megosztozunk a 4 lapon. Szerintem az lesz, hogy én kettőnk nevében írok majd valamit. Végtére is közös a történet... Ha a párom nem reklámozza nekem nagy vehemenciával 4 évvel ezelőtt a DW-t, akkor nem biztos, hogy rálelek. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2011. október 07. 08:35 #209
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.07. 08:06)
Mi megosztozunk a 4 lapon. Szerintem az lesz, hogy én kettőnk nevében írok majd valamit. Végtére is közös a történet... Ha a párom nem reklámozza nekem nagy vehemenciával 4 évvel ezelőtt a DW-t, akkor nem biztos, hogy rálelek. rohog.gif

Remek. rohog.gif
Akkor a két külsős csaj, Grace esetleges ff morzsáira, MarlaSinger és Szabina történeteire várunk.

Én pedg eldöntöttem, hogy nem ragasztgatok semmit. mellow.gif Nem tudok rajzolni, Photoshopom van és értek is hozzá de annyira jó még nem vagyok benne, hogy valami értelmes képet is tudjak alkotni. Vágás, háttér egybeolvasztás stb megy, de nem fogok neki elküldeni egy szépia effektes timey wimey képet,a min Hamlet a TARDIS-ban csücsül, mert maximalista vagyok és szerintem az kevés. mellow.gif

Valaki javasolta, hogy fényképezzünk helységnév táblánál... Ha mindenkinek lenni valami eredeti DVD-je, mindenki lefényképezhetné azt városon kívül vagy belül a helységnév táblánál. Goodo? Vagy ne foglalkozzunk vele? unsure.gif
2011. október 07. 08:54 #210
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 08:35)
Valaki javasolta, hogy fényképezzünk helységnév táblánál... Ha mindenkinek lenni valami eredeti DVD-je, mindenki lefényképezhetné azt városon kívül vagy belül a helységnév táblánál. Goodo? Vagy ne foglalkozzunk vele?  unsure.gif

Hát nekem messze van a város két széle, úgyhogy nem igazán megoldható részemről. unsure.gif Ha még a helyi egyetemre járnék, nem lenne probléma, mert ott a tábla, de mivel már máshol tanulok, nem járok arra. 30 perc busszal és nagyon ritkán járnak járatok. Pláne hétvégén, amikor ráérnék. blink.gif Volt már, hogy gyalog kellett hazajönnöm egy hétvégi konzultációról, mert nem volt busz. blink.gif Csak egy óra volt, mire beértem a városközpontba, onnan meg gyalog szintén közel egy óra, míg hazaslattyogok. blink.gif
Úgyhogy ez nálam nem működik. sad.gif Esetleg rákeresek neten, hátha van ilyen tábla és trükközök a PS-sel. rohog.gif
2011. október 07. 09:14 #211
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.07. 08:54)
Hát nekem messze van a város két széle, úgyhogy nem igazán megoldható részemről. unsure.gif Ha még a helyi egyetemre járnék, nem lenne probléma, mert ott a tábla, de mivel már máshol tanulok, nem járok arra. 30 perc busszal és nagyon ritkán járnak járatok. Pláne hétvégén, amikor ráérnék. blink.gif Volt már, hogy gyalog kellett hazajönnöm egy hétvégi konzultációról, mert nem volt busz. blink.gif Csak egy óra volt, mire beértem a városközpontba, onnan meg gyalog szintén közel egy óra, míg hazaslattyogok. blink.gif
Úgyhogy ez nálam nem működik. sad.gif Esetleg rákeresek neten, hátha van ilyen tábla és trükközök a PS-sel. rohog.gif

OFF Nálam is kiesik, nem is kicsit. Csak egy kérdés volt. Rupert Grint 22-ik születésnapjára készítettünk egy fanprojektet. Az jutott eszembe tegnap. Egy bazi nagy papíron voltak képek és rá voltak írva mindenféle idézetek. Egyik másik képen rajta volt ilyen helységnév tábla, csak kérdeztem. biggrin.gif

Az én képem került egyébként középre, egyszerű de nagyszerű. Keep calm and carry on T-shirt minta, piros wallpaper egy gyönyörű Driving Lessons idézettel, Julie Walterstől... rohog.gif
Rupert megkönnyezte az ajándékot, pedig csak egy golfos tortát meg ezt a nagy 'plakátot' kapta... biggrin.gif rohog.gif Ajánlom neki, hogy kint legyen nála a falon. Nevem, országom és városom neve is fel van írva a papírra .. rohog.gif Fel kellett biggrin.gif Érdekes, hogy Rupertnek össz vissz kb 20 ember szállt be a projektbe, pedig ő Rupert Grint, DT sehol sincs hozzá képest és most vagyunk 10-en ebben a projektben unsure.gif

És volt a Cherrybomb kampányvideó.. Az fent van youtube-on ... és bár én nem vagyok benne, de ... a mancsom benne van az entry-ben .. Rendesen megfenyegettük a DVD készítőket rohog.gif
Sorry for the rant biggrin.gif

ON
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. október 07. 11:09 #212
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Tegnap este megtettem az első lépéseket a ff illusztrációm irányába. biggrin.gif Megrajzoltam a képek alapján a "sablonrajzokat". biggrin.gif Vagyis körvonalaztam a figurákat, arc nélkül, színek nélkül, stb. biggrin.gif Majd kiderül, milyen lesz... Nem olyan, amilyennek elképzeltem, mert ahhoz nincs türelmem, se kedvem (PS-sel lehetett volna tök jól megcsinálni azt, így már nem igazán), úgyhogy amolyan "promotion shoot" képkocka lesz. rolleyes.gif
Xmas karolja Hamit, Logan mered rájuk furán, a Dokit még nem tudom, hová teszem. blush.gif Talán Logan mellé szorosan. rohog.gif
2011. október 07. 11:23 #213
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 08:35)

Valaki javasolta, hogy fényképezzünk helységnév táblánál... Ha mindenkinek lenni valami eredeti DVD-je, mindenki lefényképezhetné azt városon kívül vagy belül a helységnév táblánál. Goodo? Vagy ne foglalkozzunk vele?  unsure.gif

Nekem mindegyik messze van és Budapest lévén a legtöbb mellett életveszélyes fényképezkedni.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. október 07. 11:46 #214
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Vagy szerintetek Xmas inkább Logant karolja, aki néz furán Hamletre, a Doki meg Xmas mellett van közvetlenül? Melyik a jobb? rohog.gif
2011. október 07. 11:51 #215
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.07. 11:46)
Vagy szerintetek Xmas inkább Logant karolja, aki néz furán Hamletre, a Doki meg Xmas mellett van közvetlenül? Melyik a jobb? rohog.gif

Ez a verzió thumbsup.gif
2011. október 07. 11:58 #216
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 11:51)
Ez a verzió  thumbsup.gif

Ok, akkor ez lesz. rohog.gif
2011. október 07. 11:59 #217
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Úgy látom mindenkinél alakulnak a dolgok biggrin.gif Én majd most munka után megyek beszerezni a hozzávalókat!

egy kérdés: a saját oldalunkon feltüntetjük a nevünket, hogy tudja a kis dárling, hogy ki mit készített neki?
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow, Sunyi
2011. október 07. 12:11 #218
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.10.07. 11:59)
Úgy látom mindenkinél alakulnak a dolgok biggrin.gif Én majd most munka után megyek beszerezni a hozzávalókat!
egy kérdés: a saját oldalunkon feltüntetjük a nevünket, hogy tudja a kis dárling, hogy ki mit készített neki?

Aye.
A ff-ök végén is oda lesz írva, hogy Written by: Ophely & Erika, vagy ha sajátot írsz, Written by Erika.
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. október 07. 12:34 #219
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 12:11)
Aye.
A ff-ök végén is oda lesz írva, hogy Written by: Ophely & Erika, vagy ha sajátot írsz, Written by Erika.

És az hol lesz neki megírva, hogy kiknek írhat képet? biggrin.gif Levél végére? rolleyes.gif
2011. október 07. 12:44 #220
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.07. 12:34)
És az hol lesz neki megírva, hogy kiknek írhat képet? biggrin.gif Levél végére? rolleyes.gif

Aye, levél végére. Azt előbb elolvassa, mint a ff-öket (mármint azokat lehet, hogy nincs ideje egyből elolvasni).

Jó, hogy felhoztad a témát. Utoljára kérdezem meg, hogy van valakinek valami mondandója a SF-rel kapcsolatban? (azt leszámítva, hogy sírtunk, bőgtünk, szegény Dave, meg micsoda igazi OMG sírás, stb). A hétvégén szeretném befejezni a levelet.
Van valakinek bármilyen véleménye arról, hogy miért is jó nekünk az, hogy David a BBC-nél dolgozik? Erre írtam egy mondatot, de nem tudom, úgy érzem, hogy sokat írtam a DW-ról és nekem valamiért kifejezetten tetszik, hogy ott mindenféle műsorban szerepel... Ti mit gondoltok?
100 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok