Kristen Stewart eszméletlenül dögös nő lett
2011. október 01. 15:29
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
jó sok sminkkel és photoshoppal...
2011. október 01. 15:31
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
mindig is gyönyörű volt. szerintem tornacsukában és farmerben még dögösebb mint magassarkúban és csilli-villi ruhácskákban...
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. október 01. 15:32
Idézet (DebbyRyan9 @ 2011.10.01. 15:27)
nem lehet minden utca sarkon ilyet látni!!ezt én mondom!
Én meg azt, hogy igen
2011. október 01. 15:33
"gyönyörű vagy, amíg a 30 napos photoshop próbaverziód le nem jár" ez a szállóige jutott eszembe a cikkről. Nem mellesleg én erre a lassan már közmondás számba vehető mondatra mindig csak annyit tudok reagálni: és béna, ha nem tudod utána megcrackelni :"D
num1Kolosszus
2011. október 01. 15:35
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
miért kell folyton a nyitott száj dologgal jönni? o.O Miley meg folyton csücsörít, ha kell ha nem. ez most pont olyan.. és vele ellentétben Kristen nyitott szája fele annyira sem röhejes, mint Miley csókos fotói....
Candies, te meg nagyon jó környéken lakhatsz..
Mutasd már meg nekem is!
Glamster
2011. október 01. 15:38
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
PS-el mit javítanak az arcon a bőrhibákon kívül? Mondjátok már el nekem. A divatszakmában dolgozom, és tudom, hogy nem fogják átfaragni az arcberendezését, esetleg a testet szokták formálni ha szükséges. Az, hogy a bőre ki van ps-elve teljesen normális, ezt MINDEN SZTÁR ÉS MODELL FOTÓN MEGTESZIK! Ha eddig nem lett volna tiszta. Mellesleg jó alap nélkül semmire sem mennek a photoshoppal
2011. október 01. 15:42
Idézet (SoLettisha @ 2011.10.01. 15:35)
miért kell folyton a nyitott száj dologgal jönni? o.O Miley meg folyton csücsörít, ha kell ha nem. ez most pont olyan.. és vele ellentétben Kristen nyitott szája fele annyira sem röhejes, mint Miley csókos fotói..
Mutasd már meg nekem is!
Hát igen, sok itt a szép lány, gyere, ha nem hiszed
2011. október 01. 15:43
Hát azért nem használnám rá az "eszméletlenül dögös" jelzőt. Találóbb a "végre normálisan néz ki". Ahhoz képest, hogy milyen zombinak néz ki némelyik képen ez még egész jó.
2011. október 01. 15:48
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Nem hinném, hogy dögösebb lett, mert ugye a szépségre születni kell, az nem alakul ki egyik napról a másikra. Inkább csak a stílusa lett jobb. Határozottan több sminket használ, nem olyan ellapult a frizurája és színesebb, vidámabb ruhákat hord. Ha így nézzük eddig és szép volt, csak nem törődött magával.
2011. október 01. 15:49
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Hát szerintem Kristen Stewart egyáltalán nem szép. És még rossz színész is. A tvájlájtban szörnyen játszott, folyton nyitva volt a szája, vagy az ajkába harapott. Nem tudtam beleélni magam a sztoriba, mert annyira idegesített, hogy rossz színészek vannak benne. Nekem Kristen és Robert is olyan volt, mintha zavarban lennének attól, hogy nekik most színészkedniük kell. Arról meg, hogy hogy volt képes behálózni Rob-ot, csak annyit, hogy Rob is időnként úgy néz ki, mint egy csöves, úgyhogy nem lehetett nehéz. De komolyan, most a legtöbb tini sikitozik, ha meglátja, máskor meg ha szembejött volna velük az utcán, azt mondták volna, hogy "pfuj, ki ez a szőrös majom?". Szerintem Kristen és Robert is ugyanolyan ronda, és mindkettő borzalmas színész, és engem a személyiségükkel sem fogtak meg.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.