Kristen Stewart felnőtt, és dögösebb mint valaha! Ezek a képek talán a kételkedőket is meggyőzik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart eszméletlenül dögös nő lett
2011. október 01. 14:59
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
2011. október 01. 15:02
Ő nem a kimondott hollywoodi szépség. De én éppen ezért szeretem!!!
2011. október 01. 15:03
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
szerintem szép. bár nagyon hallok róla, mindenhol őt nyomatják. de gondolom Kristennek nem ez a célja.
2011. október 01. 15:09
Még 20 tonna sminkkel sem tetszik. Ehhez már tehetség kell.
2011. október 01. 15:09
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
én már láttam a képeket....GYÖNYÖRŰŰŰ GYÖNYÖRŰŰŰ GYÖNYÖRŰŰŰ GYÖNYÖRŰŰŰ GYÖNYÖRŰŰŰ GYÖNYÖRŰŰŰ GYÖNYÖRŰŰŰ !!!!!!! Imádom ezt a csajt!
2011. október 01. 15:12
Idézet
Kristen Stewart eszméletlenül dögös nő lett
Szerintem ez elég magánvélemény, én speciel semmi eszméletlenül dögöset nem látok benne, maximum nőies lett.
2011. október 01. 15:22
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
mindenképpen pozitívum számomra,hogy látok egy olyan képet,amin végre csukva van a szája 
egyébként az,hogy ezzel mindenkit meggyőz a gyönyörűségéről,igencsak felelőtlen állítás.mindenkinek más a szép,ezt ne felejtsük el.
egyébként az,hogy ezzel mindenkit meggyőz a gyönyörűségéről,igencsak felelőtlen állítás.mindenkinek más a szép,ezt ne felejtsük el.
1 felhasználónak tetszik:
rachella
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.