VV5: A szingli Csaba az utolsó beköltöző
2011. szeptember 28. 16:11
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Annyit tisztázzunk már a rend kedvéért, hogy ezeket az embereket nem ti, szavazók juttattátok be a Villába. Semmi közötök a döntéshez. A döntést az RTL Klub hozza meg, jóval előbb, mint ti azt valaha is gondolnátok. Itt semmit nem bíznak a véletlenre, a közönségre meg pláne nem. Nyugodtan elhihetitek, hogy a retek klub sokkal jobban tudja, mitől fogtok bepörögni, mint ti magatok. Tehát aki azon gondolkozik, hogy vajon miért ezt vagy azt az embert juttatta be a közönség, mikor neki totál más volt szimpatikus, az ne gondolkozzon tovább. Nézzétek ezt az izét, ha ez titeket szórakoztat, csak legyetek tisztában azzal, hogy ez egy előre megrendezett cirkusz nektek, erre vevőknek. Semmivel sem spontánabb, mint a Barátok Közt egy epizódja. Előre megírt forgatókönyv és terv. Ki van ez találva rendesen.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. szeptember 28. 17:37
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Szerintem renátó volt a legrondább.Petinek tényleg szép mosolya van,de Csabi a legaranyosabb.Helyesnek nem mondanám,inkább aranyosnak.A nővéremnek van szerencséje ismerni Csabit.Gitározik nagyon jól.A zenészeket alapból szeretem,főleg a gitárosokat,mert imádom nézni,ahogy belefeletkeznek a gitározásba.Ebbe egyszerűen bele lehet szeretni!
Lehet,hogy belekukkantok Csabi miatt ebbe az értelmetlen műsorba,de nem vállik rendszeressé,mert Seherezádétól a falat tudom kaparni,meg a többitől is...
Lehet,hogy belekukkantok Csabi miatt ebbe az értelmetlen műsorba,de nem vállik rendszeressé,mert Seherezádétól a falat tudom kaparni,meg a többitől is...
2011. szeptember 28. 17:38
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Lucille: azért mert az INTERNETEN ennyien szavaznak, még nem biztos, hogy mindegyik fel is hívta az adott számot...
Egyébként én már vártam, hogy jöjjenek a 'helyes fiúk'. Csaba volt a legszimpatikusabb.
Egyébként én már vártam, hogy jöjjenek a 'helyes fiúk'. Csaba volt a legszimpatikusabb.
2011. szeptember 28. 21:26
Helyes? Szerintem nem.
De izlések és pofonok, szerintem kiröhögteti magát!
De izlések és pofonok, szerintem kiröhögteti magát!
2011. szeptember 28. 22:26
Nos, most valahogy alaposabban szemügyre vettem. Szerintem cuki fiú. Szép bociszemei vannak és hosszúak a pillái:)
Ráadásul egyszerre csinál 2 egyetemet. Annyira nem lehet agyhalott...
Ráadásul egyszerre csinál 2 egyetemet. Annyira nem lehet agyhalott...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.