VV5: Péter kábítószerfüggő volt
2011. szeptember 29. 18:53
Nahát...egyesével,de kiderülnek mindenkinek a sötét titkai.Én például nem is tudtam volna elképzelni róla,mondjuk valami olyan furcsa volt vele.Eddig szinte már mindenkinek kiderül valami a múltjáról!
2011. szeptember 29. 19:56
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Nahát mik derülnek ki!!!
2011. szeptember 29. 19:58
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Na ezt vártam már. Hogy, ki mért került be!
Mondtam én, hogy a VV-be nem válogatnak be olyanokat akik teljesen tiszták. Legalább egy kis mocskosság kell az életükbe...
Mondtam én, hogy a VV-be nem válogatnak be olyanokat akik teljesen tiszták. Legalább egy kis mocskosság kell az életükbe...
2011. szeptember 29. 21:06
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
az egyik füves, a másik börtönviselt, a harmadik gyerekként szült, a negyedik egy kurva, az ötödik roma... mi lesz még itt? gratulálok!
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. szeptember 30. 11:59
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hisze ja ugy néz ki
2011. szeptember 30. 16:39
|
|
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline
|
hát nem tudom nem gondoltam volna de kit érdekel csak volt az a lényeg.meg én nem értem mi bajuk van vele bennt a villában úgy van vele h ami a szívén az a száján.
2011. október 01. 01:41
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Egy annyira átlátszó 0 ez a dagadt disznó, egy őszinte mondata vagy mosolya nincs, mindenkivel elhitett mindent,az összes katonáit felsorakoztatja maga elé aztán ha kidől az összes, akkor majd ő lesz a nevető győztes, ilyen mocskos, undorító embert még az életben nem láttam, szóval aki nem látta ezt a suttyót még az elmúlt 2 műsorban anno ***va gyorsan nézze meg, mert rájön mekkora egy szarkeverő.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.