Lady Gaga vérben fürdik!
2011. október 09. 19:20
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Kamy97-el egyetértek.
2011. október 10. 15:54
|
|
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline
|
-.-" hát már nem azért de ennek nagyobb híre lenne ha nagy felhajtás lenne szóval pff... a sok idiótaság! Arra nem gondoltak esetleg hogy Gaga vére volt? Vagy akármelyik szobalány megvághatta magát... egy cseppnyi sebből is ömölhet a vér de mégsem halsz bele én már csak tudom... -.-"
2011. október 10. 16:48
|
|
s.cica2030új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 80 Csatolások: 34 Azonosító: 153397 offline
|
fúújj! Ez a nő még mindig okoz meglepetéseket!
2011. október 10. 17:46
uramatyám, ki az a pihentagyú aki iilyeneket talál ki ?!
2011. október 10. 19:03
|
|
bvviktoria2011új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 90 Csatolások: 3 Azonosító: 154126 offline
|
és ha az a vér pl.:éces ,vagy á ne még rá gon dolni is undiiiiiii .fuj ez a nő mit nem ki tallál és ha kinyitr valakit????,????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2011. október 11. 18:53
De basszus...miért mindig Gagáról kell ilyen szarokat kitalálni?! Lehet, hogy különc, meg minden, de ha anno farmerban + pólóban robbant volna be a köztudatba, akkor most nem is ismernénk. Vegyük példának a Blog 27 nevű lengyel lánybandát. 2005-ben ők folytak a csapból is, majd egy év múlva mindenki elfelejtette őket, most már alig vannak rajongói(mint én), igaz, hogy nem a ruhájuk volt az oka, hogy eltűntek, de végül is tiszta átlagos volt a ruhájuk...
De visszatérve: vérben lehetetlen fürdeni, hiszen az megalvad! És nem Gaga a hülye, hanem az, aki kitalálta ezt a baromságot, és az még nagyobb, aki el is hiszi. Ilyen a mi hazánk...-.-
De visszatérve: vérben lehetetlen fürdeni, hiszen az megalvad! És nem Gaga a hülye, hanem az, aki kitalálta ezt a baromságot, és az még nagyobb, aki el is hiszi. Ilyen a mi hazánk...-.-
2011. október 11. 22:15
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Ez még engem is meglepett
De kíváncsi vagyok most hogy van ez?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: