A botrányairól elhíresült sztárt tegnap este kapták lencsevégre, amint az egyik népszerű divattervezővel vált csókot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan lekapta tervezőjét
2011. szeptember 29. 11:03
Szerintem együtt vannak, több helyen is írták: think: A legnehezebb dolog a matematika mellett, követni, kivel jár épp Lindsay. Az anyjával vagy a tervezőjével.
2011. szeptember 29. 11:49
Annyi mindent pletykálnak róla, hol nővel látni hol fiúval már nem lehet követni, de azért lenne neki egy tanácsom vissza vehetne magából.
2011. szeptember 29. 14:18
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Szerintem aranyosak, ha igaz a hír én sok boldogságot kívánok nekik
2011. szeptember 29. 14:20
És???? Ha szerelmes, hát legyenek boldogak, mit kell ilyen dolgokból ekkora felhajtást csinálni??? A sztároknak majdnem minden mozzanatát lencsevégre veszik. Már magánéletük sincs! Ezért én egy kicsit sajnálom is őket!!!
2011. szeptember 29. 14:28
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Ha végre szerelmes,a pasi talán észhez téríti!A mostani stílusa nagyon öregíti,szabályosan megcsúnyult!
2011. szeptember 29. 14:42
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
És akkor mivan. Ez az élet rendje. Az ember szerelmes lesz, remélem legalább egy kicsit észhez téríti a pali Lindsay-t hisz ez a stílus egyátalán nem vállik előnyére :
2011. szeptember 29. 15:07
azta... nem nagy cucc.. nem halottak olyanról hogy magánélet? :/
2011. szeptember 29. 16:15
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Sok sikert nekik
.
2011. szeptember 29. 17:02
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Lindsay munkaköri leírásába beletartozik a 'smár-adogatás' is?
Bár szerintem lehetne köztük több is a képek alapján. Kábé mint a szerelmespárok, úgyhogy no comment.
Bár szerintem lehetne köztük több is a képek alapján. Kábé mint a szerelmespárok, úgyhogy no comment.
2011. szeptember 29. 17:11
Sok boldogságot kívánok nekik . Nagyon aranyosak együtt
.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: