Damu Roland megnősül. A Blikk információ szerint a munkanélküli színész megkérte barátnője kezét, aki kész hozzámenni barátjához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Házasodik a börtön árnyékában lévő Damu
2011. szeptember 29. 14:44
Nem irigylem a nőt, három hónap után tudjátok ki menne feleségül egy vadidegen, nemi erőszakkal vádolt férfihoz..
2011. szeptember 29. 14:52
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.09.29. 14:44)
Nem irigylem a nőt, három hónap után tudjátok ki menne feleségül egy vadidegen, nemi erőszakkal vádolt férfihoz.. 
Számból vetted ki a szót. 3 hónap iszonyú korai, ez meg még ráadásul "speciális" eset is.
2011. szeptember 29. 15:11
Hát sztem azért kérte meg a kezét hogy enyhítsék a büntetést XD vagynemtom
2011. szeptember 29. 15:20
3 hónap után már házasság? Ez nem sok jót sejtet..
2011. szeptember 29. 15:36
Ennek is sok esze van. Bottal se piszkálnám meg..
2011. szeptember 29. 15:43
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.09.29. 14:44)
Ha Damu nem volna közismert színész, most ez a nő se akarna hozzámenni feleségül, szerintem. Még mindig élnek a sztereotípiák. Egy közismert emberről mindenki nehezebben hisz el rosszat. Nézd meg, Stohlt is mennyien védik! Egyesek szerint a tehetség és az ismertség már ok arra, hogy az illetőnek ne kelljen bűnhődnie azért, amit elkövetett. Teljesen abszurd a dolog, egyébként. Ha csak egy hétköznapi pasas volna, legalábbis kétkedne benne ez a csaj.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 29. 16:01
Ha csak egyetérteni tudtok akkor lájkoljátok a hozzászólást, és kíméljetek meg másokat a bugyuta hozzászólásoktól 
És hogy a témához is hozzászóljak: nem nagyon izgat a nő, de ha majd őt is jól megveri, akkor ne kezdjen nyilvánosan sírni. Én egyébként messzire elkerülném, ennek az agresszív állatnak börtönben a helye!
És hogy a témához is hozzászóljak: nem nagyon izgat a nő, de ha majd őt is jól megveri, akkor ne kezdjen nyilvánosan sírni. Én egyébként messzire elkerülném, ennek az agresszív állatnak börtönben a helye!
2011. szeptember 29. 17:26
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Sztem amúgy felbérelte a "Juditot"-h játsza el ameértő barátnő szerepét,és ez által is időt nyerhet,kiméljetek a hülye hozzászólásoktól,a véleményem úgysem változik!
2011. október 02. 22:38
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Én úgy hallottam egy riportban,hogy a lány szereti,de még gondolkodik.
Egyszerű,normális,nyugodt,szimpatikus,szerény nőnek tűnt.Nem hiszem ,hogy lenne pénze Damunak felbérelni,hiszen már munkája sincs.Az NCIS -ben sem ő már Tony magyar hangja.Már a szinkronban se kap munkát. Az igazat csak ők tudják.
Egyszerű,normális,nyugodt,szimpatikus,szerény nőnek tűnt.Nem hiszem ,hogy lenne pénze Damunak felbérelni,hiszen már munkája sincs.Az NCIS -ben sem ő már Tony magyar hangja.Már a szinkronban se kap munkát. Az igazat csak ők tudják.
2011. október 02. 22:47
Persze ez egy vélemény, de sajnálom Damut. Olvastam híreket meg úgy utána is néztem, és én úgy gondolom, hogy lehet akár ártatlan. Miért is ne? Elvégre a hölgyemény elkezdte vádolni mindennel, felfogadott egy jó ügyvédet és hűvösre tetette. Igaz, nincsen bebizonyítva, hogy nem pasi ütötte-és erőszakolta meg, de arra sincs bizonyíték, hogy mindez megtörtént volna. Szerintem rosszkor volt szerencsétlen rossz helyen. Úgy látszik egy nő állíthat akármit és máris az ő oldalára állnak. Stohl bucika piás, drogos, emberek nyomorodtak meg miatta, ő meg élvezi szépen az életet. Itt látszik, hogy kinek van protekciója és kinek nincs. Ilyen rövid idő alatt nem alakulhat ki szerelem szerintem, de ki tudja? Nagy a valószínűsége, hogy a nő a hírneve miatt megy hozzá, de aztán Isten sem tudja. Nem vagyok annyira biztos abban, hogy a pasas bűnös.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.