A színésznő végre nyilatkozott az internetre felkerült pucér képekről. Saját bevallása szerint nem bánja a dolgot, hiszen mindenki hibázhat, s emiatt nem kell elítélni másokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Johansson nem bánja a pucér fotókat
2011. szeptember 29. 15:35
2011. szeptember 29. 15:43
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
wow, végre valaki, aki nem próbálja tagadni az egyértelműt
bár azért tényleg nem kellene ilyen képet telefonon tárolni, ahonnan bármikor felkerülhet a netre
2011. szeptember 29. 15:53
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Azért tényleg nagyon durva ami történt..
2011. szeptember 29. 16:48
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Valamilyen szinten igaza van, de én úgy gondolom, hogy ilyen híres fejjel gondolkodhatott volna erről a magánéletről, mert szerintem tisztában van azzal, hogy a média eléggé magas színvonalon követi őt és az úgynevezett 'magánéletét'. Mi fórumozók nagyon jól tudjuk, hogy kivel mi történik, szóval nincs is jóformán magánélete a hírességeknek.Én el tudnám azt is képzelni, hogy a fotók célja valamilyen szinten pont hogy a médiának készült, hogy picit hírbe hozzák.
2011. szeptember 29. 16:57
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Igaza is van.Nem azt mondom,hogy mindenki tegye azt amit ő csinált,de ha egyszer csinált képet magáról,azt vállalja fel,ne tagadja.
"Saját bevallása szerint nem bánja a dolgot, hiszen mindenki hibázhat, s emiatt nem kell elítélni másokat."
Akkor hibázott mikor a mobiljában hagyta a képeket...Nem mikor megcsinálta.Mindenki azt csinál amit akar.Miért lenne hiba?Ez a saját magán ügye.Csak el kellett volna intéznie,hogy ne kerüljön fel a netre.
"Saját bevallása szerint nem bánja a dolgot, hiszen mindenki hibázhat, s emiatt nem kell elítélni másokat."
Akkor hibázott mikor a mobiljában hagyta a képeket...Nem mikor megcsinálta.Mindenki azt csinál amit akar.Miért lenne hiba?Ez a saját magán ügye.Csak el kellett volna intéznie,hogy ne kerüljön fel a netre.
2011. szeptember 29. 17:17
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.29. 16:37)
Nem bánja, de azért ráuszította a weboldalra az ügyvédjét meg az FBI-t? 
Látom te tudsz olvasni a sorok között
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2011. szeptember 29. 17:20
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
énsem bánom a képeket
na jó viccet félretéve szerintem normálisan reagálja le
2011. szeptember 29. 18:28
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Vicces lehet az amerikai elnök Scarlett-pózban. xD
Ez a "hadd legyek önmagam" dolog, szerintem csak kifogás.
Hibázott, és ő is tudja, hogy ezt már nem tagadhatja le, úgyhogy, kitalálja azt, hogy büszkén vállalja.
Ez a "hadd legyek önmagam" dolog, szerintem csak kifogás.
Hibázott, és ő is tudja, hogy ezt már nem tagadhatja le, úgyhogy, kitalálja azt, hogy büszkén vállalja.
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2011. szeptember 29. 18:46
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Hát őszintén, nem szeretnék ehhez semmi extrát hozzáfűzni, mivel nem tudom mi jár a fejében, mit gondol.
2011. szeptember 29. 19:00
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
jól fogja föl, de azért na..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.