VV5: Gergő régi szerelme az érzékeny Vera
2011. szeptember 28. 15:37
2011. szeptember 28. 16:07
hát nagy valőzinűsége van mert nkem mindegyik nagyon tetcik vgy is szimpatikus ehát hajrá gegő
2011. szeptember 28. 16:59
|
|
kristenmackelzie1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 190 Csatolások: 242 Azonosító: 136822 offline
|
tuti hogy itt van valami csalás.Ez olyan lesz mint Gigi és Jerzy.Be megy a 2 emberke összejönnek szakítanak és kész.Ez meg van rendezve ennyi.Ez a véleményem.Sztem egy nagy baromság ez a Való Világ 5 a többi is az volt,de ez fogja vinni a pálmát.Ebben több kamu lesz mint a többiben.
2011. szeptember 28. 18:43
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hát ez nem véletlen.
2011. szeptember 28. 19:01
legalább az a Seherezádé féltékenykedni fog egy kicsit
2011. szeptember 28. 20:43
Ezért is fölösleges szavazni,mert úgy is az jut be akit a szerkesztők vagy rendezők eldöntöttek.Ekkora véletlen nem lehet hogy pont ők kerültek be.De most majd elindulnak a féltékenykedések a villában amin én csak jókat fogok röhögni
2011. szeptember 28. 22:17
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.28. 15:26)
A legdurvább szerintem az, hogy ilyen nyíltan csalnak, és az emberek zömének fel se tűnik, vagy ha fel is tűnik, nem érdekli őket. Küldözgetik továbbra is az sms-eket, mert VV Senkih*zi p*raszt, VV Sz*rjankó meg olyan cuki! Az emberek önként és dalolva engedik, hogy megvezessék őket és még fizetnek is ezért a retek klubnak. 
Szerintem nem a Starity az egyetlen fórum ahol szidjuk a TahóVilágot és a Reteklubot, sőt, abban sem vagyunk az egyetlenek, hogy leírjuk, hogy mi van a dolgok mögött. És sok ember elolvassa, mert rákeres a "kedvencére".
Ezek után én azt mondom, hogy megérdemli az aki szavaz, hogy megkopasszák, nagyon is megérdemli. Mert akinek ennyi esze sincs hogy legalább egy kicsit kinyissa szemét vagy ne dugja a homokba a fejét, az utána ne sírjon. Az ilyet szánalmasnak tartom, és maximum sajnálatra méltónak.
A kicsik más kategória, ott a szülő a ludas hogy ilyen szemetet enged nézetni a gyerekével, neki kellene elmondania neki a dolgokat, hogy a média egy nagy hazugság, és ne higgye el amit lát.
Azt meg szintén csak sajnálni tudom, hogy ezen a fórumon a vezető hírek közé tartoznak a VV-s cikkek, mert ennél lejjebb nem nagyon süllyedhet a magyar média. És Freeze nem, nem a 18+ cikkekkel van gond, hanem azzal, ahogyan ezek tálalva vannak, például a VV-sek. Nagyon lecsökkent a színvonal, ha legalább fele olyan lenne mint a HQP, akkor már sokan összetennék itt a kezüket az érettebb és a régebbi tagok közül
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: