Idézet (Jennyke @ 2011.10.01. 12:56)
Holly Keller ebben télleg igazad van de azért ahhoz képest h magyaror. 10 millióan élünk azért elég soknak tűnik az a 14 millió
Na, megnéztem Afrika lakosságát, és durván egy milliárd. Abba természetesen beletartoznak azok is, akik fényűző életet élnek mondjuk Egyiptomban vagy éppen a Dél-Afrikai Köztársaságban. Mindenféle adatot írtak, hogy kb. hány éhező ember is van, de találtam egy oldalt, amely azt állítja, hogy a Föld lakosságának a fele éhezik. Oké, rendben, legyen, bár szerintem ez kicsit túlzás. Bolygónk lassan meghaladja a 7 milliárdos lakosságot, de számoljunk 6-al. Így is marad 3 milliárd és Gaga még a fél milliárd követőt sem érte el. Oké, biztos elsőre nagy számnak hangzik mindenkinek, de nem olyan sok ez. De oké, akkor ne Magyarországot, hanem az USA legnagyobb városát, New Yorkot vegyünk. Ott élnek 10 millióan, egy városban! Szóval, ha az ember belegondol és kalkulál, akkor rájön, hogy lehetne azért sokkal több is, mint amekkora sztár állítólagosan. Mert valljuk be, még a csapból is ő folyik, és világszerte csak 14 millió követője van a durván 3 milliárdból? Ráadásul Amerika lakossága azért sokkal több, mint 10-14 millió. Úgy látszik a hazájában nem akkora szám, mint itt Európában. Persze mindenkinek lehet véleménye, de, ha egy picit is belegondolsz, rájössz, hogy ez a szám igen csak elenyésző a hírnevéhez képest. Persze, én azon emberek közé tartozok, aki a Facebookon is csak azért van fent, mert a régi ismerősökkel így tudom tartani a kapcsolatot. Nem nehéz kitalálni, hogy valószínűleg nincsen Twitter fiókom, viszont szerte a világon, pláne az USA-ban mindenkinek van, mert jelenleg ez a divat.