Blake Lively a zombik ellen
2011. október 01. 09:13
Kíváncsi vagyok, de azt hiszem előbb elolvasom a könyvet még mielőtt megjelenik a film.
2011. október 01. 16:14
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
kíváncsi lettem
2011. október 01. 17:19
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
remélem vállalja.
2011. október 01. 17:28
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Empress @ 2011.09.29. 18:07)
Ez vonatkozik a játékokra is .. mint pl a Prince Of Persia.
Nem csak a könyvekre és játékokra, hanem a sorozatokra és minden másra is. Most például Twitter filmet akarnak csinálni, a Közösségi háló 'sikerén' felbuzdulva. Én amúgy szeretem a Facebook filmet, de az az egyetlen kivétel.
Idézet (Fruzsi26 @ 2011.09.29. 22:41)
Engem nem annyira zavar, hogy egy híres regényt így átdolgoznak. Ezzel szerintem nem gúnyolják ki a könyvet.
Egy könyv megfilmesítése alapból kérdőjeles ötlet. Beismerem, hogy vannak jó adaptációk de vannak nagyon rosszak is, ami azért is baj, mert ha nem tetszik a film, talán el sem olvasod a könyvet, mondván az nem is érdekes. Másrészről pedig, nagyobb probléma a kivitelezéssel van. Odacsapnak néhány nagy nevet, beleölik a sok pénzt, változtatnak a történeten és a saját maguk ízlésének megfelelőre csinálják. Nem arra törekednek (tisztelet a kivételnek), hogy minnél élethűbb legyen, hanem eladhatóbb. Ez pedig kigúnyolás. Nem is értem miért nyúlnak könyvekhez, azt pedig végképpen nem, hogy miért egy angol regényt szúrtak ki. Hugh Hefner könyvét filmesítsék meg, ne ezt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: