Lady Gaga vérben fürdik!
2011. szeptember 28. 18:59
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Nem hiszem....De ettől a nőtől minden kitelik! Szóval még az is lehet, hogy igaz. De azért hajlok a felé, hogy ez csak kitaláció, mert Gaga CSAK EGY SZEREPET JÁTSZIK! Szóval valójában nem hiszem hogy olyan kattant, mint amilyennek hisszük.
2011. szeptember 28. 18:59
Ez már több a soknál! Hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni? Már megint egy rosszindulatú pletyka. -.-" Majd elhiszem ha képet látok, + ha a rendőrség nyilatkozik róla. Addig ez nekem egy nagy hülyeség.
2011. szeptember 28. 19:01
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Szerintem ez hülyeség.Én ezt nem hiszem el.Bár Gaga tényleg őrült,azért nem hiszem,hogy vérben fürdene.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. szeptember 28. 19:06
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
ááá...ezt azért nem hiszem el!
2011. szeptember 28. 19:09
Azért ennyire még ő sem elmebeteg
szerintem ez marhaság
De ha mégis igaz, akkor jobb ha elkerülöm
De ha mégis igaz, akkor jobb ha elkerülöm
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Sok ostoba tizenéves kislány meg képes ezt elhinni! innen is látszik, h mennyi tudatlan kisgyerek van ezen az oldalon! Sajnos az ilyen hírek miatt utálják meg gagát a hiú emberek akik minden szemetet elhisznek!
Na de megyek mert megmosom a hajam egy kis vérbe!
Na de megyek mert megmosom a hajam egy kis vérbe!
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Vérben fürdik? A sátánt szolgálja? Jézus, Atyaúristen!
Na, ez azért nem semmi! Ekkora eget rengető baromságot még életemben nem hallottam! Kíváncsi lennék, milyen nyomorék kezdte el ezt terjeszteni... A h*lye állatja, komolyan, erre nem lehet már mit mondani! Ez körülbelül olyan, mint hogy vér meg ondószagú parfümöt dob piacra... El ne higgyétek már ezeket az éktelen h*lyeségeket! A következő az lesz, hogy már 200 éve él a Földön, mert valami vámpír?!
Szerintem meg is issza a vért, és emberi szíveket fogyaszt, aztán éjjelente Wendigová alakul!
Tudjátok, az a farkasember-féleség a Bűbájos boszikból!
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. szeptember 28. 19:10
Csak azt nem tudom hogy ez sok embernek miért jó? Mert hogy ilyen rosszindulatú legyen valaki azt már nem hiszem el. Bár ebben a világban már mindent el tudok képzelni...
2011. szeptember 28. 19:12
ugye ez vicc? -.-" ez már azért tényleg mindennek az alja. hihetetlen, mikre képes az emberi elme és a média is. marhaság ez az egész, és az nem volt normális aki ezt kitalálta
2011. szeptember 28. 19:29
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ez a nő már nem normális .
2011. szeptember 28. 19:30
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
én már semmin nem lepődők meg
2011. szeptember 28. 19:31
ez már gusztustalan. de monszter-mama eléri hogy középpontban legyen, hiszen starityin is mindennap cikk kerül elő róla -.- gratulálok, hallgassátok csak, nézzetek fel rá, és mondjátok hogy pletyka..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.