Mi okozta valójában The Rev halálát?
2011. október 02. 11:01
|
|
Sacc16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 1 Azonosító: 152310 offline
|
hogy lehet valaki ennyire gerinctelen és undorító, hogy két héttel a férje halála után már más ágyába bújuk?? meg ez, hogy le akarja szedetni a Rá emlékeztető tetoválásokat.. ezt eddig nem is hallottam/láttam. most úgy ledöbbentem. a drogot azt eddig is tudtam, de ez.. egy igazi ri...!
2011. október 04. 20:46
csokismogyoró!
Ezek miatt én is felnézek rá! Fantasztikus személyisége volt, de ez a drogozás kiakasztott
Felnőtt volt, az ő döntése, és rosszul döntött sajnos 
Sacc16!
Lea ilyen. Nekem sosem volt szimpatikus. Most már tudom, miért
Ezek miatt én is felnézek rá! Fantasztikus személyisége volt, de ez a drogozás kiakasztott
Sacc16!
Lea ilyen. Nekem sosem volt szimpatikus. Most már tudom, miért
2011. október 08. 20:06
Az egyetlen dolog, ami böki a csőröm a cikkel kapcsolatban, az a 'felesége' szó. Nem voltak házasok.
2011. október 09. 17:25
num1Kolosszus!
Én úgy tudtam, h azok voltak
De érted, mindenhogyan undorító az, amit Leana tesz.
Én úgy tudtam, h azok voltak
De érted, mindenhogyan undorító az, amit Leana tesz.
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2011. október 29. 15:36
És akkor még szépen fogalmaztál... ^^
Idézet (Nanoo @ 2011.10.16. 21:07)
de k*csög ez a lány -.-
2012. március 13. 15:25
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
de szemét ez a csaj.-.-"
2012. június 11. 22:35
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
Hát baker én azért bevernék ennek a csajnak...most komolyan, mégis hogy képzeli??? Akkora egy seggfej, odaviszi a drogot neki meg előkészítgeti, mégis mit gondol? Tiszta hűlye ribanc!! Csak kihasználta Revet és ezek alapján rohadtul nem szerette!! Annyira mérges vagyok rá!!! Legalább lebeszélhette volna róla, erre még vesz is neki!!!! Aztán pedig rögtön kényesen bejelenti, hogy van egy másik barátja... Tisztára segg... mégcsak nem is sajnálja Revet!!! Egy igazi ..... !!!!
2012. június 29. 20:02
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Oké, szerintem normális ember nem ad drogot annak, akit szeret...
A tetkókról meg annyit, hogy ha annyira zavarja a jelenlegi barátját, akkor nem kell odanézni. Meg lehet érteni az ilyen tetoválásokat főleg akkor, ha a személy, akiről szólnak már nem él - mint jelen esetben - hiszen még a féltékenységnek sincsen semmi értelme.
Leana meg büszke lehet magára, hogy csak ezért képes megválni a tetkóktól, amik egy olyan ember emlékét őrzik meg, akit állítólagosan annyira szeretett. Gratulálok!-.-
A tetkókról meg annyit, hogy ha annyira zavarja a jelenlegi barátját, akkor nem kell odanézni. Meg lehet érteni az ilyen tetoválásokat főleg akkor, ha a személy, akiről szólnak már nem él - mint jelen esetben - hiszen még a féltékenységnek sincsen semmi értelme.
Leana meg büszke lehet magára, hogy csak ezért képes megválni a tetkóktól, amik egy olyan ember emlékét őrzik meg, akit állítólagosan annyira szeretett. Gratulálok!-.-
2012. július 01. 17:26
Leana számomra mindig is antipatikus volt, és végül kiderült, hogy nem is véletlenül. Viszont ez a drog-ügylet volt az utolsó csepp a pohárban. Leana egy szánalmas, hazug kis r*bi.
Rev pedig hiányzik... nagyon. Nélküle az A7X sem olyan, mint korábban. Persze Arin sem rossz dobos, de Jimmyt sosem lehet már pótolni.
Rev pedig hiányzik... nagyon. Nélküle az A7X sem olyan, mint korábban. Persze Arin sem rossz dobos, de Jimmyt sosem lehet már pótolni.
2012. július 11. 05:20
|
|
Niky_05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 139300 offline
|
Fúú hát én a srácok, és így Rev kapcsolatáról se nagyon tudtam semmit, mert csak nem rég óta (kicsivel több mint egy éve) vagyok csak A7x-fan. Amikor még nagyon új volt nekem ez a dolog, Rev volt aki elsőként megfogott és a szívembe férkőzött és amikor megtudtam hogy meghalt, hát eléggé megérintett, és egyre rosszabb ebbe belegondolni. A cikket olvasva is elsírtam magam, mert ez egyszerűen dühítően kiborító! Ez a Leana csaj már képek alapján se volt szimpi, de amik most kiderültek róla (számomra)... Hát én inkább le se írom mit csinálnék vele. Áldhatná az eget azért, hogy Rev szerette őt, én a helyében Rev után nem is néznék férfira! :@
. R****t r****c!!!
Hogy tud így bárkinek is a szemébe nézni, aki szerette/szereti Revet? (közeli hozzátartozók főleg, plusz ugye a rajongók...) Gusztustalan ez a nő!
Viszont van egy kérdésem...: A SRÁCOK EHHEZ MIT SZÓLNAK??
(természetesen a Sevenfold többi tagjára gondoltam
)
Hogy tud így bárkinek is a szemébe nézni, aki szerette/szereti Revet? (közeli hozzátartozók főleg, plusz ugye a rajongók...) Gusztustalan ez a nő!
Viszont van egy kérdésem...: A SRÁCOK EHHEZ MIT SZÓLNAK??
2013. február 03. 20:21
R.I.P. Jimmy :'(
Hiányzol...
Hogy tehettek veled ilyet...!
Hiányzol...
Hogy tehettek veled ilyet...!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.