Lady Gaga átlépte a 14 milliót Twitteren
2011. október 01. 16:16
Az durva de én ennek nagyon örülök
Gratulálok Gaga csak így tovább
2011. október 01. 16:45
hát tényleg nagyon sok ez a 14 millió követő
Sokan szeretik Gagát
2011. október 01. 16:49
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Gratulálok GaGa.
2011. október 02. 11:30
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Gratulálok is, meg nem is. Nagyon ügyes, hogy össze tudta hozni ezt a szép, kerek, nagy számot, de azt viszont le kell írjam, hogyha a 'követői' is ilyen baromságokat csinálnak, mint ő, akkor mehet a tudjátok hová azzal a 14 millióval...
2011. október 02. 12:05
Idézet (sewenteen @ 2011.10.01. 14:20)
Holly Keller
Olyan ostobaságot mondasz! Csak kicsit gondolkozz már el!
Lehet, h a földön hozzávetőlegesen 6 milliárd ember él, de az itt kit érdekel? az a fontos, h a Twitteren hány ember van regisztrálva és abból hány ember szereti! És remélem, h nem képzeled azt, h több milliárd ember, amikor a Facebookon sincs fent, csak valamivel több mint félmilliárd ember! Pedig szerintem az a legpopulárisabb közösségi oldal a világon! A twitter meg főként Amerikában érvényesült igazán!
Szóval 14 millió az rengeteg! Főként, h nincs senki más aki előtte lenne!
Olyan ostobaságot mondasz! Csak kicsit gondolkozz már el!
Lehet, h a földön hozzávetőlegesen 6 milliárd ember él, de az itt kit érdekel? az a fontos, h a Twitteren hány ember van regisztrálva és abból hány ember szereti! És remélem, h nem képzeled azt, h több milliárd ember, amikor a Facebookon sincs fent, csak valamivel több mint félmilliárd ember! Pedig szerintem az a legpopulárisabb közösségi oldal a világon! A twitter meg főként Amerikában érvényesült igazán!
Szóval 14 millió az rengeteg! Főként, h nincs senki más aki előtte lenne!
Látom itt már mindenki le van degradálva, ha véleményt nyilvánít.
2011. október 02. 14:47
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Így magyar ésszel felfogni a 14 millió igen is sok,de ha Észak-Amerikát nézzük,minek a lakossága kb.309 millió,nagyon is kevés.New York,Los Angeles,Chicago és Dallas lakossága is kereken 14 millió és így szerintem úgy tűnik Gaga nem is olyan népszerű a hazájába,mint itt.Számomra kevés a 14 millió,persze nem várok el többet,de ha Észak-Amerikát nézzük igen is kevés!
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. október 02. 15:20
Idézet (WhiteRosee @ 2011.10.02. 14:47)
Így magyar ésszel felfogni a 14 millió igen is sok,de ha Észak-Amerikát nézzük,minek a lakossága kb.309 millió,nagyon is kevés.New York,Los Angeles,Chicago és Dallas lakossága is kereken 14 millió és így szerintem úgy tűnik Gaga nem is olyan népszerű a hazájába,mint itt.Számomra kevés a 14 millió,persze nem várok el többet,de ha Észak-Amerikát nézzük igen is kevés!
Ámen! Valaki felfogta, hogy mit akartam mondani. Elsőre tényleg soknak hangzik az a 14 millió, de elég csak valóban belegondolni abba, hogy az USA lakossága 300 millió felett van. Csak én megpróbáltam NY-on és a Föld lakosságán keresztül szemléltetni. Nem jött össze.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2011. október 02. 21:23
|
Jonas Brothers Musicúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 160947 offline
|
hűha, ez igen
2011. október 03. 14:20
én nem tartozok bele a 14 millióba...kövesse,aki akarja.Sajnos nekem még csak 71 követőm van,de lesz még több is...azaz remélem
2011. október 08. 11:55
[quote=Holly Keller,2011.10.02. 15:20~2543705]
Szeretnélek felvilágosítani hogy a Twitternek mindössze 200 millió felhasználója van...
Szóval ha ahoz nézem ezt a 14 milliót akkor az arány nem is rossz. De ha mondjuk a te nézeteidet nézzük és mindenkinek lenne Twittere és ugyan ez lenne az arány akkor 6 milliárdból 400 millió lenne rajongó.
Szeretnélek felvilágosítani hogy a Twitternek mindössze 200 millió felhasználója van...
Szóval ha ahoz nézem ezt a 14 milliót akkor az arány nem is rossz. De ha mondjuk a te nézeteidet nézzük és mindenkinek lenne Twittere és ugyan ez lenne az arány akkor 6 milliárdból 400 millió lenne rajongó.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.