Novemberben jön Bieber karácsonyi albuma
2011. október 02. 10:33
|
|
krisztii98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 160431 offline
|
Nem vagyok Justin rajongó, úgy hogy én biztos nem veszem meg. >-<
Amúgy meg tényleg gázos kicsit a borító. D:
Ezzel fog elromlani a karácsonyom x'o
Na mind1. xD
Amúgy meg tényleg gázos kicsit a borító. D:
Ezzel fog elromlani a karácsonyom x'o
Na mind1. xD
2011. október 02. 10:50
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Lehet, hogy hamarabb jön az a világvége?
„Idén karácsonykor nem lesz olyan nap, hogy ne hallanánk Justin Bieber valamelyik számát"
Minden vágyam ez volt.
Hogy megvenném-e? Ha ingyen hozzám vágná Bíberke, akkor sem kéne. Inkább fejen dobnám vele. Nem olyan erősen, hogy fájjon neki, csak, hogy észhez térjen.
Kedves Télapó! Nekem nincsen egyéb kívánságom, csak az, hogy könyörgök, ne hagyd, hogy karácsonykor megállás nélkül ezt a kornyikálást kelljen hallgatnom.
Borzalmas hangom van, de ennél a kölyöknél még én is jobban nyekergek. Így is mindenhol ott van, a csapból is ő folyik, hát még ezután mi lesz! Bele se merek gondolni.
„Idén karácsonykor nem lesz olyan nap, hogy ne hallanánk Justin Bieber valamelyik számát"
Hogy megvenném-e? Ha ingyen hozzám vágná Bíberke, akkor sem kéne. Inkább fejen dobnám vele. Nem olyan erősen, hogy fájjon neki, csak, hogy észhez térjen.
Kedves Télapó! Nekem nincsen egyéb kívánságom, csak az, hogy könyörgök, ne hagyd, hogy karácsonykor megállás nélkül ezt a kornyikálást kelljen hallgatnom.
Borzalmas hangom van, de ennél a kölyöknél még én is jobban nyekergek. Így is mindenhol ott van, a csapból is ő folyik, hát még ezután mi lesz! Bele se merek gondolni.
2011. október 02. 11:16
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Megvenném az bizti
2011. október 02. 11:22
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Idézet (rachella @ 2011.10.02. 10:50)
Lehet, hogy hamarabb jön az a világvége?
Minden vágyam ez volt.
A maják ( vagy kik) annak idején tudhattak valamit, csak az idő pont nem lett pontos..
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2011. október 02. 11:31
én sohase a bü.dös életben NEM értitek NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM vezem meg az BÍZTOS
2011. október 02. 11:46
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
de gonoszak vagytok -.-'
én várom, és tuti lefogom tölteni, mert szeretem a karácsonyi dalokat, és justin is tehetséges. és nem vagyok bieber fan, de a vak és süket is meg tudja állapítani hogy tehetséges..
én várom, és tuti lefogom tölteni, mert szeretem a karácsonyi dalokat, és justin is tehetséges. és nem vagyok bieber fan, de a vak és süket is meg tudja állapítani hogy tehetséges..
2011. október 02. 12:11
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Ezt a karácsonyt is el kell rontani...
Olyan elcsépelt már ez a karácsonyi album...A borítón már vagy 15 perce röhögök :'D
2011. október 02. 12:26
|
|
dorcikonczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 134231 offline
|
B***MEG! Mi a sz*rnak írtok kommentet ha csak fikázzátok?? Nem értem..Én akit utálok,azt hagyom a francba és még el sem olvasom a cikket amit róla írnak...Nem tudom nektek minek kell...Túl sokat foglalkoztok vele XDDD LOL
2011. október 02. 12:38
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
ez a boritó... nevetséges
2011. október 02. 12:47
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
"novemberben?"
Menjen már vissza egy kicsit az óvodába, karácsony decemberben van... csak szólok 
Amúgy ez a borító
hát, hadd ne mondjam a véleményem
Amúgy ez a borító
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.