Ke$ha megsértette magyar rokonait
2014. június 20. 23:35
kesha drágám, egy mocskos kurva vagy...Még azt sem érdemled meg, hogy a nevedet nagy betûvel írjam...Inkább ásd el magad jó mélyre, és szégyelljed a pofádat rendesen...Persze most rohadt nagy a képed, de anno azért jól elkoncertezgettél a sok 'tolvaj cigány' magyar között...Különben is, egy magadfajta tehetségtelen, beképzelt bunkó inkább fogja be azt a ronda pofáját, és mielõtt szidni kezdi a rokonait (akiket mellesleg még az életbe soha nem látott), nézzen utána, hogy a magyar NEM egyenlõ a cigánnyal!De ha az lenne, akkor sem lenne joga így beszélni sem a magyarokról sem a cigányokról, mert attól még, hogy valaki cigány, ugyanannyit ér, mint bárki más!!
2014. július 12. 02:05
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Grat neki. Ezzel nem csak a családját minősítette, hanem az egész magyar nemzetet. Vannak nálunk tolvaj cigányok. Nem mondom, hogy nem. De nem mindenki ilyen ráadásul én sem sértegetem a rokonaimat, hiába kívánom őket sokszor melegebb éghajlatra
2014. október 21. 20:33
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
őőőő namármost kedves cikk író... itt nem Kesha sértett meg bárkit is, Kesha csak elmondta, hogy az édesanyja azt mondta "tolvaj cigány magyarok"... nem Kesha állítja ezt, hanem az anyja. BOCS...
2015. június 25. 02:02
|
|
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline
|
Ke$ha szabadszájú, és a mélyen tisztelt Nagy-Kecse úrnak pedig melegen ajánlom, hogy az anyját küldje el a *****ba, ne Ke$hát! Az.anyja se komplett. Én is szabadszájú vagyok, anya nem is nagyon mond semmit nekem, mert.továbbadom. Ke$hának pedig ezt elnézem, láttam már ennél durvább húzásokat is.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: