Debütált Cher Lloyd második klipje
2011. október 02. 03:04
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Az eleje olyan mint egy OB reklám, már bocs XD
Viszont el kell ismernem, hogy mérföldekkel értékelhetőbb mint a SJ. És Cher valóban csinos, de a haja nagyon nincs ott a szeren. Senki sem mondta hogy ez a frizkó már akkor gáz volt mikor még trendinek számított? Szóval úgy három éve... Amúgy maga a dal és a klip is jó.
Viszont el kell ismernem, hogy mérföldekkel értékelhetőbb mint a SJ. És Cher valóban csinos, de a haja nagyon nincs ott a szeren. Senki sem mondta hogy ez a frizkó már akkor gáz volt mikor még trendinek számított? Szóval úgy három éve... Amúgy maga a dal és a klip is jó.
2011. október 02. 08:26
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Nekem nagyon tetszik a klip is és a dal is
2011. október 02. 09:10
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
A klip tetszik, tényleg egész aranyos lett. A dalt nem szerettem, de így klippel már nem olyan rossz, de a Swagger Jagger azért jobb, vagy inkább érdekesebb. Jó lenne ha harmadiknak tényleg valami ütős számot adnának ki. Cher amúgy gyönyörű a klipben.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. október 02. 10:01
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
egyet értek Cannibal3-mal
2011. október 02. 10:51
nagyon jó klipp lett
tetszenek eddig a klippjei szerintem a sj is is jó klipp lett. cher meg gyönyörűű a klippben
(:
2011. október 02. 12:05
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem nem jönnek be nagyon a számai...
2011. október 02. 16:18
A klip nagyon tetszik, de a dal az olyan közepes.
2011. október 04. 18:55
|
|
szabózsófikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 142928 offline
|
szeretem a számot és a klipp is jó csak sajnálom a haját sajnálom hogy oldalt leborotváltatta
:/
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.