Lady Gaga vérben fürdik!
2011. szeptember 28. 16:59
2011. szeptember 28. 17:00
Hát szerintem ilyenre ő nem lenne képes... És egyébként is honnan szereztek volna annyi vért? Ez szerintem csak egy rossz pletyka.
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
hát ember én érzem hogy közeleg a harmadik világ amit bildbergek irányitanak tessék utána nézni hogy kik ők aztán be látjátok hogy már sikerült is nekik irányitani minket a média által és a sztárok is támogatják ezt mivel a terv az hogy a lakosság 80% eltüntesék és akik megmaradnak átlag emberek azok majd rabszolgaként dolgoznak a politikusoknak és a celebeknek ám gondolom sok mindenki azt mondja hogy lesz lázadás . Nem mert tudják hogy lehet az embereket zombiként irányitani szal egy rabszolga bolygó leszünk jah és annyi hogy a politikusok elintézik hogy halhatatlanok legyenek ami nem is lehetetlen bár kicsit furcsa de a gátló enzinek eltávolitásával akár 300 évig is lehet élni
Vagy bolond, vagy ez a legújabb reklámfogása.
2011. szeptember 28. 17:02
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Nem lep meg engem sem.Egyébként meg nem bírja kiöblíteni a kádat,vagy leengedni vagy valami?
Gusztustalan!Meg a vér és ondó illatú parfüm is...
Ez a nő egyre borzalmasabb....Sőt a borzalom alsó szintjén van.Szánalmas,gusztustalan...Mint mondtam már sokszor,olyan mint egy kisbaba!Keresztelje át magát GuguGagára,mert a Lady már nem való neki!
Kedves rajongók,ha maga az ember miatt szeretitek,gratulálok!
Ez a nő egyre borzalmasabb....Sőt a borzalom alsó szintjén van.Szánalmas,gusztustalan...Mint mondtam már sokszor,olyan mint egy kisbaba!Keresztelje át magát GuguGagára,mert a Lady már nem való neki!
2011. szeptember 28. 17:06
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Na jól van, nekem ez már feltűnési viszketegségnek látszik. Vagy gyagyás a nő agyilag, vagy egy újabb címlapsztorit akar.
2011. szeptember 28. 17:07
Valahogy nem tudok meglepődni rajta! Hiszen ez Lady Gaga!
2011. szeptember 28. 17:07
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Menjetek már...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. szeptember 28. 17:08
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Ha iagz, akkor kibaszott undorító
És az nagyon durva, hogy én simán kinézem belőle?
Csak kár, hogy nem csináltak képeket, akkor jobban elhinném...
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. szeptember 28. 17:09
Idézet (Trinda @ 2011.09.28. 17:02)
Nem lep meg engem sem.Egyébként meg nem bírja kiöblíteni a kádat,vagy leengedni vagy valami?
Gusztustalan!Meg a vér és ondó illatú parfüm is...
Ez a nő egyre borzalmasabb..Sőt a borzalom alsó szintjén van.Szánalmas,gusztustalan...Mint mondtam már sokszor,olyan mint egy kisbaba!Keresztelje át magát GuguGagára,mert a Lady már nem való neki!
Ez a nő egyre borzalmasabb..Sőt a borzalom alsó szintjén van.Szánalmas,gusztustalan...Mint mondtam már sokszor,olyan mint egy kisbaba!Keresztelje át magát GuguGagára,mert a Lady már nem való neki!
Vigyáz a műkörmeire azért nem öblíti ki!
2011. szeptember 28. 17:10
Ez a nő egyre rosszabb... Hova fajul még el? Komolyan én már nem tudom mire képes...
2011. szeptember 28. 17:11
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Most azt ne mondjátok, hogy van aki ezt elhiszi! Mindenki tudja jól, hogy Gaga a turnéjának keretein belül, vért önt a testére, valahol ezt le is kell mosnia, amit akkor abban a hotelban tett meg... Istenem.
2011. szeptember 28. 17:12
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Ennél nagyobb marhaságot még nem is hallottam...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.