Lady Gaga az éjszakához megy feleségül
2011. szeptember 29. 15:52
|
|
raguzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 161366 offline
|
Sokaknak azért nem tetszik, mert túlságosan hozzá vannak szokva az igénytelen, koppintott számokhoz. Ezzel ellentétben Gaga már fényévekkel megelőzte saját "zenésztársait"! Hajrá Gaga, Így tovább!! A szám szövege és a dallama egyszerűen frenetikusan jó !!!
2011. szeptember 29. 16:06
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nekem is ez a kedvencem, a legjobb választás ami csak lehet, a lemezről.
Sokkal jobban jártak volna ha ez lett volna az első kislemez, mert a Born This Way nem túl erős szám. A Marry The Night címe, hangulata meg szövege is nagyon bejön. A Scheiße is jó lett volna mondjuk vagy a Bloody Mary, de szerintem maximum egy kislemez lesz még. A videoklipre kíváncsi vagyok, de félek, hogy megint elszúrják, ehhez a dalhoz azért komoly klip kéne, nagy szükség lenne egy rendezőre, de sajnos valószínű, hogy megint ők rendezik.
2011. szeptember 29. 16:11
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Egész jó a szám, bár félek, hogy ezt is a klippel fogja elrontani...
2011. szeptember 29. 16:16
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ez szám most nagyon tetszik remélem jó lesz az albuma
.
2011. szeptember 29. 16:52
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Cannibal3
gyönyörű cikk lett.
Remélem rendezővel csinálja a klipet, és nagyon várom hogy a Bloody Mary és a Schieße is kislemez legyen! Gaga ha nem csinálod meg akkor megverlek
Marry The Night egyszerűen csodálatos szám, azt hiszem ez a leggyönyörűbb dala a Born This Way-ről! ÁMEN GAGA
Remélem rendezővel csinálja a klipet, és nagyon várom hogy a Bloody Mary és a Schieße is kislemez legyen! Gaga ha nem csinálod meg akkor megverlek
2011. szeptember 29. 16:53
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
tök jó ez a szám, de osztom nothingcanstopme véleményét, hogy a klippel rontaná el...
2011. szeptember 29. 17:04
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Nem is lett annyira rossz sőt ...
2011. szeptember 29. 18:08
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Tök jó lett a cikk, végre nem csak annyi van idebökve, hogy ez lesz az új kislemez, hallgassad... =D
Ja és az egyik legjobb szám az albumról, szerintem nagyon erős szám, nagyon örülök neki. =D Remélem (és biztos is vagyok benne), hogy New York-os klip lesz hozzá. =D Már csak a Scheiße-hoz, meg a Government Hooker-hez kéne klip. =D
Ja és az egyik legjobb szám az albumról, szerintem nagyon erős szám, nagyon örülök neki. =D Remélem (és biztos is vagyok benne), hogy New York-os klip lesz hozzá. =D Már csak a Scheiße-hoz, meg a Government Hooker-hez kéne klip. =D
1 felhasználónak tetszik:
Cannibal3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.