Hef gyűrűje kalapács alatt
2011. október 02. 09:15
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
most kivételesen Heffet sajnálom,, meg ezt a ribbikét nem értem,/ fél éve kérte meg a kézet akkor efogadta és az esküvő elött jött rá h ez nem megy neki9, ugyan már ,,.. -.-" viszont hiába sajnálom heffet ő is hibás.. ennyi.
2011. október 02. 11:16
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Szerintem itt mindenkinek maximálisan világos az, hogy a csajt csak a papika pénze érdekelte, nem a többi része.
Bár én egyiket sem sajnálom, mert Hugh, nos; valljuk be, nem éppen tudja, hogy mi a hozzá való korosztály. És Crystal meg..Hogy élhessek egykori magyartanárom szavaival csak annyit írok le, hogy ő egy 'járdáskirálynő'. Nincs kérdés, sem vita erről szerintem.
Bár én egyiket sem sajnálom, mert Hugh, nos; valljuk be, nem éppen tudja, hogy mi a hozzá való korosztály. És Crystal meg..Hogy élhessek egykori magyartanárom szavaival csak annyit írok le, hogy ő egy 'járdáskirálynő'. Nincs kérdés, sem vita erről szerintem.
2011. október 02. 13:28
Szerintem Crystal Harris nem olyan szép nő... Holly sem volt a legszebb, de akkor inkább Holly, mint C. Harris... Ez egy bunkó, beképzelt nő...
2011. október 02. 15:53
|
|
CitromBogeszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.02. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 161527 offline
|
Harris csak a pénzéért akarta volna elvenni... de így is mellette legyeskedik....
2011. október 07. 20:15
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
amúgy állítólag azért mondta vissza a csaj mert heff nem engedte hogy belevegye a házassági szerzödésbe hogy hozzáférhet heff vagyonához
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: