Starity

Selena Gomez már forgatja új videoklipjét

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 01. 16:01 #81
- törölt felhasználó -    
Igazad van, nem minden rajongója egyforma, vannak még, akik nem elvakultak! Ezúton bocsit kérek tőled azok nevében, akik minden rajongóját egy kalap alá veszik, a Te szavaiddal élve wink.gif De ez leginkább azokra vonatkozik, akik minden szavát isszák a csajnak, holott mindig mást nyilatkozik.
És nem akarlak megbántani, de azt azért megkérdőjelezném, h a régi önmaga az valóban ő volt-e, vagy csak egy kitalált imidzs. Nekem régebben semmi bajom nem volt a csajjal, de amiket manapság művel... nagyon ellenszeves lett.

Idézet (WhiteAngel @ 2011.10.01. 15:40)
Azért azt nagyon szeretem mikor minden rajongóját 1 kalap alá veszik.Nekem nincs vele bajom,ezekszerint én se vagyok normális?Vagy hogy van ez?Mostanában valóban ellentétes nyilatkozatokat tesz egyébként,nem tudom mi van vele.Nem érzem magam fanatikusnak,éppen ezért elfogadom ha valamiben másoknak igaza van.Ütik egymást a mostanában tett nyilatkozatai,ez nem vitás.Visszatérhetne már a régi önmagához ahelyett hogy felelőtlenül tesz mindenféle kijelentéseket.

Nem pletyka volt, Ő nyilatkozta!

Idézet (misssha @ 2011.10.01. 15:39)
tegyétek már túl magatokat ezeken 'nem úgy volt hogy abbahagyja az éneklést?' kommenteken. biztos csak pletyka volt -.-
1 felhasználónak tetszik: Pixie Buue
2011. október 01. 16:02 #82
Blasius03
Blasius03
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 13
Csatolások: 0
Azonosító: 152260
Nem értem egyesek meglepettségét. 4 albumra van szerződése a Hollywood Records-szal, és még csak 3-nál jár. A 4. egy spanyol nyelvű lesz, amit okt-nov. tájára ígértek már tavasszal(!). A lemez megjelenése után még kb. egy évig zajlanak a vele kapcsolatos dolgok: klipek, promoturné, nagyturné. Addig is, fenn kell tartani az érdeklődést.
Amikor mond valamit, miért veszitek mindig azonnali hatájúnak, amikor jövő időben és/vagy feltételes módban mondja? Ilyenkor nem árt tisztában lenni a háttérrel, hogy jobban értelmezhessétek a nyilatkozatait. Nem fog olyan gyorsan kikopni a zeneiparból, én eleve 2-3 évben számolom a totális átállását a színészetre. Törődjetek bele.
2011. október 01. 16:02 #83
B.Bess
B.Bess
Los Angeles

StátuszJust Leave me alone... I know what I'm doing!
Hozzászólás: 2454
Azonosító: 131871
Nem tudom hogy "érezzek" Selena iránt. Nincs bajom a csajjal igaz az utóbbi időben a megnyilvánulásai nem épp a legőszintébbeknek tűntek NEKEM!
Amúgy a hangja sem olyan rossz igaz nem egy szuper tehetség akitől lehidalok.
Várom a klipet mert ez az egyik kedvencem az új albumáról biggrin.gif
2011. október 01. 16:08 #84
heyniaa
heyniaa
új tag
Hozzászólás: 89
Azonosító: 155982
kiváncsi vagyok rá! smileeee.gif biztos jó lesz
2011. október 01. 16:11 #85
Zytaa
Zytaa
új tag

StátuszLány létemre nem tudom megunni a Fast and Furious-t!!:$$♥♥♥♥♥♥♥♥
Hozzászólás: 2
Azonosító: 161420
Várom azt a klippet, mert nagyon jó az a zene:))♥♥ Szerintem nagyon jó énekesnő, ugyanúgy, mint Miley Cyrus stb..biggrin.gif Várom a klippet♥♥♥^^
2011. október 01. 16:12 #86
- törölt felhasználó -    
Na még csak ez kellet ...
2011. október 01. 16:15 #87
Victory09
Victory09
új tag

Státusz♛ I don't need no music when I wanna sing a song... ♛
Hozzászólás: 44
Azonosító: 160028
Várom *.* Kíváncsi vagyok, milyen lesz smileeee.gif Szeretem Selt <3
2011. október 01. 16:17 #88
- törölt felhasználó -    
Kíváncsika vagyok... smileeee.gif
2011. október 01. 16:22 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.01. 16:01)
Igazad van, nem minden rajongója egyforma, vannak még, akik nem elvakultak! Ezúton bocsit kérek tőled azok nevében, akik minden rajongóját egy kalap alá veszik, a Te szavaiddal élve wink.gif De ez leginkább azokra vonatkozik, akik minden szavát isszák a csajnak, holott mindig mást nyilatkozik. !

Köszönöm.Az hogy az volt-e az igazi személyisége,azthiszem senki nem tudhatja igazán csak ő.Én mindenesetre annak veszem és annak is érzem.Viszont mostanában tényleg össze-vissza nyilatkozik és az ember már nem tudja biztosan hogy mi a pletyka és mi a valóság.Régebben ez nem volt ilyen gyakori,ezért is mondtam hogy jobb lenne ha olyan lenne mint régen.Akkor még nem volt ilyen,szerintem.Egyébként azért is mondtam ezt mert mostanában üzenetem is nem egy olyan volt hogy miért szeretem őt.És akkor még nekem kell magyarázkodni..de milyen jogon kéri ezt rajtam bárki is számon?Én megértem ha sokan nem szeretik,és el is fogadom ezt,mivel természetesen jogos és egyéni vélemény csak miután már nem először futok bele ilyenbe,muszály volt megjegyeznem.Úgy érzem hogy egyre többen kezdik divatból utálni,azért én fogadni mernék hogy vannak akik hazudnak. laugh.gif
2011. október 01. 16:28 #90
kolonicskriszti
kolonicskriszti
visszatérő vendég

Státuszennél szebb napot mint ami tegnap volt, elképzelni sem tudtam:) ♥ Szeretlek!
Hozzászólás: 205
Azonosító: 153921
könyörgöm nektek nem mindegy hogy most befejezi e vagy nem az éneklést?? Lehet,hogy meggondolta magát! Én is egy csomószor máshogy cselekszem mint ahogy a szívem súgja!
2011. október 01. 16:32 #91
yourshawty
yourshawty
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 50
Azonosító: 135998
Hát ettől halálosan megijedtem..... XD mi lenne ha nem hazudozna összevissza a kis álszent, ahogy megszokhattuk és feladná ezt az egész hulladékot?! mert amit ő csinál, az az...
2011. október 01. 16:36 #92
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (WhiteAngel @ 2011.10.01. 16:22)
Köszönöm.Az hogy az volt-e az igazi személyisége,azthiszem senki nem tudhatja igazán csak ő.Én mindenesetre annak veszem és annak is érzem.Viszont mostanában tényleg össze-vissza nyilatkozik és az ember már nem tudja biztosan hogy mi a pletyka és mi a valóság.Régebben ez nem volt ilyen gyakori,ezért is mondtam hogy jobb lenne ha olyan lenne mint régen.Akkor még nem volt ilyen,szerintem.Egyébként azért is mondtam ezt mert mostanában üzenetem is nem egy olyan volt hogy miért szeretem őt.És akkor még nekem kell magyarázkodni..de milyen jogon kéri ezt rajtam bárki is számon?Én megértem ha sokan nem szeretik,és el is fogadom ezt,mivel természetesen jogos és egyéni vélemény csak miután már nem először futok bele ilyenbe,muszály volt megjegyeznem.Úgy érzem hogy egyre többen kezdik divatból utálni,azért én fogadni mernék hogy vannak akik hazudnak. laugh.gif

kicsit ˝beleszólva a beszélgetésbe˝,nekem őszinte leszek,semmi bajom nincs a fanjaival.szeresse őt bárki,nem tartom meggyónandó bűnnek.engem az idegesít,amikor a fanjai többsége úgy kezeli őt,mint a a legfőbb istenséget.mintha tökéletes lenne.és amikor valaki ebbe beleszól,akkor az illető nyakának ugranak.
nekem megvan a negatív véleményem selenáról,van aki szintén így gondolja,van aki nem.ezzel nem is vitatkozom,nem szándékozok senkit sem ezzel befolyásolni vagy esetleg ezért lenézni.azt én is észrevettem,hogy mostanában egyeseket ˝divat˝ utálni,és ebbe a kategóriába szerintem selena is belesorolható már.nekem nem azért unszimpatikus,mivel ezt ˝kell˝ gondolnom róla,hanem mert tényleg így gondolom.de szerintem akik divatból utálják,azok a bieber-fanok többsége lehet és még olyanok,akik ettől hiszik menőnek magukat.szerintem miley cyrus is ilyen helyzetben van/volt,de persze ez egyéni vélemény.
2011. október 01. 16:36 #93
l0ryka
l0ryka
visszatérő vendég

Státuszhttp://welcome-to-lorys-music-world.blog.hu/2010/12/12/merj
Hozzászólás: 184
Csatolások: 4
Azonosító: 129773
az a "bejezi az éneklést" cikk még tavaly jelent meg ezért nem is értettem h került fel friss hírként az oldalra
2011. október 01. 16:38 #94
yourshawty
yourshawty
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 50
Azonosító: 135998
Nyugodtan enekeljen? De mivel??????! Most komolyan, itt egyesek tényleg ennyire rosszul lennének??!
2011. október 01. 16:38 #95
- törölt felhasználó -    
jaj de jó biggrin.gif Mondjuk én úgy tudtam, hogy a Middle of nowhere-hez lesz klip, de a Hit the ligths-et is szeretem smileeee.gif amúgy jó a kép
2011. október 01. 16:51 #96
KataCullen
KataCullen
Addicted to Pretty Little Liars ❤♡

StátuszÉlettan ✔ ♡
Hozzászólás: 1456
Csatolások: 132
Azonosító: 124843
Már nagyon várom a klipet! smileeee.gif
2011. október 01. 16:52 #97
- törölt felhasználó -    
na,alig várom már!!!!
2011. október 01. 16:57 #98
reni04
reni04
új tag

Státuszhttp://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-the-pop-star/137690002955576
Hozzászólás: 10
Azonosító: 139272
nagyon várom már a klipet
2011. október 01. 16:57 #99
- törölt felhasználó -    
wááá nagyon jó :DDD ennyik arról hogy felhagy az énekléssel XDXDXDXD
2011. október 01. 17:02 #100
Naffy
Naffy
visszatérő vendég

StátuszTanár:Órát szeretnék artani! Diák:Levegyem a falról?
Hozzászólás: 142
Azonosító: 161067
hajrá! Remélem jó lesz!
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok