Kristen Stewart eszméletlenül dögös nő lett
2011. október 02. 13:39
Szerintem nem lett photoshoppolva,Kris szerintem alapjába véve gyönyörű....
2011. október 02. 14:22
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Mindent photoshopolnak....Szerintem ő nem csúnya,meg nem is hú de szép.Inkább átlagos.
Engem a cikkben ez ragadott meg:
"Most már talán a laikusoknak is érthető, hogyan sikerült ujja köré csavarnia a világ egyik legszexibb vámpírját."
Ugye nem Robertre gondoltál???Neki nem sok köze van a szexi pasikhoz/vámpírokhoz....
Engem a cikkben ez ragadott meg:
"Most már talán a laikusoknak is érthető, hogyan sikerült ujja köré csavarnia a világ egyik legszexibb vámpírját."
Ugye nem Robertre gondoltál???Neki nem sok köze van a szexi pasikhoz/vámpírokhoz....
2011. október 02. 16:32
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
ideje volt már,hogy megmutassa milyen is ő igazából!
2011. október 02. 17:37
|
|
andika12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.10. Hozzászólás: 158 Csatolások: 140 Azonosító: 76680 offline
|
Nekem eddig sem volt semmi bajom Kristen kinézetével, sőt nagyon is csinosnak találtam, de most aztán le a kalappal elötte. Tényleg meg mutatta milyen is ő és, hogy a fiús külső mögött rejtőzködik egy igen nőies és csinos leányzó
2011. október 02. 19:33
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Kristen egyre szebb lesz ahogy idősödik !! A képek szerintem nem lettek ki szerkesztve ! Azért tűnek furcsának mert Kristen nincsen minden nap ki festve és nem látjuk így !! De Kristen eddig is nagyon szép volt és ez után is az lesz !!
2011. október 03. 18:06
Ennek a csajnak olyan furcsa feje van
Hát igen, a photoshop csodákra képes..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: