VV5: Lilu sokkoló bejelentést tett
2011. szeptember 29. 17:18
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ez akkora nagy hülyeség! Minek kell variálni már ilyenkor, amikor beköltöztek.. Költözzön be az a kettő, ha ennyire szeretnék, de most már annyira fölösleges kicserélni őket. Valószínű, hogy már megszerették őket, most meg lecserélik..? Hát jól van.. -.- Egyébként ez az egész a pénzre megy ki.. a sok hülye telefonál, sms-eket küld, hogy benntartsa kedvencét. Én nézem a VV-t, de nem szavazok.. nem fogom erre pocsékolni a pénzemet..
2011. szeptember 29. 19:48
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Egyébként a VV-méternél nem a népszerűségi sorrend látható, mert ezek a képek semmiben sem függenek össze. A nevüknél ott van, hogy "népszerűség", és mellette egy jel, gondolom akinek van már, az elég népszerűnek örvend a nézők körében. Szóval Seherezádé és Péter nincs a kiesés szélén, mert népszerűtlenek. Csak megemlítettem ezt a dolgot.
Egyébként az én véleményem szerint is hülyeség ezt csinálni. Tény, hogy a pénzre megy ki az egész, de most valaki "megküzdött" azért, hogy bekerüljön a beszavazóshow-ban, akkor nehogy már kiessen. Nyilván mindenki kiesik egyszer, de kicserélni az embereket hülyeség.
Egyébként az én véleményem szerint is hülyeség ezt csinálni. Tény, hogy a pénzre megy ki az egész, de most valaki "megküzdött" azért, hogy bekerüljön a beszavazóshow-ban, akkor nehogy már kiessen. Nyilván mindenki kiesik egyszer, de kicserélni az embereket hülyeség.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. szeptember 29. 20:07
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.29. 15:20)
Jól írtad.
Van a súlyozott nézettség és a közönségarány. A súlyozott nézettség az első számú adat, amit néznek, ezt vetik össsze a közönségaránnyal, ami azt mutatja meg, hogy az adott időben tévét nézők közül hányan nézték a vizsgált műsort. Ez az eredmény % formában jelenik meg, a súlyozott nézettség csak azt mutatja, hogy egy adott műsort hányan néztek. A kettőből jön ki az a ferdített eredmény -amit te is leírtál-.
Van a súlyozott nézettség és a közönségarány. A súlyozott nézettség az első számú adat, amit néznek, ezt vetik össsze a közönségaránnyal, ami azt mutatja meg, hogy az adott időben tévét nézők közül hányan nézték a vizsgált műsort. Ez az eredmény % formában jelenik meg, a súlyozott nézettség csak azt mutatja, hogy egy adott műsort hányan néztek. A kettőből jön ki az a ferdített eredmény -amit te is leírtál-.
Winston Churchill ezt mondta: "Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam."
- Kell ennél több a témához?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 29. 20:11
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.29. 20:07)
Winston Churchill ezt mondta: "Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam."
Nem. Én amúgy sem hittem nekik soha sem. Ezek a fogalmak csak fogalmak, a lényeg a nézők száma, azon áll vagy bukik a dolog ...
2011. szeptember 29. 20:20
Őszintén megmondom, hogy szerencsésnek érzem magam, amiért nem nézem ezt a baromságot. És nem is tudom, hogy mi lenne ez.
2011. szeptember 29. 22:12
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Tuti hogy csak a több bevételért csinálják, hiszen majd 12 emberre lehet szavazni, akit egyébként már 1-2 hét alatt megkedvelhettek, mindenkinek van saját kedvence. Ez túl átlátszó, mellesleg szerintem nem izgalmas, hanem hülyeség. De azért én továbbra is Sherrynek, Kingának és Gergőnek szurkolok
2011. szeptember 30. 15:51
Kit érdekel?!
Nem engem..ha nektek ez jol esik,nézni akkor tesssék >.<"".Csak ők csinálnak magukbol hülyét
Nem engem..ha nektek ez jol esik,nézni akkor tesssék >.<"".Csak ők csinálnak magukbol hülyét
2011. szeptember 30. 19:07
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
De ez azért szar basszus...akkor a Bandi és a Veronika mennyen haza
2011. október 01. 16:48
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Ezt az adást pont láttam, és már z adás legelején bejelentették, hogy: A műsor végén egy sokkoló, és megrázó bejelentést közlünk önökkel!
És ezt elismételték az 1 órás adásban kb. 10szer, és ezt vártam, gondolva: Tuti érdekes lesz..
Hát nem volt az....Legalábbis számomra nem volt megrázó, sem sokkoló, sem szomorú
Szívem szerint legalább a csapat felét lecserélném :DDD Sőt, nem lecserélném, hanem kidobatnám
D
Ha viszont választani kell, Bandi és pl. Dya menjen ki, bár nekem aztán mind1....
És ezt elismételték az 1 órás adásban kb. 10szer, és ezt vártam, gondolva: Tuti érdekes lesz..
Hát nem volt az....Legalábbis számomra nem volt megrázó, sem sokkoló, sem szomorú
Szívem szerint legalább a csapat felét lecserélném :DDD Sőt, nem lecserélném, hanem kidobatnám
Ha viszont választani kell, Bandi és pl. Dya menjen ki, bár nekem aztán mind1....
2011. október 02. 00:17
|
timi419új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 161497 offline
|
ez tök szar igy. mi értelme? a kiszavazáson úgyis repülne a férgese. most lehet bemegy két másik és veszitjük a szálat. ráadásul lehet hogy még unalmasabbak mint a másik kettő.
2011. november 04. 22:16
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
és ez mitől sokkoló???
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.