A True Bloodból ismert Kristin Bauer exkluzív interjút adott az est.hu-nak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristin Bauer: „Pam álmaim szerepe”
2011. szeptember 29. 20:39
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. szeptember 29. 20:43
A hölgy neve egy ideje már kiegészült a van Starten-nel.
Egyébként szerintem a könyvek nem olyan jók mint a sorozat, persze egy-egy leíró rész ott van, de itt nem a tipikusan a könyv mindent visz érvényesül.
Egyébként szerintem a könyvek nem olyan jók mint a sorozat, persze egy-egy leíró rész ott van, de itt nem a tipikusan a könyv mindent visz érvényesül.
2011. szeptember 29. 20:45
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A sorozat zseniális , imádom
Kristin pedig nagyon szimpatikus
Pam szerepét mintha csak rá írták volna , nagyszerű színésznő
Köszi a cikket
Kristin pedig nagyon szimpatikus
Pam szerepét mintha csak rá írták volna , nagyszerű színésznő
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2011. szeptember 29. 20:47
Köszönöm a cikket Coco Selly
Kristin fantasztikusan alakítja a saját karakterét,látszik rajta hogy átéli a szerepet,képes átvenni a karakter lelki világát és tökéletesen tudja ezt átadni a közönség számára.Olyannyira hogy talán meg is lepődnél ha szembe kerülnél vele és nem pontosan így viselkedne.Egyszerűen csak csodálni tudom őt,hihetetlen nagy jövője lehet még
Kristin fantasztikusan alakítja a saját karakterét,látszik rajta hogy átéli a szerepet,képes átvenni a karakter lelki világát és tökéletesen tudja ezt átadni a közönség számára.Olyannyira hogy talán meg is lepődnél ha szembe kerülnél vele és nem pontosan így viselkedne.Egyszerűen csak csodálni tudom őt,hihetetlen nagy jövője lehet még
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2011. szeptember 29. 20:59
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.09.29. 20:43)
A hölgy neve egy ideje már kiegészült a van Starten-nel.
Nem véletlenül írtam csak az egyik vezetéknevét (szerintem bőven elég, aki ismeri, az beazonosítja így is, ráadásul elég kevés karakter fér a címbe - te is tudod -, amit a teljes neve majdnem ki is töltött volna
2011. szeptember 29. 21:39
Elég érdekes íze lehet a True Bloodnak.
Kristint pedig imádom,mást nem is tudnék elképzelni Pam szerepére..
Kristint pedig imádom,mást nem is tudnék elképzelni Pam szerepére..
2011. szeptember 29. 22:15
Imádom Pam-et, egyértelműen ő a kedvenc karakterem az egész sorozatban, Kristin pedig egyszerűen tökéletesen játssza.
2011. szeptember 30. 17:00
Azért kemény lehet egész nap ilyen művért inni xD Fújj.
2011. szeptember 30. 20:40
Kristin egy lenyűgöző, fantasztikus nő. Egyszerre tudja a teljes valóját belevinni Pam karakterébe, és szöges ellentéte lenni annak a való életben - döbbenetesen jó színész, törődő, humoros, kedves ember. Ha kell, elegáns, ha kell, lezser. Jótékonykodik, és hihetetlen, micsoda közvetlenséggel éli a sztárok életét, milyen figyelemmel beszélget el a rajongóival, hogy mennyire nem tartja problémának, a "még egy kép", "még egy aláírás", "még egy kérdés" esetét. Támogatja az érte alapított rajongói és közösségi oldalakat, és számára, és a fanatikusai számára is kényelmes módon oszt meg személyes dolgokat magáról. Állandóan meglep, és egyre és egyre jobban tisztelem és szeretem. Megtiszteltetés, hogy én szerkeszthetem starityn az adatlapját: talán ez (és Bridget adatlapja) az egyetlen indok, hogy még mindig felhasználó vagyok az oldalon.
2011. október 01. 14:06
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
ő a kedvencem a true bloodból
2011. október 01. 14:08
Imádom ezt a nőt!!Ahogy Pam-et is..
Szerintem nagyon tehetséges színésznő!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.