Magyarországra látogat a Nightwish
2011. október 01. 15:01
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
Szerintem senki nem kíváncsi az olyan hozzászólásokra, h "nem ismerem meg nem érdekel". Én sem állok le olvasgatni olyan emberekről, akiket nem ismerek és nem is érdekelnek. Szerintem egyértelmű.
2011. október 01. 15:48
A Nigthwish a mai napig egyik kedvenc bandám. Noha Anette hangját igazából nem egy ilyen fajta együtteshez tudom elképzelni, mégis szeretem őket, és imádom a számaikat.
Ha lesz rá lehetőségem akkor természetesen elmegyek, ez majd az időponttól és nem kis részben a jegyáraktól fog függeni.
Ha lesz rá lehetőségem akkor természetesen elmegyek, ez majd az időponttól és nem kis részben a jegyáraktól fog függeni.
2011. október 01. 20:38
|
|
LittleDevilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 89299 offline
|
Én biztosan elmegyek. Láttam őket már élőben Tarjával is 2006-ban, de szerintem Anette-el sokkal szórakoztatóbbak élőben. Látszik rajtuk, hogy ők is újra élvezik a koncerteket.
2011. december 20. 15:19
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
Nem tudom, mi ez a Tarja vs. Anette mánia. Teljesen más hangszín, teljesen más hangfekvés, teljesen más stílus és műfaj.
1. Tarja operaénekesnő, szoprán
2. Anette pedig poposabb és SZERINTEM jobb hangú, alt-mezoszoprán közti
Már alig várom! Bár nem biztos, hogy elmegyek, azért Youtube-on mindenképp megnézem.
Most, hogy megbizonyosodtam, Anette igenis tud énekelni élőben, vagy elmegyek, vagy csak képernyőről nézem
Hajrá, Anette!!!
1. Tarja operaénekesnő, szoprán
2. Anette pedig poposabb és SZERINTEM jobb hangú, alt-mezoszoprán közti
Már alig várom! Bár nem biztos, hogy elmegyek, azért Youtube-on mindenképp megnézem.
Most, hogy megbizonyosodtam, Anette igenis tud énekelni élőben, vagy elmegyek, vagy csak képernyőről nézem
2011. december 22. 12:09
|
|
lilykee97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 159132 offline
|
amylee4ever miről beszélsz?!
Anette is szoprán, csak éppen nem olyan magas, lírai szoprán, mint Tarja! alt-mezzoszoprán közti meg nem létezik vagy alt vagy mezzoszoprán!
Anette is szoprán, csak éppen nem olyan magas, lírai szoprán, mint Tarja! alt-mezzoszoprán közti meg nem létezik vagy alt vagy mezzoszoprán!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: