A Született Feleségek sztárja a sorozat jelenlegi, egyben utolsó évadának befejezése után a pályamódosítást fontolgatja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Marcia Cross pályát módosít
2011. szeptember 30. 12:03
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Az nem fájdalmas szakítás volt....az akkori barátja MEGHALT...ez mondjuk fájdalmasnak fájdalmas...Szóval én megértem őt. Bár ő az egyik kedvencem a sorozatból, de nem csodálom h unja LA-t. Sok a kétszínű ember ott..
2011. szeptember 30. 12:32
|
|
Boszorka666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.12. Hozzászólás: 173 Csatolások: 41 Azonosító: 71433 offline
|
Nagyon sajnálnám ha eltűnne, de ugyanakkor megértem őt, ennyi év után nem is csoda!!!!!!
2011. szeptember 30. 13:23
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Egy kicsit sajnálom,de a pszichológia szerintem jobb.Így legalább több emberen tud segíteni.Mellesleg én is pszichológus szeretnék lenni.
2011. szeptember 30. 14:35
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
kár lenne ha befejezné a színészkedést
2011. szeptember 30. 17:55
Én is sajnálnám, ha befejezné a színészkedést
De ha így boldogabb
2011. szeptember 30. 18:21
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
A pszichológia szerintem egy nagyon jó kis munka. Pénzügyileg szerintem amúgy is élete végéig nem lenne gondja, úgyhogy ez már csak amolyan 'aprópénz' lenne végülis.
Bár én egy kicsit tartanék attól, hogy kiidegelnének a betegek. :S
De ha Marcia így gondolja, nem áll előtte akadály...
Ezen kívül meg tudom érteni, hogy nem ingere a nagyvárosi élet, mert én is sokkal jobban szeretem a nyugodtabb helyeket.
Bár én egy kicsit tartanék attól, hogy kiidegelnének a betegek. :S
De ha Marcia így gondolja, nem áll előtte akadály...
2011. október 01. 12:57
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
2011. október 09. 19:31
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Nagyon szeretem Marcia Cross-t.♥ Elképesztően jó színésznő, és ráadásul nagyon szép is. A Született feleségekben egyszerűen imádtam, de a Melrose Place-ban nyújtott alakításáért is nagyra tartom. Sajnálom, hogy vége lesz a sorozatnak, és azt is, hogy Marcia felhagy a színészkedéssel. De ha ő a pszichológia mellett döntött, csinálja csak nyugodtan. Szerintem ezen a területen is megállja majd a helyét. Sok sikert kívánok neki!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: