Demi Lovato autót lopott
2011. október 03. 16:28
azt nem gondoltam volna róla de én még így is szeretem és nem nagyon érdekel h autót lopott ami végülis nem egészen igaz mert a saját autójukat vitte el nem pedig másét.
2011. október 03. 17:37
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Azért nem semmi a csaj, hogy 13 évesen már kocsit lopott, vagyis elvitte a kocsit, de én azért nagyon bírom.
Pont ezért mert nem olyan mint a többi Disney sztár, múltkor az Ellenes interjúba azt is elmondta, hogy ivott meg drogozott is régebben. Az új kislemez lehetne az Unbroken, mert az a legjobb száma, a Who's That Boy meg szerintem nem annyira jó.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. október 03. 17:44
Hát...Lehet hogy ez csak az én véleményem és semmit se fog érni:
Nem tudom minek kell a multon gyötörködni,és minek kell röhögni rajta,mert én nagyon de nagyon szégyelném magamat mint ahogy előttem irták.És hát..mivel egy sztár,nem igy kéne példát mutatnia akik fölnéznek rá. ://
Nem tudom minek kell a multon gyötörködni,és minek kell röhögni rajta,mert én nagyon de nagyon szégyelném magamat mint ahogy előttem irták.És hát..mivel egy sztár,nem igy kéne példát mutatnia akik fölnéznek rá. ://
2011. október 03. 18:25
Ez azért durva.És nagyon sok rajongója őt nevezi meg példaképként.És olyan véleményt is olvastam róla,miszerint:Demi nagyszerű példakép a fiataloknak. Persze elhiszem hogy tehtségével sok mindent elért már, de ezt azért még róla sem gondoltam volna..
2011. október 03. 18:34
Ezt azért nem néztem volna ki belőle, de örülök, hogy őszinte a rajongóival!
2011. október 03. 19:02
hát azért ezt nem hittem volna el róla de a lényeg senkinek semmi baja nem lett
2011. október 03. 19:13
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ezt azért nem tudnám nagyon élképzelni róla...
2011. október 03. 19:25
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Az igen!
Én apukám mellett ültem,amikor vezettem az autót de az első 10 méter után sikítoztam,hogy ez király,apu szólt,hogy váltsak már.Hát...szép emlékek.Nem törtem össze az autót de bepánikoltam az apukám ordibálásától,és fékeztem.És még jobban kiabált,mert hirtelen voltam. ennyi
Ez egy ilyen kis út szerűség volt,ahol szabad gyakorolni a vezetést.Jó volt,de még van 1-2 évem a jogsihoz
13 éves voltam én is
2011. október 03. 20:32
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
De a lényeg az, hogy Demi ugyebár bármit csinál, példát mutat...
-.-
A másik kérdés az, hogy 13 évesen már tudott vezetni?!
A másik kérdés az, hogy 13 évesen már tudott vezetni?!
2011. október 03. 22:52
|
|
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline
|
Jesszus ezek a komik o.O
13 éves volt, és egy egyszerű gyerekcsíny volt, és nem boltból lopott vagy hasonló o.O
Hülyeség ezt így túlreagálni. Szerintem inkább vicces.
Attól független, hogy híres, ő is volt gyerek!
13 éves volt, és egy egyszerű gyerekcsíny volt, és nem boltból lopott vagy hasonló o.O
Hülyeség ezt így túlreagálni. Szerintem inkább vicces.
Attól független, hogy híres, ő is volt gyerek!
2011. október 04. 15:20
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Mások 13 évesen már részegen fetrengenek, drogoznak, cigiznek. Ez nem nagy bűn, bár mondjuk hajnalban, jogosítvány nélkül elég merész ötlet volt. De ilyen akciói szerintem mindenkinek voltak..
2011. október 04. 17:38
WOW mik ki nem derülnek...ezt azért nem gondoltam volna....13 évesen??Grat.Erre én csak ratulálok és igaza van pink_bunny nak.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.