Több mint két hónap elteltével is újabb cikkek jelennek meg arról, hogy Marc Anthony még mindig nem tette túl magát 7 éve tartó házasságának felbomlásán. Valóban ilyen súlyos lenne a helyzet?
A teljes cikkhez kattints ide!
Marc Anthony nem tudja feldolgozni a válást?
2011. szeptember 30. 13:03
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
jaj szegény nem tudja Jennifer,hogy mit vesztett!
1 felhasználónak tetszik:
nagyalbi
2011. szeptember 30. 13:21
2 hónap alatt én egy 3 hónapos kapcsolatot sem hevertem ki, mégis mit várnak tőle???? -.-'
2011. szeptember 30. 14:23
Szegény.
De az idő majd segít. Egyetértek Regina.
2011. szeptember 30. 14:27
Dehogynem! 2 hónap után meg már egy másik nővel látjuk. Aztán összeházasodnak, megint elválik...ez már csak ilyen "körforgás" a sztároknál(tisztelet a kivételnek).
2011. szeptember 30. 14:47
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
majd csak elfelejti Jenifert
2011. szeptember 30. 15:45
ki se nézné belőle az ember! nekem az jött le erről a csávóról, hogy öntelt és együgyű. láss csodát, kellemesen csalódtam
2011. szeptember 30. 15:51
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Hát elhiszem milyen nehéz valakinek tultenie magát enni évi házaságon!Szegény majd túlteszi magát!!!!!!!
2011. szeptember 30. 16:27
Hát igen egy ilyen hosszú házasság után tényleg kell 'gyógyulási' idő..
2011. szeptember 30. 16:29
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (bundáskenyér25 @ 2011.09.30. 15:45)
ki se nézné belőle az ember! nekem az jött le erről a csávóról, hogy öntelt és együgyű. láss csodát, kellemesen csalódtam 
Az, hogy interjú alatt gyakran bohóckodik, sokakat megtéveszt. Azt hiszik róla, hogy felületes, üresfejű és nagyképű. Pedig ő azon kevés hollywoodi sztárok közé tartozik, akik nem felejtették el, honnan jöttek. Egyébként pedig egy jó szándékú, barátságos, segítőkész ember. Sokat jótékonykodik - és nem csak úgy, hogy havonta megszokásból utalgat. Szívügyének tekinti, hogy segítse a tehetséges fiatalokat. Javaslom, nézz meg vele egy komolyabb interjút! Még jobban meg fogsz lepődni!
Mondjuk itt van a videói között az, amit a válásáról nyilatkozott. Vagy egy Hollywood Access interjú: ezt:http://www.accesshollywood.com/marc-anthony/marc-anthony-on-the-idol-judges-using-their-save-was-it-the-right-move_video_1316068
2011. szeptember 30. 18:00
Nem csodálom, hisz minden embernek nehéz feldolgoznia.
2011. szeptember 30. 18:11
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Megértem, mert azért 7 év nem egy pillanat az ember életében, ami elmúlik pár másodperc után, hanem egy igazán hosszú idő.
Az idő talán majd segít rajta.
Jelenleg a karrierjére kell, hogy fókuszáljon, az talán kevésbé juttatja eszébe ezt a helyzetet. Vagy csak hogy kiadhassa magából az érzéseit, írjon dalokat.
Az idő talán majd segít rajta.
Jelenleg a karrierjére kell, hogy fókuszáljon, az talán kevésbé juttatja eszébe ezt a helyzetet. Vagy csak hogy kiadhassa magából az érzéseit, írjon dalokat.
1 felhasználónak tetszik:
nagyalbi
2011. szeptember 30. 20:16
Szar lehet neki, de a gyerekeknek is, tapasztalatbol mondom sajnos
2011. szeptember 30. 20:40
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Marc szorítok neked
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.