Lady Gaga és Taylor Kinney tényleg együtt?
2011. szeptember 30. 07:29
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
Hát én nem látok sokat a videóból mert a telómról nézem és nagyon akadozik
,amúgy nekem tökmindegy kivel van együtt ez a nő,nem vok oda Gagáért h ezt figyeljem folyton....
2011. szeptember 30. 13:43
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
rek4: Gaga biszexuális =)
2011. szeptember 30. 14:08
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
amúgy most olvastam tumblr-on egy rajongói beszámolót, azt írja a srác, h találkozott Gagával egy bárban, és ő épp Taylor-ral smárolt. Szóval hivatalos ^^ =D
2011. szeptember 30. 19:50
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Szerintem is jobban járna Taylorral,mint Lüccal.Mert Lüc Carl már mással is feküdt le meg ilyenek.(keringtek a hírek)meg szerintem annak a asinak nagyobb az egója mint az a "csudálatos" haja.Úgyhogy szerintem Taylorral jobb lenne,de ez Gagán múlik.Little monstereknek az a fontos,hogy mother monster boldog legyen.Nemigaz szörnyek?^.^
2011. november 03. 00:33
|
FuckerGagaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 163180 offline
|
én szerintem rohadtul nem illenek össze és ezt halálosan komolyan mondom ....
2012. március 26. 17:54
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nem nagyon illenek össze.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: